סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 11:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 261 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 19, 2018 5:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אה, ומפה לשם בנט השאקל הגבגבר שהעמיד לביבי אולטימטום עם אקדח מכוון לבין העיניים, התקפל כמו מיצי החתלתולה המתוקה כשהכלב של השכנים חשף לה שיניים. הימין זה פארודיה שכותבת את עצמה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 19, 2018 10:50 pm 
Hall of Famer

מספיק היית כותב נפתלי סופטנט על משקל למרכוס סופטרידג'... :)

ולעניין עצמו, ביבי, אלוף התרגילים הפוליטיים, לימד את התלמידים בנט ושקד שיעור קטן בפוליטיקה. מצד שני, גם הם לא יצאו פארשים לגמרי.

ה"אולטימטום" של בנט היה שקוף מקילומטר ואני מעריך שביבי התכונן אליו מרגע ההתפטרות של ליברמן (ואולי אף לפני).
בנט הוא לא פוליטיקאי במובן הקלאסי של המילה (ע"ע ביבי, דרעי, ליברמן, צחי הנגבי ודומיהם). הוא בא לפוליטיקה כדי להשפיע ולמשול. מאז שהוא בכנסת הוא גם בממשלה בתפקידים משפיעים. בין הרצון שלו לעשות שריר וללכת לבחירות לבין הרצון שלו להיות מסביב לשולחן מקבלי ההחלטות בתקופה עם הרבה מאוד אתגרי ביטחון, הוא בחר בעשייה.

מצד שני, הוא הבין שלהישאר במקום הנוכחי בו הוא נמצא לאו דווקא רע כל-כך. "מר ביטחון" ימנה את עצמו לשר הביטחון. בימים הקרובים הוא ימנה שר חוץ, ולא יפיל אותי מהכיסא אם בנט ייבחר לתפקיד, בתור פרס על כך שהסכים "לכרוע ברך" (כמאמר משחקי הכס). הוא מבין שבעצם עזיבתו של ליברמן, הוא התקדם מבחינת בכירות בתוך הממשלה. ככל יהיו כשלונות בטחוניים, "מר ביטחון" יהיה אשם. ככל שיהיו הצלחות, הוא כבר ידוורר בפייסבוק את פועלו הרב בקבינט הבטחוני.

וביבי? לקח אמנם סיכון, אבל לעת עתה הממשלה שלו עוד שורדת, עד המשבר הקואליציוני הבא. או שהחקירות יסתיימו.

ושניהם בעצם השאירו את כחלון במבוי סתום. היה לו מאוד נוח לצאת לבחירות בתקופה שהגירעון דוחק, והושמעה הרבה ביקורת על הקיצוץ הרוחבי האחרון. עכשיו זה כבר מאוחר מדי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 19, 2018 10:57 pm 
Hall of Famer

בנט יצא פארש לגמרי, הכי פארש שיש. הוא אפילו הודה בזה ("אני יודע שאשלם מחיר פוליטי בלה-בלה-בלה").

ומפה לשם, תחקיר "המקור" מגלה כי ליברמן קיבל 3 מליון דולר מהרוסים וטען בחקירתו שזה כדי לשמור על שער הרובל ולמנוע קריסה של בנק אוסטרי. תעשו פנים של מופתעים, מה אכפת לכם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 19, 2018 10:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אפרופו ביבי ועניין ההסתבכות המשפטית, אני חושב שהוא חותר להחלטה של היועץ המשפטי לממשלה עוד לפני הבחירות.
למה? כי הוא יודע שאצל הבייס זה לא יזיז לו, אני לא חושב שזה יקלף לו יותר מדי כוח.
מצד שני כל החלטה על כתב אישום תהייה בכפוף לשימוע. עורכי הדין שלו יבקשו שבועות עד חודשים להתכונן. אחרי שיהיה שימוע ייקח עוד זמן לעבד את תוצאותיו ולהחליט סופית. וזה, מירב הסיכויים, כבר יהיה אחרי הבחירות.
אז אם יחליטו אחרי הבחירות, שבהן הוא יזכה אני בטוח, להגיש נגדו כתב אישום - הוא יוכל לבוא ולהגיד: נבחרתי. נבחרתי למרות שהיועץ המשפטי החליט על כתב אישום בכפוף לשימוע, למרות שהעם ידע שיש סיכוי טוב שיוגש כתב אישום נגדי. העם ידע ובכל זאת בחר אותי.
וזה ישמש לו כסות ציבורית להמשיך בתפקידו, כי הרי החוק לא מחייב אותו להתפטר או לצאת לנבצרות כשיש כתב אישום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 12:59 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
בנט יצא פארש לגמרי, הכי פארש שיש. הוא אפילו הודה בזה ("אני יודע שאשלם מחיר פוליטי בלה-בלה-בלה").

יצא פארש היום. אבל גם הוא וגם שקד יודעים שבמציאות הישראלית, הזיכרון קצר מאוד. אפילו ההתפטרות של ליברמן היא כבר זיכרון רחוק...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 1:07 am 
Hall of Famer

לא טענתי שבנט ישלם על זה מחיר כלשהו, בניגוד לאמירתו. זה פשוט משעשע לראות את חדלי האישים וחסרי האונים שמתיימרים להיות האנשים הכי קשוחים וצודקים בעולם, לא מסוגלים לנצח מו"מ עם פאקינג ביבי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 1:29 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

ומפה לשם, תחקיר "המקור" מגלה כי ליברמן קיבל 3 מליון דולר מהרוסים וטען בחקירתו שזה כדי לשמור על שער הרובל ולמנוע קריסה של בנק אוסטרי. תעשו פנים של מופתעים, מה אכפת לכם.

ואוו, זה סיפור ישן, זכרתי ששמעתי עליו לפני איזה 15-20 שנה. הסיפור הזה התרחש ב-1998. עוד סיפור שחיזק אצלי את ההרגשה שמדובר בסוכן ק.ג.ב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 8:04 am 
Hall of Famer

גם אני לגמרי עם ראי כאן, לא רואה תרחיש סביר (שאינו כולל כתב אישום חמור נגד ביבי) שיסיים את הבחירות הבאות בממשלה שאינה בראשותו, גם לא כניסה של גנץ. יכול להיות שהדרך לשם תהיה יותר מסובכת, יכול להיות שהקואליציה תהיה יותר רעועה ולא תחזיק מעמד 4 שנים כמו הנוכחית, אבל אני פשוט לא רואה אף אחד שיכול לאיים עליו כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 11:11 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם הסקר אתמול מערוץ 10 מהימן, ואם גנץ אכן מתכוון לרוץ והוא לא מועמד אוויר כמו דיסקין ודומיו, אז לביבי יש הרבה מאוד עבודה וממש הניצחון לא מובטח.

האמ;לק הוא 57 מנדטים שבשום מקרה לא ימליצו על ביבי ועוד שישה מנדטים של אורלי לוי שסביר להניח שלא תמליץ. זה אומר שגנץ יוכל לגייס גוש חוסם בקלות, ולדעתי גם להקים קואליציה סבירה מאוד.

כמובן שהכל עדיין באוויר, אבל זה אומר שיש סיכוי למהפך שהוא לא תקוות השווא הרגילות מהבחירות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 12:05 pm 
Hall of Famer

מה הראה הסקר של ערוץ 10?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 2:03 pm 
Hall of Famer

והמשטרה ממליצה להעמיד את דרעי לדין בעבירות מרמה, הפרת אמונים ומס. תעשו פנים של מופתעים שוב, מה אכפת לכם.

לא יודע מה יקרה בקטע הזה לפני הבחירות, אבל אם יוצא מצב שש"ס רצה בלי דרעי בראש-הכח האלקטורלי שלה ככל הנראה יורד משמעותית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ג' נובמבר 20, 2018 3:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 2:44 pm 
Hall of Famer

או שהכוח של אלי ישי יעלה פלאים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 3:00 pm 
Hall of Famer

לא מכיר יותר מדי פוליטיקה פנימית בש"ס, אבל אלי ישי לא הצליח להכנס לכנסת גם עם הגב של מרזל. אם ישי יקח את ש"ס מחדש, סביר שהוא יביא פחות מנדטים מדרעי. אם הוא ינסה לרוץ עצמאית אז עוד יותר טוב, יהיה פיצול הכח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 3:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
אני לא תמים ולא חושב שלגוש השמאל כשמאל מובהק יש סיכוי בימינו, אבל יש סיכוי לגוש חוסם נתניהו ויש סיכוי לממשלת מרכז.

מה הכוונה בגוש חוסם נתניהו? כאילו רק בלי ליכוד? מה לגבי בנט, ליברמן והחרדים?
אני מאמין שכחלון ואורלי לוי-אבקסיס יסכימו ללכת עם גוש מרכז-שמאל ושלפיד למרות כל הדיבורים שלו ילך עם הרשימה המשותפת (לא בטוח לגבי שאר הימנים), השאלה היא אם יש מספיק מנדטים במצב הזה ואם הכניסה של גנץ לא תיקח יותר מדי ממרץ ותגרום להם שלא לעבור את אחוז החסימה.
(לא הגעתי עדיין לעמודים האחרונים בשרשור אז אני לא יודע אם לא כבר שאלו וענו על התהיה הזו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 3:17 pm 
Freshman

גנץ, לפיד, מרצ, מחנ"צ, ערבים.

זה הגוש חוסם נתניהו.

לפי הסקרים לגוש כזה יש 53 מנדטים בערך.

כל השאר זה פנטזיות. אורלי לוי למשל תקבל דקה אחרי הבחירות הצעה להיות שרת הרווחה וחברה בקבינט החברתי או איזה חרטא אחרת שביבי ושות' ימציאו אד הוק. היא תיכנס מיד לממשלה.

בקיצור התכנות אפסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 3:21 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
נו, תקרא את הפסקה השנייה שלך, ותגיד לי שזה לא בול מה שאמרתי. ההוא סוג של עמדה X, הזה סוג של עמדה Y, השלישי לא הייתה לו בעייה והרביעי לך תדע. ועד זה אתה בונה תילי תילים של תיאוריה. מספיק שדבר אחד קורס וכל התיאוריה שלך הולכת לפח.
אלדד יניב טען שיש לו שישה מנדטים, אתה דיברת בזמנו על שלושה (על בסיס סקר אימייל, שהוא "הרבה יותר מהימן מסקר טלפוני"),וגם אחרי הבחירות דיברת על מפלגשה שהיא כאן כדי להישאר ושעוד תלך ותגדל. היו את המפלגות שמנית, והיה גם את מפלגת המרכז של איציק מרדכי למשל, שהתחיל כמועמד לגיטימי לראשות הממשלה וסיים כשהמפלגה בקושי הכניסה לכנסת אפילו את רשימת האול-סטארים שלה.

מפלגשה זה יופי של שם למפלגה שהולכת מהצד עם מפלגות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 3:57 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
Hacohen כתב:

יצא פארש היום. אבל גם הוא וגם שקד יודעים שבמציאות הישראלית, הזיכרון קצר מאוד. אפילו ההתפטרות של ליברמן היא כבר זיכרון רחוק...

זה זכרון קצר?
מישהו עוד זוכר את 460 הטילים ואת החלל הפלסטיני שהם הורידו?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 9:40 am 
Hall of Famer

שיאללה, ישראל יוצאת למבצע צבאי בדיוק יום אחרי שמפורסמות המלצות להעמיד לדין את ראש הממשלה..... איזה צירוף מקרים נדיר. וזה יותר משעשע אחרי שביבי התלונן על העיתוי של ההמלצות לפני פרישת אלשייך.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 11:35 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
שיאללה, ישראל יוצאת למבצע צבאי בדיוק יום אחרי שמפורסמות המלצות להעמיד לדין את ראש הממשלה..... איזה צירוף מקרים נדיר. וזה יותר משעשע אחרי שביבי התלונן על העיתוי של ההמלצות לפני פרישת אלשייך.

אני חשבתי שהבלאגן יתחיל במאי 2019 .ביבי הקדים אותי בחצי שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 11:52 am 
Freshman

אין שום בלגאן.
הכל יחסי ציבור וספינים.
אין שום דבר שונה בין חשיפת המנהרות בעזה שעוברת בשקט בלי הצהרות על מבצע לבין מה שקורה בצפון.

הסיכוי שחזבאללה יגיב על פעילות בשטח ישראל שואפת לאפס אבל לביבי נוח לעשות מזה "מבצע" ולהעלות את הפרופיל התקשורתי של כל העניין מסיבות ברורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 11:59 am 
Senior

לא מבצע ולא נעליים
סותמים מנהרות שהחיזבאללה חפר בשטח ישראל (!) וחצי מהדיבורים הם על מה תהיה התגובה של הארגון האימתני הזה אם חס ושלום נעבור את הגבול.
עוד נדבך מהותי במדיניות ההרתעה של ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 12:14 pm 
Hall of Famer

זו כנראה ההגדרה ל"בשלות מבצעית בעת הזו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2018 12:50 pm 
Hall of Famer

אז כרגע הדרום שקט .בצפון גילו 3 מנהרות .
שימו לב למה שקורה בגזרת ירושלים ויהודה שומרון בתקופה האחרונה בחודש שעבר 7 פיגועים והיום 2 פיגועים בירושלים ובבנימין שוב פיגוע ירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2018 3:14 pm 
מנהל פורום

להוסיף "מהמזרח" בכותרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2018 4:15 pm 
Hall of Famer

יחד עם המטקות במערב, אנחנו מוקפים. מזל שעכשיו חורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 261 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: