סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA קצר ביום חמישי
הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 3:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
picknroll כתב:
אני לא בטוח שאני לוקח את דריימונד ב30 הראשונים בליגה,אם היה עכשיו דראפט מאפס.
לא לפי סדר:
סטף, לברון, דוראנט, קוואי, דיוויס, יאניס, אמביד, ווסטברוק, הארדן, קיירי, טייטום, אולדיפו, לילארד, מקולום, מיטצ'ל, גובר, קליי, סימונס, לו ויליאמס, ג'רו הולידיי, טאונס, מידלטון, אולדרידג', ביל, וול, קימבה
שחקנים טובים יותר אבל פציעים: קונלי, גאסול, פול, פורזינגיס, בלייק

אתה באמת לוקח את מקולום, לו וויל, מידלטון ואלדריג' לפני דריימונד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 5:36 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
כתבתי פעמים רבות שהנוסחא היא מורכבת יותר מזה
וציינתי שבעידן של ג״ס, שיש לה שני סופרסטארים ועוד שני שחקני טופ20, זה רחוק מלהיות מספיק.

נו'במת, אבל ממש נו'במת. איזה נוסחא יש? במבט על האלופות בעשור האחרון :

1) לייקרס - כוכב טופ 3 אחד ועוד אולסטאר אחד (גאסול) שנעזרו בסגל מסייע טוב מאוד.
2) דאלאס - כוכב טופ 5 אחד ועוד לא מעט אולסטארים בדימוס אחרי השיא.
3) מיאמי -שני שחקנים טוב 5-7 (כנראה טופ 5 ) ועוד שחקן טופ 20 מוקפים בווטרנים טובים (כמה מהם אולסטארים בדימוס)
4) ספרס - שלושה כוכבים בצד היורד של הקריירה (רק פארקר היה בחמישיות העונה/אולסטאר) ועוד קאווי שנראה כמו שחקן בדרך למעלה (12.8 נקודות בעונה, לא משהו מרשים מדי)
5) גולדן סטייט (אליפות ראשונה) - לא יודע איך להתחייס לאליפות הראשונה שלהם. סטפ גם היה מגה סטאר וקליי היה שחקן טופ 15-20 בליגה. דריימונד פרץ בעונה הזאת אבל עדיין לא נחשב לפני פתיחת העונה לשחקן טוב כמו שהוא נחשב בסיומה. איגי נחשב לשחקן מצוין אבל לא ברמה של אולסטאר.
6) שלושה כוכבים שאחד מהם הוא טופ 2 בליגה, עוד אחד טופ 15-20 (קיירי) ועוד אחד טופ 25 בערך (אולסטאר).
7) גולדן סטייט בבק טו בק - 2 שחקנים טופ 5 ועוד שני שחקנים טופ 20-25 (קליי כנראה טופ 15 ודריימונד טופ 20-25).

איזה נוסחא אתה יכול להוציא מהדבר הזה?? אם הנוסחא היא שאתה צריך 2 שחקנים טופ 5 ועוד שני שחקנים טופ 20 ועוד מאמן מצוין שידע לאחד אותם אז זה לא בדיוק "נוסחא", זה מקרה בודד שיש לך הסתברות אפסית להשיג אותו שוב (לא סתם זו כנראה הקבוצה הגדולה אי פעם).
וכמובן גם צריך לציין שלפחות ב2 מקרים (דריימונד וקאווי) אחת הפיסות המהותיות לאליפות לא הייתה כזאת בפתיחת העונה ואפילו לא בהכרח במהלכה אלא בעיקר בפלייאופס.

הנוסחא שהתכוונתי אליה כוללת התייחסות לכל עמדה וסידור פנימי בתוכה + מאמן + ספסל, בדומה למה שעשינו כאן השנה (אני לא כתבתי את הגרסה שלי הפעם כי לא היה לי מספיק זמן אבל שנה שעברה הדגמתי איך זה אמור להיות מחושב בעיניי) אבל גם הגרסה השטחית יותר שמתמקדת בסופרסטארים ובכוכבים שהם טופ20/טופ25 עובדת היטב ברוב המקרים.

1) לייקרס - סופרסטאר + שני שחקני טופ20 (גאסול וביינום שהיה אחד הסנטרים הטובים בליגה) - הנוסחה השטחית המדויקת (לא סגור איפה אודום היה ממוקם בעמדה שלו, סיכוי לא רע בכלל שגם הוא היה טופ5)
2) דאלאס - סופרסטאר + אסופת שחקנים שהיו שחקני טופ20 בעבר ואני לא בטוח איך להגדיר אותם - מבחינתי אנומליה שנכנסת רק בנוסחה הכללית יותר.
3) מיאמי - גם די קלאסי. שני סופרסטארים (לברון ו-ווייד) + שחקן טופ20 (בוש).
4) ספרס - לדעתי היו שם שלושה שחקני טופ20 - דאנקן, פארקר וקאווי כאשר קאווי תפקד על תקן סופרסטאר בסדרת הגמר, לפחות ממה שאני זוכר. בנוסחה הכללית יותר פופ נלקח בחשבון. זו הייתה אליפות של מאמן במידה רבה.
5) גולדן סטייט - בגרסה אחת יש סופרסטאר ושני שחקני טופ20, בגרסה המאוחרת שני סופרסטארים + שני שחקני טופ20. קלאסי לגמרי.
6) קאבס - סופרסטאר (לברון) + שני שחקני טופ20 (קיירי ולאב) - כנ״ל

רק דאלאס היא אנומליה מבחינתי. הספרס אולי אולי גם אם מתעקשים.
בקיצור 1/10 או 2/10 חרגו מהנוסחא הכללית שאינה מדויקת.
מה שעוד אפשר לשים לב - וזה לא חוק מחייב (דטרויט) אבל הוא לרוב מתרחש - זה שצריך סופרסטאר כדי לזכות באליפות. בעשור האחרון זה 10/10.

עוד משהו שאפשר לראות זה שלא קל להגיע לסופרסטאר+שני כוכבים. הקבוצות האלו לא פעם לוקחות יותר מאליפות אחת למרות התחרות והשחיקה (או לפחות מגיעות לגמר נוסף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 5:51 pm 
Sophomore

אני חושב שהרבה פעמים בדיעבד נאמר על שחקנים שהם היו אולסטארים או סופרסטארים אבל בזמן אמת במהלך העונה או בפרה סיזן זה לא היה ברור כל כך. כלומר, דברים יכולים להתחבר בקבוצה במידה כזו שפתאום תתברר כקונטנדרית ורק לאחר מכן אנחנו נסמן מי האולסטארים והסופרסטארים שלה. מן הסתם יותר תקף בנוגע לאולסטרים (או שחקני טופ 20).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 5:54 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
אני חושב שהרבה פעמים בדיעבד נאמר על שחקנים שהם היו אולסטארים או סופרסטארים אבל בזמן אמת במהלך העונה או בפרה סיזן זה לא היה ברור כל כך. כלומר, דברים יכולים להתחבר בקבוצה במידה כזו שפתאום תתברר כקונטנדרית ורק לאחר מכן אנחנו נסמן מי האולסטארים והסופרסטארים שלה. מן הסתם יותר תקף בנוגע לאולסטרים (או שחקני טופ 20).

זה יכול לקרות, אני לא חושב שזה קורה הרבה.
אולי בעיקר עם חבר׳ה צעירים בשנה השנייה והשלישית שלהם שמשתפרים ופורצים את הדרך לטופ5 של העמדה שלהם או יותר מזה.
נדמה לי שמתוך האליפויות לעיל קוואי עשה את זה ואולי גם החבר׳ה של גולדן סטייט (דריימונד גרין בעיקר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 6:10 pm 
Hall of Famer

טופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופטופ
הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 6:19 pm 
Junior

Att כתב:
1) לייקרס - סופרסטאר + שני שחקני טופ20 (גאסול וביינום שהיה אחד הסנטרים הטובים בליגה) - הנוסחה השטחית המדויקת (לא סגור איפה אודום היה ממוקם בעמדה שלו, סיכוי לא רע בכלל שגם הוא היה טופ5)
2) דאלאס - סופרסטאר + אסופת שחקנים שהיו שחקני טופ20 בעבר ואני לא בטוח איך להגדיר אותם - מבחינתי אנומליה שנכנסת רק בנוסחה הכללית יותר.
4) ספרס - לדעתי היו שם שלושה שחקני טופ20 - דאנקן, פארקר וקאווי כאשר קאווי תפקד על תקן סופרסטאר בסדרת הגמר, לפחות ממה שאני זוכר. בנוסחה הכללית יותר פופ נלקח בחשבון. זו הייתה אליפות של מאמן במידה רבה.
5) גולדן סטייט - בגרסה אחת יש סופרסטאר ושני שחקני טופ20, בגרסה המאוחרת שני סופרסטארים + שני שחקני טופ20. קלאסי לגמרי.

בוא נסכים ששחקן טופ 20 הוא שחקן שהיה או אולסטאר או בחמישיות העונה? אחרת אפשר להגיד על כל אחד שהוא שחקן טופ 20 רק כי הוא היה שחקן סבבה. ניקח אולסטאר וחמישיות עונה ברשותך, אפשר גם עונה קדימה ועונה אחורה אם אתה מעונין.

1) לייקרס - קובי זה קובי, מגה סטאר. גאסול שחקן בחמישיה השלישית איפשהו סביב הטופ 10-20 של הליגה. ביינום הגיע לאולסטאר ולחמישית העונה שנתיים אחרי האליפות האחרונה. אני לא רואה שום סיבה להסתכל עליו כשחקן טופ 20 בזמן האליפות שאין לו אולסטאר וחמישיה כלשהי בליגה. (גם האולסטאר היה חד פעמי).
2) דאלאס אין ממש מה להרחיב.
3) מיאמי - אין ויכוח אם כי למיטב הבנתי זה לא עומד בנוסחא שלך, לא?
4) קוואי הגיע לאולסטאר ולחמישיות העונה שנתיים אחרי האליפות. במהלך עונת האליפות הוא היה שחקן של 12.8 דקות ששידרג בגמר ל14.3. לא הייתי קורא לזה כוכב או טופ 20. דאנקן היה בחמישיה השלישית עונה אחרי זה וכנל באולסטאר אז גם הוא ייחשב בטופ 20. אז הספרס של עונת האליפות הייתה עם שני שחקנים טופ 15-20 (פארקר ודאנקן) ומלא שחקנים משלימים נפלאים ובעיקר שיטה מדהימה של פופ.
5) גולדן סטייט - מסכים. אבל לא הבנתי, סופר סטאר ו2 שחקנים טופ 20 זה מספיק? אז למה פילי שיש לה שחקן טופ 5 כנראה (אמביד) , שחקן טופ 10 בערך (באטלר) ועוד שחקן טופ 30 בערך (סימונס) כל כך רחוקים ממה שאתה מתאר אם רק לפני 4 שנים זה הספיק לאליפות?

אין דבר כזה "נוסחא" לקבוצה מצליחה... ברור שככל שיש לך יותר כוכבים יש לך יותר סיכוי אבל כמו שהספרס או דאלאס או אפילו גולדן סטייט פרה דוראנט הראו - אין דבר יותר חשוב מקבוצה שמשחקת כדורסל קבוצתי, גם אם השחקנים הטובים על המגרש לאו דווקא אצלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 6:28 pm 
Hall of Famer

יש נוסחה, רק הינקי ידע אותה אבל בגלל שהוא חטף בעיטה בתחת מהליגה וכנראה לעולם לא יחזור-נאלצים לחיות בחושך לעולם.

כדי לחסוך את הדיונים האלה שהם באמת עקרים בצורה יוצאת דופן, אני מציע שסלניוז יכריז על יום זכרון למורשת הינקי בכל 6/4 (יום עזיבתו את הסיקסרס), ואז כולנו נוכל לשפוך, לפרוק, להתעצבן ולחפש נוסחאות שאבדו לעד.

אז עד ה6/4 הקרוב, בחיאת רבאק. ת'רד NBA בסוף 2018. לא נרד קצת מהעניין?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 6:53 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

אין דבר כזה "נוסחא" לקבוצה מצליחה... ברור שככל שיש לך יותר כוכבים יש לך יותר סיכוי אבל כמו שהספרס או דאלאס או אפילו גולדן סטייט פרה דוראנט הראו - אין דבר יותר חשוב מקבוצה שמשחקת כדורסל קבוצתי, גם אם השחקנים הטובים על המגרש לאו דווקא אצלך

כן, אם רק שארלוט הורנטס הייתה משחקת קצת יותר קבוצתי... :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 6:57 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
יש נוסחה, רק הינקי ידע אותה אבל בגלל שהוא חטף בעיטה בתחת מהליגה וכנראה לעולם לא יחזור-נאלצים לחיות בחושך לעולם.

כדי לחסוך את הדיונים האלה שהם באמת עקרים בצורה יוצאת דופן, אני מציע שסלניוז יכריז על יום זכרון למורשת הינקי בכל 6/4 (יום עזיבתו את הסיקסרס), ואז כולנו נוכל לשפוך, לפרוק, להתעצבן ולחפש נוסחאות שאבדו לעד.

אז עד ה6/4 הקרוב, בחיאת רבאק. ת'רד NBA בסוף 2018. לא נרד קצת מהעניין?

אתה זה שדוחף את הינקי לתוך הדיון הזה. לא כל מה שאני כותב קשור אליו.
מעבר לזה, עוד הודעה מקסימה מצדך #42432

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 7:14 pm 
Junior

sir charles כתב:
picknroll כתב:
לא לפי סדר:
סטף, לברון, דוראנט, קוואי, דיוויס, יאניס, אמביד, ווסטברוק, הארדן, קיירי, טייטום, אולדיפו, לילארד, מקולום, מיטצ'ל, גובר, קליי, סימונס, לו ויליאמס, ג'רו הולידיי, טאונס, מידלטון, אולדרידג', ביל, וול, קימבה

כן. מקולום ומידלטון יכולים להיות מספר שתיים בקבוצת אליפות, אולדרידג ולו וויל יותר טובים בשני צדי המגרש מדריימונד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 7:24 pm 
Sophomore

Att כתב:
פוציץ' כתב:
לקאבס יש אחלה נכסים לתת בתור קבוצה שמעוניינת בבנייה מחדש ולהפסיד, כמו שג'יי אר סמית אמר, כמה שיותר. סתם לדוגמא לטרייד שיכול לחזק מאוד את פילי וגם להטיב עם קליבלנד:
פולץ+ווילסון צ'אנדלר+ בחירת דראפט תמורת שניים מתוך לאב-קרובר-סמית. פותר לפילי לגמרי את בעיית הקליעה מבחוץ ומצד שני פולץ יקבל את מבוקשו להחליף קבוצה ואווירה(יוכל גם לעבוד על הקליעה עד הקיץ כי גם ככה הקאבס לא ירצו לנצח יותר מידי), צ'אנדלר מסיים חוזה בקיץ ועוד בחירת דראפט או שניים בסיבוב הראשון שיעזרו לה להתחיל את הבניה.

אני מתנצל אבל זה טרייד נוראי ממש לפילי :(
פילי אמנם התחמשה בבאטלר אבל זו עדיין קבוצה צעירה וזה לא פותר אף אחת מהבעיות שלה לטווח הרחוק (ופותח פתאום בעיה חדשה בהגנה). החוזה של לאב לא הולך להתיישן טוב, ככל הנראה.

פותר לה את בעיית הריווח והקליעה שכ"כ חסרה לה מאז שבלינלי ואיליאסובה עזבו. הגנה? דווקא קרובר וסמית הם שומרים לא רעים כשהם רוצים, במיוחד במוד של פלייאוף. לגבי לאב, אני מסכים, אבל הוא נותן מצד שני יתרונות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2018 9:38 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
sir charles כתב:
picknroll כתב:
לא לפי סדר:

כן. מקולום ומידלטון יכולים להיות מספר שתיים בקבוצת אליפות, אולדרידג ולו וויל יותר טובים בשני צדי המגרש מדריימונד

זה אחלה שהחלטת שמקולום ומידלטון יכולים להיות מספר שתיים בקבוצת אליפות אבל זה לא מגובה בכלום. אני מחבב את שניהם מאוד אבל זה לא נראה לי סביר בכלל. זה אומר שהשחקנים האחרים הם פחות טובים מהם. כלומר, מילווקי או פורטלנד של היום.
זה שלו וויל הוא שחקן יותר טוב בשני צדי המגרש מדריימונד... אתה לא רציני. הוא יותר טוב מגרין בהגנה?!
או שהתכוונת שהוא יותר טוב ב-overall?
גם זו טענה מפוקפקת. לו וויליאמס הוא אחלה שחקן אבל הוא בערך השחקן העשירי בטיבו בעמדה שלו ותרם רוב הקריירה שלו לקבוצות חלשות/בינוניות, בעוד שגרין הוא אחד ה-pf הבולטים בליגה בשנים האחרונות וחלק אינגרלי ומשמעותי משלוש אליפויות. כל קשר בינו לבין גרין, מבחינת תרומה ומעמד, הוא מקרי בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 9:24 am 
Junior

Att כתב:

צודק, הרי לשארלוט אין את הכלים בנוסחאת הפלאים שבסופם הם יהיו סופר דופר מגה אלופים! רק עוד 5 שחקנים טופ 7.6 ועוד 3 שחקנים שגרים מעל קומה 4 והם מוכנים לקחת מלא אליפויות (כל עוד כולם בגילאי 20-24 כי אחרת זה לא בטיימליין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 9:44 am 
Junior

בהתקפה הוא מקבל כדורים כשהוא כל כך פתוח, שבין הטבעת לקשת השלוש יש רק אוויר.
בהגנה הוא פחות טוב השנה משנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 10:35 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

צודק, הרי לשארלוט אין את הכלים בנוסחאת הפלאים שבסופם הם יהיו סופר דופר מגה אלופים! רק עוד 5 שחקנים טופ 7.6 ועוד 3 שחקנים שגרים מעל קומה 4 והם מוכנים לקחת מלא אליפויות (כל עוד כולם בגילאי 20-24 כי אחרת זה לא בטיימליין).

אתה יכול לגחך את העמדה שלי כמה שאתה רוצה אבל לפחות היא מבוססת על משהו. אתה חושב ששארלוט היכן שהם נמצאים בגלל שהם מה, לא קבוצתיים מספיק?
כוכבים משנים בליגה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 10:53 am 
Junior

Att כתב:
sheky כתב:
Att כתב:

אתה יכול לגחך את העמדה שלי כמה שאתה רוצה אבל לפחות היא מבוססת על משהו. אתה חושב ששארלוט היכן שהם נמצאים בגלל שהם מה, לא קבוצתיים מספיק?
כוכבים משנים בליגה הזו.

על מה בדיוק העמדה שלך מבוססת?

אני חושב ששארלוט נמצאים איפה שהם נמצאים כי הם קבוצה לא מספיק טובה. אין שם מספיק שחקנים טובים ויש להם ממש חורים בעמדות מסוימות.
אני מעולם לא טענתי שיש לי "נוסחא" לאליפות שקוראים לה קבוצתיות... אמרתי שיש מצבים כמו הספרס שעם מספיק כישרון ורמת אימון גבוה אתה יכול להיות אלוף, יש מצבים כמו דאלאס שמספיק לך כוכב על אחד ועוד כמה משלימים, יש מצבים כמו מיאמי וגולדן סטייט (אליפות שניה) שפשוט הכישרון לוקח וכמה שיותר כוכבים יותר טוב.
כאמור אותה מיאמי עם 2 כוכבי על ואולסטאר גם לקחה 2 אליפויות אבל גם הפסידה 2 אליפויות לקבוצות שונות בתכלית.

ברור שאם אני מרים קבוצה עם 2 שחקנים טופ 5 ועוד 2 שחקנים טופ 20 אני אהיה פייבוריט לאליפות, אף אחד לא יגיד אחרת. רק מה, זה משהו שקרה רק במקרה אחד (גולדן סטייט השנה) מאז שנות השמונים. אם ה"נוסחא" שלך היא שצריך מלא מלא שחקנים מהטופ של הליגה אז זה לא בדיוק "נוסחא", זה פשוט לבנות קבוצה טובה יותר מהקבוצות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 11:15 am 
Hall of Famer

הדוגמאות שאתה חוזר עליהן שוב ושוב הן המיעוט (20% בדוגמה שאתה בחרת).
אני מתבסס על ניתוח של האלופות השונות שהיו בליגה והרכב הקבוצות האלו
ועל הפלייאוף שמוכיח פעם אחר פעם את חשיבותם של כוכבים ועוד יותר מכך, של סופרסטארים.

בסופו של דבר יש לך 5 שחקנים + מאמן + ספסל.
האיכות היחסית של הקבוצה שלך בכל אחד מ-7 הפרמטרים האלו היא, מטבע הדברים, מכרעת.
אפשר להשטיח את זה יותר ולדבר על הכוכבים של הקבוצות.
לשארלוט בניתוח השטחי הזה יש כוכב אחד וזה אומר שהיא כנראה תיאבק על הפלייאוף במקרה הטוב ותצא בסיבוב הראשון. זה אכן היה הבסט קייס סנריו שלה בשנים האחרונות. לעומת זאת, למילווקי ולטורונטו יש סיכוי ללכת רחוק השנה כי לשתיהן יש סופרסטאר + כוכב נוסף (לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 12:23 pm 
Junior

והקליפרס בראשות המערב למרות שיש להם במקרה הטוב 2 שחקנים בתחתית הטופ 30 (האריס ולו וויל) ובמקרה הרע 0 שחקנים בטופ 30.
ושנה שעברה הרוקטס היו מרחק פציעה של פול/יום סביר של אחד המשלימים מלהדיח את גולדן סטייט.

ברור שאתה חייב שחקנים טובים בקבוצה אבל כמו שהספרס הראו שעם הרבה שחקנים טובים ואימון טוב אתה יכול לנצח קבוצה של מעט שחקנים ממש מעולים וסגל מסייע סביר.

למילווקי וטורנטו יש סיכוי ללכת יותר רחוק השנה כי לשניהם יש שחקן על וסגל מסייע טוב ומעלה. לצורך העניין בלי קאווי הרפטורס השנה במאזן של 5-1 חיובי ככה שאי אפשר ממש להקטין את מי שמסביבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 12:54 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
והקליפרס בראשות המערב למרות שיש להם במקרה הטוב 2 שחקנים בתחתית הטופ 30 (האריס ולו וויל) ובמקרה הרע 0 שחקנים בטופ 30.
ושנה שעברה הרוקטס היו מרחק פציעה של פול/יום סביר של אחד המשלימים מלהדיח את גולדן סטייט.

ברור שאתה חייב שחקנים טובים בקבוצה אבל כמו שהספרס הראו שעם הרבה שחקנים טובים ואימון טוב אתה יכול לנצח קבוצה של מעט שחקנים ממש מעולים וסגל מסייע סביר.

למילווקי וטורנטו יש סיכוי ללכת יותר רחוק השנה כי לשניהם יש שחקן על וסגל מסייע טוב ומעלה. לצורך העניין בלי קאווי הרפטורס השנה במאזן של 5-1 חיובי ככה שאי אפשר ממש להקטין את מי שמסביבו.

הקליפרס בינתיים בצמרת אבל הצמרת והתחתית של המערב די צמודים כך ש... הייתי מחכה עם זה :) בכל מקרה, זו לא קבוצה שתגיע רחוק בפלייאוף, גם אם תגיע לשם.

הרוקטס הם דוגמה נהדרת. הארדן על תקן סופרסטאר, פול וקאפלה על תקן שחקני טופ20/טופ25. אמנם לא ברמה של ג"ס אבל קרובים בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 1:01 pm 
Sophomore

יש הרבה שחקנים טובים בליגה. יש שחקני על כמובן, אבל יש המון שחקנים טובים שיכולים לפרוח בסיטואציות מסויימות ולזייף באחרות.

למילוואקי יש כוכב מוגבל וטיפש וצוות מסייע שלא התבלט במיוחד עד לפני שהגיע מאמן טוב לקבוצה. כולם נראים שם יותר טוב בזכות השיטה של המאמן החדש. מידלטון נהיה פתאום שחקן טופ 20-30. יהיה אנשים שיגידו יותר טוב מגרין. כשהקבוצה משחקת טוב כולם נראים יותר טוב. כשהקבוצה רעה כולם נראים יותר רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 1:15 pm 
Hall of Famer

מאמן הוא משמעותי (ראה ערך ה"נוסחה" הכללית) ומילווקי עברו ממאמן נוראי ממש למאמן מוצלח מאוד כך שאפשר לחוש בהבדל בקלות אבל מידלטון נתן פלייאוף מעולה בשנה שעברה ויאניס הוא יאניס, גם אם אתה לא מחבב אותו. יש שם בסיס לא רע (אבל לא מספיק טוב לאליפות; גם לא של המזרח בעיניי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 1:23 pm 
Junior

אני מתחיל לקבל את הרושם שיש בערך 40 שחקני טופ 20 בליגה... באיזה ליגה קלינט קאפלה שחקן טופ 20?

יש להם את הארדן שהוא שחקן על ופול שהוא גם בצמרת הגבוה של השחקנים ועוד מלא שחקנים משלימים מגניבים לגמרי. לצורך העניין לא פול והארדן פחות טובים מסטפ ודוראנט ואין להם אף אחד ברמה של קליי. מה שכן היה שם זה המון שחקנים טובים (אם כי לא כוכבים) שיודעים לעבוד בשיטה מאוד מוגדרת של המאמן ובעיקר עם הכוכבים שלהם.

אתה מוכן לחלוק איתנו את הנוסחא שלך? אין שום סיכוי שהיא מחזיקה מים בהתסכלות של 10 שנים אחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 1:33 pm 
Hall of Famer

תודה על האמון :)
קלינט קאפלה בעיניי הוא אחד הסנטרים הטובים בליגה. ראה ערך הת'רד על הסנטרים של נורטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 1:47 pm 
Hall of Famer

טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ טופ

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 1:52 pm 
Junior

ההגדרות שלך נורא פלואידיות... אז עברנו מטופ 25 לאחד הטובים בעמדה?
בדירוג של SI הוא 58, בדירוג של ESPN הוא 36, בדירוג של CBS הוא 41 וכו'

בתור מהנדס אני מתחיל להעלב מהשימוש שלך במילה נוסחא... אתה מוכן בבקשה לתת את אותה נוסחאת קסם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אוהד גליל, דניאל, עודד ל ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: