סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 1:40 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
Krembo2 כתב:
לאומית 2 כתב:
arie כתב:
Mano כתב:
יש עומס גדול על עמדות 2-3. צריך להביא מחליף לארמסטרונג בדמות סנטר הגנתי. אני יודע שחולון לא משתגעים על ג'ונס אז אשמח לקלוט אותו.

שון ג'ונס סנטר הגנתי?? החלקת על השכל?!

כמו עם תומאס, דן שמיר מצליח להסתיר גם את היכולות שלו.. שון ג'ונס הרבה יותר טוב ממה שהוא נראה בחולון.

לגבי שון, אני מאוד אוהב את הגישה שלו. הוא נותן את הכל, גם בהגנה. לצערי מקבל יותר מדי כדורים במקומות שהוא לא צריך לקבל. בכל מקרה בשום אופן לא הייתי משחרר אותו.
להבדיל....את הג'ונס השני הייתי מעיף...שחקן מיותר.

יש אופציות מעניינות בשוק במקומו? או שהיית הולך בכלל על גארד?

בהחלט יש אופציות, גם שחקנים חופשיים וגם שחקנים חתומים. אם החתמנו את ג'ורדן המילטון (שלא היה בשוק, היה תחת חוזה) תוך 4 ימים אז אין שום בעיה להחתים שחקן גם עכשיו.

לדעתי מדובר ב-2 החלטות, אחת קשה ואחת קלה.
הקלה- להיפטר מדקוואן. שחקן שלא משדרג את הקבוצה במילימטר. 2 בעיות - הקבוצה מנצחת ו...זה שחקן שהמאמן הביא. מצד שני, גם לשמיר נמאס ממנו, כך זה נראה ואתמול, כמו גם בכמה משחקים קודמים, הוא ראה את דקות ההכרעה מהספסל.
הקשה - באיזה עמדה להביא מחליף. דווקא רכז נראה לי פחות קריטי, קאליף למרבה הפתעתי נותן הצגות מהעמדה הזו וגם וולדן עושה את זה סביר. אפשר ללכת בגדול על שחקן כמו דייסון אבל סימן שאלה גדול איך ישתלב עם קאליף. אפשרות אחרת מישהו כמו קמרון לונג שהוא שחקן קבוצתי שתורם בכל האספקטים אבל כאן זה עשוי לפגוע בקורי וולדן. לדעתי הכי נכון להביא שחקן בעמדה של דקוואן, אולי יותר עם נגיעה ל-2/3 עם יכולת להוביל כדור ולייצר נקודות. כמובן יש את הצד הכספי אבל להערכתי שינוי ייעשה מתישהו בכל מקרה.

אבל קודם שיקבלו את ההחלטה לשחרר. כפי שזה נראה כרגע האבסורד הוא שככל שדקוואן משחק פחות ככה גדל הסיכוי שננצח ובהתאמה גדל הסיכוי שיישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 1:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ראשון באמת נראית יותר מפורקת משציפיתי. זה הכי ניכר בצביקה שרף, שעמד נינוח ואדיש במשך רוב המשחק ואפילו צחק כמה פעמים עם השופטים. הוא כנראה משלים עם גורלו, שלא לומר אפילו שמח עליו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 2:08 am 
מנהל פורום

בואו רק נזכר שגם המפוטר נתן 30 בליגה ולא על ראשון אלא על חולון
וגם שם שיחקו בחורנו המצויינים דקות רבות
לא שווה דיון המשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 2:12 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל אולי כן שווה דיון האמירה של השדרים שדיברתי עליה קודם.
הם דיברו גם על אבדיה וגם על זוסמן, אגב. אצל ספאחיה אין דברים כאלה וכו' וכו', והנה בא היווני שהבטיח לתת דקות לאבדיה וזוסמן וקיים.
אז אבדיה שיחק 11 דקות, בערך הממוצע שלו בימי ספאחיה ואפילו טיפה פחות. זוסמן שיחק 20 דקות, הכי מעט ששיחק בליגה חוץ מהמשחק נגד אילת במחזור השני, והרבה פחות מהממוצע שלו בימי ספאחיה שעמד על 24 דקות בערך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 2:32 am 
Hall of Famer

מישהו יכול להמליץ על מחשב חדש ?
פשוט פתחתי בוקס-סקור , וכתוב שאוברייאנט זרק זריקה בודדת ב-16 דקות משחק , אז אני מניח שמדובר בתקלה חמורה אצלי ...

אפשר לשאול למה עמית עבו מקבל רק 5 דקות אפילו במשחק שכזה ( חסר חשיבות ועם זרים שבאו עם מזוודות ) ?

הפועל ת"א יכולה בהמשך העונה להעמיד חמישייה קטלנית של 3 זרים בעמדות החוץ , גינת והאוול ( קצת מזכיר את האליפות של ירושלים בזמנו עם אליהו והאוול ... ) . פתאום אפילו ספסל יהיה : לימונד , מדר , דגלאס , מנקו ואמינו . מה רע אני שואל . קמרון לונג ?!

איזה קאמבק לסקוורר : 16 נק' ( 3/3 לשתיים , 3/6 מבחוץ ) , 8 אס' ( על איב' בודד ) , 24+ בדקות שלו . זה אשכרה יכול להשאיר את גלבוע בצמרת עוד זמן מה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 9:05 am 
Junior

shmueliki כתב:
איזה קאמבק לסקוורר : 16 נק' ( 3/3 לשתיים , 3/6 מבחוץ ) , 8 אס' ( על איב' בודד ) , 24+ בדקות שלו . זה אשכרה יכול להשאיר את גלבוע בצמרת עוד זמן מה .

בהחלט, קאמבק אדיר מאז אותה פציעה בארנה בחודש מרץ אשתקד. שאפו ענק ליחזקאל סקוורר על השיקום וכוח הרצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 9:08 am 
Junior

זה סוג השחקנים שיכול היה לשדרג את הפועל ירושלים בליגה, מקווה שנמצא כזה בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 9:09 am 
Junior

arie כתב:
זה סוג השחקנים שיכול היה לשדרג את הפועל ירושלים בליגה, מקווה שנמצא כזה בקרוב.
איזה שחקן ישראלי הגיוני שהנהלת הקבוצה תצליח להנחית באמצע העונה, תוך כדי שאתה משלם הון תועפות לאוחיון ואליהו? אין כסף...אחרת ממזמן היו אומרים לאוחיון תשב בבית וקח את הכסף ומביאים מישהו במקומו.

ואיזה שחקן ישראלי ירצה לבוא לפה אחרי שהוא רואה את בר טימור מתייבש ככה על הספסל? בשנה שאמורה להיות אחת הטובות שלו בקריירה אצל כל מאמן אחר?
אלא אם הכסף שיציעו לו הוא באמת משמעותי.

anyway, הסגל הישראלי שלנו לדעתי לא ישתנה. ניאלץ להמתין עד עונת המלפפונים בקיץ 2019.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 9:12 am 
Junior

גינת בספרות כפולות בכל משחק מתחילת העונה מסתבר..

הפועל איתרה בזמן את שני הגורמים לאינטילגנציית המשחק הקלוקלת שאיפיינה אותם במשחקים האחרונים. שדרוג עצום עם האוול (תענוג איך הוא לוחץ על גארדים בהגנת הפיק) ומקניל לעומת מור והולמס (חש את המשחק ברמות אובריינטיות).

מדר עובד יפה מאוד בהגנה עם כל הגוף החלש שלו..

אבדיה ממשיך את הטרנד מהקיץ שהזריקות שלו מחוץ לקשת נראות יותר טוב מהעונשין. יש משהו במכניקת זריקה מהקו שנראה נוקשה מידי.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

נערך לאחרונה על ידי החתול יובב בתאריך ב' נובמבר 26, 2018 9:13 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 9:12 am 
Junior

בר טימור לא רלוונטי, אין לו את האופי המתאים להיות שחקן מוביל, צריכים מישהו שידע שהוא כינור שני ויתנהג ככזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 9:16 am 
Junior

יש מספיק 2/3 בשוק שנה הבאה. גוט, שוכמן, קולשוב, ווריק...מנקו.........

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 9:17 am 
Junior

מנקו... אפילו לקבוצת הבת של הפועל ירושלים לא הייתי לוקח אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 9:20 am 
Junior

נראה אם לאור התצוגה שלו מול נס צי..קטש ימשיך בשלו. אם כן, הייתי מציע לך להתחיל לדאוג לקראת שנה הבאה.

התקדים של קטש בכך שזיהה כביכול צמד חמד שהוא כינור רביעי-חמישי בקבוצה שלהם (תומאס את בלאט) והפיק מהם כפליים..אולי יחשוב שהוא מסוגל לשקם את מנקו. נציין שמנקו בימיו באילת נראה טוב בהרבה מאיך שהוא מתפקד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 9:42 am 
Junior

החתול יובב כתב:

קולשוב תפוס ל-2 עונות בראשון.
מנקו? בחלומות הלילה.

שוכמן זו אופציה מדהימה ואם ימשיך בכושר הנוכחי שלו, הוא יהיה אפילו מלפפון יותר מבוקש משנה שעברה.

אבל למה לו לבוא? אני ברצינות שואל. נניח שחולון יציעו לו קצת פחות כסף מאיתנו (והם יציעו לו). אני הייתי בוחר ללכת לשחק שם ולקבל דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 1:39 pm 
Hall of Famer

במכבי ת''א בכירים במועדון מצוטטים זה אפשרי לנצח ביורו ליג 14 מ21 משחקים הנותרים אחריי שיצאו מעודדים מהניצחון על ריאל מדריד .בעצם זו היתה ראשל'צ .... :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 1:43 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
החתול יובב כתב:

קולשוב תפוס ל-2 עונות בראשון.
מנקו? בחלומות הלילה.

שוכמן זו אופציה מדהימה ואם ימשיך בכושר הנוכחי שלו, הוא יהיה אפילו מלפפון יותר מבוקש משנה שעברה.

אבל למה לו לבוא? אני ברצינות שואל. נניח שחולון יציעו לו קצת פחות כסף מאיתנו (והם יציעו לו). אני הייתי בוחר ללכת לשחק שם ולקבל דקות.

להביא את שוכמן וגינת שיהיו שחקנים חופשיים בקיץ במקום יוגב וליאור וירושלים מסודרים.גם חוסכים בכסף ומביאים שחקנים הרבה יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 2:01 pm 
Junior

לגמרי, שדרוג עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 2:09 pm 
Sophomore

תומר גינת חתום בהפועל גם לעונה הבאה.
ואני מאמין שהוא יישאר בהפועל גם מעבר לעונה הבאה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 2:12 pm 
Junior

אני די סקפטי לגבי שוכמן בקבוצה גדולה. בהתקפה אין לו עדיין נקודת אחיזה שאתה יודע שאתה יכול לסמוך עליו. הוא יכול לעשות קצת מהכל. יש לי הרגשה שהוא גם שחקן שניזון מאנרגיות וסינרגיה מושלמת עם בית הלחמי ויהיה לו קשה מחוץ למגרש הביתי שלו.

לא יודע מה המצב החוזי. אבל אם הייתי ירושלים הייתי מברר לגבי גוט/קולשוב/שמחון לפניו. שמחון הוא עדיין הטוב בחבורה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 2:17 pm 
Junior

גוט וקולושוב מעולים, שמחון מבוגר לטעמי, מספיק עם מושב הזקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2018 2:19 pm 
Junior

מה הקטע שכולם מחשיבים את שמחון כזקן מידי כבר משנה שעברה אז היה בן 28..זקן מידי לנבחרת. זקן מידי לקבוצה גדולה.

הערה קטנה לגבי קולשוב. הקליעה מבחוץ לא נופלת..אבל אני מופתע לטובה מהיכולת שלו לעקוף שחקנים בכדרור ולקלוע מתוך הקשת. במכללות מסיבות מובנות ראיתי את זה פחות. אבל בישראל מחכים מתחת לסל מיני בריימואים והאוולים אז החיים קלים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], גמליאל ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה