Krembo2 כתב:
לאומית 2 כתב:
arie כתב:
Mano כתב:
יש עומס גדול על עמדות 2-3. צריך להביא מחליף לארמסטרונג בדמות סנטר הגנתי. אני יודע שחולון לא משתגעים על ג'ונס אז אשמח לקלוט אותו.
שון ג'ונס סנטר הגנתי?? החלקת על השכל?!
כמו עם תומאס, דן שמיר מצליח להסתיר גם את היכולות שלו.. שון ג'ונס הרבה יותר טוב ממה שהוא נראה בחולון.
לגבי שון, אני מאוד אוהב את הגישה שלו. הוא נותן את הכל, גם בהגנה. לצערי מקבל יותר מדי כדורים במקומות שהוא לא צריך לקבל. בכל מקרה בשום אופן לא הייתי משחרר אותו.
להבדיל....את הג'ונס השני הייתי מעיף...שחקן מיותר.
יש אופציות מעניינות בשוק במקומו? או שהיית הולך בכלל על גארד?
בהחלט יש אופציות, גם שחקנים חופשיים וגם שחקנים חתומים. אם החתמנו את ג'ורדן המילטון (שלא היה בשוק, היה תחת חוזה) תוך 4 ימים אז אין שום בעיה להחתים שחקן גם עכשיו.
לדעתי מדובר ב-2 החלטות, אחת קשה ואחת קלה.
הקלה- להיפטר מדקוואן. שחקן שלא משדרג את הקבוצה במילימטר. 2 בעיות - הקבוצה מנצחת ו...זה שחקן שהמאמן הביא. מצד שני, גם לשמיר נמאס ממנו, כך זה נראה ואתמול, כמו גם בכמה משחקים קודמים, הוא ראה את דקות ההכרעה מהספסל.
הקשה - באיזה עמדה להביא מחליף. דווקא רכז נראה לי פחות קריטי, קאליף למרבה הפתעתי נותן הצגות מהעמדה הזו וגם וולדן עושה את זה סביר. אפשר ללכת בגדול על שחקן כמו דייסון אבל סימן שאלה גדול איך ישתלב עם קאליף. אפשרות אחרת מישהו כמו קמרון לונג שהוא שחקן קבוצתי שתורם בכל האספקטים אבל כאן זה עשוי לפגוע בקורי וולדן. לדעתי הכי נכון להביא שחקן בעמדה של דקוואן, אולי יותר עם נגיעה ל-2/3 עם יכולת להוביל כדור ולייצר נקודות. כמובן יש את הצד הכספי אבל להערכתי שינוי ייעשה מתישהו בכל מקרה.
אבל קודם שיקבלו את ההחלטה לשחרר. כפי שזה נראה כרגע האבסורד הוא שככל שדקוואן משחק פחות ככה גדל הסיכוי שננצח ובהתאמה גדל הסיכוי שיישאר.