סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מג'יק מול המג'יק
הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 7:56 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
המגיק לא גרועים והלוחמים ללא סטף וגרין בינוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 8:43 am 
Junior

ויוטה עם הפסד לאינדיאנה 33 הפרש. יוטה קלעה 25% ל3 בעוד אינדיאנה קלעה 50% מ3
הקבוצה היחידה בליגה עם מאזן חוץ חיובי ומאזן בית שלילי 2-6.
המשחק ללא מיטצ'ל וללא אולדיפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 10:00 am 
Junior

Hacohen כתב:
17 הפרש במחצית לאורלנדו באורקל, ווצ'ביץ' עם 17 ו-10 ב15 דקות. אז אולי זו לא כזו פדיחה להפסיד להם, מה.

אה זאת הייתה מטרת התגובה הקודמת על אורלנדו המאומנת וגורדון שומר העל? כמה פלאשי וכמה חבל שדוראנט הרס.

לא אמרתי שבושה להפסיד לאורלנדו, הם אכן מאומנים, ווצביץ מדהים ויש המון אתלטיות.
אתה פשוט כתבת שהלייקרס קונטנדרים ואנשים לא הבינו מאיפה זה בא. אז לקונטנדרית יותר בושה להפסיד לאורלנדו ולהיות 7 במערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 10:18 am 
Hall of Famer

הארדן עם טריפל דאבל מהסוג הלא רצוי. 54 נק', 13 אס', 11 איב'. אם הוא היה לוקח עוד 2 ריב' זה כבר היה קוואדרופול דאבל. האם אי פעם זה נעשה עם איבודים?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 10:19 am 
Hall of Famer

הממ...לא היתה "מטרה" ובטח שלא דיברתי ספציפית אליך (אם אתה חושב שאני זוכר מה הגבת בת'רד, אז יש לך טעות מן הסתם).

ראיתי את המחצית הראשונה של המשחק, שבהמשך למה שראיתי מול הלייקרס המחישה שאורלנדו אמנם מוגבלת בכשרון (יש לה בעיקר את ווצ'ביץ' בגזרה הזו וקצת גורדון [שהיה זוועה התקפית היום] וטרנס רוס. גם אוגוסטין האפרורי לא נטול כשרון), אבל מאד מאומנת ואגוז לא קל לפיצוח. בדקות שראיתי את גורדון על דוראנט הוא הקשה עליו מאד, זה שבמחצית השנייה (שלא ראיתי) דוראנט התפוצץ-מה לעשות, עדיין מדובר בארגיובלי הכלי ההתקפי הטוב בהסטוריה, אז אתה יודע. ועכשיו אני מסתכל בבוקסקור ומגלה שגורדון שיחק רק 21 דקות, אז אתה יודע 2#. ואורלנדו היתה בפיגור נקודה 40 שניות לסיום בחוץ מול ה-קונטנדרית, אמנם בהרכב חסר אבל עדיין עם דוראנט ותומפסון, אז אתה יודע וזה.

ולגבי הלייקרס, אני אומר שהם קונטנדרים ועומד מאחורי זה, והמיקום שלהם אחרי 20 משחקים ממש לא מעניין. להגיד "מקום שביעי במערב" על קבוצה שרחוקה משחק אחד מהמקום הרביעי, 1.5 מהמקום השלישי ושניים מהמקום השני זה די אידיוטי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 10:34 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
הארדן עם טריפל דאבל מהסוג הלא רצוי. 54 נק', 13 אס', 11 איב'. אם הוא היה לוקח עוד 2 ריב' זה כבר היה קוואדרופול דאבל. האם אי פעם זה נעשה עם איבודים?

נשמע קלאסי לווסטברוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 10:56 am 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:

כן.
ללברון למשל:
https://ftw.usatoday.com/2018/01/lebron ... -turnovers

והיה עוד מקרה דומה של ג'ייסון קיד בשנת 2000.
כמה שמצאתי זה המקרים היחידים.

נערך לאחרונה על ידי Shiver בתאריך ג' נובמבר 27, 2018 10:58 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 10:57 am 
Junior

במערב להיות 2 משחקים מהמקום השני זה גם להיות 2 משחקים מהמקום ה-13
נראה ששוב הולך להיות אפריל חם

אני לא בטוח מה גולדן שווים בהרכב הזה
אם היו אומרים, חלילה, שקארי ודריימונד לא ישחקו יותר העונה
אז לא הייתי מהמר עליהם לגמר המערב
והייתי מהמר שהאלופה תגיע מהמזרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 11:16 am 
Hall of Famer

אם כבר מדברים על הלייקרס וכמה שהם כן/לא קונטנדרים, אני מסתכל על המערב (ותכלס על כל הליגה) ורואה שם קבוצה אחת יותר מוכשרת: גולדן בהרכב מלא. נניח שאני מעריך אותם ביתר ויש עוד 2 קבוצות יותר מוכשרות. הקבוצה הרביעית בכשרונה בליגה, שיש לה את לברון ועוד כמה שחקני הגנה משובחים, לא יכולה לקרוא לעצמה קונטנדרית?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 12:47 pm 
Sophomore

באופן עקרוני, זה שהם מספר 4 בליגה לא הופך אותם לקונטנדרים. בליגה שבה יש את גולדן סטייט מבחינתי כל יתר הקבוצות המובילות הן במקרה הטוב אנדרדוגיות מובהקות ובמקרה הפחות טוב פרטנדריות.

אני חושב שהלייקרס של לברון נכנסת למשבצת האנדרדוגית. יחד עם יוסטון. אין שום קבוצה אחרת שאפשר לדמיין איזשהו תסריט שתנצח את הווריורס (בריאים) בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 1:32 pm 
Hall of Famer

אוקיי, זו גם גישה. אבל מכיוון שאע"פ שאני מאד מעריך את גולדן (לא שהם צריכים אותי), אני לא חושב שהליגה זה הם ועוד 29. בכל אופן, אני לא רואה מצב שבו לברון ביכולת של 80-100% ממה שאנחנו רגילים+כשרון התקפי צעיר+שחקני הגנה טובים זה לא שווה קבוצה שיכולה להגיע לגמר מערב ושם-אמנם כאנדרדוגית, אבל עדיין-לנסות לנצח את גולדן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 3:31 pm 
Hall of Famer

קונטנדרית.... הלייקרס יעופו בסוויפ מול הלוחמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 3:34 pm 
Hall of Famer

כמו שהקאבס עפו בסוויפ מול הבולס, או שאתה משאיר סיכוי בכל זאת?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 4:08 pm 
Junior

סיכוי יש תמיד
איפה הגבול בין סיכוי לקונטנדרית אני לא יודע
מניח שסבירות לא מבוטלת=קונטנדרית

כרגע עונות על זה הווריורס והרוקטס

לשאר יש סיכוי מזערי

בשני הגמרים האחרונים ראינו שדוראנט קרוב להשתוות או משתווה ללברון לאורך המשחקים. וברבע הרביעי פורח, כשהשני בורח לעיתים
השאר זה קיירי מול קארי, שזה תלוי בבריאות של האחרון. רונדו לא שם. זה פער עצום לסטף

דריימונד מול לאב. קוזמה לא שם.
וקליי טוב מאינגראם . גם הרולפליירס של הווריורס בסדר

קיצר gsw בסוויפ, הם טיטאו את הקאבס (העדיפים על la) פעמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 4:15 pm 
Hall of Famer

ההשוואות האלה מאנו א מאנו פשוט לא אינטיליגנטיות, אני מצטער.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 4:35 pm 
Junior

לפעמים הפשטות טובה מהודעה אינטיליגנטית
ולפעמים הנחרצות טובה מכולם

הסיכוי של LA מול GSW בריאים הוא 10% במקרה הטוב. ואני לארג' (מאוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 5:07 pm 
Hall of Famer

הסיכוי הוא אפס. לנצח :ny_tik: ארבע פעמים את גולדן סטייט עם הסגל הזה הוא אפסי. משחק אחד במקרה הטוב אחרי שהלוחמים מובילים 3-0 הסדרה ולא אכפת להם להפסיד אחד ולחזור הביתה ולסיים את הסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 6:18 pm 
Sophomore

הנחרצות שלכם ממש משונה.

יש כמה דברים שאני יודע:
לברון אחד מהשחקנים הכי טובים בליגה. הוא כרגע די משייט משחקים שלמים, משתלט לכמה דקות ועדיין זה מספיק כדי להעמיד סטט' ולנצח בקצב טוב, בטח בהתחשב בזה שזו קבוצה חדשה.
לפעמים במשחקים צמודים זה נראה כאילו הוא יכול לוותר על מהלך וזריקות בשביל שהצעירים יהיו בעניינים וההפסד באורלנדו לדוג' הרגיש מאוד כמו שכר לימוד. האימפקט שלו על קבוצה הוא אדיר! אפשר לראות מה נשאר בקליבלנד אחרי שעזב (משעשע אותי לחשוב מה נשאר בקליבלנד אחרי שלברון עזב לעומת מה ישאר בווריורס אחרי שדוראנט יעזוב). הלייקרס של שנה שעברה הייתה קבוצה הרבה יותר טובה ומעניינת מאשר קליבלנד של השנה, ויותר חשוב מכך - במגמת שיפור. החתימו גם ותיקים קשוחים שיודעים לשחק כדורסל עם ניסיון פלייאוף. אין מה להשוות את המסגרת שיש לו כרגע לעומת המסגרת שהייתה לו בקליבלנד בעונה האחרונה.

דבר נוסף, יוסטון של שנה שעברה כמעט הדיחה את הווריורס. ליוסטון לא היה באמת מספיק כשרון על הנייר כדי לעשות את זה ומה שבלט אצלם היה האופי האגרסיבי של המשחק שלהם ושחקנים מאוד מחויבים וקשוחים. זה מעיד על שני דברים: 1. שחקנים על הנייר זה טוב ויפה, אבל בסוף על המגרש יש פעולות מסויימות שמנצחות משחקים (רלוונטי גם לבוסטון של השנה בינתיים) וכן גם תלכיד קבוצתי, משחק קבוצתי ואופי של קבוצה. 2. הווריורס לא היו בשיאם והיה להם הרבה מזל.

אני יודע גם שהווריורס לא נראים טוב במיוחד כרגע. יש שם עניינים חברתיים, גרין כששיחק נראה היה בכושר רע מאוד, לא ברור איך הוא יחזור ואיך קארי יחזור. הם לא נראים אותו דבר עם דוראנט וקליי, גם בגלל שמעולם השטף הקבוצתי לא נראה מדהים עם דוראנט אבל גם כי הם מאוד קצרים וזה באמת מתבטא בהפסדים ובסיר לחץ לא קטן. זאת תחילת עונה אבל זה גם הרבה לעכל ולהתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 7:40 pm 
Junior

ודאי שאם ללברון היה שחקן כמו כריס פול הוא היה קונטנדר. אבל יש לו את אינגראם.

אגב גם קליבלנד פוסט הפציעה של קיירי היתה קבוצה בלי סיכוי ממשי (אפילו לא 10%) לנצח את הווריורס. ואמרתי את זה שוב ושוב בואכה הגמר. שלברון יעוף בסוייפ חד משמעית. אין ראיה מהקאבס. הוסוופו קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 8:03 pm 
Hall of Famer

אני חושב שגולדן סטייט היא פייבוריטית ברורה (80-90% שתזכה).
במהלך עונה, קורים הרבה דברים.
בג״ס יש את הלחץ של דוראנט שעשוי לעזוב ואת גרין שמגיב לכך ובכלל נמצא בכושר לא טוב.
קליי בהתקפה הוא קצת סטרייקי, לטוב ולרע. זה אומר שהוא יכול להתפוצץ אבל יש לו גם סטרצ׳ים שבהם הוא לא פוגע (בעיקר בתחילת העונה, יש לומר).
יש גם את שאלת השילוב של קאזינס שסביר להניח ישפר את ג״ס התקפית אבל הגנתית היא תיפגע.

לתוך ה-10-20% הנוספים נכנסות יוסטון והלייקרס ומהמזרח טורונטו, בוסטון, אולי גם פילי ומילווקי.
ברגע שלברון נמצא בקבוצה היא כבר קונטנדרית מבחינתי אבל הסיכוי שייקח השנה הוא נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 10:49 pm 
Hall of Famer

מה שמאנו אמר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 1:58 am 
Freshman

מאנו כתב:
הנחרצות שלכם ממש משונה.

יש כמה דברים שאני יודע:
לברון אחד מהשחקנים הכי טובים בליגה. הוא כרגע די משייט משחקים שלמים, משתלט לכמה דקות ועדיין זה מספיק כדי להעמיד סטט' ולנצח בקצב טוב, בטח בהתחשב בזה שזו קבוצה חדשה.
לפעמים במשחקים צמודים זה נראה כאילו הוא יכול לוותר על מהלך וזריקות בשביל שהצעירים יהיו בעניינים וההפסד באורלנדו לדוג' הרגיש מאוד כמו שכר לימוד. האימפקט שלו על קבוצה הוא אדיר! אפשר לראות מה נשאר בקליבלנד אחרי שעזב (משעשע אותי לחשוב מה נשאר בקליבלנד אחרי שלברון עזב לעומת מה ישאר בווריורס אחרי שדוראנט יעזוב). הלייקרס של שנה שעברה הייתה קבוצה הרבה יותר טובה ומעניינת מאשר קליבלנד של השנה, ויותר חשוב מכך - במגמת שיפור. החתימו גם ותיקים קשוחים שיודעים לשחק כדורסל עם ניסיון פלייאוף. אין מה להשוות את המסגרת שיש לו כרגע לעומת המסגרת שהייתה לו בקליבלנד בעונה האחרונה.

דבר נוסף, יוסטון של שנה שעברה כמעט הדיחה את הווריורס. ליוסטון לא היה באמת מספיק כשרון על הנייר כדי לעשות את זה ומה שבלט אצלם היה האופי האגרסיבי של המשחק שלהם ושחקנים מאוד מחויבים וקשוחים. זה מעיד על שני דברים: 1. שחקנים על הנייר זה טוב ויפה, אבל בסוף על המגרש יש פעולות מסויימות שמנצחות משחקים (רלוונטי גם לבוסטון של השנה בינתיים) וכן גם תלכיד קבוצתי, משחק קבוצתי ואופי של קבוצה. 2. הווריורס לא היו בשיאם והיה להם הרבה מזל.

אני יודע גם שהווריורס לא נראים טוב במיוחד כרגע. יש שם עניינים חברתיים, גרין כששיחק נראה היה בכושר רע מאוד, לא ברור איך הוא יחזור ואיך קארי יחזור. הם לא נראים אותו דבר עם דוראנט וקליי, גם בגלל שמעולם השטף הקבוצתי לא נראה מדהים עם דוראנט אבל גם כי הם מאוד קצרים וזה באמת מתבטא בהפסדים ובסיר לחץ לא קטן. זאת תחילת עונה אבל זה גם הרבה לעכל ולהתמודד.

לא ברור איך קארי יחזור ??

בגלל שהוא מחמיץ כמה משחקים שלא קובעים כלום בסוף נובמבר יש חשש שהוא לא יחזור לעצמו במשחקי הפליאוף ? לא לגמרי הבנתי את הלוגיקה .

הם פתחו את העונה בכושר הכי טוב שלהם מאז תחילת עידן דוראנט - קרי עם תצוגת דומיננטיות חסרת תקדים .

נכון שהסגל קצר ויש סיכוי לקחת להם את האליפות דרך פציעה של אחד משחקני המפתח , לא דרך התעלות של הלייקרס ולא בגלל חשש שקרי וגרין לא יחזרו טוב מהפציעות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 6:53 am 
Hall of Famer

דנבר פותחים את התחת של לברון והקונטנדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 7:58 am 
Junior

הבן דוד כשיר אך לא בכושר. אצה לחזור עכשיו, מחזור בינואר.
https://www.cbssports.com/nba/news/dema ... er-report/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 9:05 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
דנבר פותחים את התחת של לברון והקונטנדרים.

תודה לך איש יקר. מה היינו עושים בלעדיך ובלי הערותיך המחכימות. מה שמצחיק, שאפילו שאתה מתנהג כמו טמבל-אתה יודע שאת הכסף סופרים במדרגות. הרי במידה והלייקרס אכן יצליחו בפלייאוף לא תכתוב "אני טמבל" כראוי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אוהד גליל, דניאל, עודד ל ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה