מאנו כתב:
הנחרצות שלכם ממש משונה.
יש כמה דברים שאני יודע:
לברון אחד מהשחקנים הכי טובים בליגה. הוא כרגע די משייט משחקים שלמים, משתלט לכמה דקות ועדיין זה מספיק כדי להעמיד סטט' ולנצח בקצב טוב, בטח בהתחשב בזה שזו קבוצה חדשה.
לפעמים במשחקים צמודים זה נראה כאילו הוא יכול לוותר על מהלך וזריקות בשביל שהצעירים יהיו בעניינים וההפסד באורלנדו לדוג' הרגיש מאוד כמו שכר לימוד. האימפקט שלו על קבוצה הוא אדיר! אפשר לראות מה נשאר בקליבלנד אחרי שעזב (משעשע אותי לחשוב מה נשאר בקליבלנד אחרי שלברון עזב לעומת מה ישאר בווריורס אחרי שדוראנט יעזוב). הלייקרס של שנה שעברה הייתה קבוצה הרבה יותר טובה ומעניינת מאשר קליבלנד של השנה, ויותר חשוב מכך - במגמת שיפור. החתימו גם ותיקים קשוחים שיודעים לשחק כדורסל עם ניסיון פלייאוף. אין מה להשוות את המסגרת שיש לו כרגע לעומת המסגרת שהייתה לו בקליבלנד בעונה האחרונה.
דבר נוסף, יוסטון של שנה שעברה כמעט הדיחה את הווריורס. ליוסטון לא היה באמת מספיק כשרון על הנייר כדי לעשות את זה ומה שבלט אצלם היה האופי האגרסיבי של המשחק שלהם ושחקנים מאוד מחויבים וקשוחים. זה מעיד על שני דברים: 1. שחקנים על הנייר זה טוב ויפה, אבל בסוף על המגרש יש פעולות מסויימות שמנצחות משחקים (רלוונטי גם לבוסטון של השנה בינתיים) וכן גם תלכיד קבוצתי, משחק קבוצתי ואופי של קבוצה. 2. הווריורס לא היו בשיאם והיה להם הרבה מזל.
אני יודע גם שהווריורס לא נראים טוב במיוחד כרגע. יש שם עניינים חברתיים, גרין כששיחק נראה היה בכושר רע מאוד, לא ברור איך הוא יחזור ואיך קארי יחזור. הם לא נראים אותו דבר עם דוראנט וקליי, גם בגלל שמעולם השטף הקבוצתי לא נראה מדהים עם דוראנט אבל גם כי הם מאוד קצרים וזה באמת מתבטא בהפסדים ובסיר לחץ לא קטן. זאת תחילת עונה אבל זה גם הרבה לעכל ולהתמודד.
לא ברור איך קארי יחזור ??
בגלל שהוא מחמיץ כמה משחקים שלא קובעים כלום בסוף נובמבר יש חשש שהוא לא יחזור לעצמו במשחקי הפליאוף ? לא לגמרי הבנתי את הלוגיקה .
הם פתחו את העונה בכושר הכי טוב שלהם מאז תחילת עידן דוראנט - קרי עם תצוגת דומיננטיות חסרת תקדים .
נכון שהסגל קצר ויש סיכוי לקחת להם את האליפות דרך פציעה של אחד משחקני המפתח , לא דרך התעלות של הלייקרס ולא בגלל חשש שקרי וגרין לא יחזרו טוב מהפציעות .