סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מג'יק מול המג'יק
הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 11:35 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה נכון אבל אם הלייקרס יישארו כמו שהם, הסיכוי שהם יעשו ריצה רצינית בפלייאוף (=גמר מערב) הוא לא גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 4:26 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
satriani כתב:
דנבר פותחים את התחת של לברון והקונטנדרים.

תודה לך איש יקר. מה היינו עושים בלעדיך ובלי הערותיך המחכימות. מה שמצחיק, שאפילו שאתה מתנהג כמו טמבל-אתה יודע שאת הכסף סופרים במדרגות. הרי במידה והלייקרס אכן יצליחו בפלייאוף לא תכתוב "אני טמבל" כראוי.

חח אתה ממש salty

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 5:02 pm 
Junior

אגב סטריאני, למה הפסקת עם ההערות על כמה זה מגוחך שג'בייל מגי היה מקום 15 אצל נורטון? זה (ביחד עם דרון) היה אחד הדברים שהכי נהנית לכתוב ומשום מה אני לא רואה את ההסתלבטות שלך על זה מלא זמן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 6:31 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אגב סטריאני, למה הפסקת עם ההערות על כמה זה מגוחך שג'בייל מגי היה מקום 15 אצל נורטון? זה (ביחד עם דרון) היה אחד הדברים שהכי נהנית לכתוב ומשום מה אני לא רואה את ההסתלבטות שלך על זה מלא זמן..

זה משעמם. פוסטים על דירוגים זה בכלל משעמם מעבר לתוכן המעוות שנכתב שם. מה עם דרון ווילא אגב? דורג לפני פטי מילס נכון? ;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 6:31 pm 
Sophomore

כי זה כזה 2017. צריך להתקדם בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 6:49 pm 
Hall of Famer

אגב הנצחון על הקונטנדרים היה הגבוה אי פעם של דנבר על הלייקרס והם אפילו לא שיחקו כל כך טוב ( ולא האריס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 6:53 pm 
Hall of Famer

כן סטריאני, ופטי מילס גם יהיה טוב יותר מדרון ווליאמס בשנת 2021 כנראה.
ויחסית לפוסטים כל כך "משעממים" ו"מעוותים", אתה הגבת עליהם המון. מעניין מה זה אומר עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 7:56 pm 
Junior

satriani כתב:
sheky כתב:

זה משעמם. פוסטים על דירוגים זה בכלל משעמם מעבר לתוכן המעוות שנכתב שם. מה עם דרון ווילא אגב? דורג לפני פטי מילס נכון? ;;-)))

לא מגיב על מגי כי זה משעמם, אבל מוצא זמן לגחך על דרון והכל בהודעה אחת.
פרייסלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 8:08 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ויחסית לפוסטים כל כך "משעממים" ו"מעוותים", אתה הגבת עליהם המון. מעניין מה זה אומר עליך.

לא בהכרח. אבל כאשר זה נכתב זה היה הדבר הכי הזוי שקראתי.
מגי לא היה כזה מגוחך. וויליאמס פשוט היה גמור וחודש אחרי הוא אכן גמר את הסיפור שלו.

לא ממש הגבתי עליהם הרבה. שוב זה נחמד לדון על כמות הודעות אבל אני פה בשביל כדורסל. אני מבין שיש פה נפשות עדינות אבל זו לא הבעיה שלי. תתמודדו.

בוא נדבר על כדורסל. מגי שחקן לא רע במצבים מסוימים בקבוצות מסויימות. דיוני טופ הם מפגרים כמו שכתבתי. הוא עושה דבר או שניים ברמה די טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 8:28 pm 
Hall of Famer

מאד משעשעת הנחרצות שלך נגד עמדות. ניקח כמה קבוצות ונראה כמה אתה מגוחך.
בובאן או הארל יכולים לשחק בעמדה מס' 3? אולי 2? ואולי אתה חושב שפטריק בברלי יכול להיות סנטר?
ואם כבר סנטר, אולי זה יהיה קריס מידלטון או מלקולם ברוגדון, או שאולי קלען השלשות לופז יתחיל לשמור על פול וקמבה ווקר במקום על אנשים בגודל שלו?
מה עם אורלנדו? ווצ'ביץ' יוליך כדור? טרנס רוס יעשה פוסט אפ או ישמור על וולנצ'יונאס?
סנטרים הופכים להיות קלעי שלשות? יופי, אז תן לאיבקה או לופז גם להוליך כדור, ונראה כמה הם "גארדים".

אז ברור שיש הרבה מקרים פחות נחרצים. אבל לבטל במחי יד את כל מושג העמדות זה קשקוש מוחלט. מקסימום תגיד שבמקום חמישה עמדות קלאסיות, יש היום (נניח) שלוש עמדות. רק שמה לעשות - יש חמישה שחקנים על מגרש הכדורסל, וחלוקה בין החמישה, גם אם שרירותית, צריכה להיעשות.
כן, יש יותר ורסיטליות היום, ושחקנים נדרשים לעשות דברים שלא עשו בעבר (כאמור, לקלוע שלשות מכל עמדה). אבל לבטל את מושג העמדה הוא מגוחך לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 8:35 pm 
Hall of Famer

הטעות שלך שאתה עדיין חושב בחמש עמדות שונות על המגרש.
קח למשל הרכב של גלינרי, האריס, בברלי, וויליאמס ונגיד טאודוסיץ. אין שם סנטר. יש שם ווינגמנים וגארדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 10:43 pm 
Junior

satriani כתב:
הטעות שלך שאתה עדיין חושב בחמש עמדות שונות על המגרש.
קח למשל הרכב של גלינרי, האריס, בברלי, וויליאמס ונגיד טאודוסיץ. אין שם סנטר. יש שם ווינגמנים וגארדים.

הטעות שלך שאתה ממציא הרכבים, שעד כמה שאני יודע, לא שיחקו דקה.
https://stats.nba.com/lineups/advanced/ ... =MIN&dir=1
זה טעות כי אז ישאלו מה דעתך על ההרכב גאלינארי, האריס, הארל, גורטאט ובובאן וזה יהיה טיעון מבוסס באותה מידה.

הקליפרס שיחקו 19 משחקים. זה אומר שבעמדה מסויימת היו 19*48 = 912 דקות
בובאן, גורטאט והארל שיחקו סה"כ 923 דקות, אז בהנחה שהם לא שיחקו יחד נראה שכן הקליפרס שיחקו עם סנטר תמיד על המגרש (ומייק סקוט שיחק עוד 290 דקות)
https://www.basketball-reference.com/te ... /2019.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 10:56 pm 
Hall of Famer

מת גם לראות איך קבוצה שבה שחקן הפנים היחיד הוא גאלינרי ולצידו טוביאס האריס מוציאה יותר מעשרה נצחונות בעונה. (ולו בגלל שלקבוצה השניה יהיו פי שניים יותר הזדמנויות, בגלל הריבאונד העדיף).
בקיצור, סטריאני, תפסיק לקשקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 11:35 pm 
Hall of Famer

ברור שאני ממציא כי אני מביא דוגמא.
לדוגמא הלייקרס. הלייקרס משחקים עם 3 סווינגמנים. גארד וסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 11:46 pm 
Junior

satriani כתב:

אתה משתמש במילה הזו דוגמא.
I don't think it means what you think it means

הלייקרס אכן דוגמה עדיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 12:01 am 
Hall of Famer

נתתי דוגמא דמיונית להרכב. הליגה מזמן עברה להרכבים נמוכים.
עברו הימים של תפקידים קלאסיים. שהשוטינג גארד היה אחראי על שוטינג. שסנטר היה גבוה גדול.
קבוצות משחקות עם גבוה (לא סנטר קלאסי) ונמוכים.
גולדן סטייט משחקים עם דריימונד ודורנט הגבוהים. זה הופך אותן לסנטרים.
אם גריקפריק משחק עם סנל,ברוגדון, מידלטון וקונטון הוא לא הסנטר. הוא הגבוה בקבוצה.
אם הורפורד הגבוה בחמשייה זה לא הופך אותו לסנטר. ולא הופך את טייטום ל4. הם משחקים עם גבוה ו3 סווינגמנים וגארד(שרובכם תקראו לו רכז אבל הוא מרכז את עצמו)
אז כן יש לך את הסטיבן אדמסים, נורקיצים שהם אולדסקול.
אבל יש לך מלא דקות עם 4 גארדים. כולם עומדים על הקשת. לקטלוג אותם לפי עמדה אחרת זה לקחת משחק של 2018 ולדחוף אותו ל1990.
המשחק השתנה. העמדות השתנו ולא משחקים חמש עמדות יותר. הרדן אשכרה מכדרר כל התקפה שעה וארבע שחקנים עומדים על השלוש. הוא לא רכז(בדיוק כמו שקובי לא רכז)) ואין סנטר(במצב הזה). רפאל לצורך העניין שמשחק הוא גבוה ולא סנטר קלאסי. אם הייתי חייב להשתמש בהגדרות של פעם הייתי אומר שהוא יותר 4. משחק עם הפנים לסל באיזור קו העונשין ונותן חסימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 12:06 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
נורטון כתב:

לא בהכרח. אבל כאשר זה נכתב זה היה הדבר הכי הזוי שקראתי.
מגי לא היה כזה מגוחך. וויליאמס פשוט היה גמור וחודש אחרי הוא אכן גמר את הסיפור שלו.

לא ממש הגבתי עליהם הרבה. שוב זה נחמד לדון על כמות הודעות אבל אני פה בשביל כדורסל. אני מבין שיש פה נפשות עדינות אבל זו לא הבעיה שלי. תתמודדו.

בוא נדבר על כדורסל. מגי שחקן לא רע במצבים מסוימים בקבוצות מסויימות. דיוני טופ הם מפגרים כמו שכתבתי. הוא עושה דבר או שניים ברמה די טובה.

הו-הו-הו יו ביג מאד'רפאקר, הבחור הכי קשוח בפורום ובכלל. כנציג הנשמות העדינות תן לי להגיד לך שבתור בנאדם שבא לדבר על כדורסל, אתה מאד כושל בזה. כמעט כל הודעה שלך היא הודעה עם וייב מגעיל של ניסיונות הגחכה וזלזול באנשים שתורמים לפורומים פי *הכנס מספר גבוה כלשהו* ממה שתתרום אי-פעם. יש כבר נסיון מצטבר של שנים מאז שהזדחלת לכאן, ואני לא זוכר הודעות מפרגנות, משתפות, מביעות עמדה מעניינת או ניתוח מקורי. כל מה שיש לך זה דיבור מסריח. בנאדם שקורא רשימת 15 מושקעת של נורטון, מגיב לה בשורה או שתיים של זלזול ונסיון למצוא טעויות ואז גם טוען שכל הדיון הוא מפגר, הוא יוזר ברמה הכי נמוכה שאפשר לתאר ונטל על הפורום.

מכיוון שאתה אובססיבי, נודניק, גרוע בלדבר על כדורסל ועם גישה של ילד קקה כאמור, אני מניח שתתקע את ה"קונטנדרים" בכל הודעה על משחק של הלייקרס מעכשיו עד סוף העונה. אני מניח שאתה מנחש לאן זה יכול להכנס לי, אבל פעם אחת אני שמח להציב לך את המראה שכנראה ההורים שלך לא הציבו, ומעתה והלאה לך תחפש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 12:11 am 
Hall of Famer

חח אתה ממש ממש salty. תמשיך. זה די מצחיק, אם כי אני מודה שלא קראתי הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 12:58 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
satriani כתב:

אתה משתמש במילה הזו דוגמא.
I don't think it means what you think it means

קיוט :) אין כמו אזכורי הנסיכה הקסומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 4:14 am 
Sophomore

satriani כתב:
עברו הימים של תפקידים קלאסיים. שהשוטינג גארד היה אחראי על שוטינג. שסנטר היה גבוה גדול.
אם גריקפריק משחק עם סנל,ברוגדון, מידלטון וקונטון הוא לא הסנטר. הוא הגבוה בקבוצה.
אם הורפורד הגבוה בחמשייה זה לא הופך אותו לסנטר. ולא הופך את טייטום ל4. הם משחקים עם גבוה ו3 סווינגמנים וגארד(שרובכם תקראו לו רכז אבל הוא מרכז את עצמו)
אבל יש לך מלא דקות עם 4 גארדים. כולם עומדים על הקשת. לקטלוג אותם לפי עמדה אחרת זה לקחת משחק של 2018 ולדחוף אותו ל1990.
המשחק השתנה. העמדות השתנו ולא משחקים חמש עמדות יותר. הרדן אשכרה מכדרר כל התקפה שעה וארבע שחקנים עומדים על השלוש. הוא לא רכז(בדיוק כמו שקובי לא רכז)) ואין סנטר(במצב הזה). רפאל לצורך העניין שמשחק הוא גבוה ולא סנטר קלאסי. אם הייתי חייב להשתמש בהגדרות של פעם הייתי אומר שהוא יותר 4. משחק עם הפנים לסל באיזור קו העונשין ונותן חסימות.

אם כבר מי שתקוע בהגדרות ישנות זה אתה. מי קבע חוץ ממך שהשוטינג גארד חייב להיות אחראי על הקליעה? מי אמר שסנטר חייב להיות הר אדם שמשחק פוסט אפ? אם הורפורד הוא השחקן הכי גדול אז הוא (ברוב המקרים) יהיה ה-5. זה שהוא חוסם וקולע מבחוץ ומוסר במקום לשחק פוסט אפ, לא הופך אותו ללא-סנטר. אם קיירי מחזיק רוב הזמן בכדור והוא גם השחקן הכי קטן בהרכב, אז הוא הרכז, גם אם הוא חושב בעיקר קליעה.
לקטלג שחקנים לפי התפקידים של כל עמדה ב-1990 זה, ובכן, להיות תקוע ב-1990.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 6:43 am 
Sophomore

satriani כתב:
sheky כתב:

דווקא את מילס אתה מזכיר? לפני שנים כל הזמן טענת שמילס פי מיליון יותר טוב מפרקר וחייב לפתוח במקומו ולאחר מכן מילס הראה בינוניות במקרה הטוב, והיום בגיל 50 פארקר עדיין לא נראה פחות טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 7:28 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
satriani כתב:
sheky כתב:

דווקא את מילס אתה מזכיר? לפני שנים כל הזמן טענת שמילס פי מיליון יותר טוב מפרקר וחייב לפתוח במקומו ולאחר מכן מילס הראה בינוניות במקרה הטוב, והיום בגיל 50 פארקר עדיין לא נראה פחות טוב ממנו.

הוא פחות טוב ממנו. מילס בינוני ועדיין רמה מעל דרון שהגיע לקאבס.
חוצפן חיובי כתב:
satriani כתב:

אם כבר מי שתקוע בהגדרות ישנות זה אתה. מי קבע חוץ ממך שהשוטינג גארד חייב להיות אחראי על הקליעה? מי אמר שסנטר חייב להיות הר אדם שמשחק פוסט אפ? אם הורפורד הוא השחקן הכי גדול אז הוא (ברוב המקרים) יהיה ה-5. זה שהוא חוסם וקולע מבחוץ ומוסר במקום לשחק פוסט אפ, לא הופך אותו ללא-סנטר. אם קיירי מחזיק רוב הזמן בכדור והוא גם השחקן הכי קטן בהרכב, אז הוא הרכז, גם אם הוא חושב בעיקר קליעה.
לקטלג שחקנים לפי התפקידים של כל עמדה ב-1990 זה, ובכן, להיות תקוע ב-1990.

השמות הוגדרו בעבר. גם היום קוראים לזה שוטינג גארד.
לאט לאט העולם עובר להגדרות חדשות. לפני העונה הערוץ נבא היה מראה את הסגלים על המסך וחילק אותם לביגס, סווינגמנים ונמוכים.
תראה אתה יכול לקרוא לכל עמדה מה שבא לך. זו בדיוק הנקודה. אם אתה קובע עמדה לפי גובה זה בעיני מטופש אבל זכותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 7:40 am 
Hall of Famer

לא הבנתי מי קובע עמדה לפי הגובה? אה, אתה מתכוון למשתמש בפורום שחושב שדוראנט ואינגרם הם סנטרים?
רגע, אין כזה משתמש בעצם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 7:50 am 
Hall of Famer

נכתב פה והוא הכי קטן אז הוא רכז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 7:53 am 
Hall of Famer

הבנתי, ואתה לקחת את זה הרבה יותר מדי ליטרלי. סלח לי, אבל אתה עושה לעצמך מעט מאד כבוד בת'רד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], גמליאל ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה