סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 1:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 376 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 12:56 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא צריך ללכת רחוק עם השוואה לצבא, לשחק בנבחרת צריך להיות כבוד וחובה, ואם מזמנים אותך ישנן דרכים ברורות כיצד להשתחרר מהזימון. תרצה או לא, כספי פעל בצורה תקנונית בעוד שקליין בחר לשים פס על דעת עצמו.

כפי שציטטתי מהכתבה בוואלה ספורט, בפעם הקודמת זה נגמר בהרחקה ל-3 משחקים וקנס של 30 אלף שקל.

הבה נחכה ונראה. לדעתי אם קליין היה מתמודד על מקום בנבחרת מול ג'ון D הוא גם היה לוקח...אבל זו דעתי בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 1:19 am 
Hall of Famer

כבוד זה בעיני המתבונן
חובה בוודאי שלא ...

אדום , אני באמת לא מבין התזה שלך
למה טיוס לא בנבחרת הנוכחית ? אתה לא חושב שקטש מעדיף אותו מקצועית על קליין למשל ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 1:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ברגע שקבעת שהנבחרת צריכה להיות חובה, ההשוואה לצבא תקפה בהחלט ולא הליכה רחוק מדי בשום צורה.
אפילו במדינות עם תודעה לאומית מפותחת לפחות כמו שלנו, שלא לומר לאומנית (כמו חלק ממדינות הבלקן למשל) הנבחרת אינה חובה. זה לא צבא, זה כולה נבחרת ספורט. רק פה כולם נהיים נוער גבעות כשזה מגיע לכדורסל, וזה במידה רבה תקף גם לויכוח השני.

וברגע שקבעו שדאגה לקריירה המקצוענית זו סיבה הגיונית לשחרור מהנבחרת, שזו כביכול לשיטתך אמורה להיות הסיבה הכי נלוזה ולא רלוונטית, אז אני באמת מקווה ששחקנים פחות מיוחסים מכספי יתמרדו כשלהם לא נותנים שחרור מסיבה טריוויאלית כזו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 9:27 am 
Junior

shmueliki כתב:
למה טיוס לא בנבחרת הנוכחית ? אתה לא חושב שקטש מעדיף אותו מקצועית על קליין למשל ?
כנראה שאתה לא מעודכן - ביוני האחרון (יוני 2018), ראשי איגוד הכדורסל, בהחלטה משותפת עם ראשי נבחרת ישראל והצוות המקצועי, החליטו לוותר על שירותיו אלכס טיוס ולבטל את זימונו לנבחרת ישראל לאלתר.

יש גבול גם לבית ***** שאפשר לעשות מהנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 9:32 am 
Junior

עודד קטש מינה את גיא פניני, לראשונה בגיל 35, לקפטן הנבחרת בעקבות הפציעה של מקל.

פניני בתגובה (ציטוט מ-ONE):
ציטוט:
״כבוד גדול בשבילי אחרי כל כך הרבה שנים בנבחרת להיות קפטן זה איזשהו חלום שמתגשם, לא בנסיבות הכי אידיאליות, אבל גם זה משהו".

כמו כן פורסם סגל נבחרת סרביה בספורט5 - כנראה שהם ממש בטוחים בעצמם, כיון ששלושת נציגי היורוליג יקבלו מנוחה:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 50&lang=HE

ציטוט:
נבחרת סרביה תתארח ביום שישי הקרוב בהיכל קבוצת שלמה ותפגוש במסגרת מוקדמות המונדובאסקט את נבחרת ישראל, שקיבלה הערב (שני) חדשות טובות: סטפן יוביץ', ולדימיר לוצ'יץ' ו-ואסילי מיצ'יץ' לא ישחקו.

שני הנציגים של באיירן מינכן תוכננו לשחק מול הנבחרת, שכן יממה קודם לכן הם יפגשו יחד עם הבווארים את מכבי תל אביב הלחוצה ביורוליג, אבל בסופו של דבר הוחלט לאפשר להם מנוחה. כמוהם גם מיצ'יץ' מאנדולו אפס. השלושה אמנם ישהו בארץ יחד עם נבחרת סרביה, אבל לא יקבלו דקות מהמאמן אלכסנדר ג'ורג'ביץ'.

כידוע, נבחרת סרביה תגיע לישראל ללא הכוכבים הגדולים שלה, שנשארו עם הקבוצות שלהם ב-NBA, כמו מילוש תאודושיץ' ובובאן מריאנוביץ' מלוס אנג'לס קליפרס, בוגדן בוגדנוביץ' ונמניה בייליצה מסקרמנטו קינגס וניקולה יוקיץ' מדנבר נאגטס. השמות הבולטים הם אלו של הסנטר, מירוסלב ראדוליצה, המשחק בסין, של מרקו סימונוביץ', המשחק עם גל מקל בזניט וסטיבן יאלובץ', ששיחק מול הפועל ירושלים במדי באמברג בליגת האלופות של פיב"א.

הסגל המלא
סטפן פאנו (אלבה ברלין), איליה דג'וקוביץ' (בוראץ'), סטפן פוט (FMP), אלקסה אברמוביץ' (וארזה), דראגן מילוסבלייביץ' (מלאגה), בראנקו לאזיץ' (הכוכב האדום), אוגניאן דובריץ' (הכוכב האדום), ראדה זאגורץ' (פרטיזן בלגרד), אלכסה רדאנוב (הכוכב האדום), מרקו סימונוביץ' (זניט), סטיבן יאלובץ' (באמברג), סטפן בירצ'ביץ' (בנביט), מירוסלב ראדוליצה (ג'נגסו), דג'ורג'ה גאגיץ' (פרטיזן בלגרד), ניקולה יובאנוביץ' (טרנטו), דיאן קראביץ' (וירטוס בולוניה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 11:21 am 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
shmueliki כתב:
כנראה שאתה לא מעודכן - ביוני האחרון (יוני 2018), ראשי איגוד הכדורסל, בהחלטה משותפת עם ראשי נבחרת ישראל והצוות המקצועי, החליטו לוותר על שירותיו אלכס טיוס ולבטל את זימונו לנבחרת ישראל לאלתר.

יש גבול גם לבית ***** שאפשר לעשות מהנבחרת.

מה זאת אומרת
לכאורה , אם זו אכן חובה כה אלמנטרית להגיע לנבחרת - יועיל אותו אדון להגיע על אפו ועל חמתו לחלונות המשחקים השונים , ואחרת הוא צריך להיענש על כך בכל פעם שהוא לא מגיע ( ובפרט למען כולם ייראו ויראו ) .
האמת בפועל היא דווקא הפוכה - הם בעצמם הבינו שאין שום טעם / הצדקה לסנקציות כנגד "שחקן סורר" , ולמעשה השלימו עם זה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 1:31 pm 
Junior

צריך להגיע למקרה מאוד קיצוני שיזרקו אותך מהנבחרת, ראה ערך ערן זהבי בכדורגל (כמו כולם אני יודע שראשי ההתאחדות חזרו בהם, אבל הדוגמה ברורה).
אם אתה שואל אותי, זה אות קלון לשחקן ישראלי שצריך להגיע למצב שמעיפים אותך לאלתר מהנבחרת הלאומית. אבל, אני לא עיוור, וברור לי שזה מעניין את אלכס טיוס כקליפת השום (תרצו או לא, זה קשור להיותו מתאזרח). תוסיף את זה שהוא הסנטר הישראלי הכי איכותי שיש כיום בשוק ומן הסתם כנראה שעד פרישה, קבוצות ישראליות ימשיכו לרדוף אחריו כדי שהוא ישחק בשורותיהן.

זה המצב, אפשר להתפלסף כמה שרוצים האם זה בסדר או לא והאם זה בכלל צריך לקרות והאם בכלל היה צריך להגיע לפינות האלה עמו.

כנראה שלעולם לא נגיע להסכמה (מחנה ה"נבחרת היא חשובה" אל מול מחנה "הנבחרת זה כולה נבחרת ספורט"). זה בסדר, לא חייבים להסכים על הכל :)

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' נובמבר 27, 2018 1:34 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 1:33 pm 
Hall of Famer

אתה יכול להיות במחנה "הנבחרת היא חשובה" ועדיין לחשוב שבקשה של שחקן להשתחרר היא לגיטימית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 1:36 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אתה יכול להיות במחנה "הנבחרת היא חשובה" ועדיין לחשוב שבקשה של שחקן להשתחרר היא לגיטימית.

לא טענתי שהבקשה היא לא לגיטימית - טענתי שיש דרך לעשות את זה. לדוגמה, לא אצפה משחקן שזה עתה נולד לו ילד לשחק במשחק (למרות שפניני עשה את זה בגמר גביע אם אני לא טועה..זכותו כמובן). או כל סיבה אחרת - לא יודע, אני לא חשוף לפרוטוקולי הועדה המקצועית באיגוד.

לעובדות:
קליין לא פעל בדרך המקובלת, ופשוט הבריז.

אם אתה יודע משהו אחר, כי אני ת'אמת מסתמך כרגע על הודעת איגוד הכדורסל - זה המקור שלי, אז אשמח לשמוע. ורצוי לעדכן את האיגוד שמיהרו לשחרר הודעה כוזבת לציבור אודות "הבריחה" של קליין לארצות הברית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 3:21 pm 
Hall of Famer

גם הדוגמא לא טובה , כי את ערן זהבי ממש לא זרקו מהנבחרת , אלא הוא פשוט סירב להגיע ( ובכך אם כבר "מחזק" את הטיעון שלי ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 3:43 pm 
Junior

זה לא נכון, המעשה המבזה של ערן זהבי גרר השעיה עד להודעה חדשה (וכתוצאה מכך הוא לא ייצא עם הנבחרת למשחק מול איטליה לאחר מכן).

זה שאחרי זה עופר עייני (שהיה אז יו"ר ההתאחדות) ואלישע לוי (שהיה אז מאמן הנבחרת) התקפלו עם הזנב, זה משהו אחר וזו בעיה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 5:18 pm 
Senior

לפי ידיעות אחרונות, כל הכרטיסים למשחק עם סרביה נמכרו.
מעניין אם אכן יש נהירה של קהל למשחקים או שהכרטיסים חולקו לועדי עובדים, בתי ספר וצה"ל והאולם יהיה חצי ריק. עד כמה שאני מצליח להבחין אין הייפ מיוחד סביב המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2018 6:24 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
זה לא נכון, המעשה המבזה של ערן זהבי גרר השעיה עד להודעה חדשה (וכתוצאה מכך הוא לא ייצא עם הנבחרת למשחק מול איטליה לאחר מכן).

זה שאחרי זה עופר עייני (שהיה אז יו"ר ההתאחדות) ואלישע לוי (שהיה אז מאמן הנבחרת) התקפלו עם הזנב, זה משהו אחר וזו בעיה שלהם.

זו לא בעיה שלהם , זו המציאות
ולאחר מכן עובדתית במשך תקופה : זהבי לא היה בנבחרת מבחירתו , ולא רק שלא קיבל עונש ( כראוי , לטענתך ) , אלא זכה לליקוקים מכל העולם ואשתו ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2018 10:43 pm 
Hall of Famer

עם מי מתאמנים הנציגים של מכבי בנבחרת בימים האחרונים, עם מכבי או עם הנבחרת? ואיך הם אמורים לשחק גם מחר וגם מחרתיים?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 12:51 am 
Hall of Famer

במדינה נורמלית שנבחרת ספורט בה היא לא צבא הם באמת לא היו משחקים מחרתיים...

אתה יודע, בזמנו לא הערכתי נכון את המשפט ההוא של עדי גורדון על המיליטנטיות של הנבחרת. האיש פשוט הקדים את זמנו בעשרות שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 3:15 am 
Hall of Famer

אפשר לקחת דוגמא עדכנית בנושא זה מנבחרת סרביה , שבצורה מקרית לחלוטין קיבלה הזדמנות שבה באיירן משחקת בישראל 15 שעות לפני המשחק נגד ישראל ( ואפילו באותה העיר ! ) , אבל עדיין ויתרו על השתתפות 3 השחקנים שלהם במשחק זה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 2:33 pm 
Hall of Famer

זה פשוט בדיחה עצובה מה שקורה בין היולב לפיבא .למעשה הם פוגעים בערך הספורטיבי של המשחקים .כל קבוצת יורוליג ונבחרת עושה מה שהיא רוצה.אין דין ואין דיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 4:31 pm 
Hall of Famer

ואם פיב"א והיורוליג היו לאבי דאבי, ו"רק" שחקני ה-NBA היו נעדרים, זה לא עיוות של הערך הספורטיבי של המשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 4:45 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ואם פיב"א והיורוליג היו לאבי דאבי, ו"רק" שחקני ה-NBA היו נעדרים, זה לא עיוות של הערך הספורטיבי של המשחקים?
אין מה להשוות. ברור שהליגות האירופאיות צריכות להיות בסינרגיה עם מוקדמות הגביע, קל וחומר שמדובר במוקדמות בין קבוצות אירופאיות אחת לשנייה. זה הזוי ההתעקשות הדבילית הזו שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 4:47 pm 
Hall of Famer

ברור למי? לי זה לא ברור כלל ועיקר. זה ארגון אירופי שלא פועל תחת פיב"א, כמו שהמוקדמות באמריקה לא מתואמות עם ה-NBA.
להגיד שכוכבי השורה הראשונה של הנבחרות הטובות - זה בסדר שייעדרו, כלומר לסדר את הלו"ז ככה שהם בטוח ייעדרו, ולצייר את זה כדבר הגיוני... ואז לבכות שכוכבי השורה השנייה נעדרים גם הם ולהגיד שזה העיוות הספורטיבי הגדול... צביעות מארץ הצביעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 4:58 pm 
Junior

ראי, אתה תמיד הולך לאקסטרים של הקיצון השני, אולי די עם זה?

ברור לי שהאידיאל המושלם הוא שכל ליגות הכדורסל הבכירות בגלובוס (ממזרח עד מערב) יעבדו בצוותא אבל היות וכרגע אנחנו רחוקים משם, נראה לי שלכל המינימום, לבקש "שיתוף פעולה יבשתי", כלומר שיתוף פעולה בין כל הליגות באירופה בהם נמצא רוב השחקנים המוחלט, כולל היורוליג והיורוקאפ, הוא הגיוני ואיננו נגוע בצביעות.

אנא ממך תפסיק להיות כה קיצוני בכל תפיסת מחשבה שלך. (אני מקשר את זה למנטרה החוזרת - מי שבעד צביון ישראלי בכדורסל הוא מצביע מירי רגב ובעד חוק הנאמנות בתרבות. עוד מקרה שבו בחרת להיות קיצוני. כאילו אי אפשר להיות שמאלני חובב ערבים ואריתראים ועדיין להיות בעד צביון ישראלי בליגה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 5:11 pm 
Hall of Famer

מנקו ושוכמן מחוץ לסגל הסופי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 5:12 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
ראי, אתה תמיד הולך לאקסטרים של הקיצון השני, אולי די עם זה?

ברור לי שהאידיאל המושלם הוא שכל ליגות הכדורסל הבכירות בגלובוס (ממזרח עד מערב) יעבדו בצוותא אבל היות וכרגע אנחנו רחוקים משם, נראה לי שלכל המינימום, לבקש "שיתוף פעולה יבשתי", כלומר שיתוף פעולה בין כל הליגות באירופה בהם נמצא רוב השחקנים המוחלט, כולל היורוליג והיורוקאפ, הוא הגיוני ואיננו נגוע בצביעות.

אנא ממך תפסיק להיות כה קיצוני בכל תפיסת מחשבה שלך. (אני מקשר את זה למנטרה החוזרת - מי שבעד צביון ישראלי בכדורסל הוא מצביע מירי רגב ובעד חוק הנאמנות בתרבות. עוד מקרה שבו בחרת להיות קיצוני. כאילו אי אפשר להיות שמאלני חובב ערבים ואריתראים ועדיין להיות בעד צביון ישראלי בליגה)

אז אתה שוכח שמוקדמות גביע העולם מתקיימות בכל העולם, גם באמריקה.
אתה יכול לבקש שיתוף פעולה יבשתי, זה לא אומר שחייבים לתת לך אותו. עיוות ספורטיבי גדול מזה שכבר בהגדרה קיים אין פה, כי כוכבי השורה הראשונה של הנבחרות הטובות באירופה - יש עשרות כאלה - נמצאים ב-NBA, והויתור עליהם מרצון ומבחירה זה העיוות הספורטיבי הגדול. היעדרות של שחקני היורוליג הוא במקרה הטוב עיוות הרבה יותר קטן. מדהים שמי שמוותר על כוכבי השורה הראשונה כל כך בקלות, פתאום עולה על בריקדות כשמדובר בכוכבי השורה השנייה וצועק על עיוות ספורטיבי.

ולגבי המשפט האחרון שלך - אתה בכלל לא קורא מה שאני כותב, ממש כמו השני בת'רד ההוא. אני לא אומר שכל אוהדי הכדורסל הם מצביעי מירי רגב או תומכי חוק הנאמנות בתרבות, ולא אמרתי את זה מעולם.
למעשה אני אומר כל הזמן ההיפך... יש אנשים מכל הסוגים וכל המינים, אבל גם אנשים שבחיים הרגילים יכולים להיות שמאלנים ו/או ליברלים ו/או מדינת כל אזרחיה ו/או מקלט לכל פליט/מסתנן - רואים כדורסל, ופתאום, דווקא בנושא הזה - נהיים נוער גבעות מחורפן, קוראים להפלות אזרחים מסויימים ממעמד של ישראלים, ונבחרת ספורט הופכת עבורם לשירות צבאי. זה מה שמצחיק פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 5:21 pm 
Junior

אני יודע היטב שמוקדמות גביע העולם נערכים בכל היבשות בעת ובעונה אחת.

ועדיין לא ברור לי מדוע היורוליג והיורוקאפ שמאגדות שחקנים מקבוצות אירופאיות בלבד, לא יכולות להתיישר עם הליגות המקומיות, שמאותן ליגות מקומיות יוצאות הקבוצות אשר מרכיבות את המפעלים יורוליג ויורוקאפ, וגם כן לצאת לפגרה קצרה, לטובת מוקדמות גביע העולם.

עדיין לא הצלחת להסביר לי מדוע אתה חושב שזה לא הזוי...וזה שלהגיד "כי ככה זה בNBA" זה אינפינטלי ולא טיעון שמחזיק מים. כבר הסכמתי איתך על זה ואמרתי שברור שחזון אחרית הימים הוא שתהיה אחידות. אבל היות והדבר הזה לא באמת אפשרי, אין מה להזכיר את זה כל פעם, למרות שהלוואי יהיה אפשרי...

בבקשה תימנע מלהזכיר את ה-nba כי זה לא קשור, אני מדבר כעת על היורוליג והיורוקאפ בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 29, 2018 5:24 pm 
Junior

:bra_vo: :bra_vo: :bra_vo:
עופר האדום כתב:
מנקו ושוכמן מחוץ לסגל הסופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 376 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: