סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 376 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 8:31 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא רואה סיטואציה, אפילו לא 20% שבו הליגה משעה את מכבי תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 9:49 am 
Hall of Famer

זה בכלל לא במישור של השעיה כן או לא, זה המיתוג של מכבי כ"קבוצה של המדינה".
ואחר ההתקפלות המפוארת, ניכר שמכבי עדיין חרדה לתדמית שלה. מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 12:52 pm 
Hall of Famer

טוב שהגיעו לפשרה עם מכבי ת'א.
לעומת זאת בסקוניה לא תשחרר את מאט ג'נינג ושאנגליה 2 כוכבי הנבחרת לקראת המשחק מחר ב1700

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 12:59 pm 
Junior

מה זה פשרה... פשרה פשרתית... מכבי נכנעה ללא תנאי, ככה זה שאתה משקר ומול האמינות שלך מעמידים את האמינות של קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 1:49 pm 
Sophomore

picknroll כתב:
אני לא רואה סיטואציה, אפילו לא 20% שבו הליגה משעה את מכבי תל אביב

לא משעה את מכבי , משעה את 4 השחקנים ממכבי ובכך גורמת לסערה שמובילה לזה שמכבי עוזבת בכוחות עצמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 2:49 pm 
Junior

עו"ד טל אור, היועץ המשפטי של איגוד הכדורסל, דורש להרחיק את טי ג'יי קליין מחמישה משחקים וכן קנס כספי על סך 25 אלף שקלים, לאחר שלא התייצב לאימוני הנבחרת.
כמו כן, דורש עו"ד טל אור להטיל עונש נוסף על קליין של 10 משחקים ו-25 אלף שקלים במידה ויעבור עבירה דומה.
https://sports.walla.co.il/item/3204340

למעוניינים, מסמך PDF ובו הפירוט: http://rotter.net/User_files/forum/5c03 ... 9aa9a1.pdf

תמצית המסמך מהכתבה בוואלה:
ציטוט:
במכתב התלונה שהעביר מנהל הנבחרת מוטי דניאל לאיגוד נכתב כי: "ביום 23 לנובמבר 2018 העלה השחקן טענה בפני מנהל הנבחרת לפיה קיימת לו פציעה שמונעת ממנו להתאמן וציין שהוא כן משתתף במשחקי הקבוצה. הוא סיפר שעבר בדיקות על ידי רופא קבוצתו - בדיקות שהממצאים שלהם מחחייבים מנוחה. נאמר לו שיש באפשרותו לפגוש את רופא הנבחרת והלה יחליט האם השחקן כשיר להתאמן או שישוחרר מהאימונים הקרובים".

עוד כותב דניאל כי: "למחרת יצר קשר מנכ"ל חולון רועי דבורה אשר סיפר על הפציעה של השחקן. דבורה העלה (לראשונה) את העובדה שאם השחקן פצוע ולא יכול להתאמן הוא יעדיף לנסוע לארצות הברית במהלך הפגרה הקצרה. סוכם בשיחה של דבורה ושלי שרופאי הקבוצה והנבחרת ידברו ביניהם ורופא הנבחרת יזמן את השחקן לבדיקה לפני תחילת מועד האימונים. חובה להזכיר שבאותה שבת קיימה הפועל חולון משחק ליגה בו נטל השחקן חלק באופן רגיל".

דניאל מסכם את תלונתו וכותב: "רופא הנבחרת הזמין את השחקן להבדק על ידו ביום ראשון בבוקר - שזה היה מועד הזמן האפשרי הקרוב ביותר. בתשובה קבל הודעה מרופא חולון שהשחקן מיועד להמריא באותו ערב לארצות הברית - לאחר משחק הליגה. התקיימה שיחה נוספת בשעות הערב ביני לבין רועי דבורה בה הוא בישר לי שהשחקן נוסע למרות שהוסבר לו שחובה עליו להתייצב והוא עלול להיענש במידה ולא יגיע".

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך א' דצמבר 02, 2018 2:54 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 2:53 pm 
Junior

אם התקנון דורש אז זה מה שצריך להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 2:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני מקווה שמתישהו שחקני כדורסל יתמרדו כשהופכים אותם לחיילים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 2:55 pm 
Junior

arie כתב:
אם התקנון דורש אז זה מה שצריך להיות.
מן הסתם, אני לא רואה איך בית הדין פוסק לטובת חולון במקרה הזה.
אולי קצת ימתיקו את העונש, נניח השעייה ל-3 משחקים בפועל כמו לטיוס.

על אחת כמה וכמה שקליין שיחק 28 דקות במשחקה של חולון ביום שבת מול בני הרצליה (לפני תחילת אימוני הנבחרת).

ראי שעל הקיר כתב:
אני מקווה שמתישהו שחקני כדורסל יתמרדו כשהופכים אותם לחיילים.
ואתה כרגיל ממשיך בטירוף עם הקיצוניות שלך. מזל שאתה לבד במערכה וממשיך להפריח סיסמאות ללא הרף אך עם 0 תמיכה.

הנה, לבר טימור נתפס הגב, שנינו לא יודעים אם זה נכון (נראה שלא) אבל הפלא ופלא, הוא שוחרר מהנבחרת. יש חוקים וצריך לכבדם !! ברור לכל כסיל שקליין היה משוחרר מהנבחרת, אילולא היה פועל כפי שמצופה משחקן נורמטיבי ! הוא בחר לשים פס (ועכשיו אנחנו גם למדים שיצרו קשר עם הנהלת חולון בנושא...) והוא צריך לקבל עונש כמו אלכס טיוס !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 2:59 pm 
Junior

לפני שכולם קופצים להגן על הקליין אז אזכיר שעדי גורדון הגדול הושעה מאחר שסירב להגיע לנבחרת של צביקה שרף וככה היה צריך להיות וככה צריך להיות גם עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 2:59 pm 
Junior

arie כתב:
לפני שכולם קופצים להגן על הקליין אז אזכיר שעדי גורדון הגדול הושעה מאחר שסירב להגיע לנבחרת של צביקה שרף וככה היה צריך להיות וככה צריך להיות גם עכשיו.
אל תנסה להסיט את ראי סנטימטר מהפנאטיות שלו נגד הנבחרת ו/או נגד החוקים של האיגוד, הוא באקסטזה על זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 3:00 pm 
Hall of Famer

לא מעניין אותי מי תומך בי ומי לא. אין באף מקום, כולל במדינות הכי לאומניות באירופה כמו מדינות הבלקן למשל, תופעה כמו שיש בנבחרת ישראל שמתייחסים לנבחרת ספורט בתור צבא ולמי שלא מגיע אליה כסוג של בוגד במולדת. זה שאנשים שיכולים להיות בימים רגילים ליברלים לחלוטין מתחברים לטירוף הלאומני הזה כשזה מגיע לנבחרת כדורסל (ולכדורסל בכלל) - רק מוסיף לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 3:09 pm 
Junior

מה הקשר ללאומנות? אני הכי פחות לאומני ומתעב כל סמל ממלכתי, אבל חושב שאם יש תקנון ואתה כמשתתף מחוייב לו אז זה המצב וכל מי שנוהג בניגוד לתקנון שיקח את זה בחשבון. קליין יכול לעבור לשחק במדינה אחרת אם בא לו ואף אחד לא ידרוש ממנו לשחק בנבחרת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 3:11 pm 
Hall of Famer

אז התקנון הוא זה שמטורלל פה, ואני מקווה שיום אחד כדורסלנים שמדומים לחיילים ימרדו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 3:14 pm 
Junior

יש הרבה חוקים דפוקים במדינה הזאת, אבל אנרכיה זה לא תחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 3:16 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אז התקנון הוא זה שמטורלל פה, ואני מקווה שיום אחד כדורסלנים שמדומים לחיילים ימרדו בו.

ומהצד השני יש מאות אלפים ומיליונים של אנשים "פשוטים" שאותם באמת מגייסים כחיילים ל-3 שנים גם כשהם לא רוצים פלוס שנים ארוכות במילואים , ואת המוכשרים באמת משחררים בתור "ספורטאים מצטיינים"....... אז אם זה ה"שירות מילואים" חובה שלהם , שיהיה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 3:42 pm 
Senior

אז חזרנו לזה שההתיצבות לנבחרת משול לשירות במילואים? הקרואטים על הגדרות?
איפה עומר שיציע לשלול אזרחויות למשתמטים ועוזריהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 3:51 pm 
Hall of Famer

אם השתתפות בנבחרות נוער היא עילה מספקת לשחרר את הטאלנטים מהצבא , אז כן , סביר שיהיה עליהם איזשהו הכרח לייצג את הנבחרת הלאומית גם בעתיד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 3:56 pm 
Hall of Famer

והרי לכם, קוראים יקרים, לעולם אל תזלזלו בכוחה של הדגמה.

אמרתי אנרכיה? מצידי שיעמידו את קליין לדין ויתנו לו 80 משחקים בחוץ. זה התקנון. או יותר טוב, שישלחו אחריו לוכדי עריקים ויכניסו אותו לכלא 6 כיאה למשתמט שהוא, ככה זה בנבחרת שהיא צבא. אפילו בקרואטיה או סרביה הסופר-לאומניות אין דבר כזה.
התקנון הזה מייצג תופעה מטורללת לאומנית, ובמה? בנבחרת ספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 3:59 pm 
Senior

עופר האדום כתב:
אם השתתפות בנבחרות נוער היא עילה מספקת לשחרר את הטאלנטים מהצבא , אז כן , סביר שיהיה עליהם איזשהו הכרח לייצג את הנבחרת הלאומית גם בעתיד.

או ששכחת להוסיף סמיילי קורץ או שאלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:30 pm 
Freshman

אדום88 כתב:
עו"ד טל אור, היועץ המשפטי של איגוד הכדורסל, דורש להרחיק את טי ג'יי קליין מחמישה משחקים וכן קנס כספי על סך 25 אלף שקלים, לאחר שלא התייצב לאימוני הנבחרת.
כמו כן, דורש עו"ד טל אור להטיל עונש נוסף על קליין של 10 משחקים ו-25 אלף שקלים במידה ויעבור עבירה דומה.
https://sports.walla.co.il/item/3204340

למעוניינים, מסמך PDF ובו הפירוט: http://rotter.net/User_files/forum/5c03 ... 9aa9a1.pdf

תמצית המסמך מהכתבה בוואלה:
ציטוט:
במכתב התלונה שהעביר מנהל הנבחרת מוטי דניאל לאיגוד נכתב כי: "ביום 23 לנובמבר 2018 העלה השחקן טענה בפני מנהל הנבחרת לפיה קיימת לו פציעה שמונעת ממנו להתאמן וציין שהוא כן משתתף במשחקי הקבוצה. הוא סיפר שעבר בדיקות על ידי רופא קבוצתו - בדיקות שהממצאים שלהם מחחייבים מנוחה. נאמר לו שיש באפשרותו לפגוש את רופא הנבחרת והלה יחליט האם השחקן כשיר להתאמן או שישוחרר מהאימונים הקרובים".

עוד כותב דניאל כי: "למחרת יצר קשר מנכ"ל חולון רועי דבורה אשר סיפר על הפציעה של השחקן. דבורה העלה (לראשונה) את העובדה שאם השחקן פצוע ולא יכול להתאמן הוא יעדיף לנסוע לארצות הברית במהלך הפגרה הקצרה. סוכם בשיחה של דבורה ושלי שרופאי הקבוצה והנבחרת ידברו ביניהם ורופא הנבחרת יזמן את השחקן לבדיקה לפני תחילת מועד האימונים. חובה להזכיר שבאותה שבת קיימה הפועל חולון משחק ליגה בו נטל השחקן חלק באופן רגיל".

דניאל מסכם את תלונתו וכותב: "רופא הנבחרת הזמין את השחקן להבדק על ידו ביום ראשון בבוקר - שזה היה מועד הזמן האפשרי הקרוב ביותר. בתשובה קבל הודעה מרופא חולון שהשחקן מיועד להמריא באותו ערב לארצות הברית - לאחר משחק הליגה. התקיימה שיחה נוספת בשעות הערב ביני לבין רועי דבורה בה הוא בישר לי שהשחקן נוסע למרות שהוסבר לו שחובה עליו להתייצב והוא עלול להיענש במידה ולא יגיע".

התנהלות חסרת אחריות של הנהלת חולון, בראשות היו"ר, כועסים על ההתנהלות של קטש, כועסים שלא זימן את שמחון...
עכשיו ישלמו על ההתנהלות המטופשת שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:31 pm 
Freshman

קצת מטריד אותי שהדרישה היא רק ל-5 משחקים.

איזה מסר זה מהווה לנוער הציוני ?

מכל מקום שמתי לב לדבר יפה:

5 משחקים בחוץ
10 על תנאי
25,000 ש"ח.

הכל כפולות של 5 ! חמסה חמסה חמסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:38 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
והרי לכם, קוראים יקרים, לעולם אל תזלזלו בכוחה של הדגמה.

אמרתי אנרכיה? מצידי שיעמידו את קליין לדין ויתנו לו 80 משחקים בחוץ. זה התקנון. או יותר טוב, שישלחו אחריו לוכדי עריקים ויכניסו אותו לכלא 6 כיאה למשתמט שהוא, ככה זה בנבחרת שהיא צבא. אפילו בקרואטיה או סרביה הסופר-לאומניות אין דבר כזה.
התקנון הזה מייצג תופעה מטורללת לאומנית, ובמה? בנבחרת ספורט.

אחלה , אז שלא ישחררו אותם בכלל מהצבא ויעשו שירות סדיר של 3 שנים כמו כולם. אם הם ספורטאים מצטיינים שמשוחררים מלתרום למדינה בגלל ההצטיינות שלהם , שיעשו את המינימום שזה לתרום לנבחרות שלהם. לא מסובך ולא מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:50 pm 
Senior

הם מקבלים מעמד של ספורטאי מצטיין לא כדי לייצג את המדינה בטורניר הנוער בפיזדיולוך ובנותיה, אלא כי אפילו בארגונים גדולים כמו הצבא יש הבנה שמי שמצטיין באופן יוצא דופן בתחומים מסוימים (שהוגדרו מראש), שווה לתת לו צ'אנס ולא לעצור את התקדמותו.

אני מכיר מוזיקאי מצטיין שאת שירותו הצבאי מעביר בדירה בתל אביב והשירות שלו הוא מתן שיעורים בבתי ספר. אז מה? זה נותן זכות למדינה לשלוח אותו לאירוויזיון כשהזמרת הקפריסאית תאתגר את תחושת הבטחון שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:51 pm 
Hall of Famer

נו, אתה רק מדגיש את מה שאני אומר. כל הקישור הזה בין נבחרת ספורט ושירות צבאי - רק בישראל (אצל אנשים מסויימים לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 376 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אבו שוקרי ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: