סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 376 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני באמת מופתע מכל ההתפתחויות האחרונות ( לא רק כאן בפורום ... ) , ואני כנראה מהאחרונים שאפשר להאשים אותו ביחס אוהד למכבי ת"א , או יחס מזלזל ל"חובות לאומיות" ( עושה מילואים בשמחה כבר קרוב לעשור ) .

למשל מליניאק ( והוא לא היחיד כמובן ) היום בעיתון כינה את התנהלות מכבי ת"א "שערורייתית" .
מכבי ת"א קבוצת יורוליג ( וזה רלוונטי כי הדיון הוא על שיחרור השחקנים אל מול לו"ז היורוליג ) , וככזו בהיבט זה יש להשוות אותה לשאר קבוצות היורוליג ואיך שהן נוהגות במקרים דומים . איפה בדיוק השערוריה פה ?!
אני מדבר על הדיון ברמת המאקרו שהקבוצה רוצה את השחקנים אצלה כמה שיותר , ולא באמת על הצורה המעצבנת בה זה נעשה בפועל - הכל ברגע האחרון , תוך "דמוי איומים" וכו' ( מה שבאמת היה לא לעניין ) . היו צריכים פשוט לסכם את הכל מראש , וכבר טענתי שאני במקום ראשי הנבחרת הייתי הולך לקראת מכבי עם שחקן או שניים .
לביטוי "הקבוצה של המדינה" אני ממילא בז כבר שנים רבות , אבל כאן מדובר מפורשות על מצב הגורם למכבי לנחיתות עובדתית מול מתחרותיה ביורוליג - אי אפשר לפרש זאת בצורה שונה .

על פרשת קליין כבר כתבתי לא מזמן
מה בדיוק מונע מקטש לזמן את טיוס לכל חלון , ואז או שהוא מתייצב כמו טאטאלע ( ככה רושמים ?! ) או שהוא יושעה כל פעם לכמה משחקים - זה נשמע הגיוני למישהו ?!
אני אזכיר שבדיוק בימים אלו מחוקקים "חוק פרסונלי" , שכמעט תפור במיוחד לצורך כך שטיוס ( למרות שכאמור כבר לא מעוניין לשחק בנבחרת ) למעשה אף ייחשב לשחקן מקומי , בניגוד לכל שאר המתאזרחים הרשעים . אוי האירוניה ...

arie כתב:
קליין יכול לעבור לשחק במדינה אחרת אם בא לו ואף אחד לא ידרוש ממנו לשחק בנבחרת ישראל.

מה זה בדיוק יתרום לך או לכדורסל הישראלי אם נניח הוא ישחק איזה משחק בודד בנבחרת אירופית כלשהי ?
בשביל זה מחוקקים חוקים ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תומר כתב:
הם מקבלים מעמד של ספורטאי מצטיין לא כדי לייצג את המדינה בטורניר הנוער בפיזדיולוך ובנותיה, אלא כי אפילו בארגונים גדולים כמו הצבא יש הבנה שמי שמצטיין באופן יוצא דופן בתחומים מסוימים (שהוגדרו מראש), שווה לתת לו צ'אנס ולא לעצור את התקדמותו.

אני מכיר מוזיקאי מצטיין שאת שירותו הצבאי מעביר בדירה בתל אביב והשירות שלו הוא מתן שיעורים בבתי ספר. אז מה? זה נותן זכות למדינה לשלוח אותו לאירוויזיון כשהזמרת הקפריסאית תאתגר את תחושת הבטחון שלנו?

שהמדינה תחייב אותו להצטרף לגבעטרון או משהו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:53 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
נו, אתה רק מדגיש את מה שאני אומר. כל הקישור הזה בין נבחרת ספורט ושירות צבאי - רק בישראל (אצל אנשים מסויימים לפחות).

אמת , ורק בישראל משחררים שחקני נבחרות צעירות משירות צבאי חובה.

אגב , לא אמרתי לזרוק אותם חלילה לכלא (או לשלול ת"ז) אם הם לא מתייצבים לנבחרת , אבל עונש של השעייה מכמה משחקי ליגה נשמע לי סביר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך א' דצמבר 02, 2018 4:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:54 pm 
Hall of Famer

אם אבדוק ויתברר שאתה טועה, תחזור בך מעמדתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:55 pm 
Hall of Famer

לא, כי גם אם יש מדינות שמשחררות ספורטאים משירות צבאי חובה ולא מבקשות שום תמורה , עדיין זה יישמע לי משהו נכון שצריך לעשות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:56 pm 
Hall of Famer

אז הבנתי. נבחרת זה צבא - בלי תנאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:58 pm 
Senior

עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
נו, אתה רק מדגיש את מה שאני אומר. כל הקישור הזה בין נבחרת ספורט ושירות צבאי - רק בישראל (אצל אנשים מסויימים לפחות).

אתה בטוח? אני לא מכיר את כל הנבחרות שיש בהן שירות חובה אבל אני מזכיר לך ששחקני צסקא לא שוחררו משרות חובה אלא ממש שירתו בה כחיילים וקצינים. אתה חושב שאם בקרואטיה נניח, היה שירות צבאי חובה, לא היו משחררים את הבוגדאנוביץ התורן מהשירות לטובת הנבחרת?
לא בדקתי אבל די אתפלא אם במדינות אחרות שבהן יש שירות צבאי חובה, הספורטאים המצטיינים לא זוכים בהרבה יותר הקלות מאשר אצלנו, בין אם זה שחרור מוחלט ובין אם שירות כספורטאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 4:59 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אז הבנתי. נבחרת זה צבא - בלי תנאים.

לא, כי אם אתה לא מתייצב לצבא אתה הולך לכלא , ואם אתה לא מתייצב לנבחרת אתה לא הולך לכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 5:00 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אתה בטוח? אני לא מכיר את כל הנבחרות שיש בהן שירות חובה אבל אני מזכיר לך ששחקני צסקא לא שוחררו משרות חובה אלא ממש שירתו בה כחיילים וקצינים. אתה חושב שאם בקרואטיה נניח, היה שירות צבאי חובה, לא היו משחררים את הבוגדאנוביץ התורן מהשירות לטובת הנבחרת?
לא בדקתי אבל די אתפלא אם במדינות אחרות שבהן יש שירות צבאי חובה, הספורטאים המצטיינים לא זוכים בהרבה יותר הקלות מאשר אצלנו, בין אם זה שחרור מוחלט ובין אם שירות כספורטאי.

אוקיי , האם שחקני צסק"א לא הופיעו לנבחרת רוסיה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 5:01 pm 
Junior

ראי, אתה בכלל לא יודע מה הדעות שלי, לא אלאה אותך במצפון הפוליטי שלי, אבל לאומני אני ממש לא.
מכאן ועד ללחשוב שנבחרת זה צבא יש מרחק שנות אור.

יש חוקה, ותקנון מסודר, ואנרכיה מהסוג שאתה מציע היא לא רצינית. אם מר קליין לא רוצה לשחק בנבחרת מכל סיבה שהיא - הוא לא חייב - כאמור קל וחומר אם הוא פצוע או מכל סיבה אחרת, וזה לא משנה אם הוא יהודי שלא גדל בארץ או שהיה מפקד מחלקה ביחידת הסייבר של 8200 ואז עשה הסבת מקצוע לכדורסלן.

אבל מה לעשות שעל מנת להשתחרר מהנבחרת יש פרוטוקול ברור שאומר מה לעשות, ואי אפשר פשוט להבריז.

אז הבנו שאתה אומר שהנבחרת היא לא צבא ואין "חוק גיוס חובה", אבל מצד שני אסור בתכלית האיסור גם לקחת את זה לקיצון השני של "כל אחד יעשה מה שהוא רוצה", כי אז ככל הנראה, מרבית השחקנים הישראליים הבכירים שמרוויחים שכר נאה בקבוצותיהם, יעדיפו לעשות דברים אחרים בזמניהם הפנוי כגון חופשה או זמן איכות עם הילדים או לא יודע מה מאשר "לשרוף את הזמן" בטורנירים בינלאומיים שונים ומשונים.

צריך למצוא את האיזון ואני חושב שכרגע יש איזון הוגן בהחלט בכל הקשור לנבחרת ישראל. ניסיון העבר מלמד שמי שלא מעוניין לשחק בנבחרת, בסופו של דבר לא ישחק. במקרה של קליין, לטענתו הוא פצוע, אז בכלל הסיבה שלו הינה מוצדקת.

כאמור, השחקן אולי יהיה חשוף להדי ביקורת מכל חובבי הכדורסל וזה בסדר גמור (תלוי בסיבה). אבל לדעתי האישית זה בריא שרוב הציבור יהיה בעד הנבחרת (ולא, להיות בעד הנבחרת זה לא לצעוק "יחי קטש הקיסר" ברחובות, פשוט להיות בעד הנבחרת פשוטו כמשמעו, בלי לסובב את זה לכל מיני מושגי אקסטרים וקיצון שאתה לוקח את זה). והנה אלכס טיוס הוא דוגמה מצויינת למי שבחר לא לשחק בנבחרת, ואני לא רואה שבעקבות זה הקריירה שלו בדעיכה או שחשבון הבנק שלו נפגע. זה לא מזיז כל כך לאנשים וגם אני לא הייתי מלין אם היה חותם בהפועל.

מה גם שלשחק בנבחרת, ולא משנה איזה נבחרת - לא רק ישראל, לרוב השחקנים אמור להעניק ערך מוסף (אם הם נספרים ברוטציה על ידי המאמן...) כגון חשיפה יבשתית / עולמית וכולי. זה לא דבר כל כך רע.

טיג'יי קליין ומנכ"ל חולון, ביודעין מסתבר - אלא אם הכרזת האיגוד כוזבת - פעלו בניגוד מוחלט למה שמצופה משחקן שמזומן לנבחרת ועל כן הם צריכים לשאת בתוצאות. כל תירוץ אחר ללמה ועדת המשמעת מלכתחילה לא צריכה להתקיים ואמירה של "מה רוצים מקליין" היא הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 5:08 pm 
Hall of Famer

נו, אז אמרתי, יש תקנון, אז שיעמידו אותו לדין ויתנו לו 80 משחקי השעיה אם ירצו.
אני חושב שהתקנון הזה הוא איום ונורא, מייצג מטורללות לאומנית במקום האחרון שהיא צריכה להיות (אם היא צריכה להיות באיזשהו מקום, זה כבר נושא לויכוח אחר), ואני מקווה שמתישהו כדורסלנים שרואים בהם חיילים בצבא וסוג של בוגדים אם הם לא מגיעים לנבחרת - יתמרדו כדי לשנות אותו.
ואני לא יודע את דעותיך הכלליות והן גם לא רלוונטיות. כמו שאמרתי כבר כמה פעמים, אחד הדברים שגורם לי להשתאות מצד אחד, ולאתנחתא קומית מצד שני, זה שאנשים יכולים להיות בעלי מגוון של דעות בחיים הכלליים - הם יכולים גם להיות אולטרא ליברלים או בעד מדינת כל אזרחיה או בעד לתת מקלט לכל מסתנן/פליט או קפיטליסטים או קומוניסטים או סוציאליסטים או אני לא יודע מה. ואז מגיעים לכדורסל והם נהיים נוער גבעות.
גם אני בעד הנבחרת ורוצה שהיא תנצח. מכאן ועד להפוך נבחרת ספורט לצבא או חובה המרחק עצום.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' דצמבר 02, 2018 5:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 5:11 pm 
Senior

עוד לפני שנעלה את השאלה ממי אתה מבקש לקחת דוגמא, חשוב לזכור שזו לא גזירה שווה. שחקני צסק"א קיבלו כסף מהצבא כדי לשחק בנבחרת רוסיה (אנשי קבע, לא סדירניקים). אם תרצה, משרד הבטחון הסובייטי שילם את משכורתם. אי אפשר להגיד שהצבא צ'יפר אותם ונתן להם לשחק מבלי שהחובות הצבאיות יעמדו בדרכם אלא להיפך, הצבא עשה כל מה שיכל כדי לפתח ולטפח את הקריירה שלהם ואם משחקים בנבחרת היו מה שנדרש, שם הם היו. אתה חושב שצסק"א הייתה משחררת (נניח) את קורטינייטיס כדי לשחק בקבוצה ייצוגית של ליטא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 5:13 pm 
Senior

אדום88 כתב:
... אבל מצד שני אסור בתכלית האיסור גם לקחת את זה לקיצון השני של "כל אחד יעשה מה שהוא רוצה", כי אז ככל הנראה, מרבית השחקנים הישראליים הבכירים שמרוויחים שכר נאה בקבוצותיהם, יעדיפו לעשות דברים אחרים בזמניהם הפנוי כגון חופשה או זמן איכות עם הילדים או לא יודע מה מאשר "לשרוף את הזמן" בטורנירים בינלאומיים שונים ומשונים...

בעיני זה נראה בסדר גמור, אם לשחקן מתאים יותר לבלות עם המשפחה שלו מאשר לשחק באליפות העולם זה בסדר גמור (אם כי אני כאוהד אצטער על זה). למה שנצפה ממנו למשהו אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 5:15 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ואני לא יודע את דעותיך הכלליות והן גם לא רלוונטיות. כמו שאמרתי כבר כמה פעמים, אחד הדברים שגורם לי להשתאות מצד אחד, ולאתנחתא קומית מצד שני, זה שאנשים יכולים להיות בעלי מגוון של דעות בחיים הכלליים - הם יכולים גם להיות אולטרא ליברלים או בעד מדינת כל אזרחיה או בעד לתת מקלט לכל מסתנן/פליט או קפיטליסטים או קומוניסטים או סוציאליסטים או אני לא יודע מה. ואז מגיעים לכדורסל והם נהיים נוער גבעות.

אין קשר בין מחט לשחט. אני יכול עם דעות פוליטיות מסוימות ,לכאורה, ועדיין להיות "בעד הנבחרת" (שמתי את זה בגרשיים כי אני באמת לא מבין איך אתה מפרש את זה).
כמו שאני יכול לשרת במילואים כחייל קרבי (מה שאני עושה) ועדיין להיות בעל דעות פוליטיות שכנראה הבנת כבר מה הן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 5:20 pm 
Hall of Famer

נו, ומה אמרתי וחזרתי ואמרתי, ואחזור שוב אם לא תבין גם הפעם? בדיוק את זה, שאין קשר, וזה מה שמפליא וגם מצחיק פה... לא הבנתי את דעותיך הפוליטיות, האמת, וכאמור הן לא רלוונטיות. אני רואה פה אנשים מכל סוגי הדיעות רואים נבחרת ספורט ומקבלים סוג של ג'ננה, לפחות בעיני, ממשהו שהוא בסופו של דבר נבחרת ספורט.
אני רק אומר שבין להיות בעד הנבחרת (גם אני בעד הנבחרת נגד נבחרות של מדינות אחרות) לבין לראות בה סוג של צבא או חובת התייצבות המרחק עצום.
אז יש תקנון, מי שלא עומד בו נענש. אני חושב שהוא נורא ואיום, מטורלל אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 5:23 pm 
Junior

אני באמת לא מצליח לרדת לסוף דעתך בנושא הזה, כלומר לא ברור לי אם היית זה שיכול לקבוע את החוקים, מה היית משנה.
היית קורע לשתיים את התקנון ואומר "חבר'ה, מעתה והלאה כל אחד עושה מה שהוא רוצה?".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 5:27 pm 
Hall of Famer

בענייני נבחרת ישראל? בהחלט, מה לא אמרתי את זה ברור מספיק?
נבחרת בעיני זה לא צבא ולא חובה, אשמח אם יבואו שחקנים שיראו בזה זכות, אבל מי שלא רוצה או יש לו דברים אחרים לעשות בקיץ (ובטח תוך כדי העונה) - שלום שלום.
ואם כבר שיחררת את טיוס מהנבחרת משום סיבה אחרת חוץ מ"הוא לא רוצה ולא בא לנו להתעסק עם זה", ושחררת את כספי בקיץ כי יש לו קריירה מקצוענית לדאוג לה - איזו מין סיבה זו? - אז הנבחרת כבר בהגדרה היא לא חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 5:32 pm 
Sophomore

תומר כתב:
הם מקבלים מעמד של ספורטאי מצטיין לא כדי לייצג את המדינה בטורניר הנוער בפיזדיולוך ובנותיה, אלא כי אפילו בארגונים גדולים כמו הצבא יש הבנה שמי שמצטיין באופן יוצא דופן בתחומים מסוימים (שהוגדרו מראש), שווה לתת לו צ'אנס ולא לעצור את התקדמותו.

אני מכיר מוזיקאי מצטיין שאת שירותו הצבאי מעביר בדירה בתל אביב והשירות שלו הוא מתן שיעורים בבתי ספר. אז מה? זה נותן זכות למדינה לשלוח אותו לאירוויזיון כשהזמרת הקפריסאית תאתגר את תחושת הבטחון שלנו?

בקיצור אתה מכיר נגן מצטיין שעושה שירות לאומי במקום צבא.
איך זה קשור לספורטאי מצטיין
הצבא אגב לא משחרר אותך בשביל שתתקדם בחיים כמה שיותר , זה לא הצבא בשום מקרה
יש אנשים שמצליחים להתחמק מהצבא בצורות כאלה ואחרות , אבל כשהצבא מאפשר לך להתמקד במשהו אחר שהוא לא צבא (לימודים , התמחות כמו ספורט וכו..) הוא מצפה שתחזיר לו ביום מן הימים
בגלל זה לוקחים עתודאים ומחתימים אותם על קבע כדי לאפשר להם להתגייס ב3 שנים איחור
ובגלל זה ספורטאים מקבלים את הזמן שלהם בידיעה שהם ייצגו את ישראל בעתיד.

תומר כתב:
אז חזרנו לזה שההתיצבות לנבחרת משול לשירות במילואים? הקרואטים על הגדרות?
איפה עומר שיציע לשלול אזרחויות למשתמטים ועוזריהם?

תאמין לי שגם כשאני הולך למילואים (יש לי שבועיים באפריל ועוד ימיי הכנה שהייתי שמח לא לעשות)
הסורים לא על הגדרות והצבא יעמוד גם אם אני לא אלך למילואים
אבל עדיין אם אני אחליט על דעת עצמי שאני לא מגיע למילואים , הצבא יכול לגרום לי להצטער על זה מאוד מאוד מאוד.
הנבחרת בסה"כ יכולה לגרום לך להשעיה כלשהי ממשחקי הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 5:51 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
והנה אלכס טיוס הוא דוגמה מצויינת למי שבחר לא לשחק בנבחרת, ואני לא רואה שבעקבות זה הקריירה שלו בדעיכה או שחשבון הבנק שלו נפגע. זה לא מזיז כל כך לאנשים וגם אני לא הייתי מלין אם היה חותם בהפועל.

אני שמח לשמוע זאת ( לא בציניות )
אז האם כרגע עדיף להשניא על אדון קליין ( ואולי על כל הפועל חולון ) את הנבחרת , האיגוד וכו' , או אולי לעשות לו בקטנה נו-נו-נו , תוך סיכום ג'נטלמי איתו שישתדל להופיע במסגרת החלון הבא .
להבדיל , אולי עם התנהלות אחרת עם אלכס טיוס בעבר ( שהוא במקרה לא ידוע במוטיבציית יתר גם בקבוצה שלו עצמו ) , הוא עדיין היה מופיע פה ושם למשחקי נבחרת גם בימינו אנו ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 6:34 pm 
Junior

לאומית 2 כתב:
מכל מקום שמתי לב לדבר יפה:

5 משחקים בחוץ
10 על תנאי
25,000 ש"ח.

הכל כפולות של 5 ! חמסה חמסה חמסה.

זה בגלל שהוא שחקן טופ 5 בעמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 6:37 pm 
Senior

N.T.K כתב:
תומר כתב:

בקיצור אתה מכיר נגן מצטיין שעושה שירות לאומי במקום צבא.
איך זה קשור לספורטאי מצטיין
הצבא אגב לא משחרר אותך בשביל שתתקדם בחיים כמה שיותר , זה לא הצבא בשום מקרה
יש אנשים שמצליחים להתחמק מהצבא בצורות כאלה ואחרות , אבל כשהצבא מאפשר לך להתמקד במשהו אחר שהוא לא צבא (לימודים , התמחות כמו ספורט וכו..) הוא מצפה שתחזיר לו ביום מן הימים
בגלל זה לוקחים עתודאים ומחתימים אותם על קבע כדי לאפשר להם להתגייס ב3 שנים איחור
ובגלל זה ספורטאים מקבלים את הזמן שלהם בידיעה שהם ייצגו את ישראל בעתיד.

תומר כתב:
אז חזרנו לזה שההתיצבות לנבחרת משול לשירות במילואים? הקרואטים על הגדרות?
איפה עומר שיציע לשלול אזרחויות למשתמטים ועוזריהם?

תאמין לי שגם כשאני הולך למילואים (יש לי שבועיים באפריל ועוד ימיי הכנה שהייתי שמח לא לעשות)
הסורים לא על הגדרות והצבא יעמוד גם אם אני לא אלך למילואים
אבל עדיין אם אני אחליט על דעת עצמי שאני לא מגיע למילואים , הצבא יכול לגרום לי להצטער על זה מאוד מאוד מאוד.
הנבחרת בסה"כ יכולה לגרום לך להשעיה כלשהי ממשחקי הליגה

שטות גמורה, לא שירות לאומי, שירות צבאי לכל דבר ועניין. ואין שום קשר בין עתודאי שזה מסלול שהצבא יצר במפורש כדי להרוויח ממנו לבין מסלולי ה"מצטיינים" למיניהם שאין להם שום פוטנציאל להחזיר משהו אי פעם לצבא, מאיפה הבאת את זה בכלל? מה הצבא ירויח ממוזיקאי מצטיין? שירות בנבחרת הנשפנים של ישראל לאליפות אירופה?

לגבי המילואים שלך (תנחומיי), הרי זה בדיוק מה שאני טוען (כלומר ההיפך ממה שאני טוען). מילואים (או צבא בכלל) זה עניין אחד, נבחרת ישראל היא עניין אחר לגמרי. כל גזרה שווה שתגזור ביניהם היא סתם מופרכת במקרה הטוב, לאומנית קיצונית במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 7:03 pm 
Junior

הצעת החוק הבאה: זמר מצטיין שמסרב לנגן באיוש ישללו לו את מצטיינותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 11:22 pm 
Junior

יש לכל העניין הזה פתרון די מתבקש: ענישה נגד שחקן על אי התייצבות לנבחרת - רק ברמת הנבחרות. שחקן לא רוצה להגיע לקמפיין? סבבה. אבל הוא גם לא מוזמן לשני הקמפיינים שאחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 11:30 pm 
Hall of Famer

אלכס טיוס בעד

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 1:19 am 
Junior

עדכון למחר מאיגוד הכדורסל:
ציטוט:
יפתח זיו יהיה השחקן שיירשם במקומו של בר טימור שלא טס עקב כאבי גב. נתנאל ארצי, שיצא עם הנבחרת כשחקן ה-13, לא יהיה בסגל.

נזכיר שהמשחק יחל בשעה 17:00 שעון ישראל עם שידור ישיר בספורט5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 376 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: