סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 1:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 62  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות המנש, החדש
הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 8:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
idansha כתב:
ATT ונדב התפרצו לדלת פתוחה, מבחינתי לפחות.
בניגוד לסאטריאני, אני חושב שאפשר היה לסגור את הטרייד הזה בלי הבחירות. הקאבס אמורים להעדיף כשרון(?) צעיר בחוזה נגמר מאשר ה-4 מ' שיעלה לחתוך את קורבר בעונה הבאה.
הטענה שלי שאם זה היה סטרייט אפ אז זה היה טרייד חיובי ליוטה וכעת הוא פרווה.

אגב, הסיבה שהביאו את היל הייתה כי היוורד רצה אותו ויוטה רצו לשמור את היוורד. זו גם הסיבה שרוביו הגיע לאחר מכן

מדוע אתה חושב שניתן היה לסגור ללא? העובדות מראות אחרת. ה"תחושה" שלך זה נחמד אבל בפועל בטריידים יש משא ומתן של לא מעט ימים או שבועות. הקאבס כבר כמה שבועות בודקים מה ניתן לקבל עליו.

יכול להיות שעידן צודק וניתן היה לנהל מו״מ טוב יותר ולהשיג תוצאות טובות יותר
אבל אנחנו לא יכולים לדעת את זה
ולכן כדאי לשאול שאלה רלוונטית יותר - האם היית הולך על הטרייד כמו שהוא?

בנוגע להיל, אני לא יודע מה הייוורד רצה או לא (וגם אתה לא. האם הייוורד התבטא בנושא?) אבל אתה רואה איפה הוא היום.
אתה לא יכול להרשות לעצמך להיות מנוהל על ידי אחד השחקנים שלך (ורצוי מאוד לא להגיע למצב בו אחד מהם יכול לעזוב אותך תמורת כלום כך שאתה עם הגב לקיר).
באופן כללי, תמיד יהיו תירוצים וסיבות ״טובות״ למה צריך להקריב את העתיד לטובת ההווה. זה הטבע האנושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 9:08 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
חלק מהנקודות שהעלתם כאן הן נכונות אבל אני עדיין מחזיק בעמדתי לגבי התרומה השולית של קורבר, הראייה הצרה של מנהלי יוטה והערך של בחירות סיבוב שני.
כאשר אתה בוחר שחקן בסיבוב הראשון או השני, יש לך אפשרות לפתח אותו כשחקן תורם או כוכב לאורך שנים ארוכות. לפעמים תפגע ולפעמים תפספס (וכמובן שבסיבוב השני הסיכוי לפספס גבוה יותר) אבל אתה נותן לעצמך סיכוי. אם יש, כמו שנדב חישב, סיכוי לקבל שחקן תורם-טוב (כמו מונטרז הראל לדוגמה), שהוא 1 ל-8, הייתי מעדיף לאסוף 8 בחירות סיבוב שני (או לשפר את הסקאוטינג שלי ולהגדיל את האחוז הזה משמעותית), מאשר לזרוק בחירות שני כיוון שהערך שלהן נמוך.
אסור לשכוח גם שלמרות שהסיכוי הוא נמוך (3% לפי הבדיקה של נדב) עדיין יש לפחות 2 כוכבים גדולים שהגיעו בשנים האחרונות מהסיבוב השני ושינו את הגורל של הקבוצות שלהן. ג״ס לא הייתה המעצמה שהיא היום ללא דריימונד גרין ודנבר לא הייתה היום אחת הקבוצות המבטיחות בליגה, אי-שם בצמרת המערב.
בסופו של דבר, קורבר זה fix קצר מועד. מהלכים כאלו מצטברים והחשבון נערם, בייחוד כאשר יש זלזול בערך של בחירות סיבוב שני.
כאמור, זה לא המהלך היחיד שיוטה עשתה עם הפנים לעונה ספציפית תוך כדי וויתור על נכסים עתידיים. ג׳ורג׳ היל הפציע לשנה (טובה) ביוטה ועלה להם בבחירה בלוטרי. זה היה שווה את זה? בעיניי התשובה היא חד-משמעית.

תיקון מתודי: "לשפר את הסקאוטינג ולהגדיל את האחוז משמעותית" זו אמירה נחמדה, אבל לא רלוונטית. יש 30 קבוצות בליגה ואף אחת לא מזלזלת בסקאוטינג, לכולן יש קשרים, כולן רואות שחקנים כל הזמן ומנסות להעריך כשרונות. אתה צריך לקחת את האחוזים המדגמיים האלה כנתון, ולא לבנות על זה שיש לך יכולות סופר-דופר מיוחדות לבחור שחקנים שאף אחד אחר לא זיהה את הכשרון שלהם.

יש לך יותר סיכוי להשתפר ולהצליח כאשר אתה מייחס למשהו חשיבות ומפנה אליו משאבים.
אם אתה gm שמזלזל בערך של בחירות סיבוב שני, כנראה שלא תשקיע מאמצים רבים בלהגיע לכל חור ולראות את השחקנים הפוטנציאליים לבחירה בפעולה, לזמן 60 שחקנים לאימונים, לראיין אותם ולבחון אותם מקרוב וכו׳. אני מניח שישנם פערים במאמצים ובפוקוס של הקבוצות השונות ביחס לבחירות הסיבוב השני, כמו לגבי כל דבר.

אגב, ג״ס הצליחה לא פעם לקנות ולהשיג שחקנים שעוזרים לה בסיבוב השני. ג׳ורדן בל הוא שחקן משמעותי עבורה וגם אחרים.
נראה שהם מאוד ערניים גם לגבי שחקנים שיכולים לעזור להם מהדי-ליג (מקיני הוא מציאה).
רואים שם מאמץ והפניית משאבים עקביים למקום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 10:03 pm 
Hall of Famer

ג'ורדן בל משמעותי....בסדר. וגייסון קאפי היה משמעותי לבולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 10:58 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:

ואתה משמעותי לפורום הזה :)
כן, כל מי שלוקח חלק ותורם הוא משמעותי.
הוא לא קווין דוראנט אבל הווריורס זקוקים לסנטרים הגנתיים קפיציים שמסוגלים לחסום ולנגוח לסל בהתקפה. בל הוא אחלה שחקן בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 11:29 pm 
Hall of Famer

בל תורם לווריירס, אבל השאלה היא לא אם הוא תורם, אלא כמה באמת הוא תורם, או אם נדייק כמה קשה היה לווריירס להחליף אותו בשחקן אחר שיתרום בצורה דומה. המבחן לזה יהיה כמובן מה יקרה בעונה הבאה כשהחוזה שלו ייגמר, או מבחן פטריק מקאו, שבתום עונת הרוקי שלו הוא נראה כמו גניבת סיבוב שני חמודה מאד של הווריירס והשנה הוא מובטל.

ברור שהווריירס משתמשים בצורה יעילה מאד בשחקני סיבוב שני, עם חוזה נמוך במיוחד. הקבוצה כל כך טובה שאין בעיה להוציא ערך גם משחקנים מתחת לממוצע (ואין לי באמת מושג כמה בל טוב). כמעט בכל עונה אתה יכול לראות שחקני סיבוב שני ואפילו סוף סיבוב ראשון שמקבלים דקות ונותנים תפוקה מסויימת ואח"כ מתאיידים להם לאנשהו. זה קורה הרבה בקבוצות תחתית שצריכות לתת לשחקנים כלשהם לשחק, אבל גם מדי פעם מפציע מישהו בקבוצה יותר משמעותית.

אני מניח שאת התפקיד של בל יש מספיק שחקנים שיכולים למלא. רק לפני שנתיים הווריירס לקחו הימור עם חוזה מינ' על אחד שכזה, ג'וואל מקגי. לפי מה שאני רואה, גובה החוזה לא פחות חשוב, אם לא יותר מאשר היכולת האמיתית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 8:33 am 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:

ואתה משמעותי לפורום הזה :)
כן, כל מי שלוקח חלק ותורם הוא משמעותי.
הוא לא קווין דוראנט אבל הווריורס זקוקים לסנטרים הגנתיים קפיציים שמסוגלים לחסום ולנגוח לסל בהתקפה. בל הוא אחלה שחקן בשביל זה.

יש כמוהו בשקל. לא הייתי מציין אותו בתור שיחוק בסיבוב השני. בדיוק כמו זאזה ופט מקו שלמרבה ההפתעה הלוחמים מסתדרים יפה בלי הכוכבים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 8:32 pm 
Hall of Famer

פקסון וחברו לא מרוצים גם מהמחליף של ת'יבס. הויברג מפוטר.
אי אפשר לומר שהוא עשה עבודה טובה כך שזה היה עניין של זמן. מצד שני, זה עיתוי קצת משונה מצידם. זה לא שהקבוצה שהם בנו נועדה להגיע רחוק בשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 10:38 pm 
Hall of Famer

בוילן המאמן.עוד מאמן שעבר אצל פופ בתור עוזר.

דמיאן ג'ונס כנראה גמר את העונה. שחקן קצת יותר חשוב מגורדן בל ועדיין הלוחמים כנראה ישרדו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 10:40 pm 
Hall of Famer

דמיאן ג'ונס אולי פותח בחמישייה, אבל הוא בהחלט לא שחקן חשוב יותר או טוב יותר מג'ורדן בל/
כך או כך, הווריורס צריכים גבוה נוסף. אם כי, כשחושבים על זה עוד מעט קאזינס חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 10:42 pm 
Hall of Famer

אוקיי. קטע מוזר - מסתבר שיש שני ג'ים בוילן.
הראשון - Jim Boylan - היה מאמן שיקגו בעבר, היום עוזר מאמן של קליבלנד
השני - Jim Boylen - מאמן שיקגו בהווה, עוזר מאמן של הספרס לשעבר, ולפני זה גם במישיגן סטייט (טום איזו), יוסטון (טומג'נוביץ'), גולדן סטייט, מילווקי וכו'

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 10:45 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
דמיאן ג'ונס אולי פותח בחמישייה, אבל הוא בהחלט לא שחקן חשוב יותר או טוב יותר מג'ורדן בל/

הוא פותח בחמשייה ומשחק יותר. נשמע לי שזה מראה שהוא יותר חשוב. ואני חושב ששניהם לא ממש "חשובים". את התפקיד הזה ניתן למלא עם שחקני ג'יליג שזה מה שהם למעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 10:50 pm 
Hall of Famer

אולי הבעיה סטריאני, היא פשוט שאני צופה במשחקים, ואתה קצת פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 11:08 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
נורטון כתב:

הוא פותח בחמשייה ומשחק יותר. נשמע לי שזה מראה שהוא יותר חשוב. ואני חושב ששניהם לא ממש "חשובים". את התפקיד הזה ניתן למלא עם שחקני ג'יליג שזה מה שהם למעשה.

באופן משעשע או עגום, לפתוח בחמישיה ולשחק יותר בעמדת הסנטר אצל קר אומר לרוב שאתה לא הסנטר הטוב ביותר בקבוצה. הוא ייבש לשווא את מקגי והעלה את זאזא במקומו וזו סתם דוגמה אחת מיני רבות. אני חושב שבל הכי מתאים למשבצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 11:11 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אולי הבעיה סטריאני, היא פשוט שאני צופה במשחקים, ואתה קצת פחות.

מממ נכון. בל חשוב מאד ולכן משחק 12 דק למשחק. הוא בגדול סקראב שלמזלו מקבל דאנקים חופשיים. קבלת ההחלטות שלו די גרועה והוא לא מסוגל לעשות הרבה מעבר לדאנק.
שוב הוא משחק פחות מגונס ומלוני.
הוא אחד השחקנים הכי פחות חשובים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 11:43 pm 
Hall of Famer

דנים פה על טיבו של ג'ורדן בל כשהנקודה היא ששוב, Att מחרטט תאוריה שמסתמכת על כלום חוץ מרעיונותיו הקודחים, ולך תוציא מהבאר את האבן שהוא זרק. במקרה הזה גולדן כביכול משקיעה בסיבוב השני סקאוטינג ומשאבים יותר מאשר מועדונים אחרים, ולכן הצלחתה הרבה בסיבוב השני. זאת חארטה. אין לו מושג מה המשאבים שמשקיע כל מועדון בסקאוטינג, אין לו מושג מה השוני בין המשאבים שגולדן משקיעה לבין האחרות, והוא זורק שמות לא רלוונטיים לקלחת.

אז בסדר, הוא טוען שהוא היה משפר את הסקאוטינג משמעותית והופך את סיכויי הסיבוב השני שהוצגו פה לטובים הרבה יותר. ברור לכל אחד אחר בערך שזו אמירה ריקה, סיסמה נטולת קשר למציאות. מה יש להתווכח על ג'ורדן בל בעקבות זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 11:48 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע אם זה רלוונטי או לא. אבל תיאורטית, בהינתן קבוצה שבאופן קונסיסטנטי (ואפילו מובהק סטטיסטית) מראה שהיא בוחרת טוב יותר מאחרת, בסיבוב הראשון או השני - אז כן יש לזה ערך.
לגבי גולדן סטייט. לא יודע, אני מחבב את ג'ורדן בל, ומסכים שמקאו כמעט לא רלוונטי, אז לא יודע. בכל מקרה, בשביל להוכיח משהו כזה, צריך להראות קונסיסטנטיות אמיתית ולא מקרה אחד או שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 11:50 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע בוודאות שג"ס משקיעה יותר מאחרות בסיבוב השני (וגם באיתור מציאות די-ליג) אבל זה הגיוני בהתחשב במיקום שלה בסיבוב הראשון (על סף הסיבוב השני), בכך שהיא קונה כשהיא יכולה בחירות סיבוב שני (כלומר ליטרלי משקיעה משאבים בכך) וזה הגיוני גם בהתחשב בצורך שלהם בשחקנים תורמים זולים שיקיפו וישלימו את הכוכבים היקרים שלהם.

אני לא יודע אם ג"ס היא דוגמה מובהקת לכך אבל אין לי ספק שיש קבוצות שמשקיעות יותר מאמצים בסיבוב השני ובאלו שלא נבחרו וכאלו שפחות מייחסים לכך חשיבות וקשב.

בהתחשב בזלזול של רבים כאן בבחירות סיבוב שני זה קצת מפתיע שאתם חושבים שמשקיעים בהן במידה רבה ואחידה יחסית ב-30 הקבוצות השונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 12:55 am 
Junior

Att כתב:
אני לא יודע בוודאות שג"ס משקיעה יותר מאחרות בסיבוב השני (וגם באיתור מציאות די-ליג) אבל זה הגיוני בהתחשב במיקום שלה בסיבוב הראשון (על סף הסיבוב השני), בכך שהיא קונה כשהיא יכולה בחירות סיבוב שני (כלומר ליטרלי משקיעה משאבים בכך) וזה הגיוני גם בהתחשב בצורך שלהם בשחקנים תורמים זולים שיקיפו וישלימו את הכוכבים היקרים שלהם.

בהתחשב בזלזול של רבים כאן בבחירות סיבוב שני זה קצת מפתיע שאתם חושבים שמשקיעים בהן במידה רבה ואחידה יחסית ב-30 הקבוצות השונות.

זה שהיא לא צריכה לבחון את הטופ20 בדראפט לא אומר שהיא בוחנת את השאר יותר
היא אכן רוכשת בחירות דראפט כי צריכים שחקנים זולים אבל לא נקשרים אליהם יותר מידי
וזה יכול להעיד על זה שהם הקבוצה העשירה בליגה ומוכנה לשים 3 מ על הימורי בינגו
חוזה רוקי כזה הוא זול מחוזה וטרן אז זה מקזז חלק מהעלות

את המשפט האחרון בכלל לא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 1:13 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
Att כתב:

זה שהיא לא צריכה לבחון את הטופ20 בדראפט לא אומר שהיא בוחנת את השאר יותר
היא אכן רוכשת בחירות דראפט כי צריכים שחקנים זולים אבל לא נקשרים אליהם יותר מידי
וזה יכול להעיד על זה שהם הקבוצה העשירה בליגה ומוכנה לשים 3 מ על הימורי בינגו
חוזה רוקי כזה הוא זול מחוזה וטרן אז זה מקזז חלק מהעלות

את המשפט האחרון בכלל לא הבנתי

היא צריכה לבחון את הטופ20 בדראפט אבל לא באותה רמת דקדקנות כמו קבוצות אחרות.
זה מותיר להם יותר קשב ומשאבים לבחון את השחקנים בסוף הסיבוב הראשון והסיבוב השני.

באופן כללי, בניגוד ללא מעט קבוצות אלופות מהעבר, הם נעזרים לא מעט בצעירים שהם מוצאים בדראפט, בסוף הסיבוב הראשון או הסיבוב השני או מהדי-ליג. לרוב קבוצות כאלו נשענות יותר על ווטרנים, גם בקצה הספסל.
ניכרת השקעה מכוונת ללקט כשרונות צעירים שיכולים לעזור להם בזול.
כאמור, לא פעם ההשקעה היא השקעה כלכלית.

אני מעריך - וזה מה שהתכוונתי במשפט האחרון (אני לא מרגיש טוב כך שהניסוחים שלי אולי לא מדויקים או קוהרנטיים מספיק) - שאילו היו נותנים לכם לנהל פרונט אופיס, לא הייתם שמים את אותו דגש שאני הייתי שם על בחירות סיבוב שני. אולי זה היה מתבטא במספר הסקאוטים, אולי במספר הראיונות, אולי במספר בדיקות הרקע, אולי במספר האימונים, אולי בסכומי הכסף שנדרשים כדי לקנות בחירות כאלו או טריידים שמביאים לבחירות סיבוב שני.
האם זה היה משפיע על התוצאה הסופית? אולי.
אני מאמין שיש יותר סיכוי להצליח כששמים דגש על משהו. אחרי הכל, הקשב שלנו והמשאבים שלנו הם מוגבלים
ואם אנחנו לא מצפים למצוא מציאה בסיבוב השני, יש סיכוי סביר שנשקיע פחות כדי למצוא אותה ונפספס אותה ביתר קלות.

זה מפתיע אותי, בהתחשב בזלזול כאן בבחירות סיבוב שני, שאתם מצפים להשקעה זהה בקרב כל קבוצות הליגה. יכול להיות שישנן קבוצות שמסכימות עם הגישה הזו ויכול להיות שישנן קבוצות שמעריכות בחירות סיבוב שני יותר ומשקיעות יותר שעות אדם וכסף כדי לפצח אותן. זה הגיוני וראינו דוגמאות כאלו בעבר. כאמור, אני חושב שג״ס היא דוגמה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 2:22 am 
Hall of Famer

גולדן סטייט מחפשת להשלים את הסגל בשחקנים זולים. כמו שהם מבססים את הספסל שלהם על צעירים מסוף הסיבוב הראשון ומהסיבוב השני, הם גם מבססים אותו על ווטרנים זולים. השנה הגיע ירבקו. שנה שעברה אלו היה סוואגי פי ועומרי כספי, לפני שנתיים הגיעו פאצ'וליה, ג'וואל מגי ודיוויד ווסט, לפני שלוש שנים ניתן היה למצוא את ברנדון ראש. כשאתה משקיע כל כך הרבה כסף בחמישה, שישה שחקנים, מן הסתם שתיאלץ למצוא פתרונות זולים בספסל. למזלם או ליתר דיוק בשל היכולת של הווריירס הם לרוב מצליחים למצוא פתרונות זולים וגם טובים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 3:15 am 
Freshman

satriani כתב:
נורטון כתב:

בל שחקן יותר טוב מג'ונס , באופן מובהק .

והחיסרון של מקאו דווקא פוגע בגולדן , כמו העזיבה של מגי והפרישה של ווסט .

היו לגולדן שחקנים משלימים שהתאימו בדיוק למה שציפו מהם , השחקנים המשלימים נכון להיום הם חלשים מידי גם כשיש לך 3 סופר סטארים בקבוצה .

אבל קאזינס מצטרף בקרוב וזה אמור לכסות על החולשה של הספסל עם עוד כוח התקפי משמעותי באחת מהחמישיות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 3:28 am 
Hall of Famer

החיסרון של מקו לא פוגע כל עוד מקיני שיחק, הבעיה היא שגם מקיני פצוע. אבל מקו בוודאי כן שחקן נבא לגיטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 4:05 am 
Hall of Famer

למקו יש מקום. כמו שלמקיני. תמיד יהיה מקום לסקראבס.
מקו הוחלף ללא בעיה על ידי שחקן ג'יליג. בקבוצה עמוסת כשרון זה מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 4:18 am 
Freshman

קוק , דמיאן לי וג'ונס לצורך הדוגמא לא מתאימים גם כשחקנים משלימים .

לכן יש חשיבות לשחקנים המשלימים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2018 4:59 am 
Hall of Famer

ג'ונס מצב שאני ראיתי הראה קצת גאמפ שוט (משהו שבל יכול לחלום עליו) ויש לו סייז.
קוק ולי הם סקראבס של הסקראבס שמשחקים בגלל פציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: