idansha כתב:
Att כתב:
אני לא יודע בוודאות שג"ס משקיעה יותר מאחרות בסיבוב השני (וגם באיתור מציאות די-ליג) אבל זה הגיוני בהתחשב במיקום שלה בסיבוב הראשון (על סף הסיבוב השני), בכך שהיא קונה כשהיא יכולה בחירות סיבוב שני (כלומר ליטרלי משקיעה משאבים בכך) וזה הגיוני גם בהתחשב בצורך שלהם בשחקנים תורמים זולים שיקיפו וישלימו את הכוכבים היקרים שלהם.
בהתחשב בזלזול של רבים כאן בבחירות סיבוב שני זה קצת מפתיע שאתם חושבים שמשקיעים בהן במידה רבה ואחידה יחסית ב-30 הקבוצות השונות.
זה שהיא לא צריכה לבחון את הטופ20 בדראפט לא אומר שהיא בוחנת את השאר יותר
היא אכן רוכשת בחירות דראפט כי צריכים שחקנים זולים אבל לא נקשרים אליהם יותר מידי
וזה יכול להעיד על זה שהם הקבוצה העשירה בליגה ומוכנה לשים 3 מ על הימורי בינגו
חוזה רוקי כזה הוא זול מחוזה וטרן אז זה מקזז חלק מהעלות
את המשפט האחרון בכלל לא הבנתי
היא צריכה לבחון את הטופ20 בדראפט אבל לא באותה רמת דקדקנות כמו קבוצות אחרות.
זה מותיר להם יותר קשב ומשאבים לבחון את השחקנים בסוף הסיבוב הראשון והסיבוב השני.
באופן כללי, בניגוד ללא מעט קבוצות אלופות מהעבר, הם נעזרים לא מעט בצעירים שהם מוצאים בדראפט, בסוף הסיבוב הראשון או הסיבוב השני או מהדי-ליג. לרוב קבוצות כאלו נשענות יותר על ווטרנים, גם בקצה הספסל.
ניכרת השקעה מכוונת ללקט כשרונות צעירים שיכולים לעזור להם בזול.
כאמור, לא פעם ההשקעה היא השקעה כלכלית.
אני מעריך - וזה מה שהתכוונתי במשפט האחרון (אני לא מרגיש טוב כך שהניסוחים שלי אולי לא מדויקים או קוהרנטיים מספיק) - שאילו היו נותנים לכם לנהל פרונט אופיס, לא הייתם שמים את אותו דגש שאני הייתי שם על בחירות סיבוב שני. אולי זה היה מתבטא במספר הסקאוטים, אולי במספר הראיונות, אולי במספר בדיקות הרקע, אולי במספר האימונים, אולי בסכומי הכסף שנדרשים כדי לקנות בחירות כאלו או טריידים שמביאים לבחירות סיבוב שני.
האם זה היה משפיע על התוצאה הסופית? אולי.
אני מאמין שיש יותר סיכוי להצליח כששמים דגש על משהו. אחרי הכל, הקשב שלנו והמשאבים שלנו הם מוגבלים
ואם אנחנו לא מצפים למצוא מציאה בסיבוב השני, יש סיכוי סביר שנשקיע פחות כדי למצוא אותה ונפספס אותה ביתר קלות.
זה מפתיע אותי, בהתחשב בזלזול כאן בבחירות סיבוב שני, שאתם מצפים להשקעה זהה בקרב כל קבוצות הליגה. יכול להיות שישנן קבוצות שמסכימות עם הגישה הזו ויכול להיות שישנן קבוצות שמעריכות בחירות סיבוב שני יותר ומשקיעות יותר שעות אדם וכסף כדי לפצח אותן. זה הגיוני וראינו דוגמאות כאלו בעבר. כאמור, אני חושב שג״ס היא דוגמה כזו.