סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 1:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אינדיאנה באופן כללי מועדון עם חוזים טובים מאד, אבל מן הסתם תצטרך לשלם הרבה מאד כסף לאולדיפו כדי לשמור אותו.

וול, כמו שאמרו לך יותר מפעם אחת וצדקו, מקבל את הכסף שלו כי הוא נראה כמו סופרסטאר בפלייאוף שלפני החתימה על החוזה החדש. אם יש לך שחקן שבחרת בבחירה ראשונה, והוא מוביל את הקבוצה שלך כבר שנים, והוא נראה כמו סופרסטאר, אתה בד"כ נוטה לשלם לו הרבה בחוזה הבא. מה יצא מזה בסוף החוזה לא אתה יודע, לא אני ואפילו לא ג'ון וול בעצמו, אבל ההנמקה לחוזה היתה מעוגנת ביכולת שלו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 2:29 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אינדיאנה באופן כללי מועדון עם חוזים טובים מאד, אבל מן הסתם תצטרך לשלם הרבה מאד כסף לאולדיפו כדי לשמור אותו.

וול, כמו שאמרו לך יותר מפעם אחת וצדקו, מקבל את הכסף שלו כי הוא נראה כמו סופרסטאר בפלייאוף שלפני החתימה על החוזה החדש. אם יש לך שחקן שבחרת בבחירה ראשונה, והוא מוביל את הקבוצה שלך כבר שנים, והוא נראה כמו סופרסטאר, אתה בד"כ נוטה לשלם לו הרבה בחוזה הבא. מה יצא מזה בסוף החוזה לא אתה יודע, לא אני ואפילו לא ג'ון וול בעצמו, אבל ההנמקה לחוזה היתה מעוגנת ביכולת שלו.

- וול בשום שלב בקריירה שלו לא נראה כמו סופרסטאר, כלומר אחד השחקנים הטובים בליגה.
- אינדיאנה תאלץ אולי לשלם לאולדיפו בעוד שלוש שנים. זה המוןןן זמן במונחי חוזה. בינתיים יש לה את אחד החוזים הטובים בליגה.
- אני שמח שאתה אופטימי בנוגע לחוזה של וול בעוד הקבוצה שלו מנסה למצוא למי לשלוח אותו ולא מוצאת קונה בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 3:49 pm 
Hall of Famer

עזוב אותי מהגדרות הטופ המאוסות שלך. וול קיבל את החוזה שלו בקיץ 2017, אחרי הפלייאוף שבו הוא סחב את וושינגטון למשחק 7 בחצי גמר מזרח עם 27.2 נקודות למשחק, 10.3 אסיסטים, 3.7 ריבאונדים, 1.7 חטיפות ו-1.2 חסימות. לא יודע אם זה טופ 4.8, 12.1 או 18.9, אבל זה מספרים משהו בן זונה וכששחקן בן 26 נותן לך כזו תפוקה ומשחק אצלך כל הקריירה, ההחלטה על החוזה שלו מובנת ביותר, גם אם בטווח הארוך היא עשויה להתגלות כלא-מוצלחת.

לא יודע איפה הפגנתי אופטימיות בקשר לחוזה של וול, אבל אני רגיל שאתה מחרטט.

לאולדיפו יש חוזה מצוין שנובע מזה שהוא לא היה נראה כמו סופרסטאר או אולסטאר כשהוא חתם עליו. אינדיאנה הימרה עליו בלית ברירה, כי פול ג'ורג' דרש לעזוב. ההימור עבד, אבל לא היתה פה גאונות או המצאת גלגל. פשוט הימור מוצלח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 3:54 pm 
Junior

ורק נוסיף שבסוף עונה 16-17 וול היה בחמישית העונה השלישית (וכמובן אולסטאר) ככה שהמעמד שלו בליגה היה באיזור הטופ 10 בגארדים
(ברור שחמישיות העונה זה לא מדע מדויק אבל בגלל זה רשמתי טופ 10 ולא טופ 6)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 3:57 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עזוב אותי מהגדרות הטופ המאוסות שלך. וול קיבל את החוזה שלו בקיץ 2017, אחרי הפלייאוף שבו הוא סחב את וושינגטון למשחק 7 בחצי גמר מזרח עם 27.2 נקודות למשחק, 10.3 אסיסטים, 3.7 ריבאונדים, 1.7 חטיפות ו-1.2 חסימות. לא יודע אם זה טופ 4.8, 12.1 או 18.9, אבל זה מספרים משהו בן זונה וכששחקן בן 26 נותן לך כזו תפוקה ומשחק אצלך כל הקריירה, ההחלטה על החוזה שלו מובנת ביותר, גם אם בטווח הארוך היא עשויה להתגלות כלא-מוצלחת.

לא יודע איפה הפגנתי אופטימיות בקשר לחוזה של וול, אבל אני רגיל שאתה מחרטט.

לאולדיפו יש חוזה מצוין שנובע מזה שהוא לא היה נראה כמו סופרסטאר או אולסטאר כשהוא חתם עליו. אינדיאנה הימרה עליו בלית ברירה, כי פול ג'ורג' דרש לעזוב. ההימור עבד, אבל לא היתה פה גאונות או המצאת גלגל. פשוט הימור מוצלח.

הגדרות הטופ המאוסות שלי היו מונעות מוושינגטון את הטעות שעשו. וכן, להחתים את וול על החוזה הזה הייתה טעות.
״מה יצא מזה בסוף החוזה לא אתה יודע, לא אני ואפילו לא ג'ון וול בעצמו״ - ממש חידה :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 3:59 pm 
Hall of Famer

בסדר, אדון יודע עתידות.

(והמספרים של וול באותו פלייאוף היו של סופרסטאר, אל תבלבל את המוח. תמצא 25 שחקנים שנתנו מספרים יותר טובים בפלייאוף הזה).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 4:02 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
בסדר, אדון יודע עתידות.

(והמספרים של וול באותו פלייאוף היו של סופרסטאר, אל תבלבל את המוח. תמצא 25 שחקנים שנתנו מספרים יותר טובים בפלייאוף הזה).

סופרסטאר הוא טופ5 בליגה. אני מניח שאוכל למצוא 5 שחקנים שעקפו את היכולות המפעימות של וול באותו פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 4:05 pm 
Hall of Famer

באופן כללי, ״אל תבלבל את המח״, ״אתה מחרטט״ - אני מקדיש הרבה זמן כדי לענות לך ולנהל איתך דיונים ומשתדל להשקיע בתשובות שלי ואתה מזלזל וזורק עגבניות בכל הזדמנות שיש לך. אני מבין שזה הסגנון שלך וזה כנראה לא אישי נגדי אבל זה לא כיף לי ואני מבקש שתפסיק להתבטא בצורה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 4:19 pm 
Junior

אני אשכרה לא מצליח להבין את ההגדרות שלך...
למה סופרסטאר הוא טופ5? מה הקטע עם ה5 הזה? אי אפשר להגדיר סופרסטאר על סמך יכולת או הישגים ולא על סמך מיקום יחסי?

אני מסתכל על החוזים הגדולים בליגה ללא קארי, לברון, ודוראנט (לא יודע מי עוד בטופ 5 ). אנשים שהולכים להרוויח מעל 29 מיליון באחת מ2 העונות הבאות : פול, ווסטברוק, הארדן, וול, גריפין, לאורי, ג'ורג', היוורד, קונולי, מילסאפ, הורפורד, לילארד, לאב, יוקיץ', טאונס, בוקר, מקולום, וויגנס ואמביד. כמובן שיש עוד לא מעט עם 28.

כמה מהרשימה הזאת בטופ 5? ( אני מניח שאפס כי יאניס, דיוויס וקאווי לא כאן)

(הנקודה שלי היא ששווי השחקנים נקבע לפי מה שמוכנים לשלם עליהם, ואתה רואה שמוכנים לשלם הרבה מאוד על שחקנים שהם לא טופ 5)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 4:30 pm 
Hall of Famer

Att, לא יודע מה אתה משקיע, אבל אתה מחרטט המון והרבה דיוני סרק היו נמנעים אם היית טורח להדק את ההגדרות שלך או לבדוק עובדות.

לגבי וול, כל העניין הוא להסביר על בסיס מה הוא קיבל את החוזה. היה שם הגיון מוצק. אם טוב או לא טוב-עזוב כרגע ואי אפשר לדעת (שצ'רלס לא יתחרפן מעוד דיון החלטה טובה/נכונה). ושורה תחתונה, להגיד שאולדיפו שחקן ברמה אחרת לגמרי מוול זו פשוט חארטה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 4:32 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אני אשכרה לא מצליח להבין את ההגדרות שלך...
למה סופרסטאר הוא טופ5? מה הקטע עם ה5 הזה? אי אפשר להגדיר סופרסטאר על סמך יכולת או הישגים ולא על סמך מיקום יחסי?

אני מסתכל על החוזים הגדולים בליגה ללא קארי, לברון, ודוראנט (לא יודע מי עוד בטופ 5 ). אנשים שהולכים להרוויח מעל 29 מיליון באחת מ2 העונות הבאות : פול, ווסטברוק, הארדן, וול, גריפין, לאורי, ג'ורג', היוורד, קונולי, מילסאפ, הורפורד, לילארד, לאב, יוקיץ', טאונס, בוקר, מקולום, וויגנס ואמביד. כמובן שיש עוד לא מעט עם 28.

כמה מהרשימה הזאת בטופ 5? ( אני מניח שאפס כי יאניס, דיוויס וקאווי לא כאן)

(הנקודה שלי היא ששווי השחקנים נקבע לפי מה שמוכנים לשלם עליהם, ואתה רואה שמוכנים לשלם הרבה מאוד על שחקנים שהם לא טופ 5)

א. צריך להבדיל בין חוזים של 29 מיליון דולר לבין חוזים של 40 מיליון דולר - ג׳ון וול ירוויח בשנה האחרונה לחוזה שלו, בגיל 32, כמעט 47 מיליון דולר.
ב. חלק מהחוזים שציינת הם אכן חוזים לא טובים שמגבילים את היכולת של הקבוצה שלהם להגיע רחוק (זה של ווגינס למשל). חלק אחר הם חוזים טובים בסך הכל לכוכבים.
ג. מה זאת אומרת להגדיר על סמך יכולת? איך אתה מגדיר את ההבדל בין דוראנט לבין לילארד (ויש לבל שמפריד ביניהם) על סמך יכולת? הישגים אולי למרות שזה נשען על הקבוצה שבה אתה משחק ולכן מוטה מאוד.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' דצמבר 05, 2018 4:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 4:33 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att, לא יודע מה אתה משקיע, אבל אתה מחרטט המון והרבה דיוני סרק היו נמנעים אם היית טורח להדק את ההגדרות שלך או לבדוק עובדות.

לגבי וול, כל העניין הוא להסביר על בסיס מה הוא קיבל את החוזה. היה שם הגיון מוצק. אם טוב או לא טוב-עזוב כרגע ואי אפשר לדעת (שצ'רלס לא יתחרפן מעוד דיון החלטה טובה/נכונה). ושורה תחתונה, להגיד שאולדיפו שחקן ברמה אחרת לגמרי מוול זו פשוט חארטה.

כרגיל אתה דן ומסכים עם עצמך ובסגנון דוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 4:35 pm 
Sophomore

סופרסטארים בליגה כרגע: לברון, דוראנט, קארי, דיויס, הארדן, קוואי, אמביד, יאניס.
וגם כאן יש שתי רמות - לברון, דוראנט וקארי. וכל היתר.

ושקי, שווי שחקנים לא נקבע בהכרח לפי מה מוכנים לשלם עליהם. הקבוצות הרבה פעמים די כבולות ללהציע חוזים גדולים מאוד לשחקן הכי טוב שנמצא אצלם. ככה השיטה עובדת. קבוצה שהשחקן הכי טוב אצלה הוא ג'ון וול נמצאת בבעיה. זה לא איזה משהו תיאורטי. בפועל וושינגטון מעולם לא הייתה קבוצה מוצלחת עם וול כשחקן מוביל ועכשיו היא בהתפרקות של ממש.

ואגב, עברתי לא מזמן על הת'רדים של ההימורים מתחילת העונה. הסרו דאגה מלבכם, אף אחד כאן לא חוזה עתידות ורובנו לא יודעים יותר מדי. כולנו ניזונים מאוד מהמדיה.
ולדעתי, רוב הכותבים כאן (אני בודאות) לא צופים מספיק במשחקים בעונה הסדירה בשביל לדבר בכזו פסקנות כל הזמן. זה נכון בייחוד בנוגע לקבוצות שנמצאות מתחת לרדאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 4:41 pm 
Hall of Famer

Att, נימקתי והראיתי כיצד חירטטת לגבי וול/אולדיפו כפי שאני בדרך כלל מנמק ומראה. זכותך לחשוב שאולדיפו רמה אחרת לגמרי מוול, זה לא מעוגן במציאות אבל מי אני שיתחרה במציאות האלטרנטיבית שלך.

מאנו, לא הייתי אומר שוושינגטון מתפרקת. היא פתחה רע והרבה רעל יצא לתקשורת, אבל הם עשו גם נצחונות יפים וסביר להניח שהלילה מול אטלנטה יהיה להם נצחון שלישי רצוף וישפרו עמדות במזרח. אין לי ספק שיעשו פלייאוף, אולי גם עם ביתיות. זו אולי קבוצה שלא ממצה פוטנציאל, אבל לא מפורקת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 4:42 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
סופרסטארים בליגה כרגע: לברון, דוראנט, קארי, דיויס, הארדן, קוואי, אמביד, יאניס.
וגם כאן יש שתי רמות - לברון, דוראנט וקארי. וכל היתר.

ושקי, שווי שחקנים לא נקבע בהכרח לפי מה מוכנים לשלם עליהם. הקבוצות הרבה פעמים די כבולות ללהציע חוזים גדולים מאוד לשחקן הכי טוב שנמצא אצלם. ככה השיטה עובדת. קבוצה שהשחקן הכי טוב אצלה הוא ג'ון וול נמצאת בבעיה. זה לא איזה משהו תיאורטי. בפועל וושינגטון מעולם לא הייתה קבוצה מוצלחת עם וול כשחקן מוביל ועכשיו היא בהתפרקות של ממש.

ואגב, עברתי לא מזמן על הת'רדים של ההימורים מתחילת העונה. הסרו דאגה מלבכם, אף אחד כאן לא חוזה עתידות ורובנו לא יודעים יותר מדי. כולנו ניזונים מאוד מהמדיה.
ולדעתי, רוב הכותבים כאן (אני בודאות) לא צופים מספיק במשחקים בעונה הסדירה בשביל לדבר בכזו פסקנות כל הזמן. זה נכון בייחוד בנוגע לקבוצות שנמצאות מתחת לרדאר.

אני חושב שהארדן וקוואי נמצאים באותה שורה כמו קארי, לברון ודוראנט (אבל אני לא בטוח בזה).
מסכים שאמביד ויאניס מדפקים על הדלת אבל אני לא רואה את אמביד לוקח עדיין קבוצה לאליפות על גבו (ואני צופה בו לא מעט) ואותו כנ״ל יאניס (למרות שאותו ראיתי פחות בלייב). לא יודע מה לחשוב לגבי דייוויס. במשחק האחרון שראיתי אותו הוא היה חלש להחריד ואמביד אכל אותו בלי מלח אבל זה סתם משחק אחד. יש לי השגות לגביו בכל מקרה.

מסכים מאוד לגבי וול ו-וושינגטון. צריך מאוד להיזהר לגבי זהות השחקן הכי טוב אצלך, כמה הוא טוב ביחס לעמדה שלו ובכלל והאם הוא במגמת עלייה או ירידה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' דצמבר 05, 2018 4:53 pm, נערך 5 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 4:44 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att, נימקתי והראיתי כיצד חירטטת לגבי וול/אולדיפו כפי שאני בדרך כלל מנמק ומראה. זכותך לחשוב שאולדיפו רמה אחרת לגמרי מוול, זה לא מעוגן במציאות אבל מי אני שיתחרה במציאות האלטרנטיבית שלך.

מאנו, לא הייתי אומר שוושינגטון מתפרקת. היא פתחה רע והרבה רעל יצא לתקשורת, אבל הם עשו גם נצחונות יפים וסביר להניח שהלילה מול אטלנטה יהיה להם נצחון שלישי רצוף וישפרו עמדות במזרח. אין לי ספק שיעשו פלייאוף, אולי גם עם ביתיות. זו אולי קבוצה שלא ממצה פוטנציאל, אבל לא מפורקת.

פיקאנדרול הסכים עם ״המציאות האלטרנטיבית שלי״ בעניין וול ואולדיפו, בעוד שבמציאות האלטרנטיבית שלך וושינגטון במצב טוב והם סתם הפכו את הסטטוס של כל הסגל שלהם לפנוי לטריידים. יש כרגע בעמוד הפורומים הראשי של רילג׳יאם ת׳רד ששואל האם קבוצות צריכות לקחת את החוזה של וול הסופרסטאר אם הוא מגיע כסלארי דאמפ (כלומר תמורת כלום). זה הלך הרוח כרגע במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 5:00 pm 
Hall of Famer

לא אמרתי "מצב טוב", אמרתי לא ממצה את הפוטנציאל אך גם לא מתפרקת. ואין, הת'רד ברילג'יאם ממש מוכיח את הנקודה (שהיא?).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 5:06 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
לא אמרתי "מצב טוב", אמרתי לא ממצה את הפוטנציאל אך גם לא מתפרקת. ואין, הת'רד ברילג'יאם ממש מוכיח את הנקודה (שהיא?).

שהקברניטים של וושינגטון שוקלים לפרק את הקבוצה וסיכוי סביר שכבר היו עושים זאת אם מישהו היה מעוניין בוול והחוזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 5:27 pm 
Freshman

אני דווקא יכול להבין את ההיגיון של ATT שמנסה לעשות סדר ואנסה להסביר איך אני רואה אותו (בלי להגיד את המילה הזאת שאסור להגיד):
חוקי הליגה מגבילים את הקבוצות כך שלכל קבוצה יש מקום בתקרת שכר ל-2 (מקסימום 3 שחקנים) עם חוזים כבדים שיכולים להיות משולמים לשחקן כמו לברון ג'יימס או כמו מייק קונלי.
מאחר והשחקנים האלה בדרך כלל הם גם המשפיעים ביותר על הצלחת הקבוצה*, זה קריטי לכל קבוצה שיהיו לה 2-3 שחקנים ברמת לברון ולא ברמת קונלי (שמבחינת שכר אין הבדל בינהם, אבל מבחינת תוצאות ההבדל תהומי כמובן).

* רק בשביל לפשט את הדברים, אני מתעלם ממצבים כמו לפני 4 שנים שסטפ קרי השחקן הכי טוב בליגה מרוויח רבע ממה שמייק קונלי מרוויח, אבל אני מסכים שבסוף יש הרבה הפתעות ובקבוצה שלוקחת אליפות יש יותר משחקן אחד שעושה step up ומתעלה מעל לצפיות (זאת הסיבה שאני לא מסכים עם הגדרות הנוסחא לאליפות).
וכמובן ששחקנים מתפתחים ומתקדמים או יורדים ביכולת, וכל מה שאמרתי פה מתעלם גם מזה (במכוון, כי אין לאף אחד באמת מושג מי השחקן שיפרוץ או יתדרדר מחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 5:29 pm 
Hall of Famer

זה די ברור שמנהלים של קבוצה שלא ממצה את הפוטנציאל ושיש בה יחסים לא טובים בין השחקנים המובילים שוקלת לפרק את החבילה. אני לאורך כל הדרך מדבר על וול בקטע מקצועי, ובקטע מקצועי הוא שחקן מצוין גם אם החוזה שלו גבוה ונתפש כלא משתלם. הנקודות שלי היו שמובן למה וושינגטון נתנה לו את החוזה שנתנה, ושכאמור הוא עדיין שחקן מצוין. לא מתווכח עם הערך שלו בשוק כרגע, אם כי להגדיר שחקן בן 28 שעושה כ20, 10, 2 כסלארי דאמפ זו חארטה של אוהדים משועממים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 5:30 pm 
Hall of Famer

עודד ל כתב:
אני דווקא יכול להבין את ההיגיון של ATT שמנסה לעשות סדר ואנסה להסביר איך אני רואה אותו (בלי להגיד את המילה הזאת שאסור להגיד):
חוקי הליגה מגבילים את הקבוצות כך שלכל קבוצה יש מקום בתקרת שכר ל-2 (מקסימום 3 שחקנים) עם חוזים כבדים שיכולים להיות משולמים לשחקן כמו לברון ג'יימס או כמו מייק קונלי.
מאחר והשחקנים האלה בדרך כלל הם גם המשפיעים ביותר על הצלחת הקבוצה*, זה קריטי לכל קבוצה שיהיו לה 2-3 שחקנים ברמת לברון ולא ברמת קונלי (שמבחינת שכר אין הבדל בינהם, אבל מבחינת תוצאות ההבדל תהומי כמובן).

* רק בשביל לפשט את הדברים, אני מתעלם ממצבים כמו לפני 4 שנים שסטפ קרי השחקן הכי טוב בליגה מרוויח רבע ממה שמייק קונלי מרוויח, אבל אני מסכים שבסוף יש הרבה הפתעות ובקבוצה שלוקחת אליפות יש יותר משחקן אחד שעושה step up ומתעלה מעל לצפיות (זאת הסיבה שאני לא מסכים עם הגדרות הנוסחא לאליפות).
וכמובן ששחקנים מתפתחים ומתקדמים או יורדים ביכולת, וכל מה שאמרתי פה מתעלם גם מזה (במכוון, כי אין לאף אחד באמת מושג מי השחקן שיפרוץ או יתדרדר מחר).

וואלה, זה קריטי שיהיו לכל קבוצה 3-2 שחקנים ברמת לברון? כמה שחקנים ברמת לברון היו בהסטוריה בכלל?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 5:41 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עודד ל כתב:

וואלה, זה קריטי שיהיו לכל קבוצה 3-2 שחקנים ברמת לברון? כמה שחקנים ברמת לברון היו בהסטוריה בכלל?

אם קבוצה רוצה להיות אלופה, היא צריכה - כמעט בכל המקרים - שחקן שהוא אחד השחקנים הטובים בליגה בסגל שלה.
מעבר לאותו סופרסטאר, צריך לרוב עוד סופרסטאר או לחילופין 2 כוכבים אבל זה תלוי בתחרות בליגה. סופרסטאר ושני כוכבים עשויים לא להספיק מול ג״ס של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 5:41 pm 
Freshman

נראה לי שאתה נתפס למשפט ולא למהות.
כן, אין הרבה שחקנים כמו לברון בהיסטוריה, ומה שהתכוונתי לומר הוא שעל הציר שנע בין לברון למייק קונלי, הקבוצה שואפת שיהיו כמה שיותר קרובים ללברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 5:53 pm 
Junior

עודד ל כתב:

ברור שכל קבוצה רוצה 2-3 לברון ולא קונולי אבל יש שחקנים בודדים בליגה ברמה הזאת.
בסוף יש לך הרבה יותר קבוצות משחקנים ברמת הלברון ואתה רוצה להשיג את הכי טוב שאתה יכול. בהנחה ויש 10 (אין, אבל נגיד) שחקנים בלבל של לברון וסטפ שמחולקים ב10 קבוצות שונות - יותר מקבוצה אחת תרצה את השחקן ה11 בטיבו ברגע שהוא בשוק? בהנחה והוא השחקן הכי טוב בשוק באותו קיץ הגיוני שכדי להשיג אותו תצטרך לשלם מקס?
גם אם נניח שלכל קבוצה יש חוזה גבוה אחד לתת אבל יש רק 10 דוראנטים בליגה זה עדיין אומר ש20 קבוצות יתנו חוזה גבוה לשחקן לא טופ 10.
כמו כל שוק, ברגע שיש יותר מקבוצה אחת שמעוניינת בשחקן ה11 בטיבו בליגה (ותמיד יש) אז גם הוא יגיע לחוזה מקס (או משהו באיזור).

נשאל ככה - לאורי מרוויח השנה 31.2 מיליון בקבוצה שכרגע מובילה את הליגה. חוזה טוב או רע?
כשיהוורד חתם בסלטיקס תמורת 31.2, טוב או רע?

( תוך כדי זה שאני עובר על טבלת השכר אני קולט שכריס בוש מקום 16 בליגה עם חוזה של 26 מיליון... damn)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2018 5:58 pm 
Hall of Famer

אם כל הדיונים האינסופיים האלה מגיעים לזה שבסוף עודד אומר שעדיף 3-2 לברון על 3-2 קונלי ולAtt שמדבר על 2 סופרסטארים+כוכב, אז אלוהים יודעת למה אני עושה את זה לעצמי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], גמליאל ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: