Hacohen כתב:
רק בגלל שAtt מתעקש ללכת עם חמאה על הראש ולנדנד על הערכות הפלייאוף שלי מלפני תחילת העונה, אציין שוב שלהמר בתחילת עונה זה לא יותר משעשוע נחמד. כמה אנשים צפו שיוסטון והסלטיקס יראו כפי שנראות? מה גם, שוב, שאצל הבולס היו פציעות מאד משמעותיות (והנה גם ההוא עם החמאה מציין את החזרה של מרקאנן כמשמעותית, וזה עדיין בלי דאן, פורטיס ו-ולנטיין).
הרבה יותר משמעותי ומעניין להעריך תוך כדי עונה, ואם כבר ללכת מולי חזיתית אז בהימורים שלי על הלייקרס (מעריך אותם כביתיים בפלייאוף וכקונטנדרים גם כשהיו במקום השביעי במערב) ועל וושינגטון (שעם כל פתיחת העונה הרעה, יכולים לעשות סיבוב שני במזרח).
* זה היה צפוי שהלייקרס יתרוממו לאחר פתיחת העונה, כשהם עם לברון וקבוצה חדשה כמעט לגמרי (כשמי שלא חדש הוא צעיר ולא מנוסה). נדמה לי שהקונצנזוס היה שהם יגיעו למקומות 4-5 בסוף העונה, גם בשלב שבו הם - לא עלינו - היו במקום ה-7 במערב.-
לא זוכר מה היה הקונצנזוס, אני יודע שההערכה שלי כלפי הלייקרס-מועמדת חזקה לגמר מערב ומשם הכל פתוח-זכתה פה רק לאחרונה להתקפה מאסיבית. בין היתר דיברו על היותם במקום השביעי, שזה אכן נתון חסר משמעות בשלב ההוא/הזה של העונה וכשכל מה שהבדיל בינם לבין מיקום של ביתיות זה משחקים בודדים * הסלטיקס יחזרו למקומם בצמרת המזרח, לצד טורונטו, פילי ומילווקי. לא דואג להם בכלל.
סבבה מה שאתה דואג או לא דואג, הנקודה היתה שאף אחד שכתב פה לא הביע דעה שמתקרבת לחזות את איך שהסלטיקס פתחו את העונה. זו היתה הדגמה לכך שבתחילת עונה כולם מדברים מסוף העונה הקודמת עם התאמות מינוריות לכאן ולשם. אין לזה משמעות למעט שעשוע.* יוסטון אולי הדרדרו מהשנה שעברה אבל היה להם קיץ די חלש כך שזה לא בלתי סביר. אני מאמין שהם יתאוששו ויהיו בפלייאוף ומשם הכל פתוח.
כנ"ל* זו תהיה הפתעה גדולה מאוד אם וושינגטון יגיעו לסיבוב השני (אבל נו, גם אם כן, הם עדיין קבוצה סופר בינונית עם עתיד לא מבטיח). יותר סביר שהם ישלחו את וול או ביל למקום אחר.
אתה קראת להם "עיי חורבות". יש הבדל מהותי בין "עיי חורבות" ל"קבוצה סופר-בינונית". והשאלה מה היית עושה בשלב שבו הגדרת את ג'ון וול כרכז השלישי בטיבו בליגה אחרי פלייאוף אדיר מחכה לך פתוחה בת'רד אחר.* הבולס לא היו מגיעים לפלייאוף, לדעתי, גם עם הרכב מלא ונטול פציעות - אבל פציעות הן חלק מהעניין. גם ברוקלין סובלת מפציעות. מי שלא סובלת מפציעות משמעותיות והיא אולי הקבוצה היחידה במערב שלא נמצאת במאבק על הפלייאוף היא פיניקס.
פציעות זה לגמרי חלק מהעניין, אבל מן הסתם כשלקבוצה נפצעים 4 שחקנים משמעותיים למספר דו-ספרתי של משחקים, זה די אידיוטי לנסות להיצמד להערכה שנערכה, כאמור, לפני תחילת העונה ולפני שזהות הפצועים ואורך ההיעדרויות היו ידועות למישהו.