סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופ"ש במנש
הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 5:55 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ההתקפות האחרונות של דטרויט, הן בידוד של גריפין, שהולך לסל ומחטיא או עושה עבירת תוקף.
במקביל כספי משחק דקות משמעותיות במשחק בין ממפיס לניו אורלינס, אבל בקושי נוגע בכדור...
חוצמזה, מתי ראיתם לאחרונה זריקה על הבאזר על ראש של שחקן? ליטרלי, טים פרייז'ר קולע מחצי על הבאזר כשהוא קופץ מעל הראש של שחקן שניסה לקחת תוקף בסוף הרבע השלישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:12 am 
Junior

הנטס מנצחים בהארכה את טורונטו, והברקלייס חוגג. התקפה לפני אחרונה, ראסל מכדרר 23.5 ש' מול הגנה נהדרת של לאורי וסיאקאם ואז יוצא מהקווים. התקפה אחרונה 24 ש' לסוף, קוואי מכדרר 15 ש' מוסר ללאורי, ובמקום לזרוק עם 6 ש' על השעון לאורי חודר ומוציא להחטאה של ון וליט על הבאזר.
לאורי 1 מ7 מהקשת היום, ו34% השנה, עדיין לא לגמרי התרגל לסגנון החדש של הליגה. קוואי 5 מ6 ל3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:26 am 
Hall of Famer

זה אני או שהנטס כבר כמה משחקים צמודים עושים טעויות של קטסל?
הפיסטונס אכן היו מביכים בסיום.
כספי תמיד לאורך הקריירה הוא אחד השחקנים שהכי פחות נוגע בכדור שאני ראיתי. בעבר חשבתי שזה בגלל טייריק או הארדן אבל זה בכל מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:29 am 
Hall of Famer

הפינישר, לאורי "בירד" מרקאנן, מנצח את הת'אנדר.
כמובן שביתרון 2 הפרש וכדור אחרון לת'אנדר, ההגנה של הבולס משאירה את ג'ורג' חופשי לחלוטין לשלוש. למזלם הוא מחטיא, והם מנצחים 114-112/
בולס: זאק לאוין 25 נק' 7 אס' ו-9 איב', מרקאנן 24 ו-7 ריב', הולידיי 20 ו-6 ריב' כולל שלשה מכריעה במאני טיים, ג'בארי פארקר 16 נק' 7 ריב' ו-4 אס', רולו 11
ת'אנדר: ווסטברוק 24 נק' 17 ריב' 13 אס' ו-10 איב', אדאמס 21 ו-10 ריב', שרודר 19, ג'ורג' 19 ו-7 אס', גרנט 13

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:33 am 
Junior

נצחון של הגריזליס בניו אורלינס, 106-103, אחרי שהפליקנס הובילו 100-92 חמש דק' לסוף, ולא קלעו סל שדה נוסף, כולל שלוש החטאות של דיוויס מהשלוש בדקה האחרונה. 24 נק לג'מייקל גרין, 4 לכספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:41 am 
Hall of Famer

מה כספי מה...פאקינג נואה שיחקב לראשונה מזה איזה שנתיים נדמה לי ואפילו היה טוב. אם הוא חוזר טוב, זה מוסיף המון לממפיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:42 am 
Hall of Famer

מה עוד?
איטוואן החמור מחטיא שלשה משווה להארכה וממפיס מנצחים את ניו אורלינס 107-103.
פליקאנס: רנדל 26 ו-13 ריב', חדגבה 25 נק' 11 ריב' ו-4 חס', הולידיי 20 ו-11 אס', היל 14
גריז: ג'מייקל גרין 24 נק' (3/4 לשלוש) ו-8 ריב', קייל אנדרסון 19 ו-11 ריב', גאסול 15, ג'ואקים נואה (!!!!!!!!!) 13 נק' 5 ריב' ו-3 אס' ב-17 דקות. חתיכת פספוס של הפליקאנס שמפסידים לגריזליס דווקא בערב שקונלי, גאסול וג'קסון מחברים 27 נק' סה"כ.

סקרמנטו טסים על פני קליבלנד, 129-110
קאבס: קלרקסון 26, סקסטון 23, ברקס 22 נק' 9 אס' ו-7 ריב', נאנס 11 ו-7 ריב', אוסמן 10
קינגס: פוקס 30 ו-12 אס', הילד 25, בייגלה 17, בוגדנוביץ' 15, בייליצה 13, קולי סטיין 10

טורונטו מנוצחת בהארכה 106-105 בברוקלין
נטס: ראסל 29, דינווידי 17 ו-8 אס', ג'ארט אלן 12 ו-10 ריב', הוליס-ג'פרסון 11, אלן קראב 11, דמארה קארול 10 ו-8 ריב'
ראפטורס: קוואי 32, ולנצ'ונאס 24 ו-8 ריב', סיאקאם 16. לאורי בסלאמפ רציני. הלילה 3 נק'. ממוצע של 6.3 נק' ב-4 המשחקים האחרונים.

אינדיאנה מביסה באורלנדו 112-90. צריך לתת הרבה קרדיט למאמן נייט מקמילן, שסוחב יפה גם בלי אולדיפו.
מג'יק: ווצ'ביץ' 22 ו-10 ריב', גורדון 20 ו-14 ריב', רוס 11
פייסרס: בוגדנוביץ' 26, קוג'ו 15, יאנג 14 ו-7 ריב', קייל אוקווין 12 ו-10 ריב', טייריק 11, טרנר 10

פילי מנצחת כאמור 117-111 בדטרויט
פיסטונס: בלייק 31 נק' 12 ריב' ו-6 אס', דראמונד 21 נק' (7/7 מהקו :shock: ) וגם 10 ריב' 2 חט' ו-2 חס', ג'קסון 13, גאלוויי 12
פילי: ג'ימי באטלר 38 נק' 6 ריב' ו-6 אס', סימונס 18 נק' 14 ריב' ו-6 אס', רדיק 18, מוסקאלה 18 נק' (4/9 לשלוש), מקונל 10, צ'נדלר 10

שארלוט מנצחת 113-107 את דנבר
הורנטס: קמבה 21 ו-8 אס', טוני פארקר 19, מונק 16, מרווין ויליאמס 14 ו-10 ריב', קמינסקי 11
נאגטס: ג'מאל מאריי 20 ו-7 אס', מילסאפ 16, ביזלי 16, יוקיץ' 16 נק' 11 ריב' ו-6 אס', הרננגומז 15 ו-10 ריב', מוריס 12

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:48 am 
Freshman

מחצית משובחת בין גולדן ומילווקי .

57-51 לגולדן למרות שקרי ודוראנט מנומנמים משהו , איגודלה ותומפסון דווקא באו למשחק הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:54 am 
Junior

satriani כתב:
זה אני או שהנטס כבר כמה משחקים צמודים עושים טעויות של קטסל?
הפיסטונס אכן היו מביכים בסיום.
כספי תמיד לאורך הקריירה הוא אחד השחקנים שהכי פחות נוגע בכדור שאני ראיתי. בעבר חשבתי שזה בגלל טייריק או הארדן אבל זה בכל מקום.

לנטס, כבר עונה שנייה, יש את המאזן הכי גרוע במשחקים צמודים או כמעט הכי גרוע, כי אני חושב שהנצחון היום העלה אותם בדירוג. ובנוסף הם משחקים את כמות המשחקים הצמודים הגדולה בליגה.
אני לא חושב שהם עשו טעויות קטסל, אלא יותר קשור לעובדה שאין להם שיטה לעשיית סלים במצבי לחץ. זה יכול להיות פסיכולוגי, או שהשחקנים הטובים שלהם לא מספיק טובים, או שהמאמן שלהם לא טוב בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:55 am 
Hall of Famer

הקונטנדרית מפסידה לדורנט הלטבי ופולטל השניצל האוסטרי.
הספרס עם רבע רביעי ענק עושים מהפך שלמרכוס מבלה את רוב הרבע על הספסל ורואה את פולטל הורג אותם בפיקנרול.
דרוזן הרג את בול כל התקפה בסיום.

מצד שני בול,הארט וקוזמה עם 4-18 מהשלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:56 am 
Hall of Famer

לייקרס נעצרים 133-120 בסן אנטוניו
ספרס: דרוזן 36 נק' 9 אס' ו-8 ריב', ג'ייקוב פטל 14 ו-8 ריב', פטי מילס 14, למרקוס 14 ו-8 ריב', ברטנס 13 נק' (4/7 לשלוש), בלינלי 11, פורבס 11, גיי 10
לייקרס: לברון 35 נק' 11 אס' ו-8 ריב', קוזמה 27 ו-8 ריב', לונזו 13 ו-11 אס', קק"פ 12, מגי 12 ו-12 ריב'. אחרי עונה ורבע אני חושב שאפשר כבר להגיד בקול רם - בול הוא אכזבה. ריקי רוביו לעניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:59 am 
Junior

נורטון כתב:
מה כספי מה...פאקינג נואה שיחק לראשונה מזה איזה שנתיים נדמה לי ואפילו היה טוב. אם הוא חוזר טוב, זה מוסיף המון לממפיס

בארבע דקות שראיתי אותו משחק ברבע השלישי הוא עשה שלוש עבירות ושלושה איבודים, אסיסט, חטיפה ו2 נק'. מאוד אקטיבי אבל לא בהכרח אפקטיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 7:57 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
הקונטנדרית

קונטנדרית של מה?

גולדן מנצחת במילווקי 105-95, וזה עוד ביום חלש של דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 8:09 am 
Hall of Famer

הפריק קיבל טיפול מיוחד שהוא יקבל בפלייאוף.
החיים קשים ללא יד. כבר טענתי פה בעבר שהוא כמו ווסטברוק עילוי אתלטי שלא היה מעולם אבל נגר וזה בפלייאוף או במשחק רגיל מול קבוצת הגנה טובה גורם לתקיעה של המשחק.

ירבקו פשוט אחלה רול פלייר. כל מה שהם חשבו שכספי יכול לתת אשתקד, ירבקו נותן כעת. שלשות וסוחט מאה עבירות תוקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 9:55 am 
Hall of Famer

קליעה מבחוץ הייתה עוזרת, אבל במצב הנוכחי, הייתי אומר שהוא יותר דוראנט בלי קליעה מאשר ווסטברוק.
דה-פקטו, הבאקס יכולים לשחק איתו כמו שאורלנדו שיחקו עם הווארד - שחקן פנים פיזי שיכול לגבור על רוב השומרים שלו (רק השבוע הוא נפנף את בלייק גריפין כמו עלה נידף ברוח בדרך לדאנק מהדהד), ולעומת הווארד, הוא גם יכול למסור מצוין החוצה לקלעי שלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 10:03 am 
Hall of Famer

אגב, אחרי פתיחת עונה בינונית משהו, מיסטר טריפל דאבל איז היר אגיין. חזר לממוצע טריפל דאבל.
רק חבל שאחוזי העונשין שלו ממשיכים לצנוח, אחרי שקריירה שלמה עמד על 80%+.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 11:47 am 
Hall of Famer

איפה נורטון עם תעודות השליש?

עד שהוא ירים את הכפפה, כמה מילים על השליש הראשון:
מזרח:
- אכזבה גדולה מבוסטון. אחרי פלייאוף סוחף שהם הפסידו רק להוד מלכותו, כולם ציפו שהם יטרפו את המזרח השנה. זה לא קורה עד כה.
- עוד במזרח, טורונטו מפתיעה לטובה. כשהם עשו את הטרייד על קוואי, אנשים הטילו ספק אם הוא בכלל יגיע. לא רק שהוא הגיע, הוא אחד המועמדים ל-MVP של השליש הזה, למרות שמבחינה מספרית ברור שהוא נופל מיאניס, לברון, חדגבה, קארי ודוראנט. אין ספק שקוואי לוקח את העונה הזו ברצינות. הוא רוצה להוכיח שהוא פרנצ'ייז פלייר בטופ של הליגה גם מחוץ לסן אנטוניו ומכנפי השכינה של פופ.
- הצירוף של באטלר מחזק את פילי בדיוק במקום שהיה חסר לה, וזה שחקן שיכול לייצר לעצמו מצב קליעה.
- מילווקי רצים בצמרת. כמו שכתבתי מוקדם יותר העונה, אני לא בטוח כמה זה יסחוב בפלייאוף. להערכתי זה יספיק לסיבוב ראשון בלבד.
- דטרויט סופסוף מגלה איך נראית הטבלה בצד של הפלייאוף. אפשר לזקוף את זה לקייסי. אפשר גם לזקוף את זה לעונה ראשונה מלאה עם בלייק גריפין. 25 נק' 9 ריב' ו-5 אס' אלו ממוצעים שמביאים לך פלייאוף במזרח.
- עוד אכזבה אפשר לרשום בשלב הזה מוושינגטון. הסגל הוא סגל של פלייאוף, אפילו כזה שבעונה טובה יכול להתמודד על ביתיות. כרגע זה לא שם. המזל שהתחרות שלהם היא עם אורלנדו ושארלוט, יש עוד מספיק זמן לסיום העונה.

מערב:
- כן קארי לא קארי, כן דריימונד לא דריימונד, עם או בלי ספסל, הווריורס בהילוך ראשון בתיקו על מקום ראשון. קארי כרגע באחוזים של 50-50-90, עם 5.3 שלשות למשחק. נתונים פסיכיים, אם כי אני בספק רב אם בעונה כזו ייתנו לו MVP עוד פעם
- יוסטון המאכזבת. לא סביר שמפילים הכל על כרמלו. אם כבר, צריך לדבר על האיש שלא שם - טרבור אריזה. ת'רי אנד די שחסר מאוד השנה לרוקטס. אחוזי השלשות נמוכים וגם סגנון הריצה שהיה בעבר ייחודי ליוסטון, הפך להיות שגרה ברוב הליגה.
- מעבר לזה, אשכרה, הכל פתוח. פער של 5.5 משחקים בין מקום ראשון ל-14 במערב. במזרח הפער עומד על 14.5 משחקים.

שחקנים:
- מירוץ ה-MVP - לעת עתה, הכל פתוח. לאונרד סטטיסטית פחות טוב אבל הראפטורס מובילים את הליגה; יאניס ממשיך להדהים עם מספרים אדירים למרות שירד ב-3 דקות ממוצע למשחק; לברון כנ"ל עם עונת סקורינג הכי טובה שלו מאז 09/10 על אף עונת מינימום בדקות למשחק; החדגבה כנ"ל נותן מספרים שגורמים לקווין גארנט לקנא; את קארי ודוראנט כבר הזכרנו קודם. בטיר 2 בהחלט אפשר לציין את אמביד, בלייק ודרוזן גם כן עם מספרים מרשימים.
- רוקי - די מדהים איך ההופעות האדירות של דונצ'יץ' פשוט השכיחו את אייטון - סנטר רוקי שעושה דאבל דאבל למשחק 15.8 נק' ב-59% מהשדה ו-77% מהקו ו-10.1 ריב'
- שחקן שישי - לו ויליאמס בדרך לקטוף את זה שוב. 17.6 נק', הוא האס של הקליפרס במאני טיים. זה יהיה בינו לבין ג'וליוס רנדל. עוד אחד לרשימה זה חברו של לו וויל לספסל, מונטרז הארל.
- הגנה - לא'דע. אולי קוואי ? חדגבה?
- משתפר - ג'וש ריצ'רדסון החשוד המיידי, אם כי אני לא עף על "משתפרים" שעיקר השיפור שלהם נובע מעלייה בשיעור ה-USG%. עוד ברשימה: באדי הילד, דארון פוקס, מונטרז הארל, ודאנדרה ג'ורדן אם יצליח לשמור על 75%+ מהקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 12:22 pm 
Hall of Famer

אחלה סיכום. שווה ת'רד בפני עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 12:55 pm 
Junior

הסלטיקס 14-10 אולי אכזבה אבל עצומה ? מישהו ציפה שהיוורד מייד ייתן תפוקה אחרי פציעה כזו ? שהטריליון סווינגמנים מוכשרים התקפית ייתנו a+b+c בהכרח ? גם בהינתן כושר מלא של היוורד זה אתגר עצום לסטיבנס.

אגב מחשבה שעברה..טרייד של היוורד על וויטסייד ? לדעתי משפר את שתי הקבוצות. למיאמי יש עוד יכולת פליימיקנג מהיוורד כדי להוסיף על אלה של דראגיץ' ואני מאוד אוהב את אדביו ווויטסייד מזמן מיצה שם.

אני אוהב את היוורד, למשל יש לו יכולת פליימיקינג שלטייטום ובראון אין. אבל הם העתיד של המועדון. וחבל לקחת מהם פוקוס וזריקות. כל שכן שבינתיים יש לנו את מרקוס מוריס בעונת שיא.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 1:01 pm 
Junior

אחלה סיכום. כמה נקודות:
- מסכים שהמצב של הסלטיקס רחוק מלהיות נוראי. מקום 5. יוסטון במצב הרבה יותר גרוע.
- באטלר בהחלט מרשים אבל מתחילים סדקים בשת״פ עם אמביד שגם דיבר על זה הלילה. אמביד ירד ב-5 נקודות למשחק מאז הטרייד
- מילווקי נראית מעולה ואני לא רואה מצב שהם לא עוברים סיבוב בעיקר אם ישמרו על המקום השני
- במערב הסיפור המרכזי הוא ש-5 קבוצות שהיו בפלייאוף בשנה שעברה כרגע במקומות 10-14. ולא סתם 5 קבוצות, זה 3 מ-4 הקבוצות הגיעו לסיבוב השני בשנה שעברה. הרבה קבוצות מפתיעות מאד חטובה - הקינגס, קליפרס, ממפיס וגם דאלאס שעל גבול הפלייאוף למרות שאף אחד לא ציפה מהם להיות בתמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 1:09 pm 
Junior

וראיתי לצערי שוב את הסאנס משחקים.

כל שנה, עוד בחירת דראפט גבוהה, עוד פוטנציאל לא ממומש, עוד פוינט גארד רקוב,עוד מאמן..והחבורה הזאת נראית אותו דבר.

בוקר תמיד פצוע, כפי שמישהו כתב, זה לא תירוץ.

זו קבוצה שהוסיפה את אייטון,ברידג'ס ואריזה. היית מצפה מאריזה לתת מנהיגות של שחקן ותיק..אבל בכל זאת מדובר בעוד חוזה אופורטוניסט לעונה אחת, אז אולי לא צריך לצפות מכולם להיות ג'יג'י רדיק. לכל המחושבות והחוכמה התוך תקרתית יש גם חסרונות.

ההגנה נראית אכן מזעזע. אייטון נתקע באמצע בפיק אנד רול ואוכל הטעיות. ג'וש ג'קסון..זה היה אמור להיות הבסיס שלו אבל חוץ מהיעדר הקליעה שכולם מתרכזים בה, הוא פשוט עדיין שחקן חלש פיזית ודוחפים אותו לפה ולשם.תקחו שחקן נוסף עם בעיות קליעה מבחוץ, ג'יילן בראון למשל, ותראו איך ג'יילן בראון סופג מגע וחודר עמוק יותר לצבע של היריב בזמן שג'קסון בעיקר מחפש את המסירה. שחקן מחליף של לאסוף כמה נקודות במגרש פתוח ותו לא.

אגב, בכתבה יפה שעלתה עכשיו ברינגר מציגים שפיניקס גרועה במיוחד שהוא נמצא על המגרש. פשוט כישלון מהדהד.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 1:19 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
פילי ללא אמביד (בכל זאת בחור צעיר שצריך מנוחה. מעניין אך הליגה תקנוס אותם) בטלר מנצח את גריפין.

לפילי היה לו"ז רצחני עד כה ואמביד, שמתאמץ בשני הצדדים, הוא אחד המובילים בדקות בליגה. הייתי נותן לו לנוח עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 1:22 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
לכל המחושבות והחוכמה התוך תקרתית יש גם חסרונות.

מסכים עם כל מה שכתבת מלבד זה. היית מעדיף שהוא יהיה על חוזה ארוך יותר?
אריזה לא קשור לקבוצה בבנייה. זה ששחקן הוא וטרן לא הופך אותו אוטומטית למנהיג. עצם ההבאה שלו היא טיפשית. היה עדיף להם לספוג חוזה לא טוב ולהשיג בחירה/ות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 1:31 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
הסלטיקס 14-10 אולי אכזבה אבל עצומה ? מישהו ציפה שהיוורד מייד ייתן תפוקה אחרי פציעה כזו ? שהטריליון סווינגמנים מוכשרים התקפית ייתנו a+b+c בהכרח ? גם בהינתן כושר מלא של היוורד זה אתגר עצום לסטיבנס.

1. המאזן - זה 14-10 אחרי שהיו כבר 10-10. כאמור - אחרי פלייאוף מעולה, הציפיה הייתה שטייטום ובראון עושים קפיצת מדרגה, הייוורד וקיירי חוזרים לקו הבריאות, והרי לך קבוצה קטלנית שאמורה לדרוס את המזרח בקלות.

2. הייוורד - תגדיר "תפוקה". אני לא חושב שמישהו חשב שנראה אותן סטט' מימיו ביוטה, יען כי הוא בבוסטון. יחד עם זאת, יש חלודה ויש חלודה. 40% מהשדה ו-30% מהשלוש זה מתחת לרף הציפיות. בינתיים הירידה לספסל עשתה לו טוב. נראה איך יהיה בהמשך העונה.

3. סווינגמנים - לא'דע. אני כן יודע שהציפיה הייתה שטייטום, בראון ורוזייר ימשיכו את מה שהפסיקו בפלייאוף. בינתיים זה לא כ"כ שם, בעיקר לגבי בראון ורוזייר.

4. סטיבנס - אתגר עצום... מאמין שיש כמה מאמנים שמוכנים להתחלף איתו. בשביל זה הוא מקבל שכר.

שורה תחתונה, אני כן חושב שהם היו באיזשהו שוטינג סלאמפ קבוצתי. האחוזים מתחילים להתיישר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 1:56 pm 
Junior

על חלק מהנקודות [במיוחד לגבי סטיבנס..] אני לא כל כך יודע איך לענות.

רק אוסיף שני דברים לגבי בוסטון. קיירי נראה עכשיו הרבה יותר בתנועה שלו על המגרש מאשר בפתיחת העונה. לא לוקחים בחשבון שהמנוע של ההתקפה לא היה בשיאו בתחילת העונה.

ושוב, קצת לא מדברים פה על מרקוס מוריס. אבל הוא נותן עונה התקפית עצומה ותופס נפח בהתקפה מעל ומעבר למה שכולם ציפו. קצת קשה לצפות שרוז'ייר, בראון וטייטום ייתנו קפיצת מדרגה [טייטום עשה חצי קפיצת מדרגה ואחוזי היעילות שלו כבר התיישרו כמעט לגמרי], שקיירי יהיה קיירי, שהייוורד ימצוא את עצמו מיידית בתמנון רב הזרועות הנ"ל. זה אתגר לאגו והאינטלקט של כל הנוגעים בכדור. סטיבנס רק צריך לדאוג שהמכונה הזאת נשארת בריאה ומצליחה לבנות תמהיל קבוצתי לקראת סוף העונה הרגילה.

החדשות הרעות באמת של הסלטיקס באות מכיוונם של הגריזליס ודארון פוקס. בשורות איוב של ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אוהד גליל, דניאל, עודד ל ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה