סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופ"ש במנש
הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 2:33 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
החתול יובב כתב:
על חלק מהנקודות [במיוחד לגבי סטיבנס..] אני לא כל כך יודע איך לענות.

רק אוסיף שני דברים לגבי בוסטון. קיירי נראה עכשיו הרבה יותר בתנועה שלו על המגרש מאשר בפתיחת העונה. לא לוקחים בחשבון שהמנוע של ההתקפה לא היה בשיאו בתחילת העונה.

ושוב, קצת לא מדברים פה על מרקוס מוריס. אבל הוא נותן עונה התקפית עצומה ותופס נפח בהתקפה מעל ומעבר למה שכולם ציפו. קצת קשה לצפות שרוז'ייר, בראון וטייטום ייתנו קפיצת מדרגה [טייטום עשה חצי קפיצת מדרגה ואחוזי היעילות שלו כבר התיישרו כמעט לגמרי], שקיירי יהיה קיירי, שהייוורד ימצוא את עצמו מיידית בתמנון רב הזרועות הנ"ל. זה אתגר לאגו והאינטלקט של כל הנוגעים בכדור. סטיבנס רק צריך לדאוג שהמכונה הזאת נשארת בריאה ומצליחה לבנות תמהיל קבוצתי לקראת סוף העונה הרגילה.

החדשות הרעות באמת של הסלטיקס באות מכיוונם של הגריזליס ודארון פוקס. בשורות איוב של ממש.

אני מניח שאתה מתכוון לקינגס אם כי גם הבחירה של הגריזליס של הסלטיקס אבל עם הגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 3:09 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:
פילי ללא אמביד (בכל זאת בחור צעיר שצריך מנוחה. מעניין אך הליגה תקנוס אותם) בטלר מנצח את גריפין.

לפילי היה לו"ז רצחני עד כה ואמביד, שמתאמץ בשני הצדדים, הוא אחד המובילים בדקות בליגה. הייתי נותן לו לנוח עוד.

ראיתי עכשיו חלק מהמשחק. רדיק 5-18 הלילה. נראה מאוד מאוד עייף. צריך לנהל גם את הדקות והמנוחה שלו.
מוסקאלה עם המשחק הראשון החיובי שלו שאני ראיתי במדי פילי (כולל 3 חסימות).
סימונס היה מצוין בהגנה ברבע הרביעי.
לא ייאמן כמה לפיסטונס אין גארדים. איש סמית׳ פצוע אז חוזה קלדרון (שעדיין בליגה מסתבר) נכנס ונתן כמה דקות טובות.
בקראנץ׳ טיים גריפין ניסה להוביל כדור מאמצע המגרש במקום לחכות בפוסט. זה עלה לפיסטונס בשני איבודי כדור לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 3:48 pm 
מנהל פורום

בוסטון1: לא תהיה אלופת המזרח גם העונה. סטיבנס לא מביא את המשהו הנוסף כבר פלייאוף שלישי או רביעי ברציפות. אולי בגלל שהוא כל כך טוב בעונה הסדירה ולא נשארו לו שפנים לפלייאוף.
בוסטון2: מגמת השיפור התחילה עם השיפור אצל קיירי והירידה של גורדון לספסל. הירידה של גורדון יכולה להתברר כמהלך טוב גם לטווח רחוק אבל לבנות קיירי שינצח את באטלר ו/או לאונרד בדרך לאליפות המזרח. זה פשוט לא לעקוב אחרי השחקן.
ווריורס1: שימו לב מה קר אומר אחרי המשחק. "זה משחק ההגנה הכי טוב שלנו העונה" אם אני לא הוזה הוא מכוון את זה לאוזניים של שר ההגנה שלו שנח לו בבית עם פציעה מסתורית.
ווריורס2: שאלת דוראנט קיץ 2019 היא השאלה הגדולה ביותר. לא כל קיץ משתחרר הMVP של שתי האליפויות האחרונות לשוק החופשי. נראה שקר והפרונט אופיס החליטו להקריב את גרין בקרב החשוב הזה.

אני מחבב את שארלוט של העונה הזו. פארקר חזר לחיים ברידג'ס אתלט עם יד טובה, זלר אימלל את יוקיץ', הרבה התקפות שהכדור עובר בהן ביעילות חיננית. ירמיהו במקום גילכריסט בחמישיה עשה טוב. חבל רק שבאטום אטום לשיפור מסביבו, אולי המהפכה הצרפתית השלישית והצרפתי השני חשובים לו יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 4:58 pm 
Sophomore

מה שאתה אומר בנוגע לווריורס מעניין ומצטרף לנושא ההשעיה של גרין ע"י הווריורס. הם עושים טעות קשה בהעדפת דוראנט בעיניי (שטבעי לעשות). גרין יותר חשוב לווריורס מדוראנט.
בסוף הם יאבדו את שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 5:02 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
קליעה מבחוץ הייתה עוזרת, אבל במצב הנוכחי, הייתי אומר שהוא יותר דוראנט בלי קליעה מאשר ווסטברוק.
דה-פקטו, הבאקס יכולים לשחק איתו כמו שאורלנדו שיחקו עם הווארד - שחקן פנים פיזי שיכול לגבור על רוב השומרים שלו (רק השבוע הוא נפנף את בלייק גריפין כמו עלה נידף ברוח בדרך לדאנק מהדהד), ולעומת הווארד, הוא גם יכול למסור מצוין החוצה לקלעי שלשות.

עובדה שזה לא עובד מול הגנות ממש חזקות. כן הוא השיג נק' אבל עבד קשה. כמה מהן זה שריקות כוכב שהלך לקו אחרי שהוא יצא מגע ובפלייאוף יקבל תוקף. הוא בעיקר מוציא את עצמו ואת הקבוצה מהשטף. הוא ניסה אמש לגבור ולא תמיד צלח ותקע שחקנים לזריקה קשה. אני חושב שיותר קל לשמור עליו מאשר קוואי כי לקוואי יש כדרור ויד שאלו עובדים גם בפלייאוף. יאניס כמו ווסטברוק מתבסס רק על אתלטיות (פלוס גובה אצלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:38 pm 
Junior

uriel17 כתב:
בוסטון1: לא תהיה אלופת המזרח גם העונה. סטיבנס לא מביא את המשהו הנוסף כבר פלייאוף שלישי או רביעי ברציפות. אולי בגלל שהוא כל כך טוב בעונה הסדירה ולא נשארו לו שפנים לפלייאוף.
בוסטון2: מגמת השיפור התחילה עם השיפור אצל קיירי והירידה של גורדון לספסל. הירידה של גורדון יכולה להתברר כמהלך טוב גם לטווח רחוק אבל לבנות קיירי שינצח את באטלר ו/או לאונרד בדרך לאליפות המזרח. זה פשוט לא לעקוב אחרי השחקן.
ווריורס1: שימו לב מה קר אומר אחרי המשחק. "זה משחק ההגנה הכי טוב שלנו העונה" אם אני לא הוזה הוא מכוון את זה לאוזניים של שר ההגנה שלו שנח לו בבית עם פציעה מסתורית.
ווריורס2: שאלת דוראנט קיץ 2019 היא השאלה הגדולה ביותר. לא כל קיץ משתחרר הMVP של שתי האליפויות האחרונות לשוק החופשי. נראה שקר והפרונט אופיס החליטו להקריב את גרין בקרב החשוב הזה.

אני מחבב את שארלוט של העונה הזו. פארקר חזר לחיים ברידג'ס אתלט עם יד טובה, זלר אימלל את יוקיץ', הרבה התקפות שהכדור עובר בהן ביעילות חיננית. ירמיהו במקום גילכריסט בחמישיה עשה טוב. חבל רק שבאטום אטום לשיפור מסביבו, אולי המהפכה הצרפתית השלישית והצרפתי השני חשובים לו יותר

לא מבין על סמך מה אתה אומר שסטיבנס לא מביא את הדבר הנוסף בפלייאוף. כל פלייאוף הוא מגיע רחוק יותר, כשבשנה שעברה הוא נתן סדרה מעולה מול פילי ופייט חזק לקאבס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:43 pm 
מנהל פורום

הקאבס? קבוצה שהיא כול כולה לברון. משחק שביעי בבית
"הדבר הנוסף" זה לנצח את המשחק הזה. לברון הוא אלוהים אבל הוא שחקן אחד. אפשר והיה צריך לנצח את המשחק הזה. הוא לא עשה את זה. אל תקרא לזה כישלון אבל בהחלט משימה אפשרית שהוא לא עמד בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 6:50 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
מה שאתה אומר בנוגע לווריורס מעניין ומצטרף לנושא ההשעיה של גרין ע"י הווריורס. הם עושים טעות קשה בהעדפת דוראנט בעיניי (שטבעי לעשות). גרין יותר חשוב לווריורס מדוראנט.
בסוף הם יאבדו את שניהם.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחזקת 7582.3
אפילו גרין עצמו חושב אחרת

אגב, אנשים שוכחים אבל הווריורס כרגע במקום שווה למקום ראשון, וזה עוד בלי קאזינס...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 7:43 pm 
Hall of Famer

לא חושב שיש מסר לדריימונד.
בקבוצה אכן נתנה משחק הגנה מרהיב וקר מציין זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 8:08 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
איפה נורטון עם תעודות השליש?

עד שהוא ירים את הכפפה, כמה מילים על השליש הראשון:
מזרח:
- אכזבה גדולה מבוסטון. אחרי פלייאוף סוחף שהם הפסידו רק להוד מלכותו, כולם ציפו שהם יטרפו את המזרח השנה. זה לא קורה עד כה.
- עוד במזרח, טורונטו מפתיעה לטובה. כשהם עשו את הטרייד על קוואי, אנשים הטילו ספק אם הוא בכלל יגיע. לא רק שהוא הגיע, הוא אחד המועמדים ל-MVP של השליש הזה, למרות שמבחינה מספרית ברור שהוא נופל מיאניס, לברון, חדגבה, קארי ודוראנט. אין ספק שקוואי לוקח את העונה הזו ברצינות. הוא רוצה להוכיח שהוא פרנצ'ייז פלייר בטופ של הליגה גם מחוץ לסן אנטוניו ומכנפי השכינה של פופ.
- הצירוף של באטלר מחזק את פילי בדיוק במקום שהיה חסר לה, וזה שחקן שיכול לייצר לעצמו מצב קליעה.
- מילווקי רצים בצמרת. כמו שכתבתי מוקדם יותר העונה, אני לא בטוח כמה זה יסחוב בפלייאוף. להערכתי זה יספיק לסיבוב ראשון בלבד.
- דטרויט סופסוף מגלה איך נראית הטבלה בצד של הפלייאוף. אפשר לזקוף את זה לקייסי. אפשר גם לזקוף את זה לעונה ראשונה מלאה עם בלייק גריפין. 25 נק' 9 ריב' ו-5 אס' אלו ממוצעים שמביאים לך פלייאוף במזרח.
- עוד אכזבה אפשר לרשום בשלב הזה מוושינגטון. הסגל הוא סגל של פלייאוף, אפילו כזה שבעונה טובה יכול להתמודד על ביתיות. כרגע זה לא שם. המזל שהתחרות שלהם היא עם אורלנדו ושארלוט, יש עוד מספיק זמן לסיום העונה.

מערב:
- כן קארי לא קארי, כן דריימונד לא דריימונד, עם או בלי ספסל, הווריורס בהילוך ראשון בתיקו על מקום ראשון. קארי כרגע באחוזים של 50-50-90, עם 5.3 שלשות למשחק. נתונים פסיכיים, אם כי אני בספק רב אם בעונה כזו ייתנו לו MVP עוד פעם
- יוסטון המאכזבת. לא סביר שמפילים הכל על כרמלו. אם כבר, צריך לדבר על האיש שלא שם - טרבור אריזה. ת'רי אנד די שחסר מאוד השנה לרוקטס. אחוזי השלשות נמוכים וגם סגנון הריצה שהיה בעבר ייחודי ליוסטון, הפך להיות שגרה ברוב הליגה.
- מעבר לזה, אשכרה, הכל פתוח. פער של 5.5 משחקים בין מקום ראשון ל-14 במערב. במזרח הפער עומד על 14.5 משחקים.

שחקנים:
- מירוץ ה-MVP - לעת עתה, הכל פתוח. לאונרד סטטיסטית פחות טוב אבל הראפטורס מובילים את הליגה; יאניס ממשיך להדהים עם מספרים אדירים למרות שירד ב-3 דקות ממוצע למשחק; לברון כנ"ל עם עונת סקורינג הכי טובה שלו מאז 09/10 על אף עונת מינימום בדקות למשחק; החדגבה כנ"ל נותן מספרים שגורמים לקווין גארנט לקנא; את קארי ודוראנט כבר הזכרנו קודם. בטיר 2 בהחלט אפשר לציין את אמביד, בלייק ודרוזן גם כן עם מספרים מרשימים.
- רוקי - די מדהים איך ההופעות האדירות של דונצ'יץ' פשוט השכיחו את אייטון - סנטר רוקי שעושה דאבל דאבל למשחק 15.8 נק' ב-59% מהשדה ו-77% מהקו ו-10.1 ריב'
- שחקן שישי - לו ויליאמס בדרך לקטוף את זה שוב. 17.6 נק', הוא האס של הקליפרס במאני טיים. זה יהיה בינו לבין ג'וליוס רנדל. עוד אחד לרשימה זה חברו של לו וויל לספסל, מונטרז הארל.
- הגנה - לא'דע. אולי קוואי ? חדגבה?
- משתפר - ג'וש ריצ'רדסון החשוד המיידי, אם כי אני לא עף על "משתפרים" שעיקר השיפור שלהם נובע מעלייה בשיעור ה-USG%. עוד ברשימה: באדי הילד, דארון פוקס, מונטרז הארל, ודאנדרה ג'ורדן אם יצליח לשמור על 75%+ מהקו.

תודה על זה!!
האמת שחשבתי להרים סיכום ביום שני, אם יש עניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 8:23 pm 
מנהל פורום

לך על זה, אשלב את ההודעה של התותח עם ההודעה שלך, ככה נשמור על פוקוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 9:41 pm 
Freshman

גולדן באו לטרוף את המגרש בהגנה מהרגע הראשון , בעיקר איגי שעלה במוד פלייאוף .

לא חושב שיש פה מסר , כמו תגובה טיבעית אחרי משחק הגנה ברמה גבוהה מאוד .

עזרה גם העובדה שג'ונס בחוץ ולוני מקבל את הדקות שלו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:06 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
נדב, אתה לא יכול לפטור את זה שהערכת את הסאנס כקבוצת פלייאוף, כשהם מתגלים כקבוצה הכי חלשה באן.בי.איי ככולה הערכה לפני תחילת העונה לפני שראינו דקה אחת.

אוקיי, אז אני לא יכול לפטור. מה אתה מציע? שאשנה את החתימה שלי ל"לא מבין בכדורסל"? אולי ל"עמוס אמר לי שאני לא יכול לפטור"? להשעות את עצמי מהפורום? תגיד לי, מורי ורבי, מה לעשות.

מקצועית, כמו שפוציץ' אמר. היה נראה לי שזה הזמן של בוקר בעונתו הרביעית בליגה להפוך לכלי התקפי בלתי עציר אחרי שבעונה קודמת כבר היה שווה 25 נקודות למשחק ביותר מ38% לשלוש. הדיבור על אייטון ומה שראיתי ממנו בקיץ היה כאחד הרוקיז המוכשרים שהגיעו לליגה בשנות האלפיים. טי.ג'יי וורן שיפר מספרים כל שנה ובעונה שעברה כבר היה שווה כמעט 20 נקודות למשחק ב50% מהשדה. כשרונות ברמה הזאת יחד עם וטרנים שיודעים הגנה כמו אריזה וצ'נדלר, יחד עם ההתפתחות של ג'וש ג'קסון, עם מאמן חדש ומסקרן על הקווים-חשבתי שהם יראו הרבה יותר טוב. כאמור-מישהו צפה את איך שיוסטון נראים כרגע? להגיד "עברו קיץ חלש" כמו שAtt אמר זו סתם הצדקה בדיעבד (שזה פחות או יותר המקצוע שלו) לאמת, שהיא שלפני תחילת העונה אתה מסתכל על נתונים ומשרבט משהו. קל להגיד שגולדן קונטנדרים, כל היתר ניחושים. מישהו צפה את הפתיחה של דנבר? את הקליפרס? את הסלטיקס?

וכמו שאמרתי, זה שדיוני NBA כאן הפכו ל"X אמר משהו על איזשהי קבוצה, זה התגלה כטעות, בואו ננג'ס לו שהוא טעה" כפי שסטריאני ביושבו כילד-קקה אוהב לעשות, זה קטע עצוב וקצת מביך. וזה שאחד שדווקא מבין NBA כמו עמוס נכנס לזה-בכלל באסה.

התותח המפוברק כתב:
satriani כתב:
הקונטנדרית

קונטנדרית של מה?

בוא אתקצר לך את הסוגיה. אני חושב שהלייקרס קונטנדרים, סטריאני חושב שלא. אבל לסטריאני יש התנהגות של ילד-קקה ואובססיה ללנסות להגחיך עמדות של אחרים (כנראה פיצוי על ה9,487 פעמים שהוא כתב שטויות), אז כמובן שהוא סתם את הפה כשהלייקרס עשו לאחרונה רצף נצחונות והגיעו למרחק של משחק אחד מגולדן, אבל הלילה כשהם הפסידו הוא יצא מהמחילה רק כדי שהוא יעלם אליה שוב כשהם יחזרו לנצח. די בושה לפורום אבל ככה זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:11 am 
Junior

למה ההודעות שלך נוטות לאגרסיה כזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:15 am 
Hall of Famer

לא אהבתי אף פעם שסטריאני עשה את זה לאחרים, וציינתי את זה, ואם עכשיו הוא יטרח לכתוב "קונטנדרים" בכל הפסד של הלייקרס אני אטרח לומר בתגובה שהוא מתנהג כמו ילד-קקה. סורי אם זה מציק בעין, אבל זה מטרד רציני לדיונים פה הקטע הזה. בנאדם לא יכול לכתוב דעה על קבוצה או שחקן בלי שאיזה סטריאני ישלוף לו את זה מהארכיון כדי לנסות לעקוץ אותו בכל הזדמנות רנדומלית. הפורום תמיד היה קשוח, אבל לא מגעיל ככה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:20 am 
Junior

uriel17 כתב:
הקאבס? קבוצה שהיא כול כולה לברון. משחק שביעי בבית
"הדבר הנוסף" זה לנצח את המשחק הזה. לברון הוא אלוהים אבל הוא שחקן אחד. אפשר והיה צריך לנצח את המשחק הזה. הוא לא עשה את זה. אל תקרא לזה כישלון אבל בהחלט משימה אפשרית שהוא לא עמד בה.

הדבר הנוסף זה לעשות את זה בלי 2 הכוכבים הכי גדולים שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:22 am 
Hall of Famer

מה אני מציע? שבמקום להגיד זה כולה הימור של תחילת עונה שלא אומר כלום, אבל מה, באמצע העונה ההימור שלי על הלייקרס הוא בהחלט מגובה בהבנה, פשוט להודות שטעית וכן זה אומר משהו? או לא לספר כמה הימור באמצע העונה הוא משמעותי לעומת תחילת העונה? מה לעשות, ההימור על פיניקס כקבוצת פלייאוף היה הימור מאד מאד לא קונבנציונלי ואני עדין. הליין על מספר הניצחונות של פיניקס לפי וגאס היה 29.5. מקצועית זאת נראתה קבוצה ללא זהות אמיתית, קבוצה ללא הגנה, קבוצה של שחקנים עם איי.קיו כדורסל נמוך (שלום טי.ג'יי וורן, מה העניינים ג'וש ג'קסןו?) וקבוצת כדרוסל ללא רכז. כל מיני רמזים שזאת לא תהיה קבוצת פלייאוף או קבוצת כדורסל מוצלחת.

כמו שאני בטוח ששמת לב, למעט מקרים מאד ספציפיים אני ממש לא מחפש לבדוק מי צדק, מי טעה, בטח לא באופן אובססיבי, אבל לי זה נראה מצחיק לפטור הימור אחד שלך כלא אומר הרבה כי הוא נעשה בשלב X של העונה, בעוד הימור אחר הוא הרבה יותר מעניין כי הוא נעשה בזמן Y.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:29 am 
Hall of Famer

קודם כל, כמו שאני חוזר ואומר, זה כולה הימור בפורום. שעשוע. תחביב. משהו שאתה משרבט בכמה דקות. זה נכון להימור של לפני תחילת עונה ונכון להימור של עונה רצה, מה שרציתי לומר בסך הכל זה שהימור של עונה רצה הוא הרבה יותר מושכל, אז אפשר להתדיין עליו יותר לעומק אם רוצים. כך למשל היות שראיתי את הלייקרס משחקים, ואפילו שראיתי אותם בין היתר מפסידים בבית לקבוצה חלשה מהם בהרבה, אני חושב שהם קבוצה חזקה מאד ויתמודדו על גמר מערב. וכך אני חושב שוושינגטון יתגברו על תחילת העונה המזעזעת שלהם וכן יהיו בפלייאוף ואפילו יכולים לעשות שם דברים. ובדוגמה הנגדית, אם היתה לי תאוריה מסוימת לגבי פיניקס לפני תחילת העונה, תאוריה שנימקתי גם כשכתבתי בפעם הראשונה שיהיו בפלייאוף לדעתי וגם בת'רד הזה, והתאוריה הזו מתגלה במציאות כמוטעית-אז סבבה, טעיתי בהערכתי. בדיוק כמו שכולם פה דירגו את יוסטון במקום ראשון-שני במערב והיא כרגע מקום לפני אחרון. את מי זה פאקינג כ"כ אמור לעניין? מה נהיה פה עם כל ה"איפה כל מי שחשב שקליבלנד יהיו בפלייאוף" ו"הקונטנדרית" וכל החרא הזה של סטריאני. אין לי שום בעיה לטעות ושום בעיה שיחלקו על ההגיון שלי, יש לי בעיה עם אנשים שכל מה שהם עושים זה לנסות למצוא הערכות מוטעות של אחרים כדי לנסות להגחיך. זה אידיוטי, מיותר ולא לשם כך התכנסנו (מה גם שנושא הדגל של הגישה הזאת הוא אחד שיצא בכמה מההצהרות היותר מטופשות לגבי NBA לאורך השנים).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 2:35 am 
Hall of Famer

הקונטנדרית זה משהו שאני אמשיך. זה פשוט כל כך משעשע שאין סיכוי שאני נותן לזה סתם לחלוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 2:38 am 
Hall of Famer

מסכים לחלוטין עם נדב ובמיוחד לגבי סטריאני. בכל מקרה וורן הוא מהמגעילים השחקנים תבל, שני רק למוחמד (איפה הוא היום באמת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 2:55 am 
מנהל פורום

לפעמים אני מחבב את המנש, כמו למשל עכשיו כשהם מנגנים את הללוקה בפסק זמן במשחק בדאלס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 3:03 am 
Hall of Famer

נראה לי שזה קצת תלוי הקשר.
סטריאני עושה את זה בגלל אותה סיבה שהוא יורד על שחקנים.
אני מתאר לעצמי שהוא נהנה לדמיין שיש לו עליונות מסוימת על מי שהוא יורד עליו ומזלזל בו.
אני הזכרתי לנדב את הטעויות שלו כדי להוריד קצת את תחושת העליונות הלא ברורה שאיתה הוא מסתובב בפורום
ואת התפיסה, כפי שבאה לידי ביטוי כמעט בכל הודעה שלו - שהוא מחזיק את האמת לאמיתה אצלו ואחרים רק צריכים להבין אותה (אבל מה לעשות, חלקם טיפשים מכדי לעשות זאת).
הגישה הזו, כשהיא משולבת באגרסיביות וחוסר נחמדות כללי, קוראת להוצאת מעט אוויר מהבלון הזה.
אני גם חושב שפיניקס והבולס הם לא הימורים מקריים אלא נובעים מהתעלמות מהחלק ההגנתי של המשחק ואולי גם מהתלהבות יתר על המידה משחקנים לא יעילים שמייצרים נקודות על הלוח.
בכל מקרה, זה בסדר בעיניי להזכיר הימורים לא נכונים מדי פעם, אנחנו מהמרים ומחליפים דעות וחלק מההימורים ומהדעות יהיו לא נכונים (ואולי אף רחוקים מאוד מהמציאות) במבט לאחור, אבל כשזה חוזר יותר מדי זה עשוי להעיק וצריך להשתדל לא להפוך את זה למרכז הדיונים בפורום.
נדמה לי שדווקא עלו לא מעט דיונים מעניינים לאחרונה. בתוך הקטטות הבלתי פוסקות ביני לבין נדב, יש אפילו כמה נקודות מעניינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 3:10 am 
Hall of Famer

אני מרגיש די עליון אבל רק על כמה פה. לא על שחקני כדורסל טובים ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 3:12 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
אני מרגיש די עליון אבל רק על כמה פה. לא על שחקני כדורסל טובים ממני.

ולכן אתה מחכה שהם ידרדרו... כמו מלו למשל או דרז רוז לפני הרנסנס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 3:44 am 
Hall of Famer

ברור חחח
כמה אנרגיה וזמן אתם מבזבזים על שטויות.
מלו רוז ושאר סקראבס הם סקראבס (אחד מובטל ואחד כמעט היה מובטל) ואם אתה לא מספיק נבון להבין את זה, אני פה לעזור לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אוהד גליל, דניאל, עודד ל ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה