satriani כתב:
הקונטנדרית זה משהו שאני אמשיך. זה פשוט כל כך משעשע שאין סיכוי שאני נותן לזה סתם לחלוף.
23 הפרש הלילה לקונטנדרים בממפיס, והם עוברים את הגריזליס בטבלה ומתמקמים חצי משחק מאחורי הביתיות ומשחק וחצי מגולדן אשר בראש המערב.
Att כתב:
נראה לי שזה קצת תלוי הקשר.
סטריאני עושה את זה בגלל אותה סיבה שהוא יורד על שחקנים.
אני מתאר לעצמי שהוא נהנה לדמיין שיש לו עליונות מסוימת על מי שהוא יורד עליו ומזלזל בו.
אני הזכרתי לנדב את הטעויות שלו כדי להוריד קצת את תחושת העליונות הלא ברורה שאיתה הוא מסתובב בפורום
ואת התפיסה, כפי שבאה לידי ביטוי כמעט בכל הודעה שלו - שהוא מחזיק את האמת לאמיתה אצלו ואחרים רק צריכים להבין אותה (אבל מה לעשות, חלקם טיפשים מכדי לעשות זאת).
הגישה הזו, כשהיא משולבת באגרסיביות וחוסר נחמדות כללי, קוראת להוצאת מעט אוויר מהבלון הזה.
אני גם חושב שפיניקס והבולס הם לא הימורים מקריים אלא נובעים מהתעלמות מהחלק ההגנתי של המשחק ואולי גם מהתלהבות יתר על המידה משחקנים לא יעילים שמייצרים נקודות על הלוח.
בכל מקרה, זה בסדר בעיניי להזכיר הימורים לא נכונים מדי פעם, אנחנו מהמרים ומחליפים דעות וחלק מההימורים ומהדעות יהיו לא נכונים (ואולי אף רחוקים מאוד מהמציאות) במבט לאחור, אבל כשזה חוזר יותר מדי זה עשוי להעיק וצריך להשתדל לא להפוך את זה למרכז הדיונים בפורום.
נדמה לי שדווקא עלו לא מעט דיונים מעניינים לאחרונה. בתוך הקטטות הבלתי פוסקות ביני לבין נדב, יש אפילו כמה נקודות מעניינות.
לצערי, אולי בשל התבניות הקשיחות שאתה כה מעריץ, אתה לא מבין את הנקודה. אני לא מחזיק את האמת לאמיתה בשום דבר שקשור לדעה על כדורסל. אף פעם לא טענתי את זה, אף פעם לא כתבתי ככה. היו לנו דיונים ארוכים על קבלת החלטות, ושם בהחלט חשבתי (ובוודאי לא רק אני) שאתה טועה ומטעה, אני עדיין חושב שאתה לא מבין עד הסוף/מבין באופן חלקי מאד נתונים שאתה מביא, שאתה עושה פליק-פלאקים לוגיים כל הזמן ושיחסית לאדם שכותב כ"כ הרבה על אסטרטגיה ונוסחאות-אין לך באמת משהו סדור. ויכול להיות שהסגנון שלי בויכוחים הוא אגרסיבי אבל המטרה היא לא להשפיל אותך חלילה או לגרום לך לא לכתוב. אין קשר בין הויכוחים הנ"ל על החלטות ואסטרטגיה לדעה על כדורסל, אם שחקן X הוא טוב או קבוצה Y תצליח. אפשר ורצוי כמובן להביע כל דעה, סבבה לעקוץ מדי פעם, זה לא מה שסטריאני עושה וחבל שאתה לוקח ממנו את המנהג המעאפן ביותר שיש לו מבין כמה.
satriani כתב:
אני מרגיש די עליון אבל רק על כמה פה. לא על שחקני כדורסל טובים ממני.
תודה לך על ניסוח המניפסט של הילד-קקה, כשגם פה כמובן אתה משקר. התנשאת על מספיק שחקני כדורסל (כולל כאלה שאחרי זה הצטיינו ואז עשית פליק-פלאקים מגוחכים) כדי שאפילו בגזרה הזאת תהיה מאוס.