סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 9 בליגת WINNER
הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 12:50 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
משחק באמת מושלם של הרצליה הערב .
כל שחקן שעלה תרם את שלו ( אפילו ביר-כץ היה משמעותי מאוד בריצה ברבע הראשון ) .
כמובן שהכל גם עבד נפלא ברמה הקבוצתית ( 24 אס' , 10/18 מבחוץ ) , אבל קודם כל ברמה האישית היה את דיקסון עם 4/5 לשלוש , מסירות נהדרות במגרש הפתוח ( סך הכל 9 אס' ) , ולמעשה כבר בפוזשן ההגנתי הראשון היה אפשר לראות שהוא מגיע במוד נהדר למשחק .
לאומי ממשיך להיות נפלא ( ועולה לקרוב לשתי שלשות למשחק ב-56% עונתי ) , אבל הצירוף של גייב לוין פשוט מייצר גמישות אדירה בהרכבים ובסגנון : למשל אפשר לשחק בהרכב סמול-בול עם דיקסון-רובינסון-בליזניוק-משעור-לוין , לעומת "חמישייה קלאסית" של דיקסון-לאומי-משעור-אדריאן-אמסטרונג , שתהיה עם סייז משמעותי ותסתער על ריבאונדים משני צידי המגרש .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 12:51 am 
Hall of Famer

25 הודעות בשרשור, סבוטאז', קונוסים, לאן מובילה לחיצה על תמונה באתר המנהלת. אבל תוצאות? למה?

בני הרצליה הביסה את גלבוע/גליל 78-105. הפועל ירושלים ניצחה את הפועל ת"א 75-87.

אגב טענות הסבוטאז', לא ראיתי את המשחק אז אשמח אם יסבירו לי. אמרו שהישראלים עשו סבוטאז', אז אני מניח שלא מתכוונים לריצ'רד האוול שלפחות לפי המדד בבוקסקור היה השחקן הכי טוב בהפועל ת"א. לימונד, גם הוא ישראלי, היה השחקן היחיד חוץ מהאוול ומקניל הערל עם מדד בדאבל-פיגרז. אני מניח שגינת היה חלש אבל הוא זרק 12 זריקות מהשדה ולקח 10 ריבאונדים, שזה מראה לפחות אקטיביות רבה על המגרש. אז מי עשה סבוטאז'? ים מדר? סטו דגלאס?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:03 am 
Junior

דגלאס די עקבי בעניין הסבוטאז` מתחילת העונה.

איך היה פרנקו בראיונות ובמסיבת עיתונאים ? בטח שמח שאדון רמי כהן שינמך אותו לעוד קול אחד מבין שלושה בראיון ב103.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:22 am 
Junior

אני לא ראיתי שום דבר שדומה לסבוטאז׳. וגם כל מי שאומר שהיה, נראה לי שמתכוון רק למחצית הראשונה, ככה שזה סבוטאז׳ מוזר. כמו ארגוני אוהדים שמודיעים שלא יעודדו ברבע הראשון.

היה משחק נחמד, אבל הפועל תל אביב באמת קבוצה חלשה. בלאט עם המשחק הכי גרוע שלו השנה שבו הראה את כל החסרונות שלו. קטש החליט ללכת עם בר טימור וקיבל ממנו אחלה משחק (ולא נתן לא וליון דקה, על הדרך), ומעניין איך תיראה רוטציית הגארדים הישראלים במשחק החשוב מחרתיים. אני, באופן אישי, חושב שבראון-פלדין זה הקו האחורי הכי טוב של הפועל ביי פאר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:31 am 
Junior

רפי מנקו הגיע היום לארנה, הצטלם בחניה עם אוהדי הפועל המקומית וסהכ נראה על הכיפאק, מעניין מה יהיה איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:49 am 
Junior

בשום שלב לא היה נראה שיש סבוטאז׳. יש פערי יכולת די גדולים בין הקבוצות וגם הבדל משמעותי בעומק, דבר שבא לידי ביטוי בעיקר ברבע השני שבו הפועל (ירושלים) פתחה את הפער.
כמו שכבר כתבו מעלי, בלאט במשחק חלש מאוד אבל חוץ מבר ופלדין שהיו טובים גם בראון נתן משחק מצוין ולצד כמה סלים חשובים שהוא קלע מסר גם שבעה אסיסטים. צריך לציין גם את תומאס שבינתיים נותן תפוקה מעולה עם ממוצע של דאבל דאבל ועוזר מאוד להפועל בריבאונד התקפה כשהיום הוא גם הוסיף שלוש חסימות, ובכלל הפועל עם נתון די נדיר של 10 חסימות במשחק, כשעוד שלוש מתוכן של אליהו שגם הוא נתן משחק טוב מאוד.
ביום שלישי משחק נגד אאק אתונה שעשוי לקבוע אם הפועל תסיים ראשונה בבית שלה באירופה, כאשר נצחון יתן להפועל יתרון משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 4:12 am 
Sophomore

היחיד בהפועל שעושה סבוטאז' זה האפס המאופס דני פרנקו.
מתחילת העונה פרנקו נראה כמו מישהו שלא רוצה להיות פה ולא רוצה לאמן את הקבוצה הזאת.
כבר לפני חודש וחצי, אחרי הדרבי, אמרתי שנראה שהוא רק מחכה שיפטרו אותו, כדי שהוא יוכל לקחת את הפיצויים ולשבת בבית, ובעונה הבאה לחזור לכסא הפרשן בערוץ הספורט.

ראו את זה בראיון פתיחת העונה שלו בוואלה. בראיונות אחרי כל משחק. בשפת הגוף שלו בזמן המשחקים. וכמובן בטפטופים לכל החברים בתקשורת על כך שלא הוא בנה את הסגל, אחרי פתיחת העונה המזעזעת (שזה, במאמר מוסגר, כמובן קשקוש מוחלט. הוא התאבד על מנקו בקיץ, ואת כל הזרים הוא בחר באופן אישי. חוץ מלא להביא לו את מקניל וגפני ב-180-200 אלף דולר שאין להפועל, הוא קיבל כל מה שרצה).

ואז הגיע הראיון אחרי הניצחון על ראשל"צ, עם המשפט חסר הבושה "כבר ביולי ידעתי שיש סיכוי טוב שאני לא מסיים את העונה, ולא באשמתי", וראיון שלם של "אני מושלם וההנהלה חרא".
אני לא זוכר הטחת רפש ישירה כזאת של מאמן כלפי המעסיק שלו, בניסיון בוטה להיות מפוטר ולקבל את כל יתרת החוזה שלו. יצחק פרי וניסים אלפסי, בין השאר, טינפו על המאמנים המכהנים שלהם בעקבות חוסר הצלחה והמאמנים האלה לא פצו פה. בכדורגל בעלי הקבוצות מתייחסים למאמנים כאל בובות, והמאמנים מקבלים זאת בהכנעה. ורק האדון פרנקו מרשה לעצמו לטנף על המעסיקים שלו, שהעיזו פעם אחת לעשות מהלך מקצועי מעל הראש שלו, הכל כמובן בהנהון (פיזי ומטאפורי) וגיבוי של החברים שלו בתקשורת.

אבל פרנקו לא הסתפק בזה, ואחרי המשחק אתמול התפנה לשבור את השיאים של עצמו:
ציטוט:
המאמן דני פרנקו הבהיר מי עומד - ובעיקר מי לא עומד - מאחורי הצעד. "התקבלה החלטה לשחרר את רפי, אבל זו לא החלטה מקצועית בשום פנים ואופן, וזו לא החלטה שלי או של צוות האימון. ההנהלה החליטה, ואנחנו לא רצינו. הם המנהלים ואני עובד אצלם. אם יקרה מהלך חכם, אז כולם יישבו השבוע וימצאו את הדרך שרפי יישאר. רפי רוצה להישאר, השאלה היא אם גם הצד השני רוצה. אם זה לא יקרה, אז נתמודד עם מה שיש".
ציטוט:
במסיבת העיתונאים, המאמן דני פרנקו ביקש מהנהלת הפועל לעשות חושבים בנוגע לעתידו של מנקו: "אני מקווה שיעשו פה מהלך חכם בשבוע הבא ורפי יישאר בסופו של דבר. בטיים-אאוט חיפשתי את הבנאדם שיקח את הקבוצה ויקרא לכולם - הוא היה בקבוצה לפני כמה ימים ועכשיו הוא לא כאן. אמרתי לשחקנים 'נצטרך למצוא את האנשים שייתנו את המילה הנכונה וירימו את האגרסיביות כשצריך".

אם מה שהוא עשה בתחילת העונה זה סבוטאז', וראו עליו מקילומטרים שהוא לא באמת רוצה להיות פה, ולא באמת רוצה לאמן את הקבוצה הזאת - אין לי מילה למה שהוא עושה עכשיו.
מה שהאפס המאופס הזה עושה מתחילת העונה למועדון הזה - לאוהדים, לשחקנים (שאותם הוא אמור לאמן במקום להתעסק כל היום בהדלפות, טינופים, האשמות ישירות נגד ההנהלה, וטענות פומביות לגבי חוסר שביעות רצון מהסגל שאותו הוא בנה), ומעל הכל למעסיקים שלו - זה גועל נפש ברמות בלתי נתפסות.
אני לא זוכר בכדורסל מקרה כל כך בוטה וקיצוני של חוסר לויאליות והשתנה מהמקפצה על המועדון ועל המעסיקים מצד בנאדם כלשהו.
אני מחכה ליום שהנחש הזה לא יהיה בקבוצה שלי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 5:17 am 
Junior

אבל לאן הוא ילך? לא עדיף שלפחות תהייה לו קבוצה עד סוף השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 8:47 am 
Junior

הראיון זריקת האחריות של פרנקו בהחלט מלמד על האיש.

רק אני לא מבין למה אתה מציג את הראיון פוסט משחק מול ירושלים כהוכחה ניצחת לחוצפה מצידו. יש שם קטע בינהם, ברור. מה שהנהלה חכמה עושה זה לנסות ליישר את ההדורים ואם זה בלתי אפשרי..מפטרים. אבל לא נראה שההנהלה של הפועל היא מופת לניהול תקין ונראה שכל צד מנסה לכופף את השני בינתיים. גאוני.

ולגבי ההנהלה. להגיד בתוכנית רדיו שהדעה שלו היא רק אחת מ...למה מי זה רמי כהן שיקבל החלטות מקצועיות ? שישחיר את פניו של מנקו ויגיד שהוא מרעיל את הסביבה ? שיעשה טריקים עם המשכורת של הנ“ל ?

אתה רואה את יניב מזרחי ומאיר טפירו מנסים להוריד את אלישי כדיר ב 100 אלף שקל תוך חמישה מחזורים לתוך העונה ? בלי להתחשב בדעתו של נדב זילברשטיין. ואחרי זה יאסרו עליו להגיע לאולם ויפיצו שהוא מורעל ומרעיל. זה איכס פי כמה יותר גדול מדני פרנקו. וזה שרמי כהן חושב שהוא מבין יותר כדורסל מדני פרנקו.. מדרון חלקלק הייתי אומר. גם ג`ף רוזן חשב שהוא יודע הכל.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 10:33 am 
Sophomore

פרנקו קיבל חתיכת אשראי בחוזה המופרך של מנקו ובריאות ההשראה של בנקס.התוצאות השנה הוכיחו שאי אפשר לתת לו.לא טוב לו שיעזוב לכל החנפנים והמאתרגים שלו בערוץ חמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 11:04 am 
Hall of Famer

אפשר לסכם את זה בכך שההנהלה רעל והמאמן רעל, ולא כיף להיות אוהד הפועל ת"א בימים אלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 11:15 am 
Junior

שחלקם גם רעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 11:22 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
אפשר לסכם את זה בכך שההנהלה רעל והמאמן רעל, ולא כיף להיות אוהד הפועל ת"א בימים אלה.
בפעם הראשונה מזה כמה שנים ההנהלה גילתה ביצים מול הצוות המקצועי.
נכון שזה לא אידאלי אבל אחרי האוטונומיה המוגזמת שניתנה לכל המאמנים בשנים האחרונות הגיע הזמן למשוך את המטוטלת לצד שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 11:39 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בהצלחה. במכבי, כידוע, זה עבד מצוין בשנים האחרונות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 12:06 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
בהצלחה. במכבי, כידוע, זה עבד מצוין בשנים האחרונות.

זה מה שקיים בכל קבוצה נורמלית בארץ.
אין אף קבוצה בארץ שבה המאמן קיבל כל מה שהוא רוצה וההנהלה נענתה לכל גחמה כמו בהפועל.
הגישה הזו הביאה אותנו למחוזות מגוחכים בשנים האחרונות וטוב לראות שהתפכחו.

ובשולי הדברים, מופע הצביעות סביב סיפור מנקו הוא פשוט מבחיל.
אשכרה מצוטטים שחקנים שאומרים "מה ימנע מקבוצות לחתוך אותנו אם נהיה לא טובים?". אה, אתם מתכוונים כמו שחותכים את הזרים מסביבכם כל עונה? או כל עובד במשק כשהוא לא עומד בציפיות?!
כמובן שגם התקשורת מתגייסת לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 12:24 pm 
Junior

אכן, הסמרטוטים הצברים פוחדים שיצטרכו להתאמץ בשביל המקום שלהם, באמת מפחיד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 12:31 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע מה קיים בכל קבוצה בארץ, אני לא הייתי רוצה שאת ההחלטות המקצועיות של הקבוצה שלי יקבלו רמי כהן וידידיה רפפורט עם כל הכבוד.
זה לא אומר להיכנע לכל גחמה של מאמן וצריכה להיות בקרה על מאמנים. אבל אם הפועל תל אביב רוצים לקבוע היררכיה מעל המאמן זה בסדר גמור ומקובל בהרבה מקומות בעולם, אבל רצוי שהקובעים בהיררכיה הזאת יהיו גם אנשי מקצוע ולא עסקנים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 12:34 pm 
Hall of Famer

בלאט במשחק הכי חלש שלו העונה.פאלדין ממשיך להיות מנייה בטוחה.
בת'א הוואל הוא נכס לקבוצה.

היום ב1900 ראשלצ' עם גודס מינוס 2 זרים מול חולון שמחכה לראות מה העונש שקליין יקבל בשבוע הבא עם סיפור הנבחרת.
20.45 נס ציונה מארחת את מכבי ת'א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 12:44 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני לא יודע מה קיים בכל קבוצה בארץ, אני לא הייתי רוצה שאת ההחלטות המקצועיות של הקבוצה שלי יקבלו רמי כהן וידידיה רפפורט עם כל הכבוד.
זה לא אומר להיכנע לכל גחמה של מאמן וצריכה להיות בקרה על מאמנים. אבל אם הפועל תל אביב רוצים לקבוע היררכיה מעל המאמן זה בסדר גמור ומקובל בהרבה מקומות בעולם, אבל רצוי שהקובעים בהיררכיה הזאת יהיו גם אנשי מקצוע ולא עסקנים.

אף אחד לא אמר שהם צריכים לקבל החלטות מקצועיות, אבל הם חייבים להוות גורם מרסן.
אם בא לך מאמן ואומר לך שהוא רוצה שיושקעו סכומים גדולים ברפי מנקו על פני אדריאן בנקס, למרות שהראשון מאכזב מ-day one והשני נתן עונה מצוינת, זו חובתה של ההנהלה לסרב. באותו אופן, אם בא לך מאמן שמסרב להחליף את מאט האוורד למרות שהוא נפצע כל שני וחמישי (וזה לא שמדובר בסופרסטאר, כן?), זו חובתה של ההנהלה לשים לו גבולות.
הדברים האלה היו צריכים לקרות זמן, אבל טוב מאוחר מאשר אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 12:51 pm 
Hall of Famer

קודם כל, לפי מה שרמי כהן אמר, לפחות השנה הם כן מקבלים החלטות מקצועיות, אמנם בשיתוף עם המאמן לפי דבריו, אבל עדיין רמי כהן וידידיה רפפורט השנה שימשו כסמכות מקצועית.
דבר שני, גם שני המקרים הם לא ברורים וחותכים. אני מניח שבמקרה של בנקס זה היה מעבר לאני מעדיף את רפי מנקו, אלא לכל ההתנהלות מול בנקס ומול החותן שלו שמימן את החוזה. אני זוכר שבעונה שעברה היו פיצוצים על רקע התפקיד של בנקס בקבוצה. אני יכול להבין מאמן שלא רוצה להתמודד עם שחקן בעייתי וחושב שהוא יוכל לקבל את התרומה שלו ממקום אחר, אולי מהזרים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 12:58 pm 
Junior

אתם מדברים על פרנקו, שגם בהפועל ירושלים עשה דווקא למנהלים שלו ורק בגלל שהיו לו שחקנים אדירים לליגה הנושא לא הגיע לפיצוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:01 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
קודם כל, לפי מה שרמי כהן אמר, לפחות השנה הם כן מקבלים החלטות מקצועיות, אמנם בשיתוף עם המאמן לפי דבריו, אבל עדיין רמי כהן וידידיה רפפורט השנה שימשו כסמכות מקצועית.
דבר שני, גם שני המקרים הם לא ברורים וחותכים. אני מניח שבמקרה של בנקס זה היה מעבר לאני מעדיף את רפי מנקו, אלא לכל ההתנהלות מול בנקס ומול החותן שלו שמימן את החוזה. אני זוכר שבעונה שעברה היו פיצוצים על רקע התפקיד של בנקס בקבוצה. אני יכול להבין מאמן שלא רוצה להתמודד עם שחקן בעייתי וחושב שהוא יוכל לקבל את התרומה שלו ממקום אחר, אולי מהזרים.

בנקס ממש לא בעייתי...אחרי הזובור שפרנקו עשה לו שנה שעברה (איפה היו כל העיתונאים אז???)
הוא נתן מעצמו מעל ומעבר.
אגב מנקו לא הסכים לקצץ בשכרו ככה זה שיש עיתונאים מקורבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:07 pm 
Junior

לא. ככה זה כשיש חוזה חתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:28 pm 
Hall of Famer

באמת שאני לא מבין למה מצפים ממנקו לקצץ במשכורת שלו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 1:30 pm 
Junior

מי מצפה ממנקו לקצץ בשכר? הוא נחתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], גמליאל ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: