סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 1:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 2018/19
הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2018 8:13 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
רמת דיון נמוכה יכולה לנבוע מ: 1)היתלות באילנות שבירים ולא גבוהים מידי (אני מכיר אוהדי הפועל ש..) אגב רמי כהן הודה עכשיו בראיון הודה שרוב אוהדי הפועל לא אוהבים את הדרך 2) לנסות להגחיך את העמדה ולגרור את הדיון לאתה דלוק על צברים ושונא זרים 3) ליצן רפואי..כן אבל יש להפועל כבר אחד כזה בעמדת היו“ר.

בשביל שתנוח קצת נתחיל מהסוף. הפועל הייתה צריכה לגדוע את רומן האבהבים של פרנקו-מנקו כבר בקיץ (בדומה לרומן קטש-פרנקו שכתבתי עליו לא מעט..כנראה פיספסת).אחריי שלא עשתה את זה..נראה לי מופרך שאחרי חמישה (רמי כהן עוד אמר עכשיו בראיון שהם מנסים לחתוך אותו כבר חודש) מחזורים היא מתחילה להשתמש בשק הטריקים המלוכלך של : לנסות להוריד אותו באגרסיביות בשכר , לעשות לו כנראה איזה טריק עם המשכורת (יש הרבה טריקים ולא כולם רצים לתבוע) והדובדבן כמובן לבקש ממנו לא להגיע לאולם.

לגבי הלא להגיע..אם אתה לא רואה את ההשפלה בזה והניסיון לשבור בזה..אתה מיתמם. רמי כהן עכשיו עוד הוסיף עכשיו ברדיו שהצעד נבע כדי שמנקו לא יעכיר את האווירה (זלזול באינטילגנציה של שחקנים) ובאותו משפט הוא הוסיף “אני מאמין שהוא עוד יתרצה“. אם אתה בטוח שצעד כזה נראה טוב בעיניי תומר גינת ושחקנים אחרים אז רוב הסיכויים שאתה טועה.

מה שרמי כהן אמור היה לעשות אחרי הכישלון בהתרת הרומן מנקו-פרנקו בקיץ הוא :1) לקחת אחריות ולהתפטר. כי הוא נתן אישור לחתונה הקתולית הזו רק לפני חודש וחצי.. אבל הבן אדם אפילו לא מסוגל להודות בטעויות אז נעבור הלאה 2) אם מגיע השלב שיש לו מלחמה נסתרת עם פרנקו והם ודאי עברו לשלב כיפוף הידיים, הייתי מפטר אותו לפני. הנהלה לא צריכה לקחת את המושכות מגורם מקצועי. היא צריכה להחליף אותו בגורם אחר. אפילו יצחק פרי עדיף מהסחי הזה 3) לגבי מנקו. הייתי לוקח את מה שהוא היה מוכן לקצץ, מתחיל בהורדת דרגה הדרגתית ושנמוך של המקום שלו בקבוצה ודקות המשחק שלו ומקווה שהוא יבין את המסר עוד כמה שבועות ויבקש לעבור לקבוצה אחרת.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2018 8:21 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:
רמת דיון נמוכה יכולה לנבוע מ: 1)היתלות באילנות שבירים ולא גבוהים מידי (אני מכיר אוהדי הפועל ש..) אגב רמי כהן הודה עכשיו בראיון הודה שרוב אוהדי הפועל לא אוהבים את הדרך 2) לנסות להגחיך את העמדה ולגרור את הדיון לאתה דלוק על צברים ושונא זרים 3) ליצן רפואי..כן אבל יש להפועל כבר אחד כזה בעמדת היו“ר.

בשביל שתנוח קצת נתחיל מהסוף. הפועל הייתה צריכה לגדוע את רומן האבהבים של פרנקו-מנקו כבר בקיץ (בדומה לרומן קטש-פרנקו שכתבתי עליו לא מעט..כנראה פיספסת).אחריי שלא עשתה את זה..נראה לי מופרך שאחרי חמישה (רמי כהן עוד אמר עכשיו בראיון שהם מנסים לחתוך אותו כבר חודש) מחזורים היא מתחילה להשתמש בשק הטריקים המלוכלך של : לנסות להוריד אותו באגרסיביות בשכר , לעשות לו כנראה איזה טריק עם המשכורת (יש הרבה טריקים ולא כולם רצים לתבוע) והדובדבן כמובן לבקש ממנו לא להגיע לאולם.

לגבי הלא להגיע..אם אתה לא רואה את ההשפלה בזה והניסיון לשבור בזה..אתה מיתמם. רמי כהן עכשיו עוד הוסיף עכשיו ברדיו שהצעד נבע כדי שמנקו לא יעכיר את האווירה (זלזול באינטילגנציה של שחקנים) ובאותו משפט הוא הוסיף “אני מאמין שהוא עוד יתרצה“. אם אתה בטוח שצעד כזה נראה טוב בעיניי תומר גינת ושחקנים אחרים אז רוב הסיכויים שאתה טועה.

מה שרמי כהן אמור היה לעשות אחרי הכישלון בהתרת הרומן מנקו-פרנקו בקיץ הוא :1) לקחת אחריות ולהתפטר. כי הוא נתן אישור לחתונה הקתולית הזו רק לפני חודש וחצי.. אבל הבן אדם אפילו לא מסוגל להודות בטעויות אז נעבור הלאה 2) אם מגיע השלב שיש לו מלחמה נסתרת עם פרנקו והם ודאי עברו לשלב כיפוף הידיים, הייתי מפטר אותו לפני. הנהלה לא צריכה לקחת את המושכות מגורם מקצועי. היא צריכה להחליף אותו בגורם אחר. אפילו יצחק פרי עדיף מהסחי הזה 3) לגבי מנקו. הייתי לוקח את מה שהוא היה מוכן לקצץ, מתחיל בהורדת דרגה הדרגתית ושנמוך של המקום שלו בקבוצה ודקות המשחק שלו ומקווה שהוא יבין את המסר עוד כמה שבועות ויבקש לעבור לקבוצה אחרת.

אוקיי. אתה מוזמן לעשות חברות בעמותה, ולהעמיד את עצמך בבחירות הקרובות להנהלה שיתקיימו באפריל 2020. אמנם את הקול שלי לא תקבל, אבל לפי דבריך, כנראה שרוב אוהדי הפועל יבחרו בך.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2018 9:23 pm 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
מודה, לא ממש הבנתי אותך. בוא תסביר לי מאיזה צעד אני אמור להיות לא מרוצה. מההבאה של מקניל? מההבאה של האוול? מזה שחתכו את מנקו? בעיניי שלושה מהלכים מצוינים.
אגב, ההיפרדות ממנקו סוללת את הדרך לזר בעמדה 3, הדבר שהכי חשוב לקבוצה מבחינה מקצועית. אם לא זה, עוד היינו מקבלים עוד גמד לקו האחורי סטייל ריינולדס (שהוא אחלה שחקן אבל הדבר האחרון שאנחנו צריכים כרגע).

על ה"צורך" שלכם בעוד גמד לקו האחורי כבר כתבתי למעשה ...
בסופו של דבר מנקו ומור הוחלפו בשחקנים יקרים מהם ( האוול ומקניל ) , ופרט לשכר נטו כל החלפה גם טומנת בחובה תשלומים מסביב ( פיצויים לעוזב , עמלות חתימה , טיסות וכו' ) . אז אני לא יודע ( אולי אתה ואחרים יודעים יותר ) כמה כסף נשאר כעת להבאת זר רביעי ( האם הבאתו תלויה ישירות בהסדר מול מנקו ? ) , והאם למשל סטו דגלאס לא ייחתך מסיבות דומות עוד חודשיים כדי לנסות ואולי לחסוך עוד כמה משכורות ( ונניח להחליף זר נוסף במקרה הצורך ) .
לצורך העניין , אני חושב שרק החלפה של הולמס בהאוול ( מה שמשנה משמעותית את יכולת הקבוצה במסגרת החוק הרוסי ) , ומחשבה על להביא זר זול ושולי בשביל איזה 15 דקות משחק בעמדות 3-4 , הייתה משפרת לא פחות את הקבוצה , ומשאירה יותר "דרגות חופש" לשינויים בהמשך .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2018 10:00 pm 
Sophomore

אז השחקן המהולל והנפחא החליט להגיע לאימון למרות משאמרו לו לא....אין לי ספק עכשיו שכל מה שהודלף היה על ידי הסוכן של השחקן...לכן הרשו להטיל ספק באמינות הדברים
https://sites.one.co.il/Mobile/Article/ ... 25526.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2018 10:03 pm 
Junior

מה הבעיה? רוצה לשמור על כושר וזה טוב גם לתל אביב: סוף סוף הוא משחק בתפקיד הראוי לו, שחקן לאימונים בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2018 10:21 pm 
Junior

arie כתב:
מה הבעיה? רוצה לשמור על כושר וזה טוב גם לתל אביב: סוף סוף הוא משחק בתפקיד הראוי לו, שחקן לאימונים בלבד.
לא צריך להגזים, הוא יופי של שחקן לקבוצות תחתית / ליגה לאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2018 10:24 pm 
Junior

שחקן אימונים לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2018 10:26 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
חוצפן חיובי כתב:
מודה, לא ממש הבנתי אותך. בוא תסביר לי מאיזה צעד אני אמור להיות לא מרוצה. מההבאה של מקניל? מההבאה של האוול? מזה שחתכו את מנקו? בעיניי שלושה מהלכים מצוינים.
אגב, ההיפרדות ממנקו סוללת את הדרך לזר בעמדה 3, הדבר שהכי חשוב לקבוצה מבחינה מקצועית. אם לא זה, עוד היינו מקבלים עוד גמד לקו האחורי סטייל ריינולדס (שהוא אחלה שחקן אבל הדבר האחרון שאנחנו צריכים כרגע).

על ה"צורך" שלכם בעוד גמד לקו האחורי כבר כתבתי למעשה ...
בסופו של דבר מנקו ומור הוחלפו בשחקנים יקרים מהם ( האוול ומקניל ) , ופרט לשכר נטו כל החלפה גם טומנת בחובה תשלומים מסביב ( פיצויים לעוזב , עמלות חתימה , טיסות וכו' ) . אז אני לא יודע ( אולי אתה ואחרים יודעים יותר ) כמה כסף נשאר כעת להבאת זר רביעי ( האם הבאתו תלויה ישירות בהסדר מול מנקו ? ) , והאם למשל סטו דגלאס לא ייחתך מסיבות דומות עוד חודשיים כדי לנסות ואולי לחסוך עוד כמה משכורות ( ונניח להחליף זר נוסף במקרה הצורך ) .
לצורך העניין , אני חושב שרק החלפה של הולמס בהאוול ( מה שמשנה משמעותית את יכולת הקבוצה במסגרת החוק הרוסי ) , ומחשבה על להביא זר זול ושולי בשביל איזה 15 דקות משחק בעמדות 3-4 , הייתה משפרת לא פחות את הקבוצה , ומשאירה יותר "דרגות חופש" לשינויים בהמשך .

טוב, אז אתה כמובן טועה בענק. דאלאס מור שחקן גרוע מאוד ונזק עצום לכל קבוצה. לא פלא ששנה שעברה הקבוצה שלו הייתה שקועה במקום האחרון (ורק בזכות זה שהוא נפצע לקראת סיום העונה, הם הצליחו לגרד כמה ניצחונות ולהישאר בליגה), ולא פלא שהפועל איתו הייתה במאזן 1:5. ההחלפה של מור במקניל הייתה קריטית. קו אחורי של רביב בכושרו הנוכחי, מור, שולר וים מדר זה קו אחורי לירירדת ליגה ליגה.
חוץ מזה שלא הבנתי את ההיגיון בלהביא זר "זול ושולי" (במילים אחרות, גרוע) ולהישאר עם מנקו. מה עוזר להישאר עם ישראלי וגרוע ולהביא זר גרוע על העמדה שלו? ישראלים יש לנו מספיק. תומר, האוול, רביב, דגלאס, ים מדר. אפילו בתור ישראלי לא צריך את הדקות שלו, עדיף שהם ילכו לישראלים האחרים בקבוצה.
בקיצור, במקום מקניל ועוד זר ברמה גבוהה בעמדות 3-4, היית מציע לנו להישאר עם מור, מנקו ועוד זר בשקל ורבע ובעמדות 3-4. תודה אבל לא תודה...

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 06, 2018 10:42 pm 
Hall of Famer

תשמע , יכולתי כמובן להגיד שמה שצריך לעשות זה להביא עוד שני זרים תותחים , אבל אם אין כסף אז אין כסף . לכל החלפה מוצעת יש מחיר כלכלי , היא לא בחינם ועם סיכונים בפני עצמה .
והטעות בנושא מור היא לא שלי - לא אני זה שהביא אותו , או שהילל אותו כשחקן ( כפי שאתה מנסה להציג ) . למעשה בכלל לא הבעתי דעה בעניינו . אגב , אני מזכיר שדווקא שולר היה מועמד להיחתך עד לרגע האחרון , ולא מור - אפרופו קבלת ההחלטות בקבוצה והצוות המקצועי .

בסגל הנוכחי ( ואפילו עם עוד זר בעמדה מס' 3 , שאני עוד לא רואה מגיע אגב , בטח לא "זר ברמה גבוהה" ) אתה נניח רחוק פציעה אחת של האוול מלהיות עם רוטציה פשוט לא הגיונית הן בגזרת הישראלים , והן בעמדות 3-5 . אבל שוב , כל אחד והסיכונים שהוא מוכן לקחת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 11:31 am 
Junior

ע"פ עמית קרקו מאתר ONE, ג'וש קרטר לתל אביב? ואולי טרנס קינזי?
https://www.one.co.il/article/325684.html?ref=rss

ציטוט:
בתוך כך, בקבוצה מחפשים שחקנים זרים לחיזוק כששמותיהם של אקס הפועל ירושלים, טרנס קינסי וכמו גם שמו של ג'וש קרטר הוצעו למועדון כמועמדים להצטרף לקבוצה של פרנקו. קינסי בן ה-34 שחקנה של הפועל ירושלים עד הקיץ האחרון וכיום שחקנה של דיז'ון הצרפתית וקרטר בן ה-32 היה שחקנה של מכבי אשדוד בין השנים 2010-2012 ובהווה בלימוז' מהליגה הצרפתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 5:09 pm 
Junior

רפי מנקו מגיב בפייסבוק- https://www.facebook.com/rafi.menco
ציטוט:
אין דרך להסביר את התחושה שאתה מרגיש את הצורך לקום ולעזור ואין לך את האפשרות.
ניסיתי לא להגיב כל השבוע, רציתי לתת לקבוצה את השקט עד כמה שאפשר להתכונן למשחק החשוב שהיה אתמול.
אחרי כמה ימים של שתיקה יש דברים שחשוב לי לומר ולהדגיש,
מגיל עשר הדבר היחיד שמעניין אותי זה כדורסל, הדבר היחיד שאני עושה והדבר שהשקעתי עבורו כל-כך הרבה והקרבתי לא מעט מחיי האישיים בדרך.
מאז שאני זוכר את עצמי כל מה שעשיתי מבוקר ועד לילה נעשה בשביל להגשים את המטרה והחלום שלי- להגיע הכי רחוק שאפשר.
כל האנשים שמקיפים אותי יודעים שעבורי כדורסל זה לא רק משחק או תחביב אלא דרך חיים של ממש.
עברתי בכל נבחרות ישראל הצעירות ושימשתי בהן גם כקפטן. כשחקן נבחרת ישראל הבוגרת ובכל הקבוצות שעברתי בהן הקדשתי, ואני ממשיך ואמשיך להקדיש, כל רגע וכל יום בשביל הצלחת הקבוצה, כי אני באמת מאמין שהצלחת הקבוצה היא מעל לכל.

תמיד קל להביט בשורה הסטטיסטית ולהגיד "איזה שחקן גדול" או "איזו נפילה", בלי להבין שבכדורסל יש גם את המעבר שבעיניי לפעמים יותר חשוב.
לפני שנה וחצי הייתה לי הזכות להצטרף להפועל תל אביב. אין ספק שזה מועדון גדול עם קהל גדול. כשהחלטתי להצטרף הצבתי לעצמי מטרה, יחד עם הצוות המקצועי, להביא את המועדון הזה למקום הראוי לו ולהגיע הכי גבוה שרק אפשר.
בעונה שעברה זכיתי להיות חלק מעונה מדהימה שהסתיימה בפיינל פור.

אני הראשון שאודה שהעונה הזו לא נפתחה בצורה שדמיינתי, לא באופן אישי ולא ברמה הקבוצתית, אבל המציאות הזו רק גרמה לי לעבוד יותר קשה בכל יום, בכל אימון, בכדי שאוכל לחזור ולהמשיך להיות שם בשביל החברים שלי לקבוצה, בשביל האוהדים ולמען המועדון.
שום דבר לא ישבור אותי בדרך ליעדים האישיים והקבוצתיים שלי. אני אמשיך לעבוד הכי קשה שאני יכול, גם אם יש מהמורות בדרך.
מעל לכל, אני בטוח שאצא מהתקופה הזאת מחוזק.
מעריך מאוד את התמיכה של כולם.
ועכשיו, תנו לי להמשיך לעשות את מה שאני יודע ומה שאני עושה כבר 15 שנים.
כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 5:14 pm 
Junior

אין בעיה, גם באשדוד והרצליה משחקים כדורסל, לא רוצים אותך, ישלמו לך את מה שמגיע לך, אז תבחר קבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 8:45 pm 
Hall of Famer

הרצליה זו בערך הקבוצה האחרונה בליגה שמתאימה לקלוט אותו כעת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 8:51 pm 
Junior

התכוונתי נהריה, התיקון האוטומטי חשב אחרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 9:23 pm 
Junior

האחרונה בליגה שמתאימה לקלוט אותו היא ראשון. אבל בוא לא נתווכח על זה..היה לי יותר מידי רפי מנקו בזמן האחרון.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 1:34 pm 
Junior

רועי כהן כותב נהדר וחד את מה שכולנו כבר יודעים -
"הפועל ת"א שמו את החותמת על כך שבניגוד למה שמנסים למכור לנו כבר שש שנים, הם לא שונים מאף קבוצה אחרת בליגה."

אני מצרף את החלק המלא מתוך 'הולך למוניטור', הסיכום השבועי:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 92&lang=he

ציטוט:
האחר הוא אני. בשעה טובה אפשר לברך את הפועל ת"א על הצטרפותה כקבוצה מן המניין בליגת העל. טוב, כמובן שאנחנו יודעים שעברו 6 שנים מאז חזרתם של האדומים לליגה הבכירה, אבל בשבוע שעבר הם שמו את החותמת על כך שבניגוד למה שמנסים למכור לנו כבר שש שנים, הפועל ת"א לא שונה מאף קבוצה אחרת בליגה.

בשנים הללו, האדומים ניסו לשוות לעצמם תדמית של "משהו אחר". הרי מדובר בקבוצת אוהדים, אז הם תמיד היו ה"אחרים". אז נכון, עדיין אין בהיכל שלמה להקת מעודדות, וגם קמע לא תמצאו שם, אבל התנהלות טיפוסית של קבוצה בליגת העל - בהחלט. אז למה אני נשמע ציני? כי במסגרת ה"משהו האחר", הפועל ת"א הניפה את דגל השחקן הישראלי. היא הקפידה בעבר לא לנצל את מלוא מכסת הזרים המותרת ולרשום רק ארבעה; בעונה שעברה נמנעה מהחתמתו של חנן קולמן כי התקבלה החלטה שלא להחתים יותר ממתאזרח אחד (החלטה בעלת ניחוחות לא נעימים, נאמר בעדינות), וזאת למרות שהמאמן דני פרנקו רצה בו מאוד (להלן, דריכה מס' 1 על המאמן); היא התגאתה בכך שבעבר נתנה את המפתחות לצעירים כמו בר טימור ותמיר בלאט, הפכה את רביב לימונד לסמל והחתימה שחקני עתיד כמו תומר גינת ורפי מנקו.

אז בשבוע שעבר כל התדמית הזאת נזרקה הצידה. חברים, נמצא האשם בעונה הרעה של הפועל ת"א עד כה, וקוראים לו רפי מנקו. הוא האשם בכך שהאדומים החליט ללכת בכל מחיר להרפתקה חסרת סיכוי באירופה, בניגוד גמור להמלצת המאמן (להלן, דריכה מס' 2 על המאמן), הוא האשם בכך שהקבוצה נבנתה בחיפזון עם שחקנים שפרנקו התריע מראש שאינם מתאימים (להלן דריכה מס' 3). זה הכל רפי מנקו. לא, חלילה, מי שקיבל את ההחלטות הללו.

אז מדוע אני אומר שכל התדמית נזרקה הצידה? כי בסוף בסוף, הפועל ת"א גילתה על עצמה שהיא קבוצת כדורסל שמעוניינת לנצח משחקי כדורסל. ממש כמו כל הקבוצות בליגת העל. אז החליט מי שהחליט שרפי מנקו הוא הבעיה, בניגוד לדעת המאמן (להלן דריכה מס' 4), ושחיסכון של כסף בעמדה שלו יסייע להביא שחקן זר שיביא תפוקה גבוהה יותר.

אז הפועל ת"א, מניפת דגל הישראלים והצמצום במתאזרחים, החליטה לחתוך ישראלי, צעיר, צבר, שחקן נבחרת ישראל, כדי להביא במקומו שחקן זר. על הדרך היא כבר מחזיקה שני מתאזרחים העונה. כאן המקום להדגיש: זכותה של קבוצת כדורסל לחתוך שחקן, גם אם הוא ישראלי, אם היא מאמינה שהמהלך ישפר את הקבוצה. הישראלים אינם קדושים, וכמו שזרים נחתכים כאן כמעט כל שבוע, אין חוק שאוסר על שחרור ישראלים, אפילו לא החוק הרוסי. רק ממי ששיווקה את עצמה כ"משהו אחר", היינו מצפים ל… משהו אחר. המהלך הזה סייע לנו לראות את הפנים האמיתיות של הפועל ת"א, ואם מדובר בפנים יפות - את זה נשאיר לאוהדי הקבוצה להחליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 2:12 pm 
Sophomore

הפועל לא באותו מצב כמו שהיא עלתה ליגה אבל זה לא בגלל מפונמנקו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 2:23 pm 
Junior

אתה בטוח שרועי כהן כתב את זה?
נראה לי קיבל את זה מוכן באימייל מפרנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 2:24 pm 
Freshman

ההילייט של הכתבה זה בכלל מה שהוא כתב על דקוואן ג'ונס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 2:31 pm 
Junior

קורובייב כתב:
אתה בטוח שרועי כהן כתב את זה?
נראה לי קיבל את זה מוכן באימייל מפרנקו.
לגמרי, ליקוק מביך לסבוטאז'יונר הסדרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 3:23 pm 
Hall of Famer

מדהים איך הטור הנ"ל מצליח לקומם בכל אחד מהנושאים שבו עוסק .

נתונים מעניינים על כך שזוסמן זורק מעט , הכל תוך טון נוזף כלפי הקבוצה , למשל "בקבוצה בריאה לא אמור להיווצר מצב שבו השחקן השני בנתח הדקות הוא השחקן האחרון בנתח הזריקות" .
תוך התעלמות קלה מכך שחלוקת הדקות של מכבי בליגה היא ממש לא אופטימלית בכדי לנצח משחקים , אלא יותר מוכתבת מהחוק הרוסי , פציעות , מנוחה לאלו שמשחקים הרבה ביורוליג , "פיצוי" לאלו שמשחקים פחות וכו' .
וכמובן שאין להזכיר את הנתונים אותם הבאתי אתמול : שזוסמן פשוט תורם משמעותית פחות לקבוצה מאשר חלק מהישראלים האחרים , ולא רק עקב כמות הזריקות שכל אחד מהם לוקח .

מסתבר שעדיין ההייפ סביר ראשון לציון לא דעך : "בסיס מצוין, עם הסגל הישראלי אולי הכי עמוק בליגה" , "דשון סטיבנס בשקט בשקט הופך לאחת ההפתעות הנעימות של העונה" , "העתיד של ראשון בכל זאת יכול להיצבע בכתום" .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 3:26 pm 
Junior

רועי כהן פירסם לינק לכתבה בטוויטר שלו, התגובות של אוהדי ת"א לא איחרו לבוא והוא ענה לאחד מהם כך-
https://twitter.com/RoiCohen99/status/1 ... 1968068608
ציטוט:
כמו שאמרתי צור, אתם האוהדים תחליטו אם ההתנהלות של הקבוצה שלכם מתאימה או לא. ולי אתה לא יכול להגיד שפרנקו מדליף לי משהו כי אני לא מסקר את הפועל ת"א. כדי לסכם, אני לא זוכר שורה כל כך ארוכה של החלטות הנהלה נגד דעתו של המאמן, באף קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 3:27 pm 
Junior

לא מאמין לרועי כהן, תמיד היה כתבלב של פרנקו ודומיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 3:28 pm 
Junior

עוד בטוויטר -הפעם של אור שקדי מוואלה-
https://twitter.com/Orshkedy/status/1072440822732374016
ציטוט:
עורך דינו של רפי מנקו, עו"ד רועי רוזן, טוען במכתב להפועל תל אביב, כי שכרו של מנקו מולן (גם כעת), ובעת השימוע שנערך לו, הייתה הלנת שכר של 30 יום. בנוסף, טוען רוזן, כי תלושי השכר של מנקו לא תואמים את התשלומים ששולמו לו, ולכן הם פיקטיביים.

האם רפי מנקו הצליח לגייס את כל אנשי התקשורת לטובתו? או שאולי יש דברים בגו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 3:44 pm 
Hall of Famer

דרך אגב, נראה לי שזה היה מייל משותף של פרנקו ודרוקר לרועי כהן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Bing [Bot] ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: