סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 2018/19
הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 3:59 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אדום88 כתב:
עוד בטוויטר -הפעם של אור שקדי מוואלה-
https://twitter.com/Orshkedy/status/1072440822732374016
ציטוט:
עורך דינו של רפי מנקו, עו"ד רועי רוזן, טוען במכתב להפועל תל אביב, כי שכרו של מנקו מולן (גם כעת), ובעת השימוע שנערך לו, הייתה הלנת שכר של 30 יום. בנוסף, טוען רוזן, כי תלושי השכר של מנקו לא תואמים את התשלומים ששולמו לו, ולכן הם פיקטיביים.

האם רפי מנקו הצליח לגייס את כל אנשי התקשורת לטובתו? או שאולי יש דברים בגו?

לא הבנתי מה מגויס במה שאור שקדי כתב.
הוא בסך הכל דיווח על מה טוען עורך הדין של מנקו והביא גם את תגובת הנהלת הפועל.
כתבה עיתונאית נייטרלית לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 4:03 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
עוד בטוויטר -הפעם של אור שקדי מוואלה-
https://twitter.com/Orshkedy/status/1072440822732374016
ציטוט:
עורך דינו של רפי מנקו, עו"ד רועי רוזן, טוען במכתב להפועל תל אביב, כי שכרו של מנקו מולן (גם כעת), ובעת השימוע שנערך לו, הייתה הלנת שכר של 30 יום. בנוסף, טוען רוזן, כי תלושי השכר של מנקו לא תואמים את התשלומים ששולמו לו, ולכן הם פיקטיביים.

האם רפי מנקו הצליח לגייס את כל אנשי התקשורת לטובתו? או שאולי יש דברים בגו?

הפעם הקבוצה הוציאה הודעה שהדברים לא היו ולא נבראו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 4:04 pm 
Junior

אם אני הנהלה של קבוצת כדורסל בליגת העל לא הייתי רוצה שמנקו יתקרב לקבוצה שלי, בלי קשר ל(אי)יכולת מקצועית זו או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 4:10 pm 
Hall of Famer

באמת בושה שבן אדם דורש לקבל את המשכורת שלו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 4:18 pm 
Junior

אתה כזה.... התכוונתי לכך שהוא מתעקש להישאר במקום שלא רוצה אותו, למרות שהוא אמור לקבל את כל השכר שלו בכל מקרה, לא זוכר שגוני עשה את זה למכבי חיפה, או מור, או הולמס או ג'עפר נומרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 4:39 pm 
Junior

הגדר מקום ? שחקנים זה מקום ? אוהדים ? מאמן ? יו"ר ? לי נראה שחלק מהמקום כן רוצה אותו. או לא רוצה אבל לא בדרך הזאת.

אם אני הייתי מנקו, מן הסתם הדרך הקלה הייתה לחפש דרך החוצה. אבל הנה, אז אולי הוא לא כזה מפומקמנקו [לא זורם...אגב] בכל זאת.

מצד שני[ואני מבין שקשה לך מוטורית להפוך מטבע בכל מה שקשור למנקו] באמת קשה לך לראות למה פחות בא לו ללכת לנהריה ואשדוד ? שני מועדונים שלא ברור אם יהיו קיימים שנה הבאה. נהריה על בעיותיה התקציביות. ואשדוד כל שנה מתחילה בדקה ה91 לבנות קבוצה וגם זה אם ראש המועצה החדש יואיל בטובו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 4:40 pm 
Hall of Famer

אין ספק שזה שהוא רוצה להישאר בקבוצה שלו (ולקבל שכר) זה סימן חזק מאוד עבור קבוצות אחרות שלא ליגוע בו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 4:42 pm 
Junior

או סימן לקבוצה הבאה שתרצה לחתוך/להוריד בשכרו תוך העונה..שיהיה לה קשה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 5:28 pm 
Sophomore

ציטוט:
אדומים יקרים,

בימים האחרונים מתפרסמות ידיעות רבות באמצעי התקשורת השונים, על התנהלות המועדון בעניינו של רפי מנקו.

כבר במהלך השימוע שנערך לשחקן, איימו ראשי ארגון השחקנים על ראשי המועדון כי יפעלו "לפרק אותנו תקשורתית". ואכן, בימים האחרונים מתנהל קמפיין תקשורתי שכל מטרתו - הכפשת המועדון.

הפועל ת"א לא תיגרר לפסטיבל התקשורתי שמארגן לעצמו ארגון השחקנים על גבו של השחקן, ושאינו תורם מאומה לשחקן. העסקתו של רפי מנקו בהפועל ת״א הסתיימה והוא מוזמן למצוא מקומו באחת הקבוצות שמעוניינות בשירותיו.

כל הטענות בדבר "תלושים פיקטיביים" וכדומה מצוצות מן האצבע. השחקן קיבל את כל שכרו עד היום והקבוצה אינה חייבת לו דבר.

חבל שבמקום לעודד ולסייע לשחקן למצוא קבוצה חדשה, עסוקים ראשי ארגון השחקנים בשימור המחלוקת ודחיית הפיתרון שיגיע במוקדם או במאוחר - רק כדי להישאר בכותרות ולהצטלם באתרים שבוע נוסף.

החל מרגע קבלת ההחלטה להיפרד מרפי מנקו, אנו מקבלים ליווי משפטי צמוד בכל צעד שנעשה ופועלים על פי חוק.

יו''ר העמותה רמי כהן שוחח עם שחקני הקבוצה, כשהמטרה שעומדת לנגד עינינו היא המשחק החשוב מול עירוני נהריה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 5:38 pm 
Junior

נשמע מההודעה של רמי כהן שהוא לחוץ שמנקו ימצא קבוצה בהקדם האפשרי, כדי שהוא לא יצטרך לשלם לו את כל הכסף ולצאת פארש מכל ההיבטים- גם לא לחסוך שום שקל (כפי שציפה) וגם לשלם שכר מלא לשחקן שבכלל לא משחק אצלך (ואז, אם כבר ממילא משלמים לו הכל ולא חוסכים כלום, כבר עדיף שיישב אצלך על הספסל ויתרום משהו. אם כבר משלמים...)

סתם מתוך סקרנות, אם מנקו לא מוצא אף קבוצה שתקלוט אותו (ותשתתף בשכרו), האם עדיין ראשי תל אביב יביאו זר רביעי? הרי כל הפואנטה בשחרור מנקו זה לטובת מה שציינתי. אבל אם רפי מנקו לא חותם באף קבוצה אחרת --- תל אביב משלמים לו 100% ללא סיוע של אף קבוצה אחרת -- הכסף שציפו לחסוך ובעזרתו להחתים זר לא קיים --- לא מביאים זר ופשוט נותרים עם הסגל שרץ פחות רפי מנקו.

האם זה מדויק?

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' דצמבר 11, 2018 5:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 5:41 pm 
Junior

עדיף שלא יהיה בכלל בסביבה של הפועל ת"א, הוא גורם לדמורליזציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 6:07 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
נשמע מההודעה של רמי כהן שהוא לחוץ שמנקו ימצא קבוצה בהקדם האפשרי, כדי שהוא לא יצטרך לשלם לו את כל הכסף ולצאת פארש מכל ההיבטים- גם לא לחסוך שום שקל (כפי שציפה) וגם לשלם שכר מלא לשחקן שבכלל לא משחק אצלך (ואז, אם כבר ממילא משלמים לו הכל ולא חוסכים כלום, כבר עדיף שיישב אצלך על הספסל ויתרום משהו. אם כבר משלמים...)

סתם מתוך סקרנות, אם מנקו לא מוצא אף קבוצה שתקלוט אותו (ותשתתף בשכרו), האם עדיין ראשי תל אביב יביאו זר רביעי? הרי כל הפואנטה בשחרור מנקו זה לטובת מה שציינתי. אבל אם רפי מנקו לא חותם באף קבוצה אחרת --- תל אביב משלמים לו 100% ללא סיוע של אף קבוצה אחרת -- הכסף שציפו לחסוך ובעזרתו להחתים זר לא קיים --- לא מביאים זר ופשוט נותרים עם הסגל שרץ פחות רפי מנקו.

האם זה מדויק?

לא.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 6:11 pm 
Junior

במקום להגיד סתם לא ריק מתוכן, אולי תתקן אותי?

נניח ותל אביב נאלצים לשלם 100 אחוז מן המשכורת לרפי , מניין יגיע הכסף לזר הנוסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 6:53 pm 
Sophomore

הוסבר בדיון אחר פה עיקרון של הפחתת נזק. מנקו לא יכול לשבת בבית כל העונה ולקבל את כל החוזה שלו בלי לחפש קבוצה. מכיוון שיש לפחות קבוצה אחרת שרוצה אותו והגיעה איתו לסיכום כספי, על פניו גם מבחינה משפטית מנקו לא זכאי לקבל מהפועל את כל יתרת החוזה שלו.
מעבר לעניין המשפטי, אין היגיון בזה שמנקו יעדיף לשבת בבית מאשר ללכת לשחק בקבוצה אחרת. אני מאמין שזה עניין של זמן עד שהוא יתעשת ויפנים את המצב שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 8:41 pm 
Junior

פספסתי את הדיון, בקצרה, אם מנקו קיבל הצעה מנהריה (נגיד) והוא לא רוצה לקחת אותה. מכל סיבה שהיא, האם זו סיבה משפטית קבילה לא לשלם לו את מלוא השכר שהובטח לו?

הוא חייב לקחת כל הצעה שתונח על השולחן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 8:48 pm 
Junior

הוא לא חייב לקחת כלום מן הסתם, אבל בהחלט יכול להיות שאם זה יגיע לבית המשפט סכום הפיצוי שמנקו יקבל יהיה קטן יותר מכיוון שהוא סירב להצעות.

בינתיים עורך הדין של מנקו טוען שמה שהפועל עשתה יכול לחסל למנקו את הקריירה. לא פחות.
האמת? צודק. מי יודע לאן הוא יתדרדר ללא האיתרוג של פרנקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 9:08 pm 
Freshman

לא יכול להיות. בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 9:36 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
פספסתי את הדיון, בקצרה, אם מנקו קיבל הצעה מנהריה (נגיד) והוא לא רוצה לקחת אותה. מכל סיבה שהיא, האם זו סיבה משפטית קבילה לא לשלם לו את מלוא השכר שהובטח לו?

הוא חייב לקחת כל הצעה שתונח על השולחן?

יש לו כרגע הצעה מאשדוד. זו הצעת עבודה המתאימה למקצוע שלו מן הסתם, מקבוצה שמשחקת במסגרת הבכירה ביותר בענף שלו בארץ כך שאין פגיעה בכושר ההשתכרות שלו או במעמדו המקצועי (זה לא שההצעה היא מהליגה הארצית), במרחק 40 דקות נסיעה ממקום העבודה הנוכחי שלו כשאין לו שום בעיית התניידות (בשלוש השנים האחרונות הוא שיחק בירושלים, אילת ותל אביב). אני לא רואה איך הוא יוכל לוותר על ההצעה הזאת ולטעון אחר כך בבית משפט שהוא חיפש באופן אקטיבי ובתום לב עבודה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 9:25 am 
Junior

אני באמת שואל ולא כדי להתריס אבל מה אם הוא פשוט לא רוצה לשחק באשדוד מכל סיבה שהיא?

כל החישובי דקות נסיעה מתל אביב וכ'ו. איך זה קשור אם פשוט השחקן לא מעוניין לשחק שם? מכל סיבה שהיא. זה זכותו לא?

אם פוטרתי מחוזה עתק בחברת הייטק ואותה חברה יודעת שקיבלתי הצעה נדיבה לא פחות מהמתחרה הגדולה שלה בשוק (נגיד פוטרתי מאמאזון וקיבלתי הצעה מאיביי) . האם אני אשכרה חייב לקחת את ההצעה הזו כדי לא לפגוע בזכויות שלי?

לא בקטוע עצלני עכשיו. פשוט לא בא לי לעבור לאיביי כי אני פשוט לא רוצה. לא מתחבר לוייב של העבודה הזו, פשוט לא רוצה. אנחנו במדינה חופשית וכל אחד בוחר איפה לעבוד, ואם צריך אני אשלם מחיר על זה ואשב בבית גם שנתיים ללא עבודה. אבל בסופו של דבר זה עניין אישי שלי ופרטי כיצד לנהל את חיי ואיפה לעבוד.

זה נשמע לי קצת הזוי. למה שמנקו יהיה אשכרה חייב לשחק באשדוד אם הוא לא רוצה...? זה אולי נשמע מפגר אבל אני באמת לא מבין למה הוא חייב לקחת את ההצעה הזו כדי לא לפגוע לו בפיצויים.

לכאורה כל קבוצה שרוצה להיפטר משחקן יכולה לעשות זאת ולהתייעל כלכלית, רק אם היא "שומעת" על קבוצה אחרת שרוצה לקלוט את השחקן? (ורצונותיו של השחקן לא משנות כי לכאורה לפי דברייך, כך או כך הוא יהיה חייב לקחת את ה"עבודה חדשה" שסידרו לו, כדי לקבל את התמורה המגיעה לו, שוב לכאורה, כי אני לא יודע אם זה מדויק בכלל, נשמע לי הזוי)

אפשר להתחיל מההתחלה ולשאול את השאלה פשוטה - אם הוא פוטר מעבודה כלשהי (במקרה הזה מתל אביב) והיה חתום על סעיף שבו במידה והוא מפוטר הוא מקבל את כל השקל שמגיע לו בלי קשר למה שקורה בחייו - מדוע מלכתחילה הוא חייב לחפש עוד עבודה? לא שזה הגיוני (כי שחקן כדורסל רוצה לשחק, כדי להישאר רלוונטי ולשמור כל כושר ועוד אלף סיבות) אבל נניח והוא רוצה "לחגוג" על הכסף מהפועל תל אביב, לשבת רגל על רגל ולצאת עכשיו למנוחה עד היום האחרון בחוזה אל מול הפועל תל אביב. מה שנקרא "לנצל את המצב", סתם ככה, כי זו זכותו וכי אתם אלה שפיטרתם אותו...

זה לא זכותו? שוב, הרי אתם אלה שזרקתם אותו, ולקחתם בחשבון שתשלמו לו כל שקל. בכל מקום פימפתם את זה, שתדאגו שמה שמגיע לרפי מנקו מבחינה כספית לא ייפגע...לא שמעתי את רמי כהן אומר "הפועל תל אביב תעמוד בכל התחייבויותיה לשחקן, א-ב-ל רק אם ימצא קבוצה אחרת לשחק בה".

צר לי אבל אני עדיין לא מבין מדוע הוא "אנוס" לקחת הצעה עבודה כלשהיא, למרות ההסברים שהבאת (מרחק נסיעה סביר מגוש דן + קבוצה בליגה הראשונה).
ואם זה נשמע שאני עושה דווקא אז לא, אני ממש לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 10:11 am 
Hall of Famer

אדום88 שוב צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 10:22 am 
Junior

לך לנושא של מחזור 9 בליגה, עמוד 4 (אפילו מצאתי לך את העמוד הספציפי), וכתוב שם בדיוק בדיוק למה אתה טועה, כולל לינקים לחוקי העבודה במדינת ישראל.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 10:23 am 
Junior

עופר האדום כתב:
אדום88 שוב צודק.

לא רק שהוא טועה (וגם אתה מוזמן לקרוא ולהחכים), לא ברור לי מתי הוא קודם צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 10:27 am 
Junior

לא בטוח שזה קביל בבית משפט, נשמע לי מופרך ברמות

אם מנקו לא רוצה לשחק באשדוד, הוא לא ישחק, ויקבל את כל מה שמגיע לו מהפועל תל אביב

ראשי תל אביב לא יכולים להכתיב לו היכן לשחק אחרי שהם בעצמם פיטרו אותו. ואני בטוח בכך. אתם פיטרתם אותו, תישאו בתוצאות

*בלי קשר, לטובת מנקו, כדי לו למצוא קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 10:33 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:
אדום88 שוב צודק.

לא רק שהוא טועה (וגם אתה מוזמן לקרוא ולהחכים), לא ברור לי מתי הוא קודם צדק.

הוא צדק בטענה שאף אחד לא יכול להכריח את מנקו לשחק איפה שהוא לא רוצה לשחק , ושהפועל ת"א אמורה לשלם לו עד השקל האחרון שבחוזה כל עוד הוא לא מוצא קבוצה שבה הוא כן רוצה לשחק.... נשמע לי מאוד ברור מאליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 10:56 am 
Hall of Famer

חוששני שהתלאביבים צודקים.
חובת הקטנת הנזק אכן מוטלת על העובד במקרה כזה.

כמובן שהשאלה עד כמה הוא צריך להתאמץ תלויה בנסיבות, ועל השאלה האם חוזה באשדוד נחשב למאמץ סביר או לא אין תשובת טקסטבוק (תחושתב הבטן שלי - זה סביר לגמרי), אבל קייס בסיסי כמובן שיש כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1, מנחם ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: