סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 4:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 10:30 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, בדבר אחד טעיתי, עדיין לקטש יש פטיש בלתי נשלט ליוגב אוחיון, 0 דקות היום לבר טימור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 10:33 pm 
Hall of Famer

איך יכול להיות שבהתקפה הכי חשובה במשחק פאקינג באטלר עם אפס ממאתיים מהשדה לוקח את הכדור לסל....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 10:40 pm 
Hall of Famer

משחק מרשים מאוד של היוונים. מצד שני הפועל פשוט לא הסתדרה עם הפיזיות, בתוספת עוד יום מחריד מבחוץ (בראשות באטלר המופלא, וגם פלדין ביום זוועה) וניהול משחק לא טוב של קטש בחלק מהדקות, בעיקר ייבושים מוגזמים של תומאס ופלדין. מי שחשב שהפועל פייבוריטית לתואר חטף כאפה לפנים.

ומי שיחק הכי הרבה היום? אכן, דשון באטלר עם 35 דקות וחצי .... רק היום רואים כמה החיסרון של כריס ג'ונסון משמעותי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ג' דצמבר 11, 2018 10:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 10:43 pm 
Freshman

מה שכן, עודד קטש אמר לפני המשחק: "יש לי הרגשה שיהיה כיף".

צדק ביג טיים 8)

(והאירבול של ש.ע.ס. דקה וחצי לסוף..priceless).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 10:44 pm 
Junior

הוא כבר לא שמש העמים בשבילך? מאכזב...

או ש"ש.ע.ס" זה שמש העמים סטודמאייר

אם כן אחלה כינוי, מבטיח לאמץ

נ.ב
arie, אמרתי לך שהביטחון מהצהריים היה מנותק מן המציאות, חסרונו של ג'ונסון הורגש כהוגן
להגיד "אם או בלי ג'ונסון הפועל צריכה לקחת בקלות את המשחק הזה" זה חסר כל משמעות והרי לך התוצאה

יאללה, נחזיק לאצבעות למעידה של אא"ק בהמשך, הסיבוב השני עוד ארוך, אולי כן נסיים במקום ה-1 בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 10:54 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ירושלים עדיין מועמדת חזקה לקחת את הגביע הזה, בטח אפ תארח את הפיינל פור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 11:03 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ירושלים עדיין מועמדת חזקה לקחת את הגביע הזה, בטח אפ תארח את הפיינל פור.
אמת. בתום משחק אחד לא חורצים גורלות.

אבל זאת הייתה חתיכת סטירה מצלצלת לקטש, לא שאני חושב שזה יעזור כי יש לו כמה ברגים בראש שלא זזים ושהוא "מקובע עליהם".
אבל אולי להבא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 11:26 pm 
Senior

הפועל בינתיים מתוך 80 דקות נגד אא"ק, שיחקה כדורסל מצוין ב30-35 דקות בערך ושיחקה ממש רע ב50 הנותרות.
אפשר להאשים היום את ערב הקליעה החלש במיוחד, אבל הפועל גם פשוט נראתה לא בעניינים מבחינה מנטלית למשך יותר מדי זמן - לא מספיק מפוקסת, מבוהלת מהאגרסיביות, חבל.
התקפית קבוצה לא יכולה להרשות לעצמה מחציות כמו המחצית השנייה.

מבחינת קטש בהחלט ניהול משחק רע, גם החילופים וגם פסקי הזמן פשוט לא תוזמנו נכון והתחושה היא שהוא קצת הגיש לאאק את הריצות שלהם במשחק על מגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 8:44 am 
מנהל פורום

פתיחת עונה טובה פלוס להפועל בכל אופן, אבל קטש מאמן לא ענייני. אין שום סיבה לזה שטימור מיובש, הוא שחקן טוב יותר גם מבלאט וגם מאוחיון. אין שום סיבה לזה שאליהו מקבל דקות באירופה, ואין שום סיבה לזה שאוחיון בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 9:41 am 
Junior

קטש מעדיף את בלאט כי הוא שחקן פיקנרול מצויין וטימור שחקן פיקנרול מזעזע. השאלה היא איך יכול להיות שגם ביום שבו השלשות לא נכנסות ובמשחק שבלאט פותח בהגנה הכי גרועה שאפשר לדמיין (הוא היה במוד כלב נחייה: ״בוא, בוא. זה פה. לא, לא... טיפה ימינה. הנה, אתה ממש בטבעת. מעולה...״), הוא מגיע פחות או יותר לממוצע הדקות שלו.

ובלי קשר לכושר הספציפי של בלאט, אני חושב שהטעות הגדולה של קטש, לפחות מאז הפציעה של ג׳ונסון, היא שהוא לא מבין שכשג׳ייקובן בראון על המגרש, והוא צריך להיות על המגרש יותר, תמיר הקטן הופך להיות די מיותר (בראון משמעותי יותר כשהכדור אצלו ביד והוא יעיל בפיקנרול לא פחות מבלאט) ואז אפשר לקבל תרומה גם מטימור. בעיקר במשחקים שמשחקים דקות משמעותיות עם 3 גארדים.

דווקא אוחיון היה בסדר גמור אתמול וייצב את ההגנה, אחרי הפתיחה החמאתית בראשות בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 10:04 am 
Hall of Famer

לכתוב כרגע שבר טימור יכול לתרום להפועל יותר מתמיר בלאט או שהוא יותר טוב מתמיר בלאט זה על גבול הבדיחה. טימור "תקוע" לגמי בין שתי העמדות , הוא לא באמת רכז והוא מנהל משחק רע , ומצד שני הקליעה שלו מאוד לא יציבה כדי לשחק בעמדה 2. מבחינת ניהול המשחק , בלאט עולה עליו ב-10 דרגות , ולפחות באירופה גם יוגב יותר מתאים מבחינת הלחץ, ההגנה שלו וריכוז המשחק (למרות שליוגב אין ביטחון במסירות פשוטות בתקופה האחרונה, אבל בתיאוריה הוא גם מנהל משחק הרבה יותר טוב מבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 10:16 am 
מנהל פורום

טימור שומר טוב בהרבה מבלאט, מוביל כדור טוב יותר משאתם חושבים, חזק יותר מבלאט, קולע לא הרבה פחות טוב, פחות כופה את עצמו ויכול לשחק ליד כל אחד מהזרים.
וללא קשר לבלאט, אוחיון כבר לא שחקן כדורסל. לשים אותו על המגרש ולא את טימור זה לא ענייני וזה לא כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 10:25 am 
Senior

אני מסכים שלפי מה שבלאט נראה העונה, לעומת מה שברטי הראה בשנים האחרונות, בלאט מתאים יותר ממנו למה שהפועל צריכה באירופה.
לעומת זאת, ברטי באמת לא קיבל השנה מספיק דקות כדי שנוכל להגיד שהוא לא שווה את ה10-15 דקות למשחק ועם איך שבלאט נראה אתמול, מעבר ל3 דקות טובות ברבע השלישי, באמת שלא היה מה להפסיד.

אוחיון דווקא באמת היה בסדר אתמול יחסית. טוב מבלאט בכל אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 12:40 pm 
Hall of Famer

https://m.ynet.co.il/Articles/5424154
השחקנים נגד אליהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 1:07 pm 
Junior

RREEDDTT האם שמת לב שמכל הכתבה הזו יש שני משפטים על אליהו? למה בחרת דווקא בכותרת המפוצצת/קליק בייט הזו?

ציטוטים:

1. המשפט הראשון ממש בהתחלה
ציטוט:
בסיום המשחק, מספר אוהדים קיללו את ליאור אליהו וצעקו לו "תפרוש כבר". בקבוצה לא התייחסו ברצינות לאותם אוהדים מאחר ומדובר בקומץ קטן של שניים-שלושה אנשים, שכבר שזורקים הערות לאנשי צוות רבים בקבוצה כבר זמן רב.
ו...אז המשך:
ציטוט:
חלק מהשחקנים דווקא כן הסכימו עם הדברים שנאמרו על אליהו: "הוא אדיש. לפעמים רואים את זה בחדר ההלבשה ולפעמים גם על הפרקט ברגעים שהוא אמור לקחת אחריות כקפטן הקבוצה".
בקיצור -
לא צריך לקלל אותו, ממש לא. אבל ליאור יושב על חוזה עתק שלא שווה חמישית ממנו כרגע, ולכן, כולנו (כולל הצוות המקצועי בהפועל) ממתינים בסבלנות שהוא יסיים את החוזה, ויפנה ממון לא דל בכלל כדי להחתים במקומו לפחות שני ישראלים בכירים אחרים, צעירים, רעננים שיבואו לטרוף את הפרקט.

נ.ב
גם אני יכול להגיד ששמוליק, יוסי ומנשה אמרו ככה וככה וככה, וזה יתן לזה משנה תוקף אם אשים לזה גרשיים, לא ככה?

אז הנה- היום אפרת עמורבן אמרה לי "אדום88, וואלה אתה מזה חתיך היום, אולי תצא איתי לדרינק קטן?".
בלי הוכחות, בלי כלום. היא פשוט אמרה לי. כמו שהשחקנים דיברו איתה ואמרו לה את הדברים על ליאור עצלניהו (ממש גילו פה את אמריקה). :)

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' דצמבר 12, 2018 1:12 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 1:10 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
פתיחת עונה טובה פלוס להפועל בכל אופן, אבל קטש מאמן לא ענייני. אין שום סיבה לזה שטימור מיובש, הוא שחקן טוב יותר גם מבלאט וגם מאוחיון. אין שום סיבה לזה שאליהו מקבל דקות באירופה, ואין שום סיבה לזה שאוחיון בכלל.

בגדול, כן. אבל אתמול, בלי אוחיון הרבע הראשון היה נגמר במינוס עשרים. הייבוש של טימור אתמול היה שטות גדולה, אבל היה צריך לבוא על חשבון בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 2:23 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
RREEDDTT האם שמת לב שמכל הכתבה הזו יש שני משפטים על אליהו? למה בחרת דווקא בכותרת המפוצצת/קליק בייט הזו?

האם הסתכלת על הכותרת של הכתבה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 2:26 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אדום88 כתב:

האם הסתכלת על הכותרת של הכתבה?

כן, ועדיין לא צריך להעתיק כותרת כזו, לYnet יש אינטרס לקליק-בייט, ל-RREEDDTT לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 2:28 pm 
Hall of Famer

למה לא צריך להעתיק את הכותרת?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 2:29 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
למה לא צריך להעתיק את הכותרת?
כי אני לא רואה בזה ערך מוסף כאשר הכותרת לא מספרת את הנאמר בתוך הכתבה
עניין סובייקטיבי כנראה

אבל אותי זה מעצבן להיכנס לכתבה שטוענת "שחקני הפועל יוצאים על אליהו" שתבכלס הכתבה היא מסכמת את המשחק / תגובות למשחק, ויש איזה חצי משפט על הנושא בכותרת.

כאשר פה בפורום משתמש הבוחר לשתף כתבה שהוא עיין בה טרם הפרסום, והוא יכול לשמש כ"מסננת" חכמה ולסנן את הכותרת המנותקת מן הנאמר בכתבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 2:41 pm 
Junior

ואני חושב שקצת מודעות עצמית לא תזיק.
רק אתמול נתת לינק לכתבה של אור שקדי על הלנת השכר לכאורה של מנקו ו"תהית" האם כל הכתבים מוטים לטובת מנקו או שיש דברים בגו. כשנכנסים לכתבה לעומת זאת, רואים ששקדי רק מצטט את הסוכן של מנקו וגם מביא את תגובת הנהלת הפועל.
קצת משעשע שעכשיו אתה מלין על הטעייה שכזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 2:48 pm 
Junior

אני לרוב מצטט את הכתבות שאני שם פה כדי למנוע הקלקה מיותרת ואם אתמול שמתי קישור ללא ציטוט מהכתבה זה היה בטעות

דרך אגב, לאחר מכן כבר הייתי מוכן בפרסום הפוסט הרשמי של הנהלת תל אביב בעמוד הפייסבוק הרשמי של המועדון, אך הקדימו אותי ולכן נמנעתי מכפילויות
כלומר אני משתף פה כל ידיעה שאני מעיין בה ולא רק כתבות שהם בעד רפי מנקו ונגד תל אביב בנושא שהזכרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 5:01 pm 
Junior

אז משום מה אתמול לא רק שלא ציטטת את הכתבה, אלא הוספת פרשנות מטעה.
מכיוון שהאמת היא עד כדי כך נר לרגליך, אני משער שזה מקרי לחלוטין שטעית דווקא במקרה הזה ולא קשור בשום צורה לכך שאתה מנגח את הנהלת הפועל ואוהדיה בכל פוסט שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 9:57 pm 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
טימור שומר טוב בהרבה מבלאט, מוביל כדור טוב יותר משאתם חושבים, חזק יותר מבלאט, קולע לא הרבה פחות טוב, פחות כופה את עצמו ויכול לשחק ליד כל אחד מהזרים.
וללא קשר לבלאט, אוחיון כבר לא שחקן כדורסל. לשים אותו על המגרש ולא את טימור זה לא ענייני וזה לא כדורסל.

אני עצוב ממה שאני חושב כי אני ממש אוהב את בר
הוא אחלה בן אדם ממה שראיתי , כנראה טוב לחדר הלבשה , כנראה עובד קשה.
אבל אחרי כל זה , הוא פשוט לא שחקן לרמות של הפועל (גם לא בגרסת הצמפיונס ליג שלה )

נכון הוא שומר יותר טוב מבלאט , לא חוכמה גדולה , גם אתה שומר יותר טוב ממנו.
אבל זה לא מביא אותו לדרגת שמירה טובה , הוא עדיין שומר שפשוט לא יכול לשמור שחקן סביר
הבחור נתקע בכל חסימה אפשרית ולעולם לא מצליח להתאושש ולחזור להגנה.
הוא לא טוב בחילוף על שחקנים חזקים (בזה למשל בלאט הרבה יותר טוב ממנו )

הוא כן טוב בלחץ על מוביל כדור ובירידה מהירה להגנה אחרי איבוד או ריבאונד הגנה.

בהתקפה , לבר יש מה לתרום כשחקן משלים.
כשהוא ביום קליעה טוב יש לו מה לעשות על המגרש בכל הרמות שאחנו נמצאים בהן.
אבל כושר הקליעה הטוב שלו הוא מאוד מאוד תלוי ביטחון וזה בא והולך אצלו , בעיקר הולך
הוא לא חודר טוב
וגם כשהוא חודר , הוא מתקשה לסיים מול השחקנים שממתינים לו מתחת לסל

אבל הדבר שהכי פוגע בו הוא שהוא פשוט לא שחקן פיק אנד רול טוב
והשיטה שלנו היא מבוססת פיק אנד רול

אז בקיצור כשאתה מעלה את בר וכשאתה מעלה את בלאט , אתה יודע שהקבוצה תצטרך לעבוד בשבילם בהגנה
במקרה של בלאט לפחות יש צד חיובי כי בדקות שלו , הוא איום קבוע להגנה של הקבוצה השניה והוא מניע את ההתקפה שלנו
בר הוא חיסרון בהגנה וגם לא תורם משהו מיוחד בהתקפה

אז פשוט לא נשאר לו הרבה מקום ברוטציה , בעיקר כשכולם בריאים ובאירופה יש מיליארד זרים.

יוגב מאז שהגיע להפועל היה בעיקר רע.
אני מבין לחלוטין את מי שאומר שהוא גמר את הקריירה רק שכח לפרוש רשמית.
אני עדיין מאמין שאפשר להעלות לו את הביטחון קצת ולקבל שחקן שתורם באופן קבוע לקבוצה.
אין ספק שהוא השחקן הכי מנוסה בקבוצה שלנו
הוא גם השומר הכי טוב בעמדות הגארדים (בטוח בפוטנציאל שלו , לדעתי גם בפועל עכשיו בכושר הלא טוב שלו אף אחד לא מתקרב אליו בהגנה )

בקיצור ללכת על בלאט זה חובה כי אין לנו ברירה אחרת
ללכת על יוגב זה באמונה ותקווה שיש משהו להוציא ממנו ושהוא יחזור לשחק כדורסל (אגב אתמול הוא היה אחד הגורמים שחזרנו למשחק , כמו גם בחצי מול חולון שנה שעברה הוא היה היחידי שהתמודד מול טו הולואי ששרף אותנו )

בגלל שהבעיה של בר ושל יוגב היא בעית ביטחון , אז קטש מחליט מראש לפי סוג המשחק , מי מהם ישחק.
לדעתי הוא גם מודיע לשני שהוא פחות ישחק במשחק הקרוב
להבנתי 2 השחקנים בסדר עם זה
ולכן יוצא שפעם זה מיובש ופעם השני
והאמת שממש כל הכבוד לשניהם על הוויתר אגו שהם עושים למעט הקבוצה

יאללה הפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2018 12:09 am 
Hall of Famer

הסיפור מאוד פשוט לטעמי
הכדורסל של קטש מתבסס בצורה חריגה על פיק אנד רול , כאשר יתר השחקנים נדרשים לתכונות משלימות כדי למקסם זאת : קליעה טובה לשחקני החוץ , וגבוהים אתלטיים שמהווים מטרה ניידת . היות שטימור לא בולט כשחקן עם הכדור היד במשחק של בין שניים או לחילופין בקליעה - הוא די הולך לאיבוד בצורת משחק שכזו . כנ"ל למשל דאוסן ( שנותן כידוע אחלה עונה בספרד ) ולא מצליח לבוא לידי ביטוי בנבחרת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3, אבו שוקרי, סאבוניס ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה