ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
טימור שומר טוב בהרבה מבלאט, מוביל כדור טוב יותר משאתם חושבים, חזק יותר מבלאט, קולע לא הרבה פחות טוב, פחות כופה את עצמו ויכול לשחק ליד כל אחד מהזרים.
וללא קשר לבלאט, אוחיון כבר לא שחקן כדורסל. לשים אותו על המגרש ולא את טימור זה לא ענייני וזה לא כדורסל.
אני עצוב ממה שאני חושב כי אני ממש אוהב את בר
הוא אחלה בן אדם ממה שראיתי , כנראה טוב לחדר הלבשה , כנראה עובד קשה.
אבל אחרי כל זה , הוא פשוט לא שחקן לרמות של הפועל (גם לא בגרסת הצמפיונס ליג שלה )
נכון הוא שומר יותר טוב מבלאט , לא חוכמה גדולה , גם אתה שומר יותר טוב ממנו.
אבל זה לא מביא אותו לדרגת שמירה טובה , הוא עדיין שומר שפשוט לא יכול לשמור שחקן סביר
הבחור נתקע בכל חסימה אפשרית ולעולם לא מצליח להתאושש ולחזור להגנה.
הוא לא טוב בחילוף על שחקנים חזקים (בזה למשל בלאט הרבה יותר טוב ממנו )
הוא כן טוב בלחץ על מוביל כדור ובירידה מהירה להגנה אחרי איבוד או ריבאונד הגנה.
בהתקפה , לבר יש מה לתרום כשחקן משלים.
כשהוא ביום קליעה טוב יש לו מה לעשות על המגרש בכל הרמות שאחנו נמצאים בהן.
אבל כושר הקליעה הטוב שלו הוא מאוד מאוד תלוי ביטחון וזה בא והולך אצלו , בעיקר הולך
הוא לא חודר טוב
וגם כשהוא חודר , הוא מתקשה לסיים מול השחקנים שממתינים לו מתחת לסל
אבל הדבר שהכי פוגע בו הוא שהוא פשוט לא שחקן פיק אנד רול טוב
והשיטה שלנו היא מבוססת פיק אנד רול
אז בקיצור כשאתה מעלה את בר וכשאתה מעלה את בלאט , אתה יודע שהקבוצה תצטרך לעבוד בשבילם בהגנה
במקרה של בלאט לפחות יש צד חיובי כי בדקות שלו , הוא איום קבוע להגנה של הקבוצה השניה והוא מניע את ההתקפה שלנו
בר הוא חיסרון בהגנה וגם לא תורם משהו מיוחד בהתקפה
אז פשוט לא נשאר לו הרבה מקום ברוטציה , בעיקר כשכולם בריאים ובאירופה יש מיליארד זרים.
יוגב מאז שהגיע להפועל היה בעיקר רע.
אני מבין לחלוטין את מי שאומר שהוא גמר את הקריירה רק שכח לפרוש רשמית.
אני עדיין מאמין שאפשר להעלות לו את הביטחון קצת ולקבל שחקן שתורם באופן קבוע לקבוצה.
אין ספק שהוא השחקן הכי מנוסה בקבוצה שלנו
הוא גם השומר הכי טוב בעמדות הגארדים (בטוח בפוטנציאל שלו , לדעתי גם בפועל עכשיו בכושר הלא טוב שלו אף אחד לא מתקרב אליו בהגנה )
בקיצור ללכת על בלאט זה חובה כי אין לנו ברירה אחרת
ללכת על יוגב זה באמונה ותקווה שיש משהו להוציא ממנו ושהוא יחזור לשחק כדורסל (אגב אתמול הוא היה אחד הגורמים שחזרנו למשחק , כמו גם בחצי מול חולון שנה שעברה הוא היה היחידי שהתמודד מול טו הולואי ששרף אותנו )
בגלל שהבעיה של בר ושל יוגב היא בעית ביטחון , אז קטש מחליט מראש לפי סוג המשחק , מי מהם ישחק.
לדעתי הוא גם מודיע לשני שהוא פחות ישחק במשחק הקרוב
להבנתי 2 השחקנים בסדר עם זה
ולכן יוצא שפעם זה מיובש ופעם השני
והאמת שממש כל הכבוד לשניהם על הוויתר אגו שהם עושים למעט הקבוצה
יאללה הפועל !