סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 4:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לילה נוסף של נ.ב.א.
הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 8:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
גיזס....אתה עדיין מתקשה וחוזר על זה שאני חושב שיש סיכוי שהם מגיעים לגמר מערב אבל זה לא אומר כלום. אתה לא מחזק את הטענה שלך בזה שאתה טוען שאני חושב שהם עלולים להגיע לגמר מערב.
פעמיים חזרת על זה באותה תגובה. מדהים.

מה שמדהים זה השילוב החד פעמי שאתה מביא בין טיעון משמים ורדוד, חוסר הבנת נקרא קיצוני, התנשאות ריקה ודושבאגיות. אגב, המילה הנכונה בעברית היא "עשויים" ולא "עלולים".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 8:40 am 
Sophomore

אני חושב שבמקרה הזה זה אולי נכון לומר "עלולים" כי זה די ברור שסטריאני כרגע ממש חושק בכך שהלייקרס ירדו ליגה בשביל שהוא יוכל ללעוג לך לנצח. לכן הישג שלהם הוא מאורע ממש שלילי.

לפני כמה ימים סטריאני גם היה לועג על יתרון ביתיות ללייקרס, אבל המציאות של הלייקרס היום יותר מוצלחת משהייתה לפני כמה ימים אז הדיסקט מתעדכן בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 8:55 am 
Junior

מדהים שבכל איטרציה שלו בפורום, נדב מוצא יוזרים להתנצח איתם ולהעליב
והוא, כמובן, תמיד צודק
Not the hero we deserve

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 2:38 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
רק ניתן לדמיין כמה גרוע הוא זורק...

אני לא יודע. יש לסימונס טאץ׳. נראה לי שראיתי אותו פעם צולף שלשות באיזשהו אימון. זה לא שהוא לא מסוגל. אני לא מבין את זה עד הסוף. זה שהוא לא זורק עונשין כמו שצריך או שלשות זה מחדל רציני של צוות האימון של פילי (של כל מי שאימן אותו כשחושבים על זה וגם כמובן שלו).
מצד אחד, זה מראה על איפוק שהוא לא זורק. הוא שואף להיות יעיל ככל האפשר ולעשות את מה שהוא יודע.
מצד שני, הוא לא יהיה סופרסטאר ככה ופילי לא תמצה את הפוטנציאל שלה. סימונס עם קליעה יכול לקחת אותה לגמר השנה. בלי קליעה - חצי גמר אזורי אולי.
בפילי צריכים לעקוב מאוד בקרוב אחרי ההתקדמות שלו בקליעה. ערך הטרייד שלו מאוד גבוה, גבוה יותר כנראה מהערך שלו בפלייאוף. למעשה, סימונס היה שווה קוואי בקיץ (אמנם רק לשנה אחת ואז מי יודע מה יהיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 3:04 pm 
Sophomore

אין לו קליעה אמינה לא מהשלוש, לא מהעונשין, לא מחצי מרחק. גם טיר דרופ אין לו.

וברור שיש לו טאצ' וקוארדינציה טובים+. אני חושב שזה סימפטום של שחקן כל כך מוכשר ועילוי פיזי שפשוט לא עבד על דברים בסיסיים בכדורסל, בטח לא כשהדברים האלה לא באו לו בטבעיות.
כמה קשה כבר זה לשפר קליעה? (אם אין לך הפרעות נוירולוגיות). באמת, בגובה שלו, בספייס שנותנים לו, בזמן שיש לו לכוון ולהתכונן. בחיאת, יש חבר'ה בספורטק שיתפרו שלשות כאלה ב60%. היום כמעט כל השחקנים בליגה קולעים טוב, פרט לעקומים במיוחד (MCW לדוג'), לכן זה מרגיש לי כמו - עצלנות.
ההזיה היא שאני חושב שלמרות שאין לו קליעה משום טווח, הוא עדיין יכול להיות שחקן גדול. עד כדי כך הוא טוב במה שהוא יודע לעשות.
אבל זאת כנראה טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 3:13 pm 
Hall of Famer

הקטע של אפילו לא לנסות לזרוק הוא הזיה, ואין לזה שום הסבר קביל. גם יאניס קלע איום ונורא והוא זורק 2.5 זריקות למשחק מהטווח. אי אפשר לוותר על האלמנט הזה במשחק המודרני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 6:49 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:

וברור שיש לו טאצ' וקוארדינציה טובים+. אני חושב שזה סימפטום של שחקן כל כך מוכשר ועילוי פיזי שפשוט לא עבד על דברים בסיסיים בכדורסל, בטח לא כשהדברים האלה לא באו לו בטבעיות.

הוא עצמו דיבר על זה שהכל פשוט בא לו בקלות אז הוא לא עבד על זה - במובן מסוים אני חושב שהוא חש את זה גם כרגע. הוא מצליח להיות שחקן טוב מאוד בנ.ב.א. גם בלי הקליעה.
אם אני ברט בראון אני יושב עליו חזק כדי שיתאמן בטירוף וינסה לקלוע גם במשחקים. פחות או יותר כל ההצלחה של פילי נחה על זה (אני מאמין שהאפסייד של סימונס הוא של סופרסטאר בליגה), בייחוד בהתחשב בכך שאמביד יהיה אפקטיבי פי כמה עם 4 קלעים סביבו. תחשבו על פיקאנדרול של אמביד וסימונס, למשל. פילי אפילו לא מנסים את זה.
הייתי הרבה יותר רגוע אם הינקי היה שם כדי לעקוב אחרי התקדמות הקליעה שלו. הוא ידע למכור גבוה במקרה של MCW ומטבע הדברים סימונס מסוגל להחזיר תמורה גבוהה בהרבה. לא שאני מצדד בטרייד שלו כרגע אבל חייבים לעקוב אחרי ההתקדמות מקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 6:54 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
הקטע של אפילו לא לנסות לזרוק הוא הזיה, ואין לזה שום הסבר קביל. גם יאניס קלע איום ונורא והוא זורק 2.5 זריקות למשחק מהטווח. אי אפשר לוותר על האלמנט הזה במשחק המודרני.

לא יודע לגבי אי אפשר. פילי מצליחה מאוד כרגע בהנהגתו אבל בסופו של דבר סימונס ייתקל בסטיבנס ובהגנה של הסלטיקס וזה כנראה לא ייגמר טוב :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 7:00 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

לא יודע לגבי אי אפשר. פילי מצליחה מאוד כרגע בהנהגתו אבל בסופו של דבר סימונס ייתקל בסטיבנס ובהגנה של הסלטיקס וזה כנראה לא ייגמר טוב :?

אי אפשר זה אי אפשר. אין היום שחקנים מובילים שלא זורקים לשלוש. יאניס קולע העונה 12% מהטווח ולא מפסיק לזרוק. פילי נראית טוב בזכות אמביד וסימונס, אבל כמו שאתה אומר בעצמך-יגיע הפלייאוף וחוסר היכולת לקלוע יהרוג אותו ואת הקבוצה שלו. זה לא קביל לשחקן ברמה הזאת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 7:09 pm 
Sophomore

אם הוא היה קולע ב12% כשהוא פנוי לחלוטין, כדאי שהוא יזרוק?
אולי כדי לתרגל (נניח, יש מצב שיאניס זורק מתוך אמונה שזה יתחיל מתישהו להיכנס באחוזים גבוהים יותר כי באימונים הוא כן קולע. אין לי מושג אם זה נכון, סתם זורק).

אבל נראה לי ש12% ממש לא מצדיקים זריקה מבחוץ ולא יגרמו לשחקנים לצאת עליו יותר אגרסיבי. והדבר הזה כשלעצמו יכול לפגוע משמעותית בביטחון ולהוריד את האחוזים עוד יותר נמוך. כבר ראינו את זה עם לברון לפני כמה שנים ולברון היה אפילו אז קלע משובח לעומת סימונס (כנראה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 7:16 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

אי אפשר זה אי אפשר. אין היום שחקנים מובילים שלא זורקים לשלוש. יאניס קולע העונה 12% מהטווח ולא מפסיק לזרוק. פילי נראית טוב בזכות אמביד וסימונס, אבל כמו שאתה אומר בעצמך-יגיע הפלייאוף וחוסר היכולת לקלוע יהרוג אותו ואת הקבוצה שלו. זה לא קביל לשחקן ברמה הזאת.

אני לא יודע אם זה שיאניס זורק וקולע 12% משלוש משפר את הקבוצה שלו. זה בטח לא משפר את הסיכוי שלהם לנצח בטווח הקצר.
במקרה של סימונס אולי זה יעורר אותו להתאמן יותר אם יעשה את זה. לדעתי זה חישוב לטווח הארוך. צריך לראות שיפור בעניין הזה וזה מתחיל מלנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 11:43 pm 
Junior

Att כתב:
מאנו כתב:

הוא עצמו דיבר על זה שהכל פשוט בא לו בקלות אז הוא לא עבד על זה - במובן מסוים אני חושב שהוא חש את זה גם כרגע. הוא מצליח להיות שחקן טוב מאוד בנ.ב.א. גם בלי הקליעה.
אם אני ברט בראון אני יושב עליו חזק כדי שיתאמן בטירוף וינסה לקלוע גם במשחקים. פחות או יותר כל ההצלחה של פילי נחה על זה (אני מאמין שהאפסייד של סימונס הוא של סופרסטאר בליגה), בייחוד בהתחשב בכך שאמביד יהיה אפקטיבי פי כמה עם 4 קלעים סביבו. תחשבו על פיקאנדרול של אמביד וסימונס, למשל. פילי אפילו לא מנסים את זה.
הייתי הרבה יותר רגוע אם הינקי היה שם כדי לעקוב אחרי התקדמות הקליעה שלו. הוא ידע למכור גבוה במקרה של MCW ומטבע הדברים סימונס מסוגל להחזיר תמורה גבוהה בהרבה. לא שאני מצדד בטרייד שלו כרגע אבל חייבים לעקוב אחרי ההתקדמות מקרוב.

אפרופו MCW, הישג "מרשים" - מאז העונה הראשונה שלו הוא מצליח בכל שנה לרדת בממוצע הנק' שלו למשחק. כבר 6 שנים. גם אצל טייריק היה משהו כזה אבל לא קרוב להתדרדרות של MCW

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2018 5:30 am 
Hall of Famer

בהחלט הישג מרשים :(
בהתחשב בכך שהמשחק הכי טוב שלו היה כנראה המשחק הראשון זה ממש גרף הפוך ממה שהיית מצפה מרוקי.
לדעתי הוא כבר מזמן לא אמור להיות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2018 5:51 am 
Hall of Famer

סקראב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 13, 2018 11:30 am