סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 2018/19
הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 5:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
"ספייס-ג'אם" זו חתיכת הגזמה . זה שלא שמנקו באילת היה השחקן הטוב בליגה או משהו . נסיגה ביכולת לאחר "עונת פריצה" זה לא מאורע כה נדיר .
לעניין הזרים , גם אחד מהגבוהים שפרנקו הביא בעצמו נחתך כבר ( ואולי אף היה הזר הפחות הטוב מבין כל הארבעה ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 6:02 pm 
Junior

shmueliki כתב:
"ספייס-ג'אם" זו חתיכת הגזמה . זה שלא שמנקו באילת היה השחקן הטוב בליגה או משהו . נסיגה ביכולת לאחר "עונת פריצה" זה לא מאורע כה נדיר .
לעניין הזרים , גם אחד מהגבוהים שפרנקו הביא בעצמו נחתך כבר ( ואולי אף היה הזר הפחות הטוב מבין כל הארבעה ) .

מסכים שזו הגזמה רצינית. באופן כללי לא זוכר יותר מדי שחקנים שהצליחו במקומות אחרים ואז לא הצליחו בהפועל. מנקו היה סבבה באילת ואז חלש בהפועל. אין כאן צניחה מטורפת ביכולת.

בכל אופן הכתבה הזו לא מפתיעה אף אחד שבאמת עוקב אחרי המועדון.
יצא לנו להתמודד עם לא מעט מאמנים בשנים האחרונות וההנהלה אכן ניהלה רע מאוד את הסיטואציות לרוב, אבל כל ההתנהלות של פרנקו היא מבישה ושוברת כל שיא אפשרי. אפילו אדלשטיין לא הגיע לשיאים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 6:14 pm 
Junior

פרנקו זה הזן הנחות ביותר של מאמן כדורסל, מקווה שהפועל ת"א זו התחנה האחרונה שלו בכדורסל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 8:03 pm 
Sophomore

arie כתב:
פרנקו זה הזן הנחות ביותר של מאמן כדורסל, מקווה שהפועל ת"א זו התחנה האחרונה שלו בכדורסל הישראלי.

בסוף יגמור במכבי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 12, 2018 9:29 pm 
Junior

הלוואי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 10:05 pm 
Junior

מנקו נגד הפועל: תלושי השכר שהוצגו פיקטיביים
השחקן שנזרק מהפועל ת"א הגיד נגדה בקשה לביה"ד לעבודה, סיפק האשמות קשות ומבקש להוציא צו המחייב את הקבוצה לשלבו בפעילות. האדומים הגיבו לדברים
https://www.one.co.il/Article/18-19/2,6 ... tml?ref=hp
ציטוט:
הגזרה בין הפועל תל אביב לרפי מנקו עולה שלב, כאשר השחקו הגיש היום (שני) בקשה לבית הדין האזורי לעבודה בת"א עם בקשה דחופה למתן סעדים ארעיים וזמניים ועם האשמות קשות נגד הקבוצה על כך שהציגו לו תלושי שכר פיקטיביים.

מנקו מאשים בין השאר את הפועל ת"א בהאשמות חמורות וטוען כי: "מתלושי שכר שהועברו לעיונו של המבקש עולה כי הנ"ל אינם הולמים את חוזה ההעסקה של המבקש, מנוגדים לתשלומים שמבוצעים בפועל והם תלושים פיקטיביים לכל דבר ועניין".

עוד טוען מנקו באמצעות עורכי דינו, רועי רוזן וערן נוימן, כי: "הכיצד ייתכן שמועדון בסדר גודל של המשיב, אשר אמור להתנהל בצורה תקינה, ללא כל דופי, משלם למבקש סכום שונה מזה המצוין בחוזה העסקתו? הדברים, אין דרך אחרת לומר אותם, בלתי נתפסים. הלנת שכרו של המבקש והפקת תלושי שכר פיקטיביים, מעבר להיותן הפרה יסודית של ההסכם, אף עולות כדי הפרה בוטה וקיצונית של הוראות חוק הגנת השכר".

מנקו מבקש להוציא צו ארעי ולחייב את הקבוצה לשלב אותו בפעילות הקבוצה ולתת לו הזדמנות הוגנת ושווה במסגרתה. הפורוורד עוד טוען בבקשה להתנהגות מחפירה מצד הפועל ת"א שחצתה כל גבול ביחס של הקבוצה אליו "תוך גרימת נזקים עצומים לשחקן ורמיסתו ברמה האישית והמקצועית, באופן בלתי הוגן, בלתי מתקבל על הדעת ולמען האמת גם לא ברור".

עוד דבר מעניין שטוען מנקו כלפי הקבוצה, כי הצוות המקצועי מעוניין בהישארותו בקבוצה, כאשר הוא נמצא עימם ועם השחקנים בקשר מצוין וזוכה מהם להערכה ותמיכה רבה. בתצהיר שהגיש במסגרת התביעה מציין מנקו כי: "מסיבות השמורות עם המועדון בלבד (ככל הנראה סיבות תקציביות), בחרו המועדון וראשי המועדון לזנוח אותי, לדחוק אותי מחוץ לשורות המועדון, ולעשות כל אשר אל ידם על מנת להתעמר בי ולפגוע בקריירה המקצועית שלי”.

“זאת על מנת שאזדרז לאתר לעצמי כל קבוצה קולטת שהיא, תוך התעלמות מזכויותיי, הציפייה הלגיטימית שלי, זכותי לבצע לעצמי בחירות מושכלות שתהיינה טובות עבור הקריירה שלי. המועדון ומנהליו לא בחלו בשום אמצעי על מנת להשליך אותי מחוץ למועדון, מנעו ממני לקחת חלק באימוני ובמשחקי הקבוצה, הפרידו אותי מחבריי לקבוצה, הביכו והשפילו אותי, ושלחו לי מסרים ברורים שכל כוונתם הוא להפעיל לחץ ולהטיל אימה עליי".

תגובת המועדון
ציטוט:
“רפי מנקו ונציגיו ממשיכים בפסטיבל התקשורתי על גבו של השחקן, במקום לדאוג לשחקן ולקריירה שלו. הם שוכחים לספר כי ביקשו היום מבית המשפט צו במעמד צד אחד שיורה להפועל תל אביב להחזירו מיידית לקבוצה - ונדחו. הם מתקשים להסביר את הטענה שהפועל ת״א כביכול מתעמרת, משפילה ורומסת את השחקן ועוד בדותות נוספות, ובאותה נשימה השחקן מתעקש לחזור ולשחק בקבוצה שכך לטענתו פוגעת בו. כנראה שהאמת קצת שונה”.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 10:12 pm 
Junior

האיש אפס מאופס, מרחם על הקבוצה שתקלוט אותו. לא מבין למה הוא הורס לעצמו את מעט הכבוד שנותר בו, לא רוצים אותך לך ותמשיך הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 10:32 pm 
Junior

אני גם לא מבין פה משהו. זה שההנהלה של הפועל ת״א מתנהלת, גם במקרה הזה, באופן די מחפיר, זה כנראה נכון, אבל מה מנקו מנסה להשיג במאבק שהוא מנהל? שבית המשפט יחייב את הקבוצה לקלוט אותו בחזרה למרות שהיא מבקשת לחתוך אותו? אני חושב שזה די ברור שאם גם המאמן עצמו לא היה רוצה את מנקו, אז לא היה עולה בדעתו של מנקו להיאבק ככה, אבל מה הרעיון - הוא באמת חושב שלהישאר בהפועל ת״א בצו של בית הדין לענייני עבודה זה עדיף על לחתום באשדוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 10:42 pm 
Junior

פשוט עלוב, כנראה פרנקו דואג לחמם אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 11:02 pm 
Hall of Famer

arie כתב:

קצת מגעיל לאחל למישהו לגמור את הקריירה שלו כי אתה לא ממש אוהב אותו..... אפשר לחשוב מה הוא כבר עשה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 11:03 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אני גם לא מבין פה משהו. זה שההנהלה של הפועל ת״א מתנהלת, גם במקרה הזה, באופן די מחפיר, זה כנראה נכון, אבל מה מנקו מנסה להשיג במאבק שהוא מנהל? שבית המשפט יחייב את הקבוצה לקלוט אותו בחזרה למרות שהיא מבקשת לחתוך אותו? אני חושב שזה די ברור שאם גם המאמן עצמו לא היה רוצה את מנקו, אז לא היה עולה בדעתו של מנקו להיאבק ככה, אבל מה הרעיון - הוא באמת חושב שלהישאר בהפועל ת״א בצו של בית הדין לענייני עבודה זה עדיף על לחתום באשדוד?

ממה שהבנתי הוא סך הכל מבקש לחזור לאימונים כדי לשמור על כושר סביר לפני שהוא עובר קבוצה, אם ימצא כזאת.... נשמע לי די ליגיטימי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 11:09 pm 
Junior

אתה רציני? הבן אדם אוחז בקרנות המזבח ומלכלך על מעסיקיו לשעבר ועוד רוצה לחזור...ופרנקו הוא הזן הנחות של כל המאמנים בגלל שהוא לא לויאלי אף פעם למערכת שבה הוא עובד, כך היה גם בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 11:47 pm 
Hall of Famer

https://sports.walla.co.il/item/3207675
אהבתי את הכותרת המשנית : "מעמדו של המאמן יציב בגלל היעדר אלטרנטיבות ראויות בשוק"

בפרט אלטרנטיבות שלא יעלו להם כסף ...
( כפי שמפורט דווקא בכתבה עצמה )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 17, 2018 11:58 pm 
Junior

צודקים בקטע העקרוני( כל המאמנים הישראלים די בינוניים), אבל מאמן שמטנף כך על ההנהלה שלו צריך לעוף מכל המדרגות ועדיף להביא את שיבק, למשל, שלא יתנהג כמו פרחח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 9:00 am 
Junior

מנקו ניסה להוציא צו במעמד צד אחד על מנת להחזיר אותו לאימונים ומשחקים ובית הדין זרק אותו מכל המדרגות. דיון נקבע לשבוע הבא בבית הדין לעבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 7:04 pm 
Sophomore

arie כתב:
מנקו ניסה להוציא צו במעמד צד אחד על מנת להחזיר אותו לאימונים ומשחקים ובית הדין זרק אותו מכל המדרגות. דיון נקבע לשבוע הבא בבית הדין לעבודה.

צריך גם לציין, שצווים במעמד צד אחד הם נדירים וחריגים ביותר, במיוחד בנסיבות כאלה. אין בהחלטה כדי ללמד בהכרח על התיק לגופו של עניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 10:49 am 
Junior

https://sports.walla.co.il/item/3208251, נראה שפרנקו שלם עם ההחתמה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 11:00 am 
Junior

הפורוורד דבון אקון-פרסל (1.98, 26) חתם עד סוף העונה, יש דימיון ל"מחליף מנקו" לא? אפילו באותו הגובה בערך :) .

לא מכיר אותו מן הסתם, אבל עושה רושם של החתימה יפה מאוד שמצטרפת למקניל&הוואל.
חמישייה של רביב-מקניל-החדש-גינת-הוואל נשמעת לא רע.

הכרזת המועדון
ציטוט:
מועדון הכדורסל הפועל SP מצר תל אביב שמח להודיע על צירופו של הפורוורד דבון אקון-פרסל (1.98, 26), שילבש את המדים האדומים עד לסיום העונה.

אקון-פרסל, שסיים את קריירת המכללות באילינוי סטייט, שוחרר השבוע מדנבר נאגטס, שם שותף בשבעה משחקים. בשנתיים האחרונות כיכב במדי באקן ברס הדנית, והוביל את הקבוצה לשתי אליפויות והופעה אחת בחצי גמר היורופקאפ. בעונת 16/17 זכה בתואר משולש: מלך הסלים, מצטיין העונה הרגילה ומצטיין הפלייאוף לאחר שהעמיד ממוצעים של 21.4 נקודות (45 אחוז לשלוש),5.9 כדורים חוזרים ושלושה אסיסטים לערב.

בעונה שעברה, בה הגיעה כאמור קבוצתו לחצי גמר היורופקאפ הוא השיג במפעל האירופי ממוצעים של 18.5 נקודות, 5.2 ריבאונדים ויותר מארבעה אסיסטים לערב.

מאמן הקבוצה דני פרנקו: דבון הוא שחקן שאני מאוד אוהב ורואה בו שחקן הפועל אמיתי - כמו שאני רוצה לראות. מדובר באדם נהדר, לוחם, אנרגטי וכזה שתמיד רוצה להיות ראשון לכל כדור. כבר בקיץ עשינו מאמץ לצרף אותו אבל לצערנו דנבר שמו עליו את היד. דבון יעזור לנו לשחק בהרכבים מגוונים, והוא עצמו יכול לשחק בליגה שלנו בלא מעט עמדות. נעשה מאמץ לשלב אותו במהרה, אני מאמין שנהנה ממנו.

יו"ר המועדון רמי כהן: דבון היה השחקן המוביל ברשימה שלנו בקיץ. מאוד רצינו אותו וגם ניהלנו המון שיחות איתו ועם סוכנו כבר בקיץ, לפני שהלך בסופו של דבר לדנבר נאגטס. הוא שחקן מוכשר, מלא תשוקה, אחד שיכול להתחבר מצוין לחברים לקבוצה וגם לאנרגיות והאמוציות הרבות שיש בהפועל תל אביב. אני מודה לכל מי שעזר לגרום למהלך לצאת לפועל ומקווה שביחד התלכיד החדש שיצרנו וכל השינויים שעשינו במהלך החודש האחרון יעלו אותנו בקרוב על דרך המלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 2:59 pm 
Hall of Famer

נחשב לשחקן רבגוני עם יד טובה מ3 .
עכשיו פרנקו לא יכול יותר לתרץ את ההפסדים.יש לו על הנייר את אחד מ4/5 הסגלים הכי איכותיים בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 3:40 pm 
Freshman

פרנקו יכול לתרץ הכל בזה שאין לו את מנקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 3:44 pm 
Freshman

אורן כתב:
זה תלוי בנסיבות, אני מניח.
ככלל, חוזה נו קאט זה חוזה שבו הצדדים מגדרים מראש את הסיכונים שלהם.
עכשיו, עקרון הקטנת הנזק, כמו שראינו במקרה של קיצ'ן, הוא עוד משתנה שמוסיפים למשוואה - אז במקרה של חוזה נו קאט יינתן לו משקל אחר, אולי אפילו אפס - אבל איןלזה תשובה בינארית שנכונה לכל מקרה ומקרה.

לא מסכים אתך אורן. חובת הקטנת הנזק קיימת תמיד. השאלה היא רק מה אתה צריך לעשות כדי לעמוד בחוזה הזו.
אם שחקן אומר שהוא לא מוכן לשחק בשום קבוצה מלבד הפועל וריאל מדריד או לצורך זה מכבי תל אביב, אז הוא לא מקיים החוזה ולדעתי הוא לא יוכל לקבל את כל השכר שלו מהקבוצה שחתכה אותו אם היו קבוצות ראויות שהסכימו להחתים אותו מבלי שגרם לו פגיעה כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 3:46 pm 
Freshman

וקיטשן לא רלבנטי בכלל כי הסכסוך לא התנהל בבית משפט ישראלי או לצורך זה בית הדין לעבודה אלא תחת מערכת דינים שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 8:43 pm 
Freshman

בספורט 5 משווים אותו לגלן רייס..
מהסרטון הקצר שהעלו שם נראה שתנועות הגוף שלו הן דמי דומות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 11:28 am 
Hall of Famer

doron_ke כתב:
אורן כתב:
זה תלוי בנסיבות, אני מניח.
ככלל, חוזה נו קאט זה חוזה שבו הצדדים מגדרים מראש את הסיכונים שלהם.
עכשיו, עקרון הקטנת הנזק, כמו שראינו במקרה של קיצ'ן, הוא עוד משתנה שמוסיפים למשוואה - אז במקרה של חוזה נו קאט יינתן לו משקל אחר, אולי אפילו אפס - אבל איןלזה תשובה בינארית שנכונה לכל מקרה ומקרה.

לא מסכים אתך אורן. חובת הקטנת הנזק קיימת תמיד. השאלה היא רק מה אתה צריך לעשות כדי לעמוד בחוזה הזו.
אם שחקן אומר שהוא לא מוכן לשחק בשום קבוצה מלבד הפועל וריאל מדריד או לצורך זה מכבי תל אביב, אז הוא לא מקיים החוזה ולדעתי הוא לא יוכל לקבל את כל השכר שלו מהקבוצה שחתכה אותו אם היו קבוצות ראויות שהסכימו להחתים אותו מבלי שגרם לו פגיעה כלכלית.

לא כל כך הבנתי במה אתה לא מסכים אתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2018 8:50 pm 
Freshman

אמרת שבמקרה של חוזה נו קאט יתכן שינתן לעקרון הקטנת הנזק משקל אפס. לדעתי זה לא עוד שיקול אלא שיקול מרכזי מאד ומקרה שלא תנתן לו כמעט משמעות הוא לא קיים כמעט. לפחות לא במשפט הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, kakon3, uriel17, עופר האדום, עמוס לב ו 112 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: