סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 8:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 556 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 9:59 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אם הוא לא שחקן ברמת ליגת העל למה הקבוצה שמרה אותו כשהיא עלתה?
רק בגלל ההיסטוריה והקשר עם הקהל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 10:41 am 
Junior

עוד קצת על ב"ש
הגארד אנטינו ג'קסון (22, 1.83) במו"מ עם המועדון, על מנת להוות מחליף של סמאג'ה כריסטון הפצוע, לא צפוי להמשיך במועדון עד תום העונה

http://mynetbeersheva.co.il/%D7%A1%D7%A ... F-331805/2

ציטוט:
פרסום ראשון: הגארד, אנטינו ג׳קסון (22), נמצא במו"מ מתקדם עם הפועל באר שבע/בני שמעון. למיינט באר שבע ו"ידיעות הנגב״ נודע כי השחקן שצפוי לסכם את פרטי חוזהו בימים הקרובים, אמור להגיע לישראל כבר במהלך סוף השבוע הקרוב ולעמוד לרשות המאמן, רמי הדר כבר במשחק החוץ הקשה מול הפועל אילת ביום רביעי הבא.

ג׳קסון ששיחק בקולג׳ ניו מקסיקו מליגת במכללות הראשונה בארה"ב, משחק העונה בוירטוס קאזינו מליגת המשנה האיטלקית ומעמיד ממוצעים של 15 נקודות ו- 4.5 אסיסטים למשחק. ג׳קסון ידוע בעיקר בקשיחות ההגנתית שלו והיכולת להגיע לטבעת וככל הנראה זה מה שצד את עיניו של הדר.

חשוב לציין שאם יצטרף, ג'קסון יחתום לתקופה של חודשיים בלבד ויהיה המחליף של סמאג'ה כריסטון הפצוע והוא לא צפוי להמשיך עד תום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 11:31 am 
Junior

Shiver כתב:
אם הוא לא שחקן ברמת ליגת העל למה הקבוצה שמרה אותו כשהיא עלתה?
רק בגלל ההיסטוריה והקשר עם הקהל?

הוא היה הקפטן של הקבוצה כשהיא עלתה מהלאומית. זה קורה אצל כל קבוצה שעולה ליגה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 12:05 pm 
Sophomore

וגם כשהקבוצה שיחקה בלאומית הוא לא היה שחקן משמעותי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 12:28 pm 
מנהל פורום

קיצר סנדרום מלכת היופי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 12:45 pm 
Junior

מאנו כתב:
וגם כשהקבוצה שיחקה בלאומית הוא לא היה שחקן משמעותי...

מן אלירן גואטה סטייל לא?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 12:46 pm 
Junior

לא מבחינת סגנון משחק. מבחינת שחקן שלא בהכרח ברמה אבל הוא ה"נשמה" של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 1:27 pm 
Sophomore

אני לא יודע מה קורה בחדר ההלבשה. יכול להיות שהוא ה"נשמה" של הקבוצה. יכול להיות שהוא המאמן על ה... ספסל?
לא חושב שהוא מעניין במיוחד את הקהל שמגיע (מעט מדי) למשחקים. הלוואי והיה קשר עם הקהל. רוב הקהל האקטיבי הוא קהל של כדורגל שלא יודע עדיין מתי ואיך לעודד.
הוא בחור שגדל במחלקת הנוער בב"ש, הוא מאמן במחלקת נוער לפי מה שודים אמר, הוא שיחק בזמנו בלאומית והגיע לב"ש לעזור לעלות מהארצית, בגדול בשביל שמתישהו הוא יצליח לעלות על פרקט במשחק ליגת על. גם אם בשיאו היה יכול להיות שחקן קצה רוטציה (רחבה), היום הוא כבר מעבר לשיאו.

עזוב, הוא מעניין בעיקר את האנשים שמצוטטים בכתבה. ובגלל זה גם נמצא בקבוצה היום. כפי שאמרתי, הוא נורא באר-שבעי וזה אומר שהוא מקושר.
אלה אנשים שמגיעים או מתוך המועדון, או ספונסרים, או מהעירייה, וההתעסקות שלהם בזה במקום בעצם ההישגיות המרשימה של ב"ש בעונה הראשונה של הקבוצה בליגת העל היא מביכה. במקום לפרגן לרמי הדר על האופן שבו הקבוצה נראית על המגרש, מכניסים טינופת בגלל ששחקן שפשוט לא ברמה - לא משחק.

ובהתחשב בפציעה של כריסטון, זה באמת תופס הרבה הרבה הרבה יותר מדי נפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 1:51 pm 
Junior

אני רק הגבתי לשיבר. אין לי שום דעה בעניין אוהד כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 3:37 pm 
מנהל פורום

מאנו כתב:
אני לא יודע מה קורה בחדר ההלבשה. יכול להיות שהוא ה"נשמה" של הקבוצה. יכול להיות שהוא המאמן על ה... ספסל?
לא חושב שהוא מעניין במיוחד את הקהל שמגיע (מעט מדי) למשחקים. הלוואי והיה קשר עם הקהל. רוב הקהל האקטיבי הוא קהל של כדורגל שלא יודע עדיין מתי ואיך לעודד.
הוא בחור שגדל במחלקת הנוער בב"ש, הוא מאמן במחלקת נוער לפי מה שודים אמר, הוא שיחק בזמנו בלאומית והגיע לב"ש לעזור לעלות מהארצית, בגדול בשביל שמתישהו הוא יצליח לעלות על פרקט במשחק ליגת על. גם אם בשיאו היה יכול להיות שחקן קצה רוטציה (רחבה), היום הוא כבר מעבר לשיאו.

עזוב, הוא מעניין בעיקר את האנשים שמצוטטים בכתבה. ובגלל זה גם נמצא בקבוצה היום. כפי שאמרתי, הוא נורא באר-שבעי וזה אומר שהוא מקושר.
אלה אנשים שמגיעים או מתוך המועדון, או ספונסרים, או מהעירייה, וההתעסקות שלהם בזה במקום בעצם ההישגיות המרשימה של ב"ש בעונה הראשונה של הקבוצה בליגת העל היא מביכה. במקום לפרגן לרמי הדר על האופן שבו הקבוצה נראית על המגרש, מכניסים טינופת בגלל ששחקן שפשוט לא ברמה - לא משחק.

ובהתחשב בפציעה של כריסטון, זה באמת תופס הרבה הרבה הרבה יותר מדי נפח.

רק לתקן - רוב הקהל לא קשור לכדורגל. מתוך 1,000-1,500 שמגיעים יש כ-20-30 שהם כביכול הגוש המעודד והם באמת אוהדי כדורגל.
רוב הקהל לא חושב שבאמת מעניין אותו אוהד כהן, עם כל הכבוד לאוהד. אם ישאלו אותם הם יגידו "בטח, חשוב שיהיה סמל ובאר-שבעי..." וכל החרטא.. אבל בתכלס כל עוד הקבוצה מנצחת לא יהיה משנה להם אם מי שמשחק וקולע גדל בשכונה ד' בבאר-שבע, או בקליפורניה או בחדרה (או בדנמרק).
אגב, אוהד כהן ויתר על לאמן השנה קבוצה באופן סדיר, כי זה היה התנאי לכך שיהיה בסגל הקבוצה בליגת העל (כלומר שזה יהיה העיסוק היחיד שלו) ולהבנתי הוא קיבל/מקבל שכר דיי יפה יחסית לשחקן שולי בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2018 5:14 pm 
Junior

עוד עדכון מבאר שבע
הכרזת המועדון
ציטוט:
ברוך הבא, עמית זיס!
הפורוורד בן ה- 19 (1.98), שפתח את העונה במדי הפועל חיפה מהליגה הלאומית, מצטרף למועדון.
זיס, בוגר מחלקת הנוער של מכבי ת"א, שיחק אשתקד במדי מכבי קריית גת בליגה הלאומית והעפיל איתה לגמר הפלייאוף. בין השאר שיחק גם במדי הנבחרות הצעירות של ישראל וחבר בסגל נבחרת העתודה של ישראל.
רמי הדר, מאמן הקבוצה: "עמית הוא שחקן צעיר, קשוח ומוכשר שללא ספק מתאים ל- DNA שמאפיין את הקבוצה שלנו. אני בטוח שהוא ישתלב נהדר ויכולותיו יבואו לידי ביטוי כבר בשבועות הקרובים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2018 5:30 pm 
מנהל פורום

משמעותי בערך כמו העזיבה של אוהד כהן... אבל זה כן נותן לי הזדמנות לכתוב קצת על זיס -
שחקן מוכשר, מן רכז/גארד גבוה המזכיר קצת את תומר בר-אבן. היה בין המובילים במחזור שלו, אבל עשה כמה החלטות לא טובות ונעלם קצת. במקום ללכת על ההתחלה לקבוצה בה יוכל לקבל דק', הוא התייבש על הספסל בקריית גת. עכשיו גם לא שיחק כמעט בהפועל חיפה, עם כל הבלאגן והלחץ שיש שם, ובב"ש הוא בכלל הולך להיות בקצה הספסל.
היה יכול לקבל במה בהרבה קבוצות בלאומית ואז גם אולי לקבל חזרה זימון לעתודה בקיץ הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 11:21 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ודים כתב:
רוב הקהל לא חושב שבאמת מעניין אותו אוהד כהן, עם כל הכבוד לאוהד. אם ישאלו אותם הם יגידו "בטח, חשוב שיהיה סמל ובאר-שבעי..." וכל החרטא.. אבל בתכלס כל עוד הקבוצה מנצחת לא יהיה משנה להם אם מי שמשחק וקולע גדל בשכונה ד' בבאר-שבע, או בקליפורניה או בחדרה (או בדנמרק).

גזרתי ושמרתי לויכוחים עתידיים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 12:10 pm 
Junior

לויכוחים עתידיים עם אוהדי באר שלא קיימים בפורום? תשמור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 12:15 pm 
Hall of Famer

נתחיל עם הבאר שבעי הספציפי הזה.
אבל זה משקף כל קבוצה באשר היא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 1:14 pm 
מנהל פורום

הלו הלו, איתי אין לך ויכוח.
אני מסכים שרוב הקהל יכול להכריז בטוקבקים או סקרים או לא יודע מה כמה חשובים לו שחקנים מקומיים, או אף יותר מזה - "שחקני בית", אבל אני חושב שבתכלס ברגע שהקבוצה מצליחה לאף אחד כבר לא איכפת.
לעומת זאת, אני באופן אישי הייתי רוצה לראות יותר ישראלים שגדלו פה כשחקני כדורסל. לא משנה לי אם עשו ברית מילה, אם חגגו בר-מצווה, או אם הם ילדים להורים סודנים, רק שהליגה לא תהפוך לליגה שכל מי שמשחק בה הם שחקני חיזוק אמריקאים. מן הסתם דעה זו גם מושפעת מכך שאני מתפרנס מ"גידול" שחקני כדורסל צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 9:51 am 
Junior

רועי כהן - "נמרוד לוי שוקל לבקש לעזוב את מכבי ת"א"
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 01060.html
ציטוט:
בזמן שמכבי ת"א מתמודדת עם פתיחת עונה לא טובה ביורוליג ייתכן שהיא עומדת בפני שינוי נוסף בסגל: לאתר ערוץ הספורט נודע הערב (ראשון) כי נמרוד לוי מאוכזב ממעמדו ושוקל לפנות להנהלת הקבוצה במטרה להשתחרר מחוזהו, עוד העונה.

לוי חזר לאלופה אחרי עונת שיא במכבי אשדוד. במכבי ת"א התכוונו לתת ללוי תפקיד חשוב, אלא שהמאמצים להשאיר את יובל זוסמן צלחו והרצון לקדם את זוסמן בא לעיתים על חשבונו של לוי. כך יצא שלוי מקבל העונה רק 7.3 דקות למשחק בליגה שבהן הוא קולע 3.2 נק'. ביורוליג לוי שיחק עד כה 5 דקות במצטבר.

ההערכה היא שלוי ינסה למצוא קבוצה באירופה. העובדה שהוא מחזיק בדרכון שבדי עשויה לסייע לו, שכן הוא יוכר כשחקן בוסמן.

מכבי התמודדה גם בעונה שעברה עם רצון של שחקן ישראלי לעזוב באמצע העונה, אז היה מדובר באיתי שגב. בתחילה דחו במכבי את בקשתו וכשהתעקש הוחלט לשלול ממנו את סרט הקפטן ולמנות במקומו את ג'ון דיברתולומיאו. שגב נשאר לבסוף עד סוף העונה ובקיץ חתם במכבי ראשל"צ.

תגובת מכבי ת"א תובא לכשתתקבל.

לא אמור לפגוע בקבוצה כל כך, בליגה הוא משחק 7.3 דקות בממוצע, ביורוליג כאמור לא רלוונטי.

אני הייתי מאחל לו דרך צלחה. מקווה שבמכבי לא ישאירו אותו בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 12:54 pm 
Hall of Famer

לוי בישל את הדייסה אחריי עונת פריצה באשדוד עלה לו השתן לראש וגם הדולרים....מלכודת דבש שרבים וטובים נפלו בה.

רפי מנקו סיכם באילת וירחיב את הרוטציה הקצרה יחסית של דרוקר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 2:57 pm 
Junior

מה הקשר בין מחט לשחט?

נמרוד לוי שייך למכבי ת''א וכאשר הם החליטו שהוא משחק בשורותיהם, לא היה לו יד בדבר. נזכיר שהממוצעים שלו אצל גרינברג היו 10.5 נקודות, 6.3 ריבאונדים ו-1.4 אסיסטים. ואם אני זוכר נכון הוא נבחר לתגלית העונה.

חבל אבל לא מאוחר מידי, הוא מבקש לעזוב בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2018 10:10 am 
Junior

רועי כהן - מכבי חתמה עם לוי "חוזה דקות" שמבטיח לו מכסה של דקות משחק, ומאחר והוא לא מקבל את הנתח שהובטח, ביכולתו לממש את סעיף היציאה החל מחודש ינואר
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 01204.html
ציטוט:
נמרוד לוי בדרך החוצה ממכבי תל אביב: בימים האחרונים נערכה שיחה בין הפורוורד לבין ראשי הקבוצה, והוסכם כי יוכל לעזוב את המועדון בחודש ינואר ובכך לנצל את אחד מסעיפי היציאה שקיים בחוזה.

הסעיף שמאפשר ללוי לעזוב מתייחס למכסת דקות המשחק שמכבי ת"א התחייבה לתת לו. רף 7.3 הדקות שהוא מקבל בליגה ככל הנראה נמוך משמעותית מההתחייבות ולכן יהיה רשאי לנצל את סעיף היציאה. יש לציין כי מאז ימי עומרי כספי, שהיה חתום גם הוא על "חוזה דקות", הצהובים לא עשו זאת עם אף שחקן. העונה, קיימת הבטחה לדקות גם כלפי יובל זוסמן, אך התחייבות זו היתה בעל פה, ועד כה הצהובים עומדים בה.

בפגישה שהתקיימה לפני כיומיים כבר התקבלה החלטה עקרונית בין הצדדים לסיים את ההתקשרות, וכעת מתנהל דיון בנוגע לגובה הפיצוי שלוי יקבל. בד בבד, קבוצות בליגת העל כבר הביעו עניין בפורוורד, בהן מכבי אשדוד שבמדיה פרץ בעונה שעברה, ועירוני נהריה.

ההערכה היא כי לוי ינסה למצוא קבוצה באירופה ולנצל את העובדה שהוא מחזיק בדרכון שבדי, שנותן לו מעמד של שחקן בוסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2018 11:11 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

המשפט המעניין בהודעה הזאת הוא:
ציטוט:
העונה, קיימת הבטחה לדקות גם כלפי יובל זוסמן, אך התחייבות זו היתה בעל פה, ועד כה הצהובים עומדים בה.

למה היה צורך לציין שההתחייבות לזוסמן היתה בעל פה?
האם זה למקרה שעד סוף העונה מכבי לא יעמדו בהתחייבות? נשמע כמו משפט שהוכתב מפיו של שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 12:20 pm 
Hall of Famer

אני מציע לשדרג את המלצות וועדת שרעבי ולשריין דקות לכל צברינו המצויינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 12:29 pm 
Junior

עדיף לשמור במקרה זה (כמו גם משעור שנה שעברה) את הנחרות הציניות למקבלי ההחלטות במכבי שמחליטים שנה אחרי שנה לשים כסף על ישראליים מיותרים שאין להם כל שימוש אפילו תיאורטי. ג'ייק כהן משחק על הבלטה של לוי. למה צריך לבזבז את זמנם וכספם אם כך ?

מישהו יכול להסביר איך זלמנסון ולוי הם עדיין שחקנים של מכבי גם בגילם הלא צעיר בכלל ? זה חוזה טאלנט לכל החיים ?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 12:33 pm 
Junior

אגב אני היחיד שתוהה למה ראשלצ צריכה את בלייזר בסגל ? יש להם מצבת גבוהים של שגב-סימפסון-סטיבנס ואת קולשוב ואריאל,. הוא מיותר לגמרי, במיוחד לנוכח החוזה הלא ממש זול שלו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 1:12 pm 
ארבעה ישראלים סבירים בסגל, זה לא דבר שקבוצה תוותר עליו. עם שלושה אתה מאד מוגבל ופגיע במקרה של פציעות, כושר גרוע, או בעיית עבירות של אחד מהם.
בלייזר אלל"ט מקבל אגב, הרבה יותר דקות מאריאל. לפחות נכון לעכשיו.

חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 556 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: