FLASH כתב:
ביבי מנוסה פי 7 מכולם יחד. הוא מוכח בלהפוך את ישראל למעצמה כלכלית טכנולוגית וצבאית. הוא יצר קשר חזק עם ארה"ב והמון מעצמות וראשי ממשלות ואני בטוח שהוא דואג לישראל בכל החזיתות. ישראל מקושרת למנהיגי העולם יותר מתמיד בזכותו. ישראל הפכה למדינה מבוקשת בתקופתו, יצאנית טכנולוגיה מובילה
ביבי הוא לא רק רה"מ הטוב ביותר בפער עצום מהבא בתור (בנט, שאבוי לנו ביום שיהיה רה"מ . אבל השאר עוד יותר איומים)
הוא שר החוץ הכי טוב בפער עצום. אני חושב שבנק הזו הוא דואג לישראל יותר מכל שר חוץ קיים, הוא משווק ומגן על ישראל באומ בעולם ובארהב יותר טוב מכל דמות שאני מכיר אי פעם.
הוא שר האוצר הכי טוב בפער עצום. בזכותו ישראל הפכה למעצמה כלכלית ביחס למצב של שאר המדינות אחרי המשבר שלפני עשור. הוא החזיק אותנו מעל המים. הוא גאון בתחום הזה לא פחות מתחום החוץ (שזה שיווק ויכולת דיבור-מקצוען על שלא נראה כמותו ברמה העולמית כבר המון שנים)
בתחום הבטחוני הוא לא מצביא גדול, ועדיין הוא יותר טוב מכל אופציה קיימת. ביבי לא חזק מול החמאס, הוא בינוני מינוס. הוא לא אמיץ מספיק. מחושב מדי. הבעיה שאין כיום אופציה עדיפה. בנט אדם לא שקול. כחלון סביר אבל לא מנוסה. יאיר לא מבין מהחיים שלו. גבאי כלומניק. השמאל מנותקים מהמציאות לחלוטין. פשוט עיוורון מוחלט.
בסהכ ביבי בפער עצום על כל מועמד אחר ניהולית, חוץ, אוצר, ביטחון, ניסיון אדיר. הוא מבין עניין. אין מישהו שבכלל מתקרב ליכולות שלו . בטח לא יאיר והליצן השני מהעבודה
ודאי שאם היה בגין או שמיר הייתי לא היה לביבי ספק מושחת עוד קדנציה. אבל אין אףאחד שבכלל מתקרב להיות ראוי. גם לא בתוך הליכוד. ביבי שולט על ישראל ללא עוררין כבר עשור
וואו! באמת וואו... כמו תמיד, אני מת על הנחרצות שלך.
מספר הערות:1)
הוא מוכח בלהפוך את ישראל למעצמה כלכלית טכנולוגית וצבאית -
תזכיר לי בבקשה, הוא המציא את כיפת ברזל, את כונן ה-USB או את עגבניית השרי? 2)
הוא יצר קשר חזק עם ארה"ב והמון מעצמות -
כן, האמריקאים האלה מה זה שנאו אותנו לפני ביבי... ומי הן שאר המעצמות שהוא יצר איתן קשר? קניה? צ'אד? גואטמלה?3)
ישראל הפכה למדינה מבוקשת בתקופתו, יצאנית טכנולוגיה מובילה -
מה התעריף?4)
ביבי הוא לא רק רה"מ הטוב ביותר בפער עצום מהבא בתור (בנט, שאבוי לנו ביום שיהיה רה"מ) -
ניסינו את האחרים? תן צ'אנס! ולא ברור לי עדיין, אם לא הצבעת לביבי ואתה נחרד מבנט (לפחות זה), אז למי אתה כן מצביע?5)
הוא שר החוץ הכי טוב בפער עצום -
שוב, ניסינו אופציות אחרות? אני למשל חושב שעד כמה שיאיר לפיד דביל נבוב דוקא כשר חוץ הוא יכול להיות מצוין.6)
הוא שר האוצר הכי טוב בפער עצום -
הוא גם שר האוצר עכשיו?! WTF? מה פספסתי?7)
השמאל מנותקים מהמציאות לחלוטין -
כן, אה? כי הרעיון של לכבוש ולדכא עם אחר ולהתנחל עוד ועוד עובד לנו כל כך טוב כבר 50 שנה...8 )
ודאי שאם היה בגין או שמיר לא היה לביבי ספק מושחת עוד קדנציה -
יצחק שמיר? באמת??? מכל המדינאים שזכורים לך ב-40 שנות שלטון הימין, שמיר הוא זה שקפץ לך לראש כמוצלח?9)
ביבי שולט על ישראל ללא עוררין כבר עשור -
בזה אתה צודק לצערנו, אין ספק.