סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 9:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 642 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 3:16 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ביבי מנוסה פי 7 מכולם יחד. הוא מוכח בלהפוך את ישראל למעצמה כלכלית טכנולוגית וצבאית. הוא יצר קשר חזק עם ארה"ב והמון מעצמות וראשי ממשלות ואני בטוח שהוא דואג לישראל בכל החזיתות. ישראל מקושרת למנהיגי העולם יותר מתמיד בזכותו. ישראל הפכה למדינה מבוקשת בתקופתו, יצאנית טכנולוגיה מובילה

ביבי הוא לא רק רה"מ הטוב ביותר בפער עצום מהבא בתור (בנט, שאבוי לנו ביום שיהיה רה"מ . אבל השאר עוד יותר איומים)

הוא שר החוץ הכי טוב בפער עצום. אני חושב שבנק הזו הוא דואג לישראל יותר מכל שר חוץ קיים, הוא משווק ומגן על ישראל באומ בעולם ובארהב יותר טוב מכל דמות שאני מכיר אי פעם.

הוא שר האוצר הכי טוב בפער עצום. בזכותו ישראל הפכה למעצמה כלכלית ביחס למצב של שאר המדינות אחרי המשבר שלפני עשור. הוא החזיק אותנו מעל המים. הוא גאון בתחום הזה לא פחות מתחום החוץ (שזה שיווק ויכולת דיבור-מקצוען על שלא נראה כמותו ברמה העולמית כבר המון שנים)

בתחום הבטחוני הוא לא מצביא גדול, ועדיין הוא יותר טוב מכל אופציה קיימת. ביבי לא חזק מול החמאס, הוא בינוני מינוס. הוא לא אמיץ מספיק. מחושב מדי. הבעיה שאין כיום אופציה עדיפה. בנט אדם לא שקול. כחלון סביר אבל לא מנוסה. יאיר לא מבין מהחיים שלו. גבאי כלומניק. השמאל מנותקים מהמציאות לחלוטין. פשוט עיוורון מוחלט.

בסהכ ביבי בפער עצום על כל מועמד אחר ניהולית, חוץ, אוצר, ביטחון, ניסיון אדיר. הוא מבין עניין. אין מישהו שבכלל מתקרב ליכולות שלו . בטח לא יאיר והליצן השני מהעבודה

ודאי שאם היה בגין או שמיר הייתי לא היה לביבי ספק מושחת עוד קדנציה. אבל אין אףאחד שבכלל מתקרב להיות ראוי. גם לא בתוך הליכוד. ביבי שולט על ישראל ללא עוררין כבר עשור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 5:58 am 
Hall of Famer

וואו, דף המסרים עמוס הלילה....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 9:00 am 
Junior

תכלס ביבי כשר אוצר היה מצוין
גם כשר חוץ נראה לי שהוא יכול להיות פנטסטי
זה הקטע של ראש ממשלה ופוליטיקאי שמונע מאוד ושמירת הכסא שדופק אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 9:10 am 
Senior

אני זוכר איך בתקופת שרון, לפני ההתנתקות בכל אופן, הייתה הרגשה שהוא המבוגר האחררי ושאוי ואבוי אם אחד מהפוליטיקאים הקטנים שסביבו (כולל ביבי) היה נמצא במקומו.
המרכיב העיקרי בסט הדרישות לראשות הממשלה הוא להיות ראש ממשלה. שימו את ישראל כץ בתפקיד ותוך שלושה חודשים הוא ייראה לא רק כמתאים ביותר לתפקיד אלא גם כזה שהחלפתו בכל מי שעוד לא היה ראש ממשלה תהיה פשרה שתסכן את ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 11:01 am 
Hall of Famer

ואנחנו חשבנו שההערצה לבראיינט חריגה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 11:04 am 
Senior

shmueliki כתב:
ואנחנו חשבנו שההערצה לבראיינט חריגה ...

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 11:52 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
ביבי מנוסה פי 7 מכולם יחד. הוא מוכח בלהפוך את ישראל למעצמה כלכלית טכנולוגית וצבאית. הוא יצר קשר חזק עם ארה"ב והמון מעצמות וראשי ממשלות ואני בטוח שהוא דואג לישראל בכל החזיתות. ישראל מקושרת למנהיגי העולם יותר מתמיד בזכותו. ישראל הפכה למדינה מבוקשת בתקופתו, יצאנית טכנולוגיה מובילה

ביבי הוא לא רק רה"מ הטוב ביותר בפער עצום מהבא בתור (בנט, שאבוי לנו ביום שיהיה רה"מ . אבל השאר עוד יותר איומים)

הוא שר החוץ הכי טוב בפער עצום. אני חושב שבנק הזו הוא דואג לישראל יותר מכל שר חוץ קיים, הוא משווק ומגן על ישראל באומ בעולם ובארהב יותר טוב מכל דמות שאני מכיר אי פעם.

הוא שר האוצר הכי טוב בפער עצום. בזכותו ישראל הפכה למעצמה כלכלית ביחס למצב של שאר המדינות אחרי המשבר שלפני עשור. הוא החזיק אותנו מעל המים. הוא גאון בתחום הזה לא פחות מתחום החוץ (שזה שיווק ויכולת דיבור-מקצוען על שלא נראה כמותו ברמה העולמית כבר המון שנים)

בתחום הבטחוני הוא לא מצביא גדול, ועדיין הוא יותר טוב מכל אופציה קיימת. ביבי לא חזק מול החמאס, הוא בינוני מינוס. הוא לא אמיץ מספיק. מחושב מדי. הבעיה שאין כיום אופציה עדיפה. בנט אדם לא שקול. כחלון סביר אבל לא מנוסה. יאיר לא מבין מהחיים שלו. גבאי כלומניק. השמאל מנותקים מהמציאות לחלוטין. פשוט עיוורון מוחלט.

בסהכ ביבי בפער עצום על כל מועמד אחר ניהולית, חוץ, אוצר, ביטחון, ניסיון אדיר. הוא מבין עניין. אין מישהו שבכלל מתקרב ליכולות שלו . בטח לא יאיר והליצן השני מהעבודה

ודאי שאם היה בגין או שמיר הייתי לא היה לביבי ספק מושחת עוד קדנציה. אבל אין אףאחד שבכלל מתקרב להיות ראוי. גם לא בתוך הליכוד. ביבי שולט על ישראל ללא עוררין כבר עשור

וואו! באמת וואו... כמו תמיד, אני מת על הנחרצות שלך.
מספר הערות:
1) הוא מוכח בלהפוך את ישראל למעצמה כלכלית טכנולוגית וצבאית - תזכיר לי בבקשה, הוא המציא את כיפת ברזל, את כונן ה-USB או את עגבניית השרי?
2) הוא יצר קשר חזק עם ארה"ב והמון מעצמות - כן, האמריקאים האלה מה זה שנאו אותנו לפני ביבי... ומי הן שאר המעצמות שהוא יצר איתן קשר? קניה? צ'אד? גואטמלה?
3) ישראל הפכה למדינה מבוקשת בתקופתו, יצאנית טכנולוגיה מובילה - מה התעריף?
4) ביבי הוא לא רק רה"מ הטוב ביותר בפער עצום מהבא בתור (בנט, שאבוי לנו ביום שיהיה רה"מ) - ניסינו את האחרים? תן צ'אנס! ולא ברור לי עדיין, אם לא הצבעת לביבי ואתה נחרד מבנט (לפחות זה), אז למי אתה כן מצביע?
5) הוא שר החוץ הכי טוב בפער עצום - שוב, ניסינו אופציות אחרות? אני למשל חושב שעד כמה שיאיר לפיד דביל נבוב דוקא כשר חוץ הוא יכול להיות מצוין.
6) הוא שר האוצר הכי טוב בפער עצום - הוא גם שר האוצר עכשיו?! WTF? מה פספסתי?
7) השמאל מנותקים מהמציאות לחלוטין - כן, אה? כי הרעיון של לכבוש ולדכא עם אחר ולהתנחל עוד ועוד עובד לנו כל כך טוב כבר 50 שנה...
8 ) ודאי שאם היה בגין או שמיר לא היה לביבי ספק מושחת עוד קדנציה - יצחק שמיר? באמת??? מכל המדינאים שזכורים לך ב-40 שנות שלטון הימין, שמיר הוא זה שקפץ לך לראש כמוצלח?
9) ביבי שולט על ישראל ללא עוררין כבר עשור - בזה אתה צודק לצערנו, אין ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 1:09 pm 
Hall of Famer

הבוקר התחוור לי משהו על ההליכים נגד נתניהו, והשפעתם על תומכיו.
בפרשת אלון למשל, תומכיו הכחישו את העובדות, וכשהן נחשפו לבסוף, נאלצו כולם להודות שהוא סרח.
לעומת זאת בתיקי ה1000 למיניהם, כמעט ואין מחלוקת על העובדות בצד המלקוח ובצד המתן.
בצד המלקוח - ידוע מהן המתנות שנתניהו קיבל בתיק 1000, השיחה שלו עם מוזס פורסמה לכל (2000), וכן נסיונותיו להשפיע על הסיקור בוואלה (4000).
מצד המתן גם כן אם סורקים את החלטותיו של נתניהו ב10 שנותיו כר"מ, ימצאו כאלה שהיטיבו עם הנותנים.
כל ההליך המשפטי נע סביב הכוונות. האם נתניהו לקח מה שלקח בכוונה לתת את התמורה.
כל עוד ברמת העובדות אין שום דבר ש"מפיל מן הכסא", התהליך לא ישנה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 2:17 pm 
Sophomore

אותי זה לגמרי מפיל מהכיסא שהוא החליט החלטות שנוגעות לגופי ענק במשק בצורה לא עניינית ונגועה כדי לשנות את הסיקור התקשורתי כלפיו וכלפיי אשתו(!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 2:31 pm 
Hall of Famer

ואתה מעולם לא תמכת בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 2:36 pm 
Sophomore

בלי צחוק, אני תומך במנקה של המשרד לראשות הממשלה לפני שאני תומך בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 2:41 pm 
Hall of Famer

לא צחקתי.
והניתוח שלי נוגע לתומכי נתניהו ולא אליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 3:22 pm 
Sophomore

:co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 4:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תגדיר "מפיל מהכסא".
מן הסתם יש לו תומכים שגם אם הוא יצא ויגיד בעצמו "לקחתי שוחד" או "נתתי שוחד" לא יפלו מהכסא. יגידו "נו אז מה, אז נתן או לקח, חשוב למדינה שראש הממשלה יהיה הוא ולא אחר".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 5:14 pm 
Hall of Famer

מפיל מהכסא הוא עובדה פסולה שלא נתונה לפרשנות ולא תלויה בנסיבות.
אם נתניהו היה מואשם במעשה אלימות או מעילה לכיסו האישי ( לא סיגרים או כותרת מפרגנת. מזומן) גם תומכיו היו משתכנעים.
במצב הנוכחי, כתב אישום ואפילו הרשעה זה כלום.
(ואגב הוא הדין לאולמרט ,שפשוט לא נהנה מגב ציבורי כל כך איתן כמו נתניהו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 5:24 pm 
Hall of Famer

רק מזומן, ורק כשהוא לוקח ולא נותן? כלומר, נניח, סתם אומר, אם הוא משחד בעל כלי תקשורת בשווה כסף (שווה מאות מיליונים ליתר דיוק) כדי לעוות ידיעות לטובתו ונגד מתחריו - ונניח לצורך העניין שזה לא נתון לפרשנות והקשר מוכח - אז זה מתקבל, לשיטתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 5:25 pm 
Freshman

הכיוון אגב זה מלחמת אזרחים, המטרה להוציא לרחובות מאות אלפי תומכי ימין עם ההכרזה על כתב אישום.
ממליץ להאזין לדף המסרים ששני המסרים הדומיננטים בו הם:
* ראש הממשלה יכול לכהן כל עוד לא ניתן פסק דין לאחר ערעור.
* יש כאן ניסיון הפיכה של המשטרה. העם לא יקבל את זה ומאות אלפים ייצאו לרחובות (דוד אמסלם).

לא נשמעה שום גינוי או הסתייגות מביבי לדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 5:30 pm 
Hall of Famer

הפסקה הראשונה, מבחינה חוקית טהורה, היא נכונה למיטב ידיעתי. רק אומר.
אני כאמור חושב שנתניהו חותר להכשיר אותה גם ציבורית, על ידי דחיפה להמלצה לפני הבחירות - כשההליך לפני כתב אישום ממש, כלומר אחרי שימוע והכל, יקרה כבר אחרי הבחירות שבהן ייבחר שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 5:37 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
הפסקה הראשונה, מבחינה חוקית טהורה, היא נכונה למיטב ידיעתי. רק אומר.
אני כאמור חושב שנתניהו חותר להכשיר אותה גם ציבורית, על ידי דחיפה להמלצה לפני הבחירות - כשההליך לפני כתב אישום ממש, כלומר אחרי שימוע והכל, יקרה כבר אחרי הבחירות שבהן ייבחר שוב.

אם לליכוד ולבית היהודי יהיה מעל 61 ח"כים אפשר גם יהיה לחוקק חוק שאפשר יהיה להיות ראש ממשלה מהכלא אם אתה מורשע על עבירות שדינן פחות מ-12 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 5:43 pm 
Hall of Famer

אני מדבר על המצב החוקי הקיים. לא צריך 61 חברי כנסת בשביל לשנות חוק שכבר קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 5:51 pm 
Freshman

אני מכיר את המצב החוקי הקיים.

להערכתי הוא לא ישים (ראש ממשלה שבבוקר בבית המשפט ובלילה בקבינט וזה עוד בלי להזכיר שיש לו את שרה על הראש) ואני רוצה להאמין שלשערוריה הזו (הרצון שלו להמשיך גם אחרי המלצת היועמש) לא יהיה רוב בשום כנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 8:19 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
רק מזומן, ורק כשהוא לוקח ולא נותן? כלומר, נניח, סתם אומר, אם הוא משחד בעל כלי תקשורת בשווה כסף (שווה מאות מיליונים ליתר דיוק) כדי לעוות ידיעות לטובתו ונגד מתחריו - ונניח לצורך העניין שזה לא נתון לפרשנות והקשר מוכח - אז זה מתקבל, לשיטתך?

משחד כלי תקשורת בשווה כסף = מקבל החלטה לא סבירה בשום קנה מידה ונגד כל המלצות המומחים.
כדי לעוות ידיעות לטובתו = אם הוא הפוליטיקאי היחידי בעולם שמרים טלפון לכלי תקשורת כדי להשפיע על הסיקור.
אז כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2018 10:45 pm 
Hall of Famer

סיפורי החקירות של נתניהו מזכירות קצת את ברייקינג באד והסופרנוס.
כמו בסדרות הטלוויזיה, שבהן התסריטאים גורמים לאנשים להזדהות עם עבריינים מסוכנים, גם הליכוד ונתניהו עם קמפיין "זה הם או אנחנו, אנחנו או הם", גורם ליותר ויותר אנשים לאבד את ההיגיון הסביר, והוא שאדם שעובר על החוק צריך לשבת מאחורי סורג ובריח, ולא על כסא ראש ממשלה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 12:41 am 
Senior

אבימאל כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

משחד כלי תקשורת בשווה כסף = מקבל החלטה לא סבירה בשום קנה מידה ונגד כל המלצות המומחים.
כדי לעוות ידיעות לטובתו = אם הוא הפוליטיקאי היחידי בעולם שמרים טלפון לכלי תקשורת כדי להשפיע על הסיקור.
אז כן.

לא הבנתי מה אמרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 11:31 am 
Hall of Famer

https://www.theatlantic.com/ideas/archi ... hrlO__Bbq4

מאד מאד מאד מעניין. ובעיקר מראה שני דברים
1. פלאש עם כל ההערצה העיוורת, צודק לא מעט
2. השמאל שוב הוכיח טמטום מחריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 642 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: