סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 2018/19
הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 1:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
arie כתב:
לא קשור, הם מסודרים ולהביא נרגן כמו מנקו לא יעשה לכם טוב.

ובקדנציה הקודמת הוא לא היה נרגן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 1:56 pm 
Junior

לא היו להם שאיפות ולא היה עליו לחץ אז הוא לא הפריע, עכשיו מדובר על קבוצה שרצה והכנסת טיפוס כזה יכולה רק להזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 2:13 pm 
מנהל פורום

כנראה שעוד מאמן בכיר חוץ פרנקו חושב אחרת ממך
אני יותר בדעה של פרנקו קטש ומסתבר שגם דרוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 2:24 pm 
Hall of Famer

אילת נראית טוב מאוד בחודשיים האחרונים אבל בגלל הסגל הקצר התחילו הפציעות.מנקו נותן להם עוד שחקן לרוטציה גם אם זה רק ל10_12 דקות בממוצע.המטרה היא תואר מקומי וזה לא בשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 2:33 pm 
Junior

uriel17 כתב:

זה בגלל שמצב הישראלים כל כך.עגום שאפילו ליצן כמו מנקו נחשב ישראלי בכיר, זה רק מעיד על הכשרון המוגבל שיש כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 3:11 pm 
מנהל פורום

arie כתב:
uriel17 כתב:

זה בגלל שמצב הישראלים כל כך.עגום שאפילו ליצן כמו מנקו נחשב ישראלי בכיר, זה רק מעיד על הכשרון המוגבל שיש כאן.

הכל יחסי גם שחקני היורליג הם ליצנים ואפסים ביחס לשחקני NBA וטוקבקטסטים ליצנים ביחס למאמני כדורסל שאשכרה מקבלים כסף בשביל לעסוק בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 3:20 pm 
Junior

ואשכרה הם נאלצים להסתפק במה שיש להם בגלל החוק הרוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 4:02 pm 
Junior

לוגיקה נהדרת.
בואו נפסיק להתדיין בכלל כי פרנקו ושות' מקבלים על זה כסף ואנחנו סתם טוקבקיסטים ליצנים. ראינו מה פרנקו מבין מחייו.
מה לגבי זה ששון דוסון קיבל חוזה (וגם בינתיים נראה טוב מאוד) בליגה הספרדית לעומת מנקו שנבעט מקבוצה בליגת העל? איפה זה יושב אצלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 4:49 pm 
Junior

איך זה שלא מצליחים למצוא בנרות ישראלי אחר שיחליף את מנקו? אפילו בינוני? מזל שהוואל היה נואש לא פחות מהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 4:52 pm 
Junior

arie כתב:
איך זה שלא מצליחים למצוא בנרות ישראלי אחר שיחליף את מנקו? אפילו בינוני? מזל שהוואל היה נואש לא פחות מהם...

מי לא מצליח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 4:55 pm 
Junior

הפועל ת"א, לכאורה הם עדיין צריכים מס' 3 ישראלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 5:07 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
1. ברור שכולם הבינו שזה מה שהולך לקרות והכל יסתדר כמו שהפועל רצתה. אתה רק טענת משום מה שהפועל ניהלה רע את הסיטואציה למרות שהכל כמובן הסתדר.נכון, הפועל ת"א ניהלה רע את הסיטואציה למרות שהיה ברור לי, לך ולרפי מנקו שבסוף הוא ימצא קבוצה וישחק בה. את הטיעונים ללמה היא ניהלה רע כבר כתבתי יותר מפעם אחת, ואין טעם לחזור

2. וואו איזו דמגוגיה עלובה ומביכה. ה-5 נקודות למשחק של רפי פאקינג מנקו, זה מה שהיה חסר לנו כדי לנצח את ירושלים וחולון? גם אם נניח שזה אכן המצב (טענה הזויה לגמרי אבל נניח), אתה כמובן מתעלם לגמרי מהתמורה שקיבלנו מהסיפור הזה, או שאתה ברצינות טוען שלא הרווחנו מקצועית מהמהלך? 7 נק' אם נרצה לדייק. ולמען הדיוק הסביר נציין שאתה משמיט בעדינות של פיל תבוסה ביתית ליריבת התחתית נהריה, כאשר בהיעדרו של האוול היה לכם סגל של 2 שחקנים ישראלים סבירים לרמה הזאת (לימונד וגינת). ואני לא אומר שרפי מנקו הוא ההבדל בין הפסד לירושלים/חולון לנצחון עליהן, אני כן אומר שעם כל העליהום והשנאה הלא ברורה שהוא מושך (אהלן אריה), מדובר בשחקן ישראלי סביר לחלוטין לרמה שמתחת למכבי ת"א וירושלים ושבגלל הניהול הבעייתי של הסכסוך איתו הקבוצה הגיעה למצב לא פשוט (אהלן מאמן שמטנף בתקשורת על ההנהלה שלו ומאשים אותה בהפסדים, שלום שחקנים שצריכים להיות בין הפטיש לסדן בסיטואציה) וכן-הוא גם היה חסר מקצועית לפחות מול נהריה. מהי התמורה שקיבלתם מהמהלך? בינתיים ראיתי שחקן שהלך לישון אחרי 4 דקות על הפרקט.

3. אני לא יודע מה ההסכם עם אילת, אבל אני משער שהם לא לקחו את כל החוזה. איזו קבוצה משוגעת תיקח את חוזה העתק של השחקן החלש והמפונק הזה? כך או כך זה ביי פאר עדיף על האלטרנטיבה. מניפסטים של שנאה למנקו תעשה עם אריה, זו לא היתה השאלה. השאלה היתה מה העלות הכלכלית של המהלך להפועל ת"א.

4.נכון, כי הוא חתיכת אפס מאופס. כמובן שעם כל הרעש והצלצולים שלו הוא בסוף התקפל, מה שרק מוכיח שזה היה נכון לכפות את זה עליו. אפס מאופס והכל, אבל הוא עדיין עומד על הקווים שלכם. לא נעים.

5. זה לא מה שהצעת בראש ובראשונה אבל יאללה מפרגן לך למרות שלא מגיע לך. שתיים משלושת ההצעות שלך כללו השארה של מנקו שזו ללא ספק האופציה הכי גרועה. האופציה עליה אתה מדבר היא אופציה שמתעלמת לחלוטין מהמציאות. אתה מתאר סיטואציה כאילו למנקו לא הייתה שום בעיה לעבור והפועל פשוט לא העלו על דעתם שיש עוד קבוצות מלבד אשדוד. נו בחייאת. הרי במציאות הפועל כנראה פנו לכל קבוצה אפשרית ומנקו עשה קצת שרירים ושיגר כמה איומים כי הוא לא רצה לעבור עד שבסופו של דבר נמצאה פשרה. התיאור שלך מתאר מציאות מקבילה במקרה הטוב, ודמגוגי כהרגלך במקרה הרע. לא מצליח למצוא את זה בת'רד, אבל זה בדיוק מה שהצעתי בראש ובראשונה וזה הדבר ההגיוני והסביר, להגיע להסדר של מעבר לקבוצה שהוא מוכן לעבור אליה.

6. והגענו לדמגוגיה הראשית. לא משנה כמה פעמים כתבת פה את השטות הזו, אני חזרתי שוב ושוב שאני לא חולק עליך שההתנהלות המקצועית של הפועל העונה (וכל השנים האחרונות) הייתה זוועה, רק שבמקרה הזה אני חושב שהתנהלנו כמו שצריך. כמובן שזה לא בלבל אותך מאחר והאמת היא לא בדיוק נר לרגליך. אז אתה חושב. א גרויסע. ולמה האמת היא לא נר לרגליי? שיקרתי היכנשהו בתולדותיי בפורום, שנדמה לי שהן קצת ארוכות משלך?

עלוב. הפוסל

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 5:09 pm 
Junior

הם לא מחפשים.
לפני היה להם רק את מנקו עם שולר ודאגלס כגיבוי, עכשיו יש את פארסל עם שולר ודאגלס כגיבוי.
פשוט במקום חמש זר ושלוש ישראלי הלכנו לקונספט של שלוש זר וחמש ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 5:22 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:
1. ברור שכולם הבינו שזה מה שהולך לקרות והכל יסתדר כמו שהפועל רצתה. אתה רק טענת משום מה שהפועל ניהלה רע את הסיטואציה למרות שהכל כמובן הסתדר.נכון, הפועל ת"א ניהלה רע את הסיטואציה למרות שהיה ברור לי, לך ולרפי מנקו שבסוף הוא ימצא קבוצה וישחק בה. את הטיעונים ללמה היא ניהלה רע כבר כתבתי יותר מפעם אחת, ואין טעם לחזור

2. וואו איזו דמגוגיה עלובה ומביכה. ה-5 נקודות למשחק של רפי פאקינג מנקו, זה מה שהיה חסר לנו כדי לנצח את ירושלים וחולון? גם אם נניח שזה אכן המצב (טענה הזויה לגמרי אבל נניח), אתה כמובן מתעלם לגמרי מהתמורה שקיבלנו מהסיפור הזה, או שאתה ברצינות טוען שלא הרווחנו מקצועית מהמהלך? 7 נק' אם נרצה לדייק. ולמען הדיוק הסביר נציין שאתה משמיט בעדינות של פיל תבוסה ביתית ליריבת התחתית נהריה, כאשר בהיעדרו של האוול היה לכם סגל של 2 שחקנים ישראלים סבירים לרמה הזאת (לימונד וגינת). ואני לא אומר שרפי מנקו הוא ההבדל בין הפסד לירושלים/חולון לנצחון עליהן, אני כן אומר שעם כל העליהום והשנאה הלא ברורה שהוא מושך (אהלן אריה), מדובר בשחקן ישראלי סביר לחלוטין לרמה שמתחת למכבי ת"א וירושלים ושבגלל הניהול הבעייתי של הסכסוך איתו הקבוצה הגיעה למצב לא פשוט (אהלן מאמן שמטנף בתקשורת על ההנהלה שלו ומאשים אותה בהפסדים, שלום שחקנים שצריכים להיות בין הפטיש לסדן בסיטואציה) וכן-הוא גם היה חסר מקצועית לפחות מול נהריה. מהי התמורה שקיבלתם מהמהלך? בינתיים ראיתי שחקן שהלך לישון אחרי 4 דקות על הפרקט.

3. אני לא יודע מה ההסכם עם אילת, אבל אני משער שהם לא לקחו את כל החוזה. איזו קבוצה משוגעת תיקח את חוזה העתק של השחקן החלש והמפונק הזה? כך או כך זה ביי פאר עדיף על האלטרנטיבה. מניפסטים של שנאה למנקו תעשה עם אריה, זו לא היתה השאלה. השאלה היתה מה העלות הכלכלית של המהלך להפועל ת"א.

4.נכון, כי הוא חתיכת אפס מאופס. כמובן שעם כל הרעש והצלצולים שלו הוא בסוף התקפל, מה שרק מוכיח שזה היה נכון לכפות את זה עליו. אפס מאופס והכל, אבל הוא עדיין עומד על הקווים שלכם. לא נעים.

5. זה לא מה שהצעת בראש ובראשונה אבל יאללה מפרגן לך למרות שלא מגיע לך. שתיים משלושת ההצעות שלך כללו השארה של מנקו שזו ללא ספק האופציה הכי גרועה. האופציה עליה אתה מדבר היא אופציה שמתעלמת לחלוטין מהמציאות. אתה מתאר סיטואציה כאילו למנקו לא הייתה שום בעיה לעבור והפועל פשוט לא העלו על דעתם שיש עוד קבוצות מלבד אשדוד. נו בחייאת. הרי במציאות הפועל כנראה פנו לכל קבוצה אפשרית ומנקו עשה קצת שרירים ושיגר כמה איומים כי הוא לא רצה לעבור עד שבסופו של דבר נמצאה פשרה. התיאור שלך מתאר מציאות מקבילה במקרה הטוב, ודמגוגי כהרגלך במקרה הרע. לא מצליח למצוא את זה בת'רד, אבל זה בדיוק מה שהצעתי בראש ובראשונה וזה הדבר ההגיוני והסביר, להגיע להסדר של מעבר לקבוצה שהוא מוכן לעבור אליה.

6. והגענו לדמגוגיה הראשית. לא משנה כמה פעמים כתבת פה את השטות הזו, אני חזרתי שוב ושוב שאני לא חולק עליך שההתנהלות המקצועית של הפועל העונה (וכל השנים האחרונות) הייתה זוועה, רק שבמקרה הזה אני חושב שהתנהלנו כמו שצריך. כמובן שזה לא בלבל אותך מאחר והאמת היא לא בדיוק נר לרגליך. אז אתה חושב. א גרויסע. ולמה האמת היא לא נר לרגליי? שיקרתי היכנשהו בתולדותיי בפורום, שנדמה לי שהן קצת ארוכות משלך?

עלוב. הפוסל

מה אתה לא מבין בזה שניסו להגיע להסדר עם מנקו והסוכן במשך שבועות והוא לא היה מוכן לעזוב, ורק אחרי שהודיעו לו שהוא משוחרר, ואחרי עוד שבועיים שלקחו לו להפנים שאין לו ברירה אלא לחתום בקבוצה אחרת, הוא הסכים לעזוב?

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 5:25 pm 
Sophomore

חוץ מזה, מצחיק אותי שמקטרגי המהלך טוענים שהוא היה "לא מקצועי", אלא אך ורק כדי לשחרר מקום בסגל ובתקציב למתאזרח האוול ולזרים החדשים.
כלומר גם הם מבינים שבלי השחרור של מנקו, לא היו מגיעים האוול ומקניל.

אז עד שהם הגיעו, הפועל היו במאזן 1:5. מאז שהם הגיעו, הפועל במאזן 2:3. עדיין נראה לי משתלם. בטח בהתחשב שבסיומו של כל המהלך, הפועל השתדרגו מסגל שכולל את מור, מנקו והולמס (סגל לירידת ליגה, חד-משמעית), לסגל שכולל את מקניל, אקון-פרסל והאוול.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 9:31 pm 
Sophomore

מנקו משך את התביעה.
תעשו את עצמכם מופתעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 9:37 pm 
Junior

רצה הגורל וממש בקרוב תל אביב יוצאים למשחק חוץ באילת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 10:12 pm 
Hall of Famer

דובראש כתב:
מנקו משך את התביעה.
תעשו את עצמכם מופתעים

למה שלא ימשוך את התביעה שהוא יורשה להתאמן עם הקבוצה, אחרי שחתם בקבוצה אחרת....?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 10:19 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
דובראש כתב:
מנקו משך את התביעה.
תעשו את עצמכם מופתעים

למה שלא ימשוך את התביעה שהוא יורשה להתאמן עם הקבוצה, אחרי שחתם בקבוצה אחרת....?

ומה לגבי תביעת הענק הדרמטית בעקבות הלנת השכר והנפקת תלושי שכר פיקטיביים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 10:51 pm 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
לוגיקה נהדרת.
בואו נפסיק להתדיין בכלל כי פרנקו ושות' מקבלים על זה כסף ואנחנו סתם טוקבקיסטים ליצנים. ראינו מה פרנקו מבין מחייו.
מה לגבי זה ששון דוסון קיבל חוזה (וגם בינתיים נראה טוב מאוד) בליגה הספרדית לעומת מנקו שנבעט מקבוצה בליגת העל? איפה זה יושב אצלך?

בתור אחד שכותב פה לא מעט פוסטים, אני אחרון שיערער על זכותנו להביע דעה ולהתפלסף כאוות נפשנו. אבל מציע צניעות ופרופורציות וקצת מודעות עצמית. אם מאמנים ברמה של קטש ופרנקו בחרו במנקו לפני דוסון ושמחון. זה אומר מבחינתי אוטמטית שיש כאן הגיון מקצועי. אפשר להתווכח להציע חלופות אבל לא לבטל ולזלזל ולו רק מהטעם שהאנשים האלה מבינים ויודעים כדורסל ברמה גבוהה יחסית אלינו.
מה אני אומר על דוסון? אחרי האליפות שהוא לקח בארנה על הראש שלנו חשבתי שהוא הולך להיות הדבר הבא בכדורסל הישראלי ואז באו שתי עונות בראשון ובהרצליה וחשפו את כל החולשות שלו. בעיקר הגנה נוראית ובחירת זריקות חסרת מודעות ואחריות. אז כשאתה בונה סגל לנבחרת שיש בו כבר את ספקי הנקודות העיקריים. אתה רוצה ספסל שיש בו הגנה, סייז, משמעת טקטית ובזה מנקו של הקיץ לפני תחילת העונה היה יותר טוב מדוסון ושמחון. לא נעלמה מעיניי פתיחת העונה הרעה מאוד של מנקו. המשך הקריירה שלו תספר לנו האם הוא יותר מנקו של אילת והעונה הקודמת בתל אביב או מנקו של תחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 24, 2018 11:52 pm 
Freshman

הדבר היחיד שזה אומר זה שהם לא ראו אותו בכל משחק כמו שראו אוהדי הפועל תל אביב. ולגבי פרנקו זה אומר שהוא בעל אגו גדול כל כך שהוא לא יודה לעולם בטעות שלו ויתעקש לנסות להוכיח שהוא צודק.
ואם אתם חושבים שהפועל ישלמו את כל שכרו של מנקו למעט מה שישולם על ידי אילת יש לי הרגשה שאתם תתבדו בגדול. אבל ת שיכו לקשקש על זה שהפועל ניהלו את הענין רע ושהיה עדיף. להשאיר את מנקו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2018 12:05 am 
Sophomore

זה שפרנקו וקטש העדיפו את מנקו על פני שחקנים כמו בנקס, דוסון ושמחון, לא מעיד על שום דבר מלבד על כך שאין להם מושג.
מה גם שבהעדפה הזאת היו מעורבים, אצל שניהם, שיקולים שהם לא מצוקעיים נטו. אצל פרנקו גם ככה הכל זה חרטא של "אופי" ו-"אישיות" (אם כי בפועל מדובר פשוט בשחקנים שהוא מחבב מבחינה אישית, גם אם מדובר בשחקנים עם אופי נוראי, כמו מקי האלכוהוליסט שפרנקו הגן עליו בחירוף נפש למרות שהוא הגיע שתוי לאימונים), ושיקולים של יכולות כדורסל נמצאים אצלו הרחק בתחתית סדר העדיפויות. וקטש מסוכסך עם שמחון ולא יזמן אותו לנבחרת גם אם הוא יישאר שחקן הכדורסל הישראלי האחרון עלי אדמות, אין פחות מקצועי מזה אבל העיקר שהוא "איש מקצוע" ואנחנו לא.

ספציפית גם עם קטש ופרנקו, אצל שניהם התוודעתי בתור אוהד הפועל לבחירת זרים נוראית משיקולים פשוט הזויים. לא פעם ולא פעמיים נחשפתי לכך שהם ויתרו זרים אדירים והעדיפו על פניהם שחקנים שהיו לפלופים מהדהדים. לי ולאחרים היה ברור בזמן אמת שמדובר בפספוס ענק, ואותם שחקנים חתמו בקבוצות אחרות בליגה וכיכבו כצפוי. באופן אירוני, אגב, ברוב המקרים האלה דווקא ההנהלה, "חסרת הידע המקצועי", הייתה זו שדחפה להחתמת אותם שחקנים וה"סמכות המקצועית" היא זו שהטילה וטו.

באופן כללי, אני שוב אגיד שההיתלות ב"אנשי מקצוע" הוא פשוט קשקוש ככל שמדובר בכדורסל (או ספורט בכלל). הם לא רופאים ולא מהנדסים, הם לא עברו שום הכשרה רלוונטית ואין להם שום כישרון מיוחד בבחירת שחקנים על פני האוהד הממוצע. אפילו להפך, אצל מאמן (לפחות בארץ) קיימים בהמון מקרים שיקולים זרים כמו אגו ואינטריגות עם שחקנים וסוכנים, שהופכים את הבחירות שלהם לפחות צלולות מבחינה מקצועית ופחות איכותיות בסופו של דבר. ואם מאמן מקבל החלטה שעל פניה נראית לאוהד הממוצע כתמוהה, כמעט תמיד היא אכן תתברר בסופו של דבר כהזויה וגרועה ולא כפרץ של גאונות שאף אחד לא הצליח לחזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2018 12:41 am 
Hall of Famer

יש לי שאלה רצינית למדי
מאיזה מאמן מהשנים האחרונות אוהדי הפועל תל אביב היו מרוצים ?
התזה שכל המאמנים ( בפרט בקבוצה מהבכירות בארץ מבחינה "תדמיתית" ותקציבית וכו' ) גרועים / חסרי מושג / בעלי אגו / לא נאמנים למערכת - לא מקובלת עלי , ולו מפני שהכל הרי יחסי לרמת המאמנים ליגה , ועל פי הגדרה תמיד כחצי מהמאמנים יהיו מעל "חציון רמת האימון" בליגה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2018 3:52 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
יש לי שאלה רצינית למדי
התזה שכל המאמנים ( בפרט בקבוצה מהבכירות בארץ מבחינה "תדמיתית" ותקציבית וכו' ) גרועים / חסרי מושג / בעלי אגו / לא נאמנים למערכת - לא מקובלת עלי , ולו מפני שהכל הרי יחסי לרמת המאמנים ליגה , ועל פי הגדרה תמיד כחצי מהמאמנים יהיו מעל "חציון רמת האימון" בליגה .

אני הייתי מרוצה מאברהמי, הפיטורים שלו היו תמוהים ביותר והם ריסקו את הקבוצה באותה עונה.
חוץ מזה, אני ברצינות שואל אותך בחזרה את אותה שאלה - מאיזה מאמן אני אמור להיות מרוצה? הפועל ברוב העונות היא אנדרא'ציברית, אמנם לא התרסקות מוחלטת למעט מה שרמי הדר עשה, אבל אף עונה לא הסתיימה באופן מוצלח, למעט העונה הקודמת שגם שם היה לא מעט מזל (עונה נטולת פציעות כמעט לחלוטין בניגוד לרוב קבוצות הליגה, יריבה נוחה בפלייאוף) וכל קרדיט שאפשר לתת לפרנקו עליה מתקזז עם הקטסטרופה בעונה הנוכחית.

אפשר לחשוב כאילו אתה פונה לאוהדי חולון, שכל עונה דן שמיר מביא אותם למקומות 1-3 ועדיין יש להם טענות אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2018 7:13 am 
Sophomore

חוצפן חיובי כתב:
shmueliki כתב:
יש לי שאלה רצינית למדי

אני הייתי מרוצה מאברהמי, הפיטורים שלו היו תמוהים ביותר והם ריסקו את הקבוצה באותה עונה.
חוץ מזה, אני ברצינות שואל אותך בחזרה את אותה שאלה - מאיזה מאמן אני אמור להיות מרוצה? הפועל ברוב העונות היא אנדרא'ציברית, אמנם לא התרסקות מוחלטת למעט מה שרמי הדר עשה, אבל אף עונה לא הסתיימה באופן מוצלח, למעט העונה הקודמת שגם שם היה לא מעט מזל (עונה נטולת פציעות כמעט לחלוטין בניגוד לרוב קבוצות הליגה, יריבה נוחה בפלייאוף) וכל קרדיט שאפשר לתת לפרנקו עליה מתקזז עם הקטסטרופה בעונה הנוכחית.

אפשר לחשוב כאילו אתה פונה לאוהדי חולון, שכל עונה דן שמיר מביא אותם למקומות 1-3 ועדיין יש להם טענות אליו.

גם אני הייתי מאוד מבסוט מאברהמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], Hacohen, kakon3, stavs, uriel17, פרארי ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: