הוקיץ' כתב:
1. ברור שכולם הבינו שזה מה שהולך לקרות והכל יסתדר כמו שהפועל רצתה. אתה רק טענת משום מה שהפועל ניהלה רע את הסיטואציה למרות שהכל כמובן הסתדר.נכון, הפועל ת"א ניהלה רע את הסיטואציה למרות שהיה ברור לי, לך ולרפי מנקו שבסוף הוא ימצא קבוצה וישחק בה. את הטיעונים ללמה היא ניהלה רע כבר כתבתי יותר מפעם אחת, ואין טעם לחזור
2. וואו איזו דמגוגיה עלובה ומביכה. ה-5 נקודות למשחק של רפי פאקינג מנקו, זה מה שהיה חסר לנו כדי לנצח את ירושלים וחולון? גם אם נניח שזה אכן המצב (טענה הזויה לגמרי אבל נניח), אתה כמובן מתעלם לגמרי מהתמורה שקיבלנו מהסיפור הזה, או שאתה ברצינות טוען שלא הרווחנו מקצועית מהמהלך? 7 נק' אם נרצה לדייק. ולמען הדיוק הסביר נציין שאתה משמיט בעדינות של פיל תבוסה ביתית ליריבת התחתית נהריה, כאשר בהיעדרו של האוול היה לכם סגל של 2 שחקנים ישראלים סבירים לרמה הזאת (לימונד וגינת). ואני לא אומר שרפי מנקו הוא ההבדל בין הפסד לירושלים/חולון לנצחון עליהן, אני כן אומר שעם כל העליהום והשנאה הלא ברורה שהוא מושך (אהלן אריה), מדובר בשחקן ישראלי סביר לחלוטין לרמה שמתחת למכבי ת"א וירושלים ושבגלל הניהול הבעייתי של הסכסוך איתו הקבוצה הגיעה למצב לא פשוט (אהלן מאמן שמטנף בתקשורת על ההנהלה שלו ומאשים אותה בהפסדים, שלום שחקנים שצריכים להיות בין הפטיש לסדן בסיטואציה) וכן-הוא גם היה חסר מקצועית לפחות מול נהריה. מהי התמורה שקיבלתם מהמהלך? בינתיים ראיתי שחקן שהלך לישון אחרי 4 דקות על הפרקט.
3. אני לא יודע מה ההסכם עם אילת, אבל אני משער שהם לא לקחו את כל החוזה. איזו קבוצה משוגעת תיקח את חוזה העתק של השחקן החלש והמפונק הזה? כך או כך זה ביי פאר עדיף על האלטרנטיבה. מניפסטים של שנאה למנקו תעשה עם אריה, זו לא היתה השאלה. השאלה היתה מה העלות הכלכלית של המהלך להפועל ת"א.
4.נכון, כי הוא חתיכת אפס מאופס. כמובן שעם כל הרעש והצלצולים שלו הוא בסוף התקפל, מה שרק מוכיח שזה היה נכון לכפות את זה עליו. אפס מאופס והכל, אבל הוא עדיין עומד על הקווים שלכם. לא נעים.
5. זה לא מה שהצעת בראש ובראשונה אבל יאללה מפרגן לך למרות שלא מגיע לך. שתיים משלושת ההצעות שלך כללו השארה של מנקו שזו ללא ספק האופציה הכי גרועה. האופציה עליה אתה מדבר היא אופציה שמתעלמת לחלוטין מהמציאות. אתה מתאר סיטואציה כאילו למנקו לא הייתה שום בעיה לעבור והפועל פשוט לא העלו על דעתם שיש עוד קבוצות מלבד אשדוד. נו בחייאת. הרי במציאות הפועל כנראה פנו לכל קבוצה אפשרית ומנקו עשה קצת שרירים ושיגר כמה איומים כי הוא לא רצה לעבור עד שבסופו של דבר נמצאה פשרה. התיאור שלך מתאר מציאות מקבילה במקרה הטוב, ודמגוגי כהרגלך במקרה הרע. לא מצליח למצוא את זה בת'רד, אבל זה בדיוק מה שהצעתי בראש ובראשונה וזה הדבר ההגיוני והסביר, להגיע להסדר של מעבר לקבוצה שהוא מוכן לעבור אליה.
6. והגענו לדמגוגיה הראשית. לא משנה כמה פעמים כתבת פה את השטות הזו, אני חזרתי שוב ושוב שאני לא חולק עליך שההתנהלות המקצועית של הפועל העונה (וכל השנים האחרונות) הייתה זוועה, רק שבמקרה הזה אני חושב שהתנהלנו כמו שצריך. כמובן שזה לא בלבל אותך מאחר והאמת היא לא בדיוק נר לרגליך. אז אתה חושב. א גרויסע. ולמה האמת היא לא נר לרגליי? שיקרתי היכנשהו בתולדותיי בפורום, שנדמה לי שהן קצת ארוכות משלך?
עלוב. הפוסל