סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 12:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 326 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 11:37 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
N.T.K כתב:
פניני הראה ששחקן שלא קלע נקודה , עדיין יכל להיות אחד החשובים בניצחון.
הבחור פשוט מסרב להיגמר

בגדול בפיגור 5 דקה לסיום הוא השיג בהגנה 2 כדורים ושם את חולון מצב שבו יש להם מהלך אחרון (20 שניות עם זריקה אחרונה בתוצאה של נקודה פחות )

אבל הם הפסידו...

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 11:57 am 
Sophomore

Mano כתב:
Krembo2 כתב:
הפסד מתסכל...
אותי בעוקר הפתיע שלאומית עוד לא דיבר על העניין שאולי תיסכל הכי הרבה הערב-
בפיגור נקודה, 2 דק לסיום, בזמן מומנטום חולוני, כדור חוץ לונציה עם 1.4 שניות על השעון.
דן שמיר משום מה בוחר לקחת פסק זמן (הזכיר לי מקרה דומה מול גליל..) ונותן לאיטלקים מתנה.
כמובן שהם יצאו משם עם שלשה פנויה לחלוטין של היינס, התקפה אחר כך עלו לפלוס 6 ושמיר נאלץ לקחת את פסק הזמן האחרון שנשאר לו, כך שלא היה לו אחד למהלך האחרון...
בנוסף לטעמי היה מקום להשתמש קצת יותר בהרוש, בעיקר כדי לתת עוד קצת מנוחה לקורי וקאליף שבסוף כבר די נפלו מהרגליים.

הכל נכון, ובאמת הפסק זמן נגד גליל כמעט עלה לנו במשחק, אבל אתמול הפסק זמן היה של ונציה..

אני כמעט בטוח ששמיר הוא זה שסימן למזכירות לקחת טיימאאוט...
גם ראיתי עוד כמה אנשים סביבי תוהים על זה.
יכול להיות שלא ראיתי נכון, אבל אני די משוכנע שעוד לפניו האיטלקים היו עם פסק זמן אחד שנשאר להם, וגם אחרי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 12:01 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
N.T.K כתב:
הבחור פשוט מסרב להיגמר

בגדול בפיגור 5 דקה לסיום הוא השיג בהגנה 2 כדורים ושם את חולון מצב שבו יש להם מהלך אחרון (20 שניות עם זריקה אחרונה בתוצאה של נקודה פחות )

אבל הם הפסידו...

ובאחד המשחקים הכי חשובים של העונה של חולון עד עכשיו הוא סיים עם אפס נקודות ומדד שלילי. אבל כמובן ששלשות הקלאץ׳ בליגה, הנחמדות כשלעצמן, חשובות הרבה יותר. אם אני זוכר נכון, אז גם בפיינל פורים שהוא עשה עם מכבי הוא התאדה לחלוטין, אבל כנראה שאם ניב רסקין וגיל ברק (ועוזריהם) מחליטים שאתה ווינר ״בלתי נגמר״, אז תמיד יהיו מספיק אנשים שיקנו את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 12:17 pm 
Freshman

שום טענה לפניני שנותן עונה ענקית.

לגבי המשחק, באופן כללי אפשר להגיד שעלינו מדרגה השנה, למדנו מהטעות של בניית הקבוצה בעונה שעברה במובן זה שהחתמנו עוד גבוה (שאתמול החיסרון שלו היה קריטי).

מה שחייבים להיגמל ממנו לקראת השנה הבאה זה מנטליות מועדון החברים ששורה על הקבוצה הזו כבר המון שנים וגורמת לזה שנפולות כדורסל כמו שלומי הרוש ורועי הובר הם שחקני רוטציה בקבוצה שמתיימרת ללכת על כל התארים.

ואז מה קורה ? מגיעים למשחק עונה והרוטציה שלנו היא 7 שחקנים לעומת הקבוצה השניה ששיחקה אתמול עם רוטציה של 12 שחקנים שכולם תרמו. למעשה השינוי התחיל ש-wdr עבר להרכב האיטלקים שלו עם ג'ורי, צרלה דה ניקולאו (ואחרי זה בילינגה) שנעלו אותנו בהגנה. לנו לא היה את הלוקסוס הזה והגענו לסוף עם הלשון בחוץ.

אז בתקווה שבשנה הבאה שחקנים ייבחרו בהתאם לכישורי הכדורסל שלהם ולא בגלל שהם סמל עאלק (הרוש) או סתם שבא לנו לשקם אותם (הובר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 1:00 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
הרסי הוקינס כתב:
N.T.K כתב:
הבחור פשוט מסרב להיגמר

אבל הם הפסידו...

ובאחד המשחקים הכי חשובים של העונה של חולון עד עכשיו הוא סיים עם אפס נקודות ומדד שלילי. אבל כמובן ששלשות הקלאץ׳ בליגה, הנחמדות כשלעצמן, חשובות הרבה יותר. אם אני זוכר נכון, אז גם בפיינל פורים שהוא עשה עם מכבי הוא התאדה לחלוטין, אבל כנראה שאם ניב רסקין וגיל ברק (ועוזריהם) מחליטים שאתה ווינר ״בלתי נגמר״, אז תמיד יהיו מספיק אנשים שיקנו את זה...

עונה שעברה פניני היה טוב ותרם גם בפיינל פורים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 3:44 pm 
Junior

הגיוני. אני לא טוען שפניני הוא סוג של יותם הלפרין. אבל יש המון דוגמאות למעמדים גדולים שאליהם הוא לא הופיע (כאמור - שני פיינל פורים עם מכבי, איזה גמר פיינל פור בארץ שהוא היה מאוד חלש בו וגם לא סגר לאיזה ריבאונד די משמעותי וכמובן שבזמן שמעדיפים להתרכז בכל הגביעים הרצופים שלו, קשה שלא להיזכר, כמה פעמים ביום לפעמים, בכמות חסרת התקדים של אליפויות שהוא איבד במכבי), שמספיקות כדי לשים סימן שאלה די גדול סביב הניסיון ליצור לו שם של איזה מפלצת מאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 5:08 pm 
Junior

Krembo2 כתב:
Mano כתב:
Krembo2 כתב:
הפסד מתסכל...
אותי בעוקר הפתיע שלאומית עוד לא דיבר על העניין שאולי תיסכל הכי הרבה הערב-
בפיגור נקודה, 2 דק לסיום, בזמן מומנטום חולוני, כדור חוץ לונציה עם 1.4 שניות על השעון.
דן שמיר משום מה בוחר לקחת פסק זמן (הזכיר לי מקרה דומה מול גליל..) ונותן לאיטלקים מתנה.
כמובן שהם יצאו משם עם שלשה פנויה לחלוטין של היינס, התקפה אחר כך עלו לפלוס 6 ושמיר נאלץ לקחת את פסק הזמן האחרון שנשאר לו, כך שלא היה לו אחד למהלך האחרון...
בנוסף לטעמי היה מקום להשתמש קצת יותר בהרוש, בעיקר כדי לתת עוד קצת מנוחה לקורי וקאליף שבסוף כבר די נפלו מהרגליים.

הכל נכון, ובאמת הפסק זמן נגד גליל כמעט עלה לנו במשחק, אבל אתמול הפסק זמן היה של ונציה..

אני כמעט בטוח ששמיר הוא זה שסימן למזכירות לקחת טיימאאוט...
גם ראיתי עוד כמה אנשים סביבי תוהים על זה.
יכול להיות שלא ראיתי נכון, אבל אני די משוכנע שעוד לפניו האיטלקים היו עם פסק זמן אחד שנשאר להם, וגם אחרי...

תסתכל ב play by play. פסק הזמן הוא של האיטלקים
http://www.championsleague.basketball/1 ... ay_by_play

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 6:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Krembo2 כתב:
נביא בעירו כתב:
הרסי הוקינס כתב:
N.T.K כתב:
הבחור פשוט מסרב להיגמר

אבל הם הפסידו...

עונה שעברה פניני היה טוב ותרם גם בפיינל פורים...

הוא בהחלט תרם מאוד לריצה של מכבי בתחילת הגמר, עם שני איבודים על ההתחלה, כמה פספוסים של השחקן שלו בהגנה והחטאות חופשיות מ3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 6:18 pm 
Freshman

נמצאה הבעיה של חולון - גיא פניני.

שחקן שבגיל 35 משחק עם תשוקה למשחק כאילו עלה עכשיו מהנוער.

אתמול ממש ראו שהוא היה המטרה מספר 2 של ונציה אחרי קאליף, נדבקו לו לחולצה שומרים גבוהים ממנו ונתנו לו לחדור אל הצבע, העיקר שלא ירים זריקה.

כן ווינר לא ווינר (והוא ווינר), מסוג השחקנים שקונים כרטיס בשבילם. בעיני גאון כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 6:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל ספציפית לגבי אתמול, אתה עדיין טוען שהוא היה פחות בעייה מדקואן ג'ונס?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 6:29 pm 
Junior

בגלל שאני עוררתי את תת הדיון, אני אבהיר: לא טענתי שפניני הוא הבעיה של חולון (אני כן חושב שהוא בעיה. ההסתמכות לאורך זמן, בעיקר בעמדה 4, על שחקן שלא ממש שומר ובעיקר לא מסוגל לנתק את שתי הרגליים באותו הזמן מהרצפה כדי לקחת ריבאונד, היא לא רעיון כל כך טוב), אלא שמתי סימן שאלה גדול לגבי עניין הווינריות שלו. בינתיים הדוגמאות להיעלמויוות שלו במעמדים גדולים רק מתרבות. מנגד, יש לנו כמה משחקי ליגה שהוא ניצח לאחרונה וכמובן הרבה שלשות מומנטום שאני זוכר לאורך הקריירה. משחק גדול שהוא ניצח שנחקק בזכרון אני, באופן אישי, לא זוכר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 19, 2018 11:10 pm 
Sophomore

בקיץ לפני שנה וחצי עם הנבחרת, מול גרמניה אאל'ט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2019 10:55 am 
Junior

מחזור 10 בליגת האלופות - חולון יוצאת למשחק חוץ נגד פאוק סלוניקי (19:30, SPORT5).

חולון נמצאת במקום השלישי (6 ניצחונות ו3 הפסדים) בעוד שפאוק דולקת אחרייה במקום הרביעי (5 ניצחונות ו4 הפסדים)

נזכיר שבהיכל הטוטו לפני חודש וחצי, חולון ניצחה 68:72.

באותו משחק קאליף וואייט היה פושר אך הופיע ברבע האחרון, ובסופו של דבר קלע 14 נקודות.
כאמור היום דנשה יאלץ להסתדר בלעדיו. על פי ONE, סקוטי ריינולדס צפוי לערוך בכורה מחודשת, מעניין לראות כמה דנשה ישתף אותו, הרי הוא רק נחת במוצ"ש.

באופן כללי, הפציעה של קאליף די מבאסת שהרי הוא מנפק ממוצעים אדירים באירופה - 19 נקודות ב-33 דקות משחק בממוצע למשחק. נמצא במקום הראשון במובילי המפעל (במקום השני פלדין): http://www.championsleague.basketball/18-19/playerstats
נקווה שלדנשה הפתרונות...

חשיבות המשחק גדולה במאבק על המיקומים לשלב הבא, וכמובן שאם נקלעים לפיגור בדקות הסיום יש משמעות אדירה גם להפרש (להפסיד בפחות מ-4).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2019 12:11 pm 
Freshman

אדום88 כתב:
מחזור 10 בליגת האלופות - חולון יוצאת למשחק חוץ נגד פאוק סלוניקי (19:30, SPORT5).

חולון נמצאת במקום השלישי (6 ניצחונות ו3 הפסדים) בעוד שפאוק דולקת אחרייה במקום הרביעי (5 ניצחונות ו4 הפסדים)

נזכיר שבהיכל הטוטו לפני חודש וחצי, חולון ניצחה 68:72.

באותו משחק קאליף וואייט היה פושר אך הופיע ברבע האחרון, ובסופו של דבר קלע 14 נקודות.
כאמור היום דנשה יאלץ להסתדר בלעדיו. על פי ONE, סקוטי ריינולדס צפוי לערוך בכורה מחודשת, מעניין לראות כמה דנשה ישתף אותו, הרי הוא רק נחת במוצ"ש.

באופן כללי, הפציעה של קאליף די מבאסת שהרי הוא מנפק ממוצעים אדירים באירופה - 19 נקודות ב-33 דקות משחק בממוצע למשחק. נמצא במקום הראשון במובילי המפעל (במקום השני פלדין): http://www.championsleague.basketball/18-19/playerstats
נקווה שלדנשה הפתרונות...

חשיבות המשחק גדולה במאבק על המיקומים לשלב הבא, וכמובן שאם נקלעים לפיגור בדקות הסיום יש משמעות אדירה גם להפרש (להפסיד בפחות מ-4).

משחק שבא לנו בעיתוי גרוע ביותר.
פאוק קבוצה פיזית וקשוחה שלא נשברת כמעט אף פעם, מסוג הקבוצות שבאות לפרק במכות ונגדם צריך שחקנים שיכולים לייצר לעצמם שהכל תקוע, ואכן במשחק הקודם מי שניצח לנו את המשחק עם מהלכים גדולים בסוף היה קאליף שלקח על עצמו את המשחק. בהרכב הנוכחי אין לנו למעשה גו טו גאי קלאסי, ריינולדס מודל 2019 לא כזה ובכל מקרה קשה לבנות על תרומה ממנו כבר במשחק הזה.

אצל היוונים התמרמרות אצל האוהדים בעקבות עזיבתו לבולוניה לפני מספר ימים של יאניק מוריירה שהחזיק את הקו הקדמי של הקבוצה. מנגד, הסנטר דריוס גארט חוזר מפציעה.
נצטרך להתמודד הרבה יותר טוב עם פיל גוס שהוא ברומטר בקבוצה הזו ובמשחק הקודם די שחט אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2019 2:08 pm 
Hall of Famer

על פי ערוץ הספורט ריינולדס בהופעת בכורה.
קשה לדעת איך המשחק הזה יתפתח כי חולון זו קבוצה לא יציבה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2019 2:28 pm 
Freshman

RREEDDTT. כתב:
על פי ערוץ הספורט ריינולדס בהופעת בכורה.
קשה לדעת איך המשחק הזה יתפתח כי חולון זו קבוצה לא יציבה .

חולון דווקא קבוצה יציבה מאוד. הסיבה היחידה שאי אפשר לדעת איך המשחק יתפתח זה עניין שילובו של ריינולדס במקום וויאט.

אגב בצד השני (פאוק) יש חוסר יציבות. הספונסר לא מזרים כספים והשחקנים לא מקבלים כסף מתחילת העונה או מקבלים באיחור. כמו שכתבתי בימים האחרונים שוחרר השחקן השני בטיבו בקבוצה לאחר שלא יכלו לעמוד בשכרו וייתכן שזה לא יהיה השחרור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2019 8:40 pm 
מנהל פורום

פאוק חוגגת על התחת המצומק של חולון
נוכחות דלה של הקהל הסלוניקאי לא עוזרת לחולון
יאללה פאוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2019 8:44 pm 
Sophomore

בינתיים 17-0 ליוונים, ועוד ידם נטויה.
האם ישבר שיא ההפרש של הפועל (54 הפרש לקאזאן) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2019 8:45 pm 
מנהל פורום

זה לא יגמר ביותר מ20 ריד מיי ליפס
פאוק קבוצה חלשה מידי בשביל דריסות כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2019 10:38 pm 
Junior

חולון הפסידה 77-92 כלומר פאוק מעליה בטבלה כעת (חולון מקום רביעי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 08, 2019 11:01 pm 
Sophomore

לא הגענו למשחק הזה מהרגע הראשון...
משהו בו מאוד הזכיר לי את גמר הפיינל פור.
חפרנו לנו בור גדול כבר בדק הפתיחה, ולאורך כל המשחק היה ברור שאין לנו יכולת לחזור ממנו.

בינתיים אופאבה מובילה על ונציה לקראת סוף הרבע השני, נקווה שהיא תצליח לשמור על היתרון.

מחר משחק מעניין בין נאנטר לבון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2019 12:07 am 
Junior

לפחות נחלק מחמאות לשון ג׳ונס שקלע 21 נקודות ולקח 11 ריבאונדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2019 12:20 am 
Junior

אחרי מחצית ראשונה שבה היא מובילה על ונציהֿ, אופאבה מובסת בחצי השני וחולון יורדת למקום הרביעי בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2019 12:32 am 
Hall of Famer

גיל ברק אמר בשידור שקורי וולדן הוא הפוינט-גארד ( אחרי זה הם התווכחו על ההגדרה הזו - אבל לא זו הנקודה מבחינתי ) המוביל בארץ מבחינתו .
אלי סהר היה סקפטי לגבי ההצהרה הזו ( לגיטימי למדי ) , אבל אז נקב בשמו של ג'קובן בראון - WTF ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2019 1:00 am 
Freshman

Krembo2 כתב:
לא הגענו למשחק הזה מהרגע הראשון...
משהו בו מאוד הזכיר לי את גמר הפיינל פור.
חפרנו לנו בור גדול כבר בדק הפתיחה, ולאורך כל המשחק היה ברור שאין לנו יכולת לחזור ממנו.

בינתיים אופאבה מובילה על ונציה לקראת סוף הרבע השני, נקווה שהיא תצליח לשמור על היתרון.

מחר משחק מעניין בין נאנטר לבון...

כן. מזכיר מאוד את גמר הפיינל פור. ולא רק בזה שהמשחק נגמר אחרי 3 דקות. גם לא רק באפסיות של המאמן הפח זבל שלנו.
בעיקר בעובדה שגם היום, כמו אז, מישהו חשב ששחקן שלא שיחק חודשיים (ובמקרה של היום גם לא מכיר את הקבוצה) והתאמן אימון אחד עם הקבוצה, יכול לשחק במשחק עם אינטניסיביות כזו. והתוצאה בשטח.

בלי קשר, ריינולדס כמחליף לוויאט זו החתמה כל כך מטומטמת שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל. גם ככה לקבוצה הזו, בהיעדר זר נורמלי בעמדה 3, היו בעיות בקטיגוריית הכישרון ההתקפי והיכולת ליצור. אז מה עשו ? הביאו שחקן שמשחק לרוחב ובקושי מסתכל על הסל. שחקן ששיחק בלובליאנה, במצב של 77:79 לפרומיתס, שהכדור האחרון של לובליאנה, קיבל כדור נוח מהשלוש ו-3 שניות לסוף בחר למסור לשחקן במצב פחות טוב שזרק אירבול.

וכמובן, דקוואן ג'ונס. שוב מוכיח שהוא לא שחקן שאפשר לסמוך עליו, שהוא לא לרמה הזו. שמשחק האחד על אחד שלו גרוע. למעשה במצב הנתון נשארנו עם קורי וולדן הענק בתפקיד הגלן רייס של העונה. וזה ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 326 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], נורטון, סאבוניס, עופר האדום ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: