סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 2:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 10:52 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
כרגע אני נוטה להישאר עם סימונס (אלא אם תגיע הצעה שקשה לסרב לה) בתקווה שימשיך להתפתח

מה הכוונה ב"ימשיך"? הוא פחות או יותר או שחקן כמו שראינו בחודש הראשון בליגה.

עלה ב-0.7 נקודות למשחק, שיפר ב3 אחוז מהשדה ובריב' למשחק ( וירד ממש קצת בחטיפות ). השיפור בריב' ובנקודות די זניח והעליה באחוזי השדה היא יפה אבל לא זאת ההתקדמות שציפית מרוקי שנראה בדרך הבטוחה לחמישיות העונה תוך שנים מעטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 11:37 am 
Sophomore

סימונס זה בחור בן 22 בעונתו השנייה בליגה. הוא עושה, שימו לב - 16.5 נק', 8 אס', 9 ריב', 0.7 בלוקים, 1.4 חט' (בשנה שעברה זה היה נתון יותר מרשים אפילו, של כמעט בלוק למשחק ו1.7 חט') ב33 דקות. 57.6% מ2.

באדי הילד בגיל 26 הוא שחקן ממש טוב. הוא עושה 20 נק', 2.3 אס', 5 ריב' באחוזים יפים.
אני יכול לראות למה באדי הילד הוא התאמה טובה לפילי, אבל נדמה לי שזאת הסתכלות ממש צרה מדי לקבוצה שמחזיקה כשרון כמו סימונס. אנחנו מדברים כאן על קלע חד מימדי של 1.93 בן 26, מול מוביל כדור, סופר אינטיליגנט וורסטילי של 2.08 בן 22 שטס את המגרש (ברמה שאין דברים כאלה), באמצע העונה השנייה שלו בליגה, ממש בתחילת הקריירה שלו. לפילי אין קלעים, אז ברור שקלע טוב זו התאמה מעולה בשבילה. לסקרמנטו יש מנוע טוב ומבטיח להרבה שנים קדימה בדמות פוקס, אז היא לא צריכה עוד אחד בהכרח (למרות שפוקס וסימונס כן יכולים להיות מדהימים ביחד לדעתי. שניהם חיים מהיי טמפו וזאת תהיה קבוצה שתמוטט קבוצות אחרות מהרגליים). הכימיה הטובה הנוכחית של סקרמנטו, נחמדה ככל שתהיה, לא משתווה לבק קורט שמרכיב את סימונס ופוקס ביחד. זה טירוף!

השוואות יותר רלוונטיות:
הגריק, בגיל 22, עם 4 עונות ניסיון, עשה 23 נק', 5.5 אס', כמעט 9 ריב', 1.4 חסימות, 1.5 חט' ב35.5 דקות (איזה מפלצת. ובשתי העונות לאחר מכן שיפר נק' לכמעט 27, 6 אס', 12.8!!! ריב'. פאק). מאז שהוא הגיע לליגה ועד היום בעצם קולע כחצי שלשה למשחק. זורק מעט מאוד באחוזים קטסטרופליים. 56.3% מ2.

לברון ג'יימס בגיל 22, בעונתו הרביעית בליגה, עשה 27, 6 אס', 6.7 ריב', 0.7 חס', 1.6 חטיפות. לברון עשה את זה ב41 דקות על הפרקט. 51% מ2. 1.3 שלשות למשחק.

ווסטברוק בגיל 22, עושה שלישית בליגה, עושה 22, 8 אס', 4.6 ריב', 0.4 חס', 1.9 חט'. הוא קולע פחות מחצי שלשה למשחק. הוא עושה 45% מ2. משחק כמעט 35 דק.

אני חושב שיש דימיון בין החבר'ה האלה לבין סימונס. פרוסקפטים מרשימים מבחינה פיזית, שחקנים ורסטיליים שנמצאים הרבה עם הכדור. אני חושב שהסטט' שלו בהחלט בליגה שלהם. אני חושב שהוא המנהל משחק הכי טוב מבין החבורה הזאת, עם IQ הכדורסל הכי גבוה (וכן, אני יודע שלברון נמצא גם ברשימה הזאת. לברון השתפר, התבגר. היום הוא ליגה בפני עצמו. אבל אני מדבר על לברון בגיל 22).

סימונס עושה את מה שהוא עושה - עם שחקנים דומיננטיים לצידו, שלא באמת מתאימים לסגנון המשחק שלו. ללא מספיק קלעים על המגרש לרוב לידו. עם פולץ שפילי הייתה מאוד מושקעת בלפתח אותו, וזה היה במידה מסויימת על חשבונו של סימונס. הוא קולע מה2 באחוזים שהוא קולע מבלי להוות איום בכלל ל3. זו נק' לזכותו.
בכלל, אנשים כל הזמן מדברים על כך שסימונס לא קולע שלשות. אבל הוא לא רק לא קולע שלשות. הוא לא שם עונשין, אין לו פלואטר אמין. הוא סקורר מאוד מאוד מוגבל בשלב הזה של הקריירה ומספיק שיפתח כלי אחד כלשהו, הוא כבר לטעמי יהיה שחקן הרבה יותר מסוכן. זה לא בשמיים. הוא גם מאוד צעיר וחסר ניסיון. זה יותר מפריע מהיעדר הקליעה מבחוץ - הוא מאבד את הראש במשחקים צמודים לפעמים. הוא ילמד, הוא צעיר כאמור.
אני לא יודע אם הוא טופ 25, אבל הוא כישרון שיכול להתפתח להיות גם טופ5 וזה לא תלוי באופן מוחלט ביכולת שלו לקלוע מ3. אפילו שינוי סיטואציה, להקיף אותו בקלעים בקבוצה שתהיה שלו באופן בלעדי, זה דבר שיכול להקפיץ אותו משמעותית.

קיצר, כל החפירה הזאת כדי לומר - אנתוני דיויס, או שחקן בקאליבר הזה, או חבילה מאוד מאוד מאוד נאה (עם תרומה ממשית להווה + שחקן שנמצא כבר בדרכו להיות כוכב). אם אני לא מקבל הצעה כזאת, אני פשוט ממשיך לשבור את הראש על איך אני מייצר ממנו ומאמביד קבוצה לאליפות, ובאטלר יכול ללכת לחפש מצידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 12:53 pm 
Freshman

מה לגבי סימונס על קיירי?
בתור אוהד סלטיקס, אני מתלהב מהמחשבה על החיזוק בהגנה שייווצר מטרייד כזה, ולאור העונה הפושרת יחסית (של שני המועדונים), זה יכול להיות מעניין.

שתי הסתגויות:
1. אין לי מושג איך זה עובד מבחינת משכורות.
2. יש מצב שבגלל שהסופר-מקס של קיירי יורד מבוסטון, תיפתח האפשרות לצרף גם את דייויס בטרייד עוד השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 1:07 pm 
Junior

להבנתי קיירי לא זכאי לסופר-מקס מבוסטון, לפי מה שאני יודע זה רק לשחקנים שסיימו את הארכת חוזה הרוקי שלהם:

ציטוט:
It allows teams to offer homegrown elite players coming off their rookie extensions deals starting at 35 percent of the salary cap, contracts normally reserved for players with 10 or more years of service. No other team can offer this after the players’ eighth or ninth season in the NBA, creating a real financial incentive for superstars to re-sign with the team that developed them.

מבחינת שחקנים זה טרייד מעניין אבל לא פרקטי כי לקיירי יש אופצית שחקן על העונה הבאה. בתכלס הוא מסיים חוזה של ~20 מיליון העונה. לסימונס יש עוד עונה בחוזה (מעבר לעונה) של כולה 8 מיליון. זה לא עובר מבחינת שכר וגם בעייתי מבחינת משך החוזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 1:17 pm 
Sophomore

מבחינת שחקנים זה ממש מעניין. קיירי התאמה מעולה ליד באטלר ואמביד בעיניי. הוא ובאטלר גם חברים טובים.

בוסטון, אם יכולים להביא את דיויס זה יכול להיות מושלם לצמד סימונס-דיויס ומה שישאר עוד מסביב (ויש שם כל כך הרבה חומר לעבוד איתו שאמורים להישאר שם עוד שחקנים טובים מאוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 1:36 pm 
Hall of Famer

הדבר העיקרי שמטריד אותי לגבי סימונס ביחס לסופרסטארים אחרים זה שהוא לא מראה שום שיפור העונה מהעונה שעברה, ובמיוחד לא בשני אלמנטים קריטיים-קליעה מבחוץ ועונשין. לברון ואנדקומבו עשו קפיצות משמעותיות מהעונה הראשונה לשנייה וגם מהשנייה לשלישית בכל האלמנטים (במקרה של אנדקומבו הוא המשיך בקפיצה גם מהשנה השלישית לרביעית ומהרביעית לחמישית, לברון גם היום דומה בסה"כ למה שהיה בעונה השלישית, שזה די מדהים בפני עצמו). מי שהייתה לו סטנגנציה מסויימת אחרי עונת רוקי מוצלחת זה ווסטברוק, והוא עשה את הקפיצה הבאה שלו בין העונה השנייה לשלישית, אבל אצלו לא היה את הבור הענק שיש לסימונס בעונשין. בסיטואציה הנוכחית אני חושב שלצפות לקבל עבורו מישהו בקליבר של אנתוני דיוויס זה די מוגזם, וזו אופציה שהולכת ומתרחקת ככל שסימונס ממשיך שלא להתקדם.

לגביי סימונס על קיירי, מתקשה לראות את איינג' מוותר על הגארד הכי טוב שיש לו, והיחיד בקבוצה עם ניסיון בגמרים, תמורת עוד ווינג, ועוד אחד עם 0 קליעה. אם כן זה יהיה ניסוי מאוד מאוד מעניין, קבוצה שלמה שכמעט כולה ווינגים, אבל לא נראה לי שזה יהיה מוצלח יותר מההרכב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 2:17 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שמה שיכשיל טרייד עם משמעות כה גדולה בין קיירי לסימונס - זה הבדל במשכורות
סתם לצורך הדוגמא , תוספת של ווילסון צ'נדלר בדיוק מכסה את ההבדל ( ואם נניח פילדלפיה לא רוצה לאבד אותו - אין לי מושג אם זה אכן המצב - אז אפשר לצ'פר אותם באיזו בחירה ממוצעת מהרבות שיש לבוסטון ביד , או סתם להעביר איזה שחקן שולי וזול שיסגור לפילי את הפינה הזו ברוטציה שלה )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 3:20 pm 
Hall of Famer

בלי קשר לטרייד, אני אשמח לתת את וילסון צ׳נדלר לכל המעוניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 3:47 pm 
Hall of Famer

ההבדלים בין הדעות של רוני לבין מאנו הם בדיוק שורש הבעיה.
על מה נותנים את הדגש, על יכולות יוצאות דופן ואפסייד גדול או על שיפור מינימלי בין עונה לעונה?
שכלית, נדמה לי שהדגש צריך להיות על שיפור בין עונה לעונה אבל זו החלטה לא פשוטה לשלוח את סימונס בטרייד והפרונט אופיס של פילי הוא לדעתי לא אחד שיקבל החלטות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 4:10 pm 
Sophomore

סימונס מתחיל כל כך גבוה, שלא הגיוני לבחון את הערך שלו לפי האם הוא שיפר את הממוצעים ב1.5 נק' או ב6 נק'.

כאמור, שיפור טבעי של שחקן כזה שנובע מניסיון גם כך בעיניי אמור למקם אותו מאוד גבוה בדירוג השחקנים בליגה הזאת. להקיף אותו בקלעים גם כן. לא לעשות ניסויים על הגב שלו (פולץ)...
אני אומר שאפילו אם סימונס לא יכול לממש את עצמו ליד אמביד, הוא עדיין יכול להיות ענק בקבוצה שתובל על ידו (בלי לשפר את הקליעה אפילו) ותבנה בהתאם אליו. כך שערך הטרייד שלו לא צריך להיקבע לפי זה שבמשחק העומד של פילי עם אמביד ובאטלר ורדיק שרץ על חסימות היעדר הקליעה שלו ממש לא מתאימה, אלא לפי שימוש בדמיון והבנה שיש סיטואציות בהן הוא יהיה מדהים. אני חושב שהוא יהיה סופרסטאר בליגה הזאת ואם אני לא משיג סופרסטאר בעבורו אני רוצה לשמור אותו אצלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 4:20 pm 
Hall of Famer

בסיטואציה הנוכחית ובזמן הנוכחי סימונס ממש לא סופרסטאר, הוא שחקן טוב מאוד ומיוחד מאוד, אבל עם חולשות כ"כ בולטות במשחק שלו שבינתיים הוא לא משפר ושקל מאוד לנצל אותן, במיוחד במצבי לחץ. אם הוא לא ישפר את הקליעה שלו משמעותית אני לא רואה אותו הופך לסופרסטאר וקשה לי לראות קבוצה שבה הוא שחקן מוביל מצליחה בפלייאוף לאורך זמן, קבוצות חכמות פשוט ינצלו את חוסר הקליעה שלו שוב ושוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 4:29 pm 
Hall of Famer

אני מסכים עם רוני. יש גרף ניכר של שיפור, בייחוד בכל הקשור לקליעה, שסימונס צריך לעבור כדי להיות סופרסטאר בליגה הזו, כך שבהחלט רלוונטי לבדוק מה מידת השיפור שלו ואם היא נמוכה עד לא קיימת, יש סיבה לדאגה, לפחות בכל הקשור לסיכוי שלו להיות סופרסטאר (אחד השחקנים הטובים בליגה).
יכול להיות שהוא יצליח להיות טופ25 בליגה גם בלי להוסיף קליעה אבל זה כנראה לא יחזיק מים בפלייאוף ולא יוביל את פילי רחוק.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' ינואר 13, 2019 4:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 4:34 pm 
Junior

בטוח שהם לא צריכים לתת את סימונס, לא חושב שאי פעם יצא לי ממש לראות אותו לאורך משחק, אבל יש לו ממוצעים של כמעט טריפל דאבל. לתת אותו בטרייד זה פשוט טמטום.
גם אני חשבתי שבאטלר הוא שילוב גרוע שם וגם אף פעם לא החזקתי ממנו, אם רוצים להיפטר ממישהו מהכוכבים אז צריך להיפטר ממנו. אבל גם זה לא העניין, לדעתי. העניין הוא בצוות המסייע, אמביד גם פצוע הרבה אז בלעדיו הם לא משהו. איך בונים צוות מסייע? מקבלים החלטות נכונות לאורך זמן. ולא, לתת את סימונס זה בדיוק לא הדוגמא להחלטה הנכונה. גם לא צריך לעשות מהלכים דרמטיים מעכשיו לעכשיו, צריך להיות סבלניים, להביא שחקן או שניים טובים בדראפט, להביא שחקן או שניים טובים בפרי אייג'נסי, זה יכול לקחת קיץ אחד או גם שניים, אבל לפרק את הקבוצה עכשיו זה לא חכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 8:14 pm 
Junior

שלא לדבר על זה שייתכן וסימונס זורק עם היד הלא נכונה.
https://www.sbnation.com/college-basket ... -jump-shot

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 9:03 pm 
Hall of Famer

מה שמטריד בסיפור של סימונס הוא שיש לו טאץ׳.
על פניו אין סיבה שהוא לא ישתפר וייהפך לקלע טוב.
חלק מהאחריות נח על הצוות של ברט בראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2019 9:53 pm 
Junior

אין שום אחריות על ברט בראון והצוות שלו. גם המאמנים שלו וגם חבריו לקבוצה המליצו לו לעבור יד והוא מסרב בינתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 2:36 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
אין שום אחריות על ברט בראון והצוות שלו. גם המאמנים שלו וגם חבריו לקבוצה המליצו לו לעבור יד והוא מסרב בינתיים

זה לא קשור רק למעבר היד.
אם יש לך שחקן סופר מוכשר שיושב בצד עונה שלמה ויכול להתאמן על הקליעה + קיץ שלם לעבוד איתו והוא עדיין לא מסוגל לקלוע עונשין ברמה סבירה אז כן, זה כישלון של צוות האימון. אתה חושב שזה משהו שהיה קורה גם בסן אנטוניו? פופ ומאמן הקליעה המעולה שם לא היה מצליחים לשפר את הקליעה של סימונס?
אני התאכזבתי מהיכולת של ברט בראון לשפר את הקליעה של השחקנים שלו עוד בטרם סימונס הגיע לתמונה (למרות שג׳רמי גראנט בהחלט התקדם).

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' ינואר 15, 2019 2:37 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 2:37 am 
Hall of Famer

במיוחד כשמצרפים את המקרה המוזר של פולץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 2:45 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
במיוחד כשמצרפים את המקרה המוזר של פולץ

קשה לדעת מה היה חלקו בפרשה אבל כן, בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 8:13 am 
Junior

זה גורם לפילי להיראות כמו חובבנים, אבל זה עדיין לא או ר שיש להם אחריות למצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 8:20 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
זה גורם לפילי להיראות כמו חובבנים, אבל זה עדיין לא או ר שיש להם אחריות למצב.

אתה יכול לנמק איך לצוות אימון אין אחריות לקליעה של שני שחקנים צעירים שלהם? הם לא אחראים על פיתוח היכולת של אותם שחקנים ומקסום הפוטנציאל שלהם?
חצי מהעתיד של פילי נח על הקליעה של סימונס לבדו (שלא לדבר על פולץ והמחיר המופקע שעלה להשיג אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 9:00 am 
Junior

לעומת זאת אמביד עבד ושיפר את הקליעה שלו כשהוא לא שיחק. אולי לסיקסרס יש חלק בזה שסימונס לא שיפר את הקליעה, אבל זה לא מוריד מהאשמה של סימונס שלטעמי לא לוקח את הנושא מספיק ברצינות, לפחות ככה זה נראה לי כמתבונן מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: goldman, Google [Bot] ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה