סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 2:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 10:19 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אבל אם כאמור ( לא יודע אם זה המצב - אבל לא מן הנמנע ) גלן רייס "יושב על המדף" של מרבית קבוצות ליגת העל
בעלות נמוכה מאוד כפי שדיווח לאומית
ועדיין לא שמעתי שמישהו לוקח אותו ( גם קשור להשעייה אני מניח אמנם )
זה אומר משהו , לא ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 10:20 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אבל אם כאמור ( לא יודע אם זה המצב - אבל לא מן הנמנע ) גלן רייס "יושב על המדף" של מרבית קבוצות ליגת העל
בעלות נמוכה מאוד כפי שדיווח לאומית
ועדיין לא שמעתי שמישהו לוקח אותו ( גם קשור להשעייה אני מניח אמנם )
זה אומר משהו , לא ?

ברור, זה אומר שהוא פסיכופת.
זה לא משנה את העובדה שכל עוד הוא על המגרש אין לו מתחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 10:29 pm 
Hall of Famer

אתה לא יכול להפריד דבר מדבר
האופי שלו על ומחוץ למגרש זה חלק מהחבילה - Take it or leave it

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 10:36 pm 
Hall of Famer

למה ג'וש קארטר עדיין לא בסגל של אשדוד? חתם שם כבר לפני שבועיים בערך.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 11:07 pm 
Junior

כי הוא הזר החמישי בסגל והם לא רוצים לשלם קנס
כנראה בראד גרינברג טרם החליט את מי הוא מפטר..למרות שהדיווחים אמרו שככל הנראה זה יהיה מארק טולפסן שמאכזב עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 11:17 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אתה לא יכול להפריד דבר מדבר
האופי שלו על ומחוץ למגרש זה חלק מהחבילה - Take it or leave it

נו, אם ככה ברור שוולדן עדיף. העובדות מדברות בעד עצמן וזה די ברור שקבוצות לא רוצות לגעת ברייס.
מצד שני, להרגשתי, כשכתבת מה שכתבת בעונה שעברה, התכוונת שהתרומה על המגרש של וולדן גבוהה יותר, וזה לא ממש בכיוון. אולי אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 11:31 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
כי הוא הזר החמישי בסגל והם לא רוצים לשלם קנס
כנראה בראד גרינברג טרם החליט את מי הוא מפטר..למרות שהדיווחים אמרו שככל הנראה זה יהיה מארק טולפסן שמאכזב עד כה.

טולפסן היום עם 20 נקודות ו-7 ריב', יהיה להם קשה להשליך אותו בקלות. אם כבר, למה לא את שושי (שגם הוא שחקן לא רע בכלל)? אגב, רק למען הסדר הטוב, עם 5 זרים אתה לא משלם קנס, אתה רק לא מקבל את הבונוס שהיית מקבל עם 4 זרים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 11:38 pm 
Junior

סיכום תוצאות היום

אשדוד מביסה את הרצליה 73-94
תל אביב מנצחת בגן נר את גלבוע/גליל (הפסד שישי רצוף) 96-91

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 11:50 pm 
Hall of Famer

לא שהבנתי במיוחד מדוע אשדוד הביאו את קרטר , אבל כל זר שהוא יחליף ברוטציה - רק יכול לפגוע בהם
לאור ההיעדרות של רוזפלט , הם לא יכולים "לרדת נמוך יותר" ולוותר על שושי או טולפסן ( שנותן 2.4 שלשות במשחק ב-46% - מי קבע שהוא מאכזב ?! )
אולי ישתלב במשחקים בהם פול סטול מורחק ...

המצב של הרצליה מדרדר במהירות
זה לא רק בטבלה , ולא קשור לזר החדש שדווקא תיפקד היום לא רע
אלא לעובדה שנפרדו משחקן שבסך הכל עשה את עבודתו בצורה לא רעה , בינתיים אדריאן נראה מנותק לחלוטין בשבועות האחרונים , ודווקא המועמד המוביל לכאורה להחלפה : רובינסון , הוא בערך היחיד שנראה סביר היום לאור העגמומיות של האחרים .
רק להסתכל על סינגר וביר-כץ שלא שותפו היום ( לא שאני מתלונן על כך ) , ולהבין שהם לא בהכרח נופלים מחלק משחקני אשדוד שבקושי ירדו היום מהפרקט ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 11:56 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
נו, אם ככה ברור שוולדן עדיף. העובדות מדברות בעד עצמן וזה די ברור שקבוצות לא רוצות לגעת ברייס.
מצד שני, להרגשתי, כשכתבת מה שכתבת בעונה שעברה, התכוונת שהתרומה על המגרש של וולדן גבוהה יותר, וזה לא ממש בכיוון. אולי אני טועה.

כתבת יפה - "התרומה על המגרש של וולדן" מוגדרת וידועה פחות או יותר .
לעומת זאת , התרומה על המגרש של רייס זה מונח לא מוגדר היטב - האם הוא בכלל יעלה על המגרש במשחק נתון ? האם יגיע לרבע האחרון במוד של לשחק , או שכבר קודם יחרב/יורחק/יחטוף טכניות וכו' . הכל איכשהו מצטבר .
אולי אפשר להגיד שתוחלת התרומה של רייס "על המגרש נטו" גדולה מזו של וולדן ( גם על זה אפשר להתווכח ותלוי איך מגדירים בדיוק ) , אבל אני חושב שהשונות של רייס מעצם היותו גלן רייס היא יותר מדי עבור קבוצת כדורסל למשך עונת כדורסל שלמה ( אבל אני מסכים שזה בדיוק מה שאתה דווקא כן רוצה במשחקי נוק-אאוט אליהם אתה מגיע באנדרדוג - מטבע הדברים ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2019 4:59 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
הוקיץ' כתב:

כתבת יפה - "התרומה על המגרש של וולדן" מוגדרת וידועה פחות או יותר .
לעומת זאת , התרומה על המגרש של רייס זה מונח לא מוגדר היטב - האם הוא בכלל יעלה על המגרש במשחק נתון ? האם יגיע לרבע האחרון במוד של לשחק , או שכבר קודם יחרב/יורחק/יחטוף טכניות וכו' . הכל איכשהו מצטבר .
אולי אפשר להגיד שתוחלת התרומה של רייס "על המגרש נטו" גדולה מזו של וולדן ( גם על זה אפשר להתווכח ותלוי איך מגדירים בדיוק ) , אבל אני חושב שהשונות של רייס מעצם היותו גלן רייס היא יותר מדי עבור קבוצת כדורסל למשך עונת כדורסל שלמה ( אבל אני מסכים שזה בדיוק מה שאתה דווקא כן רוצה במשחקי נוק-אאוט אליהם אתה מגיע באנדרדוג - מטבע הדברים ) .

שמע, לא ברור על מה אתה מדבר. "התרומה על המגרש של רייס זה מונח לא מוגדר היטב"? "שונות"? המאזן של חולון בתקופת רייס מול קבוצות ליגת העל, ליגה וגביע, היה 17:4 (כששניים מההפסדים נגד ירושלים, והמאזן מול "קבוצות נחותות" הוא 14:2). באותם 21 משחקים הוא קלע 17 נקודות ומעלה ב-19 משחקים והשיג 23 נקודות מדד ומעלה ב-18 משחקים, וסיים עם מדד ממוצע של מעל 30. הם היו איתו קבוצה כמעט בלתי מנוצחת, ואך ורק בזכותו. לפני שהוא הגיע ואחרי שהוא עזב, אגב, המאזן שלהם בליגה היה 4 ניצחונות ו-7 הפסדים וגם בפלייאוף הם התקשו מאוד מול קבוצה מאוד מוגבלת של אילת. עם כל הכישרונות המדוברים שהיו להם חוץ מרייס בעונה שעברה.
אתה מצייר איזה יקום מקביל שבו רייס היה שחקן מוכשר שיכול ביום נתון להתפוצץ, וביום אחר להיות מורחק, לשחק גרוע, לחרב ולהרוס את המשחק. במציאות, עם כל הבעיות שלו, הוא הגיע למשחק אחרי משחק ופשוט פירק את כל היריבות של חולון, אחת אחרי השנייה. איפה הוא ואיפה וולדן, או כל שחקן אחר ב-15 שנה האחרונות (חוץ מדאנטה סמית').

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2019 9:58 am 
Junior

ג׳רמי פארגו נרשם על חשבון דיאנדרה קיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2019 1:18 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
ג׳רמי פארגו נרשם על חשבון דיאנדרה קיין.

ראינו במשחקי טרום העונה שהוא ווילבקין ביחד זה לא משהו לספר לנכדים אז כנראה זה אחד על חשבון השני שפארגו יעלה מהספסל.

על פי וואינט הפועל ת''א במגעים עם 2 רכזים .

גאשפר ורובינסון או לפחות אחד מהם בדרך החוצה מהרצליה
בקשר לאשדוד קרטר שנפצע האימון האחרון ולכן לא נרשם אתמול יהיה זר 5 אבל יעשו רוטציה עם 4 זרים כדי לקבל את המענק הכספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2019 2:20 pm 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
שמע, לא ברור על מה אתה מדבר. "התרומה על המגרש של רייס זה מונח לא מוגדר היטב"? "שונות"? המאזן של חולון בתקופת רייס מול קבוצות ליגת העל, ליגה וגביע, היה 17:4 (כששניים מההפסדים נגד ירושלים, והמאזן מול "קבוצות נחותות" הוא 14:2). באותם 21 משחקים הוא קלע 17 נקודות ומעלה ב-19 משחקים והשיג 23 נקודות מדד ומעלה ב-18 משחקים, וסיים עם מדד ממוצע של מעל 30. הם היו איתו קבוצה כמעט בלתי מנוצחת, ואך ורק בזכותו. לפני שהוא הגיע ואחרי שהוא עזב, אגב, המאזן שלהם בליגה היה 4 ניצחונות ו-7 הפסדים וגם בפלייאוף הם התקשו מאוד מול קבוצה מאוד מוגבלת של אילת. עם כל הכישרונות המדוברים שהיו להם חוץ מרייס בעונה שעברה.
אתה מצייר איזה יקום מקביל שבו רייס היה שחקן מוכשר שיכול ביום נתון להתפוצץ, וביום אחר להיות מורחק, לשחק גרוע, לחרב ולהרוס את המשחק. במציאות, עם כל הבעיות שלו, הוא הגיע למשחק אחרי משחק ופשוט פירק את כל היריבות של חולון, אחת אחרי השנייה. איפה הוא ואיפה וולדן, או כל שחקן אחר ב-15 שנה האחרונות (חוץ מדאנטה סמית').

אם הוא שחקן של פעם (או פעמיים...) ב-15 שנה מבחינת התרומה הכוללת שלו לקבוצה (יכולות אישיות זה סיפור אחר) - אז הייתי מצפה לראות ירידה חדה בהישגיות הקבוצה השנה (ובפרט כשהמחליף הישיר שלו - אליבא דלאומית - די חלש, ובוא ניתן לו קרדיט על כך כמי שמלווה את קבוצתו מקרוב).
בהשוואה למאזן 4:17 שציינת, השנה מדובר על 4:12, ואם נשקלל גם את אירופה אז נגיע כבר לשיוויון לערך אני מניח.
ושוב אני אומר, אי אפשר רק להתייחס למה שקורה במשחקים שרייס על המגרש, כי עצם זה שחתכו והחזירו אותו (חרף העובדה שבאופן פלאי מצאו מיידית זר נהדר במקומו) זה גם חלק מעסקת החבילה איתו, אז אם אחרי לכתו הם היו קבוצה פחות טובה - זאת בדיוק הנקודה שלי...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2019 2:25 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
חוצפן חיובי כתב:

אם הוא שחקן של פעם (או פעמיים...) ב-15 שנה מבחינת התרומה הכוללת שלו לקבוצה (יכולות אישיות זה סיפור אחר) - אז הייתי מצפה לראות ירידה חדה בהישגיות הקבוצה השנה (ובפרט כשהמחליף הישיר שלו - אליבא דלאומית - די חלש, ובוא ניתן לו קרדיט על כך כמי שמלווה את קבוצתו מקרוב).
בהשוואה למאזן 4:17 שציינת, השנה מדובר על 4:12, ואם נשקלל גם את אירופה אז נגיע כבר לשיוויון לערך אני מניח.
ושוב אני אומר, אי אפשר רק להתייחס למה שקורה במשחקים שרייס על המגרש, כי עצם זה שחתכו והחזירו אותו (חרף העובדה שבאופן פלאי מצאו מיידית זר נהדר במקומו) זה גם חלק מעסקת החבילה איתו, אז אם אחרי לכתו הם היו קבוצה פחות טובה - זאת בדיוק הנקודה שלי...

את ההישגיות תבחן בסוף העונה...
לא רואה את חולון עוברת את ירושליים בגביע,
וגם בליגה, כל עוד לא יתבצע שינוי נוסף בסגל, נכון לעכשיו אני לא רואה סיכוי לעבור את מכבי\ירושליים בפיינל פור, אם בכלל נגיע לשם.
הסיכוי היחידי שלנו לעקוף במשהו את העונה שעברה הוא באירופה, וגם שם אנחנו רחוקים מלהבטיח עלייה לשלב הבא (למרות שלפחות ננשור ליורופקאפ...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2019 6:24 pm 
Junior

shmueliki כתב:
חוצפן חיובי כתב:

זו השוואה די מוזרה. חולון השתנתה לחלוטין וכך גם שאר הקבוצות. לא ממש ברור למה אתה מצפה לראות ירידה כל כך חדה, בעיקר כשלחולון יש את אחד התקציבים הגבוהים בליגה. יותר מזה, המאזן שלהם הרבה פחות מעניין מההישגים בסוף העונה. רייס הביא להם כמעט לבד גביע. בוא נראה לאן וולדן יביא אותם.
חוץ מזה, משום מה אתה שוב חוזר לבעיות מחוץ למגרש למרות שאף אחד לא חולק עליך לגבי הבעייתיות שלו בתחום הזה. הטענה הייתה לגבי התרומה שלו על המגרש, ואם להיות הוגנים לחלוטין אז כשכתבת בעונה שעברה שוולדן חשוב יותר, רייס עוד לא הראה איזשהי בעייתיות על המגרש או מחוצה לו. קצת בעייתי להשתמש בזה עכשיו בתור טיעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2019 9:21 pm 
Junior

תוצאות משחקי יום ב, בסימן "קבוצות החוץ"

ראשל"צ עם ניצחון 6 ברציפות - 89:75 בעין שרה
מכבי דורסת את באר שבע בקונכייה - 99:76

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 10:11 am 
Hall of Famer

כמה נתונים חריגים מהמשחק אתמול :
23/28 ( 82% ) למכבי תל אביב אתמול - הזיה
גם 11-13 בריבאונד לבאר שבע תחת הסל שלה
מכבי איבדה 23 כדורים , וחרף זאת קלעה 99 נקודות ( תוך מסירת 33 אסיסטים )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 10:24 am 
Junior

אחוזי ה 2 של מכבי תל אביב דיי מדהימים לאחרונה, והאמת שזה אומר שמבחינה התקפית הם מאוד ממושמעים ומגיעים לזריקות טובות, אז כנראה שגם מאוד מאומנים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 11:25 am 
Junior

ובשולי המשחק בבאר שבע. מצער מאוד שאוהדי באר שבע לומדים מאוהדים אלימים של קבוצות אחרות ומתקיפים את אוהדי מכבי בסיום המשחק. צריך לבער ולהרחיק את האוהדים האלה מהמגרשים וחבל שלא נוקטים באמצעים מספיק יעילים כדי לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 12:02 pm 
מנהל פורום

זה לא משהו חדש שלוקחים קומץ של 5... או 10.. או 20 משוגעים ומכלילים על אלפים, אבל פה זה הכי מגוחך שיש.
ה"אוהדים" שבאים לקונכיה זה הכי לא פנאטים שיש... כנראה לצערם של הבעלים ושל הנהלת הקבוצה, אבל אין מצב שאותם מופרעים הם חבר'ה קבועים שבאים למשחקי הכדורסל. אני אפילו מוכן להמר שזה היה המשחק הראשון שלהם בקונכיה, אם בכלל הם היו במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 12:10 pm 
Junior

ודים, החבורה תקפה גם את אוהדי הפועל ירושלים בעת שביקרו בקונכייה, לא מדובר באוהדי בכדורסל (שברור מהטלוויזיה שהם בכלל לא אלימים או מאיימים) אלא מדובר בחברי ארגון האוהדים של קבוצת הכדורגל של הפועל באר שבע שבכלל לא פוקדים את משחקי הבית בקונכייה - הם חיכו בסבלנות שההתמודדות תסתיים ופשוט המתינו ביציאה מן האולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 12:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם הם אוהדים מהכדורגל, אני יכול להבין את זה שהם שונאים את מכבי. אבל מה להם ולירושלים? הם רצים לאליפות נגד קטמון או משהו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 12:22 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
אם הם אוהדים מהכדורגל, אני יכול להבין את זה שהם שונאים את מכבי. אבל מה להם ולירושלים? הם רצים לאליפות נגד קטמון או משהו?

בעונה הבאה הם באותה ליגה וזה לא שקטמון תעלה, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 12:27 pm 
Junior

ודים, לא אמרתי שכל או אפילו רוב אוהדי באר שבע אלימים, ממש לא. אני מאמין שהרוב המוחלט של אוהדי באר שבע כמו הרוב המוחלט של האוהדים של כל הקבוצות בארץ איננו אלים, אבל מצער שגם בבאר שבע מתפתח גרעין אוהדים בסגנון לה פמיליה- וכאמור מצער שלא עושים מספיק כדי להלחם בתופעה.

ועניתי גם לך ראי ברוח דבריו של אוריאל, אבל עכשיו ראיתי שהוא הקדים אותי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: goldman, Google [Bot], uriel17, גמליאל ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה