סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 2:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 62  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות המנש, החדש
הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 2:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פופוביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 3:51 am 
Hall of Famer

ברור..לכן השם שלו עלה בטריידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 4:17 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
לא זלזלתי.טענתי שהוא לא טופ וואטבר איט ווז.
סופטרידג היה רך וחלש. מישהו חושב אחרת?

בוא לא נשכתב את המציאות. אתה זלזלת ולגלגת על הבחירה של נורטון שמיקם אותו במקום ה-15.
אני חשבתי שמקגי הוא איפשהו בין טופ15 לטופ20 באותה עונה אבל הבחירה להכליל אותו ברשימה אז הייתה מעניינת ושנויה במחלוקת.
היא בטוח לא הייתה נלעגת אלא מנומקת ובמידה רבה גם נכונה ואתה לא התייחסת אליה ברצינות, ממה שאני זוכר.

אתה נוטה להתייחס רבות לשחקנים שמדרדרים ביכולת שלהם, בעיקר בשל גיל ופציעות.
לפעמים אתה ״פוגע״ (אני רושם במרכאות כי ברור כמעט לכולם שהם בתפקוד נמוך; אף אחד לא חשב שאשיק שווה משהו כשיצאת בקמפיין נגדו) ולפעמים אתה סתם יורד על שחקן ואז משתתק כשהוא חוזר לעצמו.

אולדריג׳ הוא לא שחקן רך. אני חושב שבלבלת סגנון משחק עם לחימה. הוא בהחלט משתמש בפיזיות שלו ולא מעט פעמים במדי הספרס הוא נתן פייט של ממש וסחב אותם לנצחונות לא קלים. כמובן שהקרדיט הוא גם לפופוביץ׳ שהשכיל בסופו של דבר ליצור איתו דיאלוג ולהוציא ממנו את מה שיש לו לתת.

וגם הולידיי לא = איליאסובה, אם אתה זוכר את הוויכוח האחרון בינינו.

כמו כל אחד כאן בפורום אתה לפעמים צודק ולפעמים טועה.
כן יהיה נחמד אם הדעות שלך יהיו מאוזנות יותר. כלומר, מאוד קל לרדת על שחקנים שלא מתפקדים.
קצת יותר קשה לנבא שיפור של שחקנים ולמצוא ״מציאות״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 4:22 am 
Hall of Famer

מה לגבי איליסובה? לא ממש הבנתי.
אולדריג שחקן יחסית אך ושיחק ברכות בעונה הראשונה.
לא זלזלתי במגי. זלזלתי בטענה כמו שזלזלתי בטענה על דרון.

הבעיה שאתה רואה את העולם בצורה מוזרה. אלו לא ירידות. שחקנים לא מתפקדים יקבלו את חוות דעתי בתור כאלו. לא הבנתי, אתה בעד לכתוב שהם טובים כאשר הם גרועים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 4:24 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
Att כתב:
idansha כתב:
ג'סטין הולידיי לא יקדם אותם במיקום של העונה הקרובה אבל הבחירה ה-8 בדראפט כן?
אנחנו באמת לא רואים את ה-NBA באותה צורה

בינתיים ג׳סטין הולידיי לא מקדם אותם בכלום.
ממפיס בצניחה חופשית (ניצחה 2 מ-10 האחרונים בלבד), הוא משחק 17.5 דקות בממוצע וקולע 3.5 נק׳ במשהו כמו 18% מהשדה.
לא ייאמן שנתנו שתי בחירות סיבוב שני תמורת השאלה שלו כדי שיעזור להם להגיע לפלייאוף במערב.

אמרתי לך never go full satriani
למה לכתוב מאזן ב-10 אחרונים על שחקן ששיחק 5 משחקים? לכתוב שהם הפסידו 4 מ-5 משחקים שהוא שיחק זה מספיק בולט.
בכל מקרה הוא אכן מאכזב מאוד. בהחלט יש מצב שבחירה 8 יתרום בעונה הראשונה יותר ממנו

מה שחשוב לומר הוא בכלל שהולידיי עצמו הוא לא הבעיה המרכזית.
הבעיה היא שממפיס לא העריכה נכון את הכשרון שלה, כצפוי.
זה שהייתה להם פתיחה טובה לא אומר שקונלי (טופ10 ברכזים) וגאסול (טופ15 בסנטרים, לא חושב שיותר מזה) מסוגלים להוביל סגל לפלייאוף במערב.
אין שום סיבה להשקיע נכסים עתידיים בניסיון לרוץ לכיוון המקום ה-8, כאשר הסיכוי לכך הוא נמוך מאוד מאוד ממילא והאפסייד לא קיים.
זה שהם חשבו שהולידיי הוא זה שיעזור להם להגיע לשם זה בכלל מגוחך, אבל עצם הרצון בחיזוק ההווה במצב כזה על חשבון העתיד הוא טעות רצינית.
מילא אם היה מדובר במקרה גבולי כמו יוטה (שבזמנו היו מתחת לממפיס אבל ה-core שלהם חזק יותר) אבל ממפיס?!

כשתוהים למה ההגדרות הקשיחות מעניינות אז זו התשובה - צריכה להיות דרך (סמי) אובייקטיבית להעריך את החוזק היחסי של קבוצה כדי להבין האם המטרה אליה שואפים (פלייאוף השנה) היא ריאלית או דמיונית והאם כדאי להשקיע בהווה על חשבון העתיד (כמעט תמיד התשובה תהיה ׳לא׳ נחרץ).

גם המחשבה שהולידיי יכול לעזור לקבוצה להתרומם ולהגיע לפלייאוף מצביעה על חוסר הבנה של איך הליגה עובדת. כשקבוצה מגיעה לפלייאוף זה בזכות גרעין הכוכבים שלה, לא בזכות שחקן ספסל שולי כזה או אחר (שמעולם לא התקרב אפילו ל-hm של העמדה שלו ובטח לא מייצר יתרון מול רוב קבוצות הליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 4:33 am 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:

בוא לא נשכתב את המציאות. אתה זלזלת ולגלגת על הבחירה של נורטון שמיקם אותו במקום ה-15.
אני חשבתי שמקגי הוא איפשהו בין טופ15 לטופ20 באותה עונה אבל הבחירה להכליל אותו ברשימה אז הייתה מעניינת ושנויה במחלוקת.
היא בטוח לא הייתה נלעגת אלא מנומקת ובמידה רבה גם נכונה ואתה לא התייחסת אליה ברצינות, ממה שאני זוכר.

לפעמים אתה ״פוגע״ (אני רושם במרכאות כי ברור כמעט לכולם שהם בתפקוד נמוך; אף אחד לא חשב שאשיק שווה משהו כשיצאת בקמפיין נגדו) ולפעמים אתה סתם יורד על שחקן ואז משתתק כשהוא חוזר לעצמו.

אולדריג׳ הוא לא שחקן רך. אני חושב שבלבלת סגנון משחק עם לחימה. הוא בהחלט משתמש בפיזיות שלו ולא מעט פעמים במדי הספרס הוא נתן פייט של ממש וסחב אותם לנצחונות לא קלים. כמובן שהקרדיט הוא גם לפופוביץ׳ שהשכיל בסופו של דבר ליצור איתו דיאלוג ולהוציא ממנו את מה שיש לו לתת.

כן יהיה נחמד אם הדעות שלך יהיו מאוזנות יותר. כלומר, מאוד קל לרדת על שחקנים שלא מתפקדים.

מעבר לראייה המוזרה של הירידות,
אני רק אוסיף שלא מאד קל כי עובדה שזה קשה מאד לרובם. שאני כותב שרוז גמור ונואה נראים גמורים, רובם טענו שלא. שאני כותב שמריון זה שחקן גמור ובטח לא יכול להיות שחקן חמישייה בקבוצה עם יומרות, רובם אם לא כולם טענו שאני מקשקש כי הוא פתח בדאלאס. אז זה לא ממש קל. אני לא כותב דברים שכולם נסכים עליהם. הדיונים האלו מתפתחים לויכוחים כי זה לא ממש קל. הנה רק לאחרונה רבים התווכחו איתי שבל ומקו הם סקראבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 4:54 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:
satriani כתב:

מעבר לראייה המוזרה של הירידות,
אני רק אוסיף שלא מאד קל כי עובדה שזה קשה מאד לרובם. שאני כותב שרוז גמור ונואה נראים גמורים, רובם טענו שלא. שאני כותב שמריון זה שחקן גמור ובטח לא יכול להיות שחקן חמישייה בקבוצה עם יומרות, רובם אם לא כולם טענו שאני מקשקש כי הוא פתח בדאלאס. אז זה לא ממש קל. אני לא כותב דברים שכולם נסכים עליהם. הדיונים האלו מתפתחים לויכוחים כי זה לא ממש קל. הנה רק לאחרונה רבים התווכחו איתי שבל ומקו הם סקראבס.

בחלק מהפעמים יש מיני דיונים (שבחלקם כמו במקרה של דרון וויליאמס, אאל״ט, הסכמתי איתך) ובחלק אחר מדובר בקונצנזוס ואתה פשוט מתלונן על השחקנים האלו ברפיטטיביות עד שהם יוצאים מהליגה (או חוזרים לתפקד ברמה כזו או אחרת כמו רוז).

ספציפית לגבי בל ומקאו, אם אתה לא נותן קריטריון לסקראבס אז מבחינתי לא אמרת הרבה. סתם קראת להם בשם.

הראייה לגבי הירידות היא לא מוזרה בכלל.
מה שקצת מוזר זה שאתה לא שם לב שאתה עסוק כמעט אך ורק בביקורת שלילית, גם כלפי שחקנים וגם כלפי יוזרים אחרים.
אני חושב שאם היית מאזן קצת עם הערכות חיוביות, זה היה יכול להיות יותר מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 6:17 am 
Hall of Famer

מה זה הגדרה לסקראב? זה שחקן גרוע. מה יש להסביר?
אני בהחלט לא כותב על שחקנים כאלו עד שהן יוצאים כי אם אני כותב זה אומר שהם משחקים. הרי שפרקינס היה עגלה כמה עונות כתבתי שהוא מזעזע ואדמס כרוקי טוב ממנו. למה כתבתי את זה? כי הוא שיחק. כאשר הוא הפך לשחקן 17 לא כתבתי כי הוא לא משחק ולא מעניין.

כלפי יוזרים? אני לא כותב פה בכלל על יוזרים. לא תמצא הודעה אחת על יוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 9:56 am 
Junior

נורטון כתב:
גם ג'אבייל זכה לזלזול ומוכיח השנה שהוא שווה משהו גם לא בשיטה של גולדן סטייט.
בכל מקרה, הייתי מאד שמח לראות פעם אחת מקרה הפוך - כשסטריאני דווקא החמיא למישהו, וזה התברר כנבואה. כי לרדת על כל העולם ואשתו, זה יחסית קל וברור גם שתפגע מדי פעם (במיוחד כשהוא עושה את זה על סמך גיל\פציעות, בעיקר).

+1

על כל שחקן שני בליגה שעבר פציעה או את גיל 30 אתה קוטל אז ברור שיהיו כאלו שתפגע בהם.

יש לך דוגמא לשחקן שחשבת שהוא הולך להיות טוב וזה באמת קרה? קבוצה שחשבת שהיא עושה דברים נכון ותפרוץ? משהו מעבר לקרוא למלא שחקנים גרועים ושבחלקם זה יתברר כנכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 11:38 am 
Hall of Famer

מפתיע. דניאל האוס והרוקטס לא מצליחים להגיע לסיכום.
הוא היה טוב עבורם :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 1:13 pm 
Senior

שמועות שדאלאס מחפשים טרייד לדניס סמית. נראה שהם החליטו סופית ללכת על דונצ'יץ (האמת, הגיוני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 7:16 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:

הבעיה שאתה רואה את העולם בצורה מוזרה. אלו לא ירידות. שחקנים לא מתפקדים יקבלו את חוות דעתי בתור כאלו. לא הבנתי, אתה בעד לכתוב שהם טובים כאשר הם גרועים?

אכן זלזלת בטענה וגם במי שכתב אותה וטעית.
בעונה ההיא של מקגי - וגם המשחק שלו בלייקרס לפני הפציעה - הוא הוכיח שהוא בהחלט יכול להיחשב לאחד מ-15 הסנטרים המובילים, מבלי שזו תיחשב לדעה מופרכת.
ביחס לאולדריג׳, אתה לא דיברת על עונה מסוימת אלא על השחקן עצמו (ואפילו המצאת לו כינוי). הוא מוכיח שוב ושוב שהוא לא שחקן רך.
לאחרונה אתה טענת שאיליאסובה פחות או יותר ברמה של הולידיי ואם כבר היית מעדיף את האחרון. המשחק של הולידיי בממפיס ובכלל לאורך הקריירה שלו, הסטט׳ והסכומים שהרוויח לעומת איליאסובה הראו בבירור שהוא שחקן פחות טוב ממנו.
בקיצור, אתה גם טועה לפעמים. חבל שאתה לא מודה בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 8:19 pm 
Junior

תומר כתב:
שמועות שדאלאס מחפשים טרייד לדניס סמית. נראה שהם החליטו סופית ללכת על דונצ'יץ (האמת, הגיוני).

השאלה לא הייתה אם הם החליטו ללכת על דונצ'יץ.
השאלה הייתה אם דו צ'יץ וסמית מתאימים לשחק ביחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2019 11:45 pm 
מנהל פורום

יכול להיות שהם יכולים לשחק ביחד, הם גם שיחקו לא רע ביחד במשחקים שראיתי. אלא שדלאס אומרים לעצמם שעם מנהל משחק דגול כמו שדוניצ'ץ' נראה ההשלמות שהם צריכים נמצאות בעמדות אחרות. בעיקר עמדה 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2019 12:25 am 
Junior

Att כתב:
satriani כתב:

בעונה ההיא של מקגי - וגם המשחק שלו בלייקרס לפני הפציעה - הוא הוכיח שהוא בהחלט יכול להיחשב לאחד מ-15 הסנטרים המובילים, מבלי שזו תיחשב לדעה מופרכת.
ביחס לאולדריג׳, אתה לא דיברת על עונה מסוימת אלא על השחקן עצמו (ואפילו המצאת לו כינוי). הוא מוכיח שוב ושוב שהוא לא שחקן רך.
לאחרונה אתה טענת שאיליאסובה פחות או יותר ברמה של הולידיי ואם כבר היית מעדיף את האחרון. המשחק של הולידיי בממפיס ובכלל לאורך הקריירה שלו, הסטט׳ והסכומים שהרוויח לעומת איליאסובה הראו בבירור שהוא שחקן פחות טוב ממנו.

אולדריג' לא שחקן רך, הוא פשוט מה שנקרא finesse player

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2019 12:28 am 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:

נו ואסור לי לחשוב שהולידי לא פחות טוב מהטורקי?
מה זה לא דיברת על עונה מסויימת? אני כותב על משחק שקורה בעונת איקס וכותב שהוא לא טוב ומשחק רך ונראה כמו כלום ביחס לעונות בפורטלנד. מה צריך לכתוב עוד? וכן אולדריג כן נראה טוב יותר ועדיין הוא שחקן רך.לדעתי.
מגי יכול להחשב ולא יכול להחשב. זכותך לחשוב שהוא טופ 5 גם. זכותי לחשוב אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2019 12:39 am 
Hall of Famer

הבעיה סטריאני, היא שאני לא בטוח שאתה רואה משחקים.
על מקגי אתה לא אמרת שאולי אפשר לחשוב ואולי לא. צחקת במשך שנה על הדירוג טופ 15 שלו, למרות שלו היית רואה 30 משחקים של גולדן סטייט בשנה (כפי שאני ראיתי, לפחות), אולי היית מבין מעט.
כנ"ל אגב אלדרידג', לא יודע מאיפה הרכות שלו מגיעה. אישית, לא רק ראיתי אותו מיליון פעם בטלויזיה, אלא בחצי השנה האחרונה (כלומר מסוף העונה הקודמת ועד הנוכחית), ראיתי אותו כבר פעמיים בחי בסטייפלס - הוא הרבה דברים ואף אחד מהם הוא לא רך. גם אם הוא אוהב לזרוק מחצי מרחק.
אישית, אני גם לא מבין איך מישהו שראה את הולידיי משחק מחד ואת איליאסובה מאידך, יכול לטעון שהאמריקאי טוב מהטורקי, אבל שיהיה, אחרי הכל - זכותך לחשוב אחרת. למרות שנדמה לי שאתה חושב אחרת מהסתמכות על סטטיסטיקה כזאת או אחרת, ולא מצפייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2019 2:35 am 
Hall of Famer

אני רואה מספיק בשביל לדעת שדרון וויליאמס הוא סוס מת בניגוד אליך.
תחשוב מה שאתה רוצה על מגי. זכותי לחשוב אחרת ולצחוק על זה. אגב במשחק האחרון מגי הפסיד את המקום החמישיה ללא פחות מ....טייסון סוס מת צ'נדלר. אבל עזוב קר ווולטון טיפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2019 3:00 am 
Hall of Famer

לא ממש חדשות אבל המאבק על המיקומים בין 5 קבוצות המזרח המובילות הוא צמוד יחסית. פילי שכרגע במקום ה-4 נכנסת לשבועיים-שלושה של לו״ז קשוח במיוחד. פוגשת את אינדיאנה שבמקום ה-3 ואז את הת׳אנדר, רוקטס, ספרס, נאגטס, לייקרס, ווריורס, קינגס, רפטורס, נאגטס, לייקרס, סלטיקס :shock:
לבוסטון יש סיכוי סביר לעקוף אותה בזמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2019 3:15 am 
Hall of Famer

מה עכשיו אתה כותב על כדורסל? זה פורום יוזרים רגישים שבאו לסייף ספייס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2019 3:21 am 
Hall of Famer

עוד פעם המנטרה הדבילית שלך?
ואם היית עוקב, היית יודע שזו לא הפעם הראשונה שוולטון מעדיף את צ'נדלר או אפילו זובאק בחמישייה ממניעים טקטיים. זה ממש לא אומר שמרגיש הוא לא הסנטר המוביל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2019 4:16 am 
Hall of Famer

אוקיי. אני מחבב את מגי. הוא יכול להיות יעיל בקבוצות מסויימות לפרק זמן לא גדול. כמו בובאן. אני לא טוען שהוא שחקן פח. הוא אחד האתלטים הטובים בליגה עם קורדינציה טובה.
אבל....יש סיבה מדוע הוא שחקן משלים שלא משחק הרבה ומםביד את המקום שלו לשחקנים גדולים כמו פצוליה או צ'נדלר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2019 9:59 am 
Senior

picknroll כתב:
תומר כתב:

השאלה לא הייתה אם הם החליטו ללכת על דונצ'יץ.
השאלה הייתה אם דו צ'יץ וסמית מתאימים לשחק ביחד

כל מי שרואה משחקים של דאלאס יכול לראות שהשילוב ביניהם לא הולך חלק.
עד עכשיו התחושה היתה שסמית הוא האלפא ודונציץ ילמד להסתגל. עכשיו כבר ברור שבדאלאס החליטו מי יהיה הפרנצ'ייז פלייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2019 12:57 pm 
Sophomore

משעשע, נדמה לי שמגי חייב המון מהעדנה המסויימת שהוא זוכה לה כרגע לשאק ופינת שאקטין שלו. הפינה הצליחה להבליט אותו ולהפוך אותו לשם מוכר שראוי להתייחסות.
כמעט כל קבוצה בליגה הזאת מחזיקה שחקן יותר טוב ממנו בעמדות הפנים (אולי כל קבוצה). אין לדעת כמה שחקנים יותר טובים מבלים על ספסלי הליגה. הוא קיבל זרקור מאוד שלילי בתחילת הקריירה, אבל לפחות אייתו את השם שלו נכון, ואז הגיע לג"ס ולשחק ליד לברון ורונדו (ואינגרם ולונזו), קבוצות שממש קל להיראות בהן טוב אם אתה שחקן שנוגע בטבעת בעמידה.

הסיבות הטקטיות שבגללן צ'נדלר מועדף והסיבה שבגללה הובא נקראת - הגנה.
ובגדול הוא מייצג את כל מה שגרוע (וגם כיפי) בכדורסל של הליגה היום. שחקנים שבמקום לשמור, קופצים לחסום באטרף כל שחקן שעומד מחוץ לקשת עם הכדור ביד. הליגה הסדירה של הנבא מציגה ליגה חולה. מגי נהנה מהחולניות של הליגה הזאת. לא סתם יש כל כך הרבה עניינים סטטיסטיים ביזאריים.
אני ממש מקווה (ומאמין) שהפלייאוף לא יראה ככה, ושם מגי זה חיסרון אדיר לכל קבוצה. זה אפילו לא המפגש הישיר מול נורקיץ', יוקיץ', גאסול, דיאנדרה, טאונס, קאפלה, קאזינס (או מה שהווריורס לא ישימו שם), אולדריג', דיויס... הפגיעה של שחקן כזה בהגנה של הקבוצה שלו היא אנושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2019 1:49 pm 
Hall of Famer

על פי אתרי האינטרנט קאזינס יחזור בימים הקרובים .יהיה מעניין לראות את ההשתלבות שלו בווריוס והאם הוא ישפר את איכות הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: