סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 763 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2019 10:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אבדיה הוכיח ( בנבחרת צעירות ומחנות ) שהוא מהטובים באירופה בגילו .
חוץ מזה , בדראפט חייבים לבחור מישהו ולהמר עליו . אף אחד לא מכריח קבוצה להשקיע 7.5 מיליון יורו ( 6 מיליון = 80% ) בשחקן שלא הוכיח בינתיים כלום ברמה הפרקטית , אבל בהחלט מצטלם יפה עם הכדור .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2019 11:37 pm 
Sophomore

שחטאר מסורתית, חיה על מכירה ביוקר של הבטחות שהיא קנה בזול. היא בעצם מקיימת דראפט עצמאי.
במושגי שוק הכדורגל ומספר השחקנים שבו, בשכלול רמת הנבחרות הישראליות, וסוג הסקאוטינג המקובל בכדורגל, הוא הבטחה בסדר גודל לא קטן בהרבה, מאבדיה. אני, כאוהד מכבי פ"ת (במעט הזמן שאני משקיע בכדורגל ישראלי), כבר שומע עליו כמה שנים טובות ככישרון יוצא דופן בישראל.
הוא כמו אבדיה יכולים להתגלות ככישלון מוחלט או חלקי, כי כך דרכם של צעירים מבטיחים, אבל מבחינת הנתונים זו לא עיסקה מופקעת מצידם של האוקראינים.
מה שכן, הייתי מצפה שזה שהוא שחקן הרכב כבר כשנה ולא מביא מספרים (שערים, בישולים) כמעט בכלל (מה שאבא זופי אולי חושש ממנו), ירתיע אותם מהשקעה כזו, אבל כנראה שאתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2019 12:03 am 
Hall of Famer

הסיפא שלך אומרת מבחינתי הכל
אמרת "כישרון יוצא דופן בישראל" , אז פחות או יותר מכל שחקן שזה מה שאמרו עליו לא יצא כלום , ובשנים האחרונות דווקא השחקנים "מתחת לרדאר" כמו זהבי ודאבור , הם אלו שהגיעו הכי רחוק .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2019 12:18 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ישב שנה שנתיים על הספסל ("זה בגלל המאמן האנטישמי?" "אתה אמרת") ויחזור לישראל במשכורת מנופחת כי הוא לגיונר ("הלכתי עם הלב שלי שאמר לי לחזור")
לא יהיה כלום כי אין כלום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2019 12:38 am 
Sophomore

יתכן שאתם צודקים וכך זה נראה בחצי שנה האחרונה. הדיבורים עליו בכל מקרה, הם ברמת היוסי בניון. לא דיברו ככה על טב"ח ודמארי כששיחקו יחד בנוער של מכבי פ"ת, למרות שבהחלט ראו אותם ככישרונות גדולים מאד.
לא זכור לי תקדים שקבוצה בסדר גודל של שחטאר שקונה שחקן ישראלי, בגיל כזה ועוד במחיר כזה. סנטאנדר של בניון קנתה אותו מאוחר יותר ואחרי הצלחה בחיפה (אבל הוא באמת הוביל קבוצה כבר בגיל הזה על אף שירד איתה ליגה) כנראה שבאוקראינה כן חושבים שיש כאן סיכוי סביר להצלחה גדולה (במושגים ישראלים). אבל ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2019 12:40 am 
Hall of Famer

קשה להשוות אמנם
איך דיברו על גיא אסולין ? בן סהר ?
זה שאין תקדים למחיר הזה - בדיוק מה שאנו מתפלאים עליו ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2019 12:45 am 
Sophomore

אני מדבר על שחקנים שגדלו כאן והגיעו כאן לגיל בוגרים, ולא באקדמיות אירופאיות שלוקחות הימורים על הרבה יותר שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2019 12:50 am 
Hall of Famer

עזוב נו... ראינו אותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2019 12:06 pm 
Junior

shmueliki כתב:
כמה מפגר הכדורגל שלנו

כולם מהללים את מכבי חיפה ויעקב שחר על עיסקה בסכומי עתק של שחקן שהבקיע 9 שערים בחצי עונה בליגת העל .
במקביל חוגג ממשיך לשפוך מיליונים ללא הרף , כשבמקרה הטוב ביותר הוא ייכנס בדוחק לפלייאוף העליון .

בסוף מהצד המקביל בני יהודה וחדרה עשו קופה לא רעה ואם יישארו במקומות 1-6 בסיום הסיבוב השני ( תרחיש סביר מאוד , נותרו בסך הכל עוד 9 מחזורים ) אז בכלל יכניסו עוד מאירוח נוסף של כמה קבוצות "גדולות" מהפלייאוף העליון ומענקי מיקום .

מאוד

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2019 5:19 pm 
Hall of Famer

שייע פייגנבוים מונה ל"יועץ מקצועי" בהפועל.
רק חסר שיביא איתו את ברלד ואנחנו מסודרים.
מזכיר את הבדיחה של יהונתן גפן על החתול היועץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2019 5:46 pm 
Hall of Famer

ידיעה אמיתית (YNET היום), נשבע לכם שלא נגעתי חוץ מההדגשה.
ציטוט:
אתמול בשעות הבוקר שלח היו"ר אלי אוחנה הודעה ללוי וביקש שעם הגעתו לבית וגן ייכנס לחדרו. לוי התייצב לאימון, ואחרי שיחה עם אוחנה הובהר לו כי מאחר והתראיין ללא אישור המועדון, הוא מושעה מהאימון, השעיה שהתארכה בסופו של דבר עד ליום שני ולמעשה מסמנת את סוף דרכו במועדון. בסיום האימון אתמול יצאה הקבוצה לארוחת גיבוש שלוי היה חלק ממנה.

כי אפשר להשעות את ערן לוי מאימונים, אבל אין סיכוי שיושעה מארוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2019 10:18 pm 
Sophomore

טוב, ארוחה זה התחום שאין לו מתחרים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 4:05 am 
Hall of Famer

אין מאוסים כאוהדי בני יהודה
מחו בתחילת העונה נגד בעל הבית שלהם ( שאני ממש לא מחבב אותו גם כן בלי קשר ) שהוא לא מביא להם רכש והקבוצה תרד ליגה
מפה לשם הם במקום השני ! עם כדורגל באמת נדיר ( לראיה - הפרש שערים מצוין של 14+ ) , ורגל וחצי בפלייאוף העליון
אין כמובן שום סיכוי לאליפות , ולכן מכירת שחקן ( טוב ככל שיהיה ) בעסקה בסדר גודל של 2 מיליון יורו - שווה בוודאי למועדון כזה אף יותר מאפשרות להגיע לאירופה ( מי ישמע מה כבר הם צפויים לעשות שם )

ועדיין ההזויים מוחים בחריפות ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 7:51 am 
Junior

לא יודע מה הבסיס והפילוסופיה מאחורי תנועת המחאה הנ"ל, אבל בכלליות, נשמע לי מאוד הגיוני שקהל ימחא כנגד בעלים שלא מביא שקל מהכיס. אם הייתי אוהד בני יהודה, אני מניח שהייתי יוצא מנקודת הנחה שאם בכל מקרה הקבוצה מתנהלת כלכלית לפי הכנסותיה ואין שום ערך מוסף שמביא ה-"בעלים" *, אז למה שהקבוצה הזו לא תתנהל בדמוקרטיה של אוהדים, כמו שהתקשורת מפארת לאותו אוהד מגיל ינקות את המודל של ריאל וברצלונה, או כמו שהאוהד הזה רואה שמצליח לא רע בקטמון/אוסישקין?

* עניין סבוך מאוד להבנתי, שכן אין באמת בעלות פרטית על עמותה. אשמח להסבר אם מישהו מבין איך כל הנושא הזה של קניה ומכירת קבוצות כדורגל בארץ עובד תחת חוקי הבעלות על עמותה ללא כוונת רווח.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 11:07 am 
Hall of Famer

זה כבר לא פעם ראשונה שהם מוחים כשהקבוצה שלהם בצמרת
בעבר לאחד מהאוהדים שלהם היה אף טור שבועי קבוע ב"ידיעות תל-אביב" , ולאחר כמה שנים של פלייאוף עליון/אירופה וכו' ( עבור פאקינג בני יהודה הקטנה , כן ? ) - הוא הביא את הטיעון הגאוני "נמאס לנו מהשיעמום הזה ! אנחנו רוצים להיאבק באמת על תארים ! אפילו עדיף שנילחם על ההישארות בליגה ואז יהיה מעניין יותר..."

מודל אוהדים אתה אומר ?
הפועל תל אביב בכדורסל למשל ? ( ואנחנו הרי מדברים על קבוצה מקצוענית בליגה הראשונה - אז איך ההתנהלות שלהם שם ? )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2019 2:50 pm 
Hall of Famer

ואני באופן כללי לא מבין את החוצפה לדרוש מבעלים להפסיד כסף על קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2019 11:06 am 
Hall of Famer

למה בעצם מישהו חשב שמכבי אמורה לתת חמישיה לאחת ההגנות הטובות בארץ? (כן, תתפלאו, להפועל יש את אחת ההגנות הטובות בארץ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 18, 2019 12:22 am 
Hall of Famer

כולם שכבו על הגחון בשבילו. שינו את התקנון במיוחד בשבילו. ובסוף הוא מתפטר אחרי 3 חודשים על עניין מטופש בליגה לנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 18, 2019 12:37 am 
Hall of Famer

חדרה ממשיכה להדהים
אחרי הירידה ביכולת ואיבוד הזרים המובילים - הם עדיין עם 3 ניצחונות ותיקו בארבעת המשחקים האחרונים ( כולל היום בגביע )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 18, 2019 2:57 pm 
Hall of Famer

חדרה שיחקה אתמול נורא ואיום מול יריבה חלשה וניצחה עם הרבה מזל (ואולי גם עם קצת שופט).
אני עדיין מהמר שהיא תגיע לפלייאוף התחתון ותיקלע למאבקי ירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2019 9:58 pm 
מנהל פורום

Chauncey כתב:
* עניין סבוך מאוד להבנתי, שכן אין באמת בעלות פרטית על עמותה. אשמח להסבר אם מישהו מבין איך כל הנושא הזה של קניה ומכירת קבוצות כדורגל בארץ עובד תחת חוקי הבעלות על עמותה ללא כוונת רווח.

באיחור קל (ובלי שהבנתי עד הסוף את שאלתך):
אתה צודק שאין בעלות על עמותה. כשהתקשורת מדווחת על "בעלים", לפעמיים הוא בכלל יו"ר הועד המנהל, או אפילו לא חבר בועד.
מעבר לכך, מועדון כדורגל לא חייב להיות עמותה. הוא יכול להיות חל"צ (כאן יש בעלות, אבל אסור לקבל תמורה עבור המניות [למעט סכום סימלי]) או חברה בע"מ.
אנשים שכן מעבירים כספים למועדונים מעבירים את אותם כספים בדרך כלל כהלוואות/שטרי הון, ולכן כשהם עוזבים הם יכולים במקרים מסויימים לקבל את כספם (או את חלקו).
באופן כללי זה דיל לא רע בכלל לקבל חזרה את הכסף ש"הושקע". לא מעט בעלים (ו"בעלים") עזבו את המועדונים שהם ניהלו עם תמורה סמלית, אפס תמורה או אפילו הכניסו את התאגיד שבו הם שלטו לפירוק (ואז לא מקבלים כלום + יכולים להיתבע להשיב כספים).

Chauncey כתב:
לא יודע מה הבסיס והפילוסופיה מאחורי תנועת המחאה הנ"ל, אבל בכלליות, נשמע לי מאוד הגיוני שקהל ימחא כנגד בעלים שלא מביא שקל מהכיס. אם הייתי אוהד בני יהודה, אני מניח שהייתי יוצא מנקודת הנחה שאם בכל מקרה הקבוצה מתנהלת כלכלית לפי הכנסותיה ואין שום ערך מוסף שמביא ה-"בעלים" *, אז למה שהקבוצה הזו לא תתנהל בדמוקרטיה של אוהדים, כמו שהתקשורת מפארת לאותו אוהד מגיל ינקות את המודל של ריאל וברצלונה, או כמו שהאוהד הזה רואה שמצליח לא רע בקטמון/אוסישקין?

2 הערות קצרות:
1. אני מנותק מרוב תקשורת הספורט כבר הרבה שנים (מבחירה כמובן), אז אני אגיד בזהירות שאני לא חושב שהתקשורת מפארת את קבוצות האוהדים בארץ והעולם. הטון הוא בדרך כלל ספקני מאוד לגבי היכולות הכלכליות של קבוצות אוהדים.
אם כבר, מדברים יותר מדי על המודל הגרמני, רק שכמעט אף אחד לא באמת מכיר את החוק ולמה המודל הזה לא מתאים לארץ.
2. הרבה אוהדים מתלוננים על בעלים שלא שם כסף אבל: (1) הם שוכחים שהבעלים כן שם ערבויות, שזה משהו שהכשיל בעבר וכנראה יכשיל בעתיד עמותות אוהדים מלקנות את הקבוצות שלהן. (2) מההתרשמות שלי חלק ניכר מהמתלוננים עושים זה כי הם חושבים שיש אנשי עסקים שעומדים בתור לשים כסף במועדון שלהם, לא כי הם רוצים קבוצת אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 12:19 am 
Hall of Famer

אפרופו זה , כעת יורדים על יואב כץ ( אותו אפשר לבקר בנושאים אחרים כמובן ) על כך שמכר ( עוד ) שחקן בכיר לקבוצה "גדולה" .
אמנם המחיר כאן היה קבוע כאופציה ונראה נמוך כעת לאור עיסקאות מקבילות , אבל בסופו של דבר לאחר "מכירת החיסול" במהלך העונה שעברה הוא סיים עונה חלומית עם מקום רביעי וגביע המדינה .
העונה ( עם סגל פחות טוב לכאורה , מאמן שברח תוך כדי העונה וכו' ) הם עדיין בסבירות גבוהה יגיעו לפלייאוף העליון , ולכו תדעו - אולי אף לאירופה .
העיקר שהוא חוטף ביקורת ( לצד מחאות אוהדי בני יהודה על רקע דומה ) בעוד "הקבוצות הגדולות" מבזבזות עשרות מיליונים ולא מגיעות להישגים טובים יותר ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 8:51 pm 
Hall of Famer

שמעתי את רז זהבי ברדיו
דיווח על ידיעה מרעישה מחדרה
באימון המסכם לקראת מכבי ת"א , תקף את עוזר המאמן תוכי !

עם הפאסון שהוא הציג את זה , באמת שלא נופל מהחיקויים בבובה של לילה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 1:21 am 
Hall of Famer

הוא גם אמר לכמה זמן החתימו את התוכי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 1:25 am 
Hall of Famer

משהו בסגנון ...
ואני לא צוחק

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 763 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: