סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 7:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 1:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ומכבי וספרופולוס עזרו לו ולא הביאו שמירות כפולות. ממי בדיוק הוא פחד? בכלל, כל המשחק הזה פחדנות של מכבי מהתחלה ועד הסוף משני צידי המגרש.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 1:08 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אפרופו המשחק הזה
https://www.fromthegrapevine.com/lifest ... university

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 1:23 am 
Junior

אתם סתם מבזבזים זמן בניתוחים מיותרים על תוצאות משחק לא כזה חשוב.

הסל של ים מדר לעומת זאת..מלמד שהעתיד ורוד חזק. מדהים שעם מידות הגוף הצנומות שלו הוא מצליח להגיע לכיסים עמוקים בהגנה של היריב בקלות יחסית. תולדה של הצעד הראשון המהיר שלו וגלריה של טכניקות עם הכדור שהוא הדגים במהלך הזה. שני הפוינט גארדים היחידים שצמחו בכדורסל הישראלי בשנים האחרונות (זיו ובלאט) יכולים רק לחלום על לעשות מהלך דומה. זיו בגלל כדרור לקוי ובלאט עם סיומת ומידות גוף נחותות משמעותית.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 1:26 am 
Hall of Famer

אני חושב שלמועדונים המשחק הספציפי הזה מאד חשוב.
והניתוח לא מיותר גם בגלל שהוא מתחבר לרבע הרביעי מול ברצלונה ולמכבי של השבוע האחרון שנעלמה באותה פתאומיות שהופיעה.

לעומת מדר, אבדיה הראה שהעתיד אולי לא כזה ורוד. אבל להיבחר בדראפט עוד שנה וחצי בסיבוב ראשון זה לא יפריע לו, אז לפחות מבחינתו האישית העתיד כנראה ורוד בכל זאת לפחות לטווח הקצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 1:33 am 
Junior

אבדיה כישרון גדול מכדי להתפספס לגמרי. אין לי הזיות אנ.בי.אי לגביו והדיונים האלה פחות מעניינים אותי.

אם כבר מחפשים נקודות שחורות. לא כל כך מבין איך זוסמן לא מצליח לנפק תצוגות דומיננטיות ברמת הליגה. נראה שאיכשהו דווקא ביורוליג הוא יותר אסרטיבי. קשה להסביר מופע אפאטי כמו היום.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 1:36 am 
Hall of Famer

והקטע שבסוף הרבע הרביעי סגרתי את המחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 1:47 am 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
אבדיה כישרון גדול מכדי להתפספס לגמרי. אין לי הזיות אנ.בי.אי לגביו והדיונים האלה פחות מעניינים אותי.

אם כבר מחפשים נקודות שחורות. לא כל כך מבין איך זוסמן לא מצליח לנפק תצוגות דומיננטיות ברמת הליגה. נראה שאיכשהו דווקא ביורוליג הוא יותר אסרטיבי. קשה להסביר מופע אפאטי כמו היום.

גם אני חושב שלא ישרוד שם, אבל להגיע הוא יגיע. לא בגלל שהוא כזה גדול. אם הוא ימשיך לתת תצוגות מבוהלות ופסיביות כמו שנתן יותר מדי פעמים בבוגרים, עם כל הכשרון הוא יהיה אפיזודה אפורה וחולפת. בכלל, גם לאור ההעדפה שלו לשחק בתיכון במקום להירשם למשחקי יורוליג נראה שנוח לו להיות חכם על קטנים. עם הגדולים, שחקנים במידות שלו ומעבר, קשה לו.
על זוסמן אני מסכים, אבל היום הוא לא היחיד. כמעט כולם נראו רכים ופחדנים, נמנעים ממגע ומפסידים כל קרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 4:00 am 
Junior

בתור אחד מגדולי המבקרים של פרנקו, הניצחון הזה רשום עליו יותר מעל כל אחד אחר. ההכנה למשחק הייתה נהדרת, ניהל את ברוטציה מצוין, הגיב בחדות למה שקורה על המגרש. נהדר.
מבין השחקנים קשה לציין מישהו ספציפי כל פעם מישהו אחר התעלה והחזיק אותנו עם הראש מעל המים. פעם מקניל, פעם האוול, גינת, לימונד וכמובן ים מדר אחד עם ביצים של בת יענה. כישרון מיוחד.
צריך להגיד, אם מכבי היו מנצחים זה היה וואחד שוד לאור היום על אף התצוגה הפסיכית של ווילבקין.
אני חייב להגיד גם שיש משהו פריך באופי של זוסמן ולא בפעם הראשונה. הרבה פעמים במשחקים לחוצים עם הרבה קהל הוא נראה בפאניקה. בקושי מצליח לכדרר מבלי לאבד, לא זורק שלשות פנויות. לי זה בלט בעיקר לעומת התצוגה של מדר אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 9:40 am 
מנהל פורום

לא הצלחתי לספור אבל כמה סל ועבירה היו להפועל אתמול?
הרגיש לי לפחות 8 או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 10:40 am 
Sophomore

הפסד מרגיז. מאוד.
מכבי באו זחוחים. הפועל דרוכים דריכות שיא.
מעבר לזה לא קרה שום דבר שונה משאר ההפסדים של מכבי בליגה. פורוורדים נמוכים משחקים בעמדה 5 שמפרקים את מכבי - פעם זה טל דן, פעם כדיר והפעם גינת ששיחק עם כל הנשמה.
אפשר לדפדף הלאה ולהרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 10:41 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
מעניין אם שמעון מזרחי יתלונן אחר כך על השיפוט, כי להפועל היו הרבה יותר זריקות עונשין...

ציטוט:
במכבי ת"א זעמו בסיום על השיפוט. "לא ייתכן שהפועל ת"א הלכה 39 פעמים לקו", אמרו. "כל מגע וכל ניסיון לשנות זריקה הסתיים בשריקה. זה לא כדורסל וזה לא היה פרופורציונלי".

https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.305060.html

היה צפוי , אבל כמו תמיד משעשע :)

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 10:45 am 
Hall of Famer

השיוך של ההפסד הזה ל"זחיחות", "בטחון יתר" וכו' - מראה לי ביתר שאת שמכבי האמיתית חזרה והיא חיה בסרט על עצמה ועל מצבה. זה לא זחיחות ולא בטחון יתר, זו מכבי שנראתה פחות או יותר כל העונה חוץ ממשחק וחצי בשבועיים האחרונים.

אגב, לא דיברו על זה הרבה (בשידור הזכירו את זה אבל לא באמת בדקו) ואני צריך לראות את זה שוב, אבל לדעתי הפועל יצאו בשלום מהפרת 8 שניות ברורה בהתקפה האחרונה של הזמן החוקי.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' ינואר 21, 2019 10:48 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 10:47 am 
מנהל פורום

אגב ה-25 נק' של ווילבקין ברבע האחרון היו שיא היסטורי בליגה לשחקן לרבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 10:49 am 
Hall of Famer

ואפילו את זה הצליחו לדפוק לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 11:06 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
השיוך של ההפסד הזה ל"זחיחות", "בטחון יתר" וכו' - מראה לי ביתר שאת שמכבי האמיתית חזרה והיא חיה בסרט על עצמה ועל מצבה. זה לא זחיחות ולא בטחון יתר, זו מכבי שנראתה פחות או יותר כל העונה חוץ ממשחק וחצי בשבועיים האחרונים.

אגב, לא דיברו על זה הרבה (בשידור הזכירו את זה אבל לא באמת בדקו) ואני צריך לראות את זה שוב, אבל לדעתי הפועל יצאו בשלום מהפרת 8 שניות ברורה בהתקפה האחרונה של הזמן החוקי.

אתה באמת חושב שזה הכושר משחק הרגיל של מכבי ובאמת אתה חושב שזה כושר המשחק הרגיל של הפועל?

לדעתי הייתה פה התעלות והתלהבות יתר אל מול זריקת ז' אחת גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 11:09 am 
Junior

היה 8 שניות די בוודאות. עם זאת, זו שריקה שכמעט אף פעם לא שורקים כששעון ה-24 כבוי.

אגב מחאות לשופטים, במכבי כמובן מתבכיינים על השיפוט. אז מעבר לפאול של לימונד, שאמנם היה פאול ברור, אבל אין סיכוי בעולם שהיה נשרק בצד השני, ההתבכיינות הזו של מכבי רק מראה כמה היא קבוצה טיפשה. אתם רואים שזה משחק שהשופטים שורקים בו הכל ועדיין חושבים משום מה שזה רעיון טוב לזרוק 800 שלשות? אלה התוצאות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 11:13 am 
Hall of Famer

אין שום קשר בין שעון ה-24 ל-8 שניות. ה-8 שניות נספר ידנית על ידי השופטים.
אני צריך לראות אם הם ספרו לאט מדי או שפירשו לא נכון את החוקה, כי לדעתי ה-8 שניות נגמר רק כששחקן מחזיק בכדור בחצי הקדמי או שהכדור נוגע במגרש בחצי הקדמי (כלומר כשהכדור באוויר בדרך ספירת 8 השניות נשארת חיה).

אגב, אמר לי איזשהו שופט פעם, או לפחות מישהו שטען שהוא שופט, שהשופטים סופרים למעשה 9 שניות ולא 8. מבחינתם, הוא אמר לי, 8 נקודה משהו - זה עדיין 8. הוא התעקש שזה מה שכתוב בחוקה וכמובן שזה שטויות. החוקה אומרת בפירוש within 8 seconds.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' ינואר 21, 2019 11:21 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 11:19 am 
Hall of Famer

guyancho כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אתה באמת חושב שזה הכושר משחק הרגיל של מכבי ובאמת אתה חושב שזה כושר המשחק הרגיל של הפועל?

לדעתי הייתה פה התעלות והתלהבות יתר אל מול זריקת ז' אחת גדולה.

מה זאת אומרת אם אני חושב או לא? ראית את מכבי העונה? או שרק בשבוע האחרון? כן, זה די דומה לכושר המשחק הרגיל שלהם או לפחות לצורת המשחק הרגילה שלהם, גם אם השלשות נופלות לפעמים באחוזים קצת יותר גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 11:21 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אגב, אמר לי איזשהו שופט פעם, או לפחות מישהו שטען שהוא שופט, שהשופטים סופרים למעשה 9 שניות ולא 8. מבחינתם, הוא אמר לי, 8 נקודה משהו - זה עדיין 8. הוא התעקש שזה מה שכתוב בחוקה וכמובן שזה שטויות. החוקה אומרת בפירוש within 8 seconds.

הגיוני , אבל מצד שני אם הם סופרים ידנית , אין להם שום יכולת בעולם לדעת בדיוק מתי התחילה הספירה (ברמה של עשיריות שנייה).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 11:25 am 
Hall of Famer

בוא נתחיל מזה שהשנייה אקסטרה היא כשלעצמה לא חוקית. לא מבין מאיפה בא הפירוש הזה.

הם לא צריכים רמה של עשיריות שניה, הם סופרים שניות שלמות. כשהם מגיעים ל-9 הם שורקים, לדברי אותו שופט. כמובן צריכים לשרוק כשמגיעים ל-8. זה מה שאומרת החוקה.
אני לא יודע למה במאה ה-21 עדיין סופרים ככה, אבל זה המצב.
יתרה מזו, הספירה הידנית היא הבלעדית שקובעת. היא תופסת גם אם שעון הזריקות/שעון המשחק מראה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 11:29 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
היה 8 שניות די בוודאות. עם זאת, זו שריקה שכמעט אף פעם לא שורקים כששעון ה-24 כבוי.

אגב מחאות לשופטים, במכבי כמובן מתבכיינים על השיפוט. אז מעבר לפאול של לימונד, שאמנם היה פאול ברור, אבל אין סיכוי בעולם שהיה נשרק בצד השני, ההתבכיינות הזו של מכבי רק מראה כמה היא קבוצה טיפשה. אתם רואים שזה משחק שהשופטים שורקים בו הכל ועדיין חושבים משום מה שזה רעיון טוב לזרוק 800 שלשות? אלה התוצאות...

הרבה יותר חמור מהעבירה של לימונד (שזו שריקה שלא נשרקת אבל היא נכונה) זו עבירה שהייתה על האוול לקראת סיום הרבע הרביעי. האוול השתלט על ריבאונד התקפה, רול עשה עבירה בכוונה כדי לעצור את השעון, לא שרקו והפועל איבדו את הכדור כמה שניות אחרי.

לגבי ה-8 שניות, ראיתי את השידור החוזר אחרי שחזרתי הביתה ולדעתי המסירה נתפסה כשנשארו 15.8 או 15.9 על שעון הזריקות. צריך לראות הילוך חוזר (שהם לא הראו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 11:33 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
מעניין אם שמעון מזרחי יתלונן אחר כך על השיפוט, כי להפועל היו הרבה יותר זריקות עונשין...

תעשה את עצמך מופתע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 11:36 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
עופר האדום כתב:

ציטוט:
במכבי ת"א זעמו בסיום על השיפוט. "לא ייתכן שהפועל ת"א הלכה 39 פעמים לקו", אמרו. "כל מגע וכל ניסיון לשנות זריקה הסתיים בשריקה. זה לא כדורסל וזה לא היה פרופורציונלי".

https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.305060.html

היה צפוי , אבל כמו תמיד משעשע :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 11:38 am 
Hall of Famer

כלומר לצורך העניין אם נפסק לטובת הקבוצה המתקיפה כדור חוץ בחצי שלה ( טרם שעברה את החצי ) עם 15 שניות על שעון ה-24 - זו לא ראייה מספקת להפרה , ואפשר להמשיך בפוזשן כרגיל באם השופטים סוברים שהספירה טרם הגיעה לרף ?

ועוד שאלה ממשהו אחר שראיתי השבוע ( מתוך נס-ציונה נגד נהריה כמדומני ) :
נהריה בהתקפה , לאחר מסירה לא טובה הכדור עף לחצי שלהם והוא מתגלגל ויוצא לחוץ לטובת נס ציונה . האם הפוזשן של נס ציונה יתחיל מ-14 שניות ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 11:46 am 
Hall of Famer

ציטוט:
מנגד, מי שספג לא מעט ביקורת הוא הפורוורד דבון אקון-פרסל שאמנם ניפק דאנק מהדהד בהארכה, וקלע 10 נקודות, אך עם 1 מ-8 מהשדה. "אם נהיה עדינים, הוא לא בדיוק מה שחשבנו שהוא יהיה", אמרו בהפועל, "מהיום שהוא הגיע ונרדם בחדר ההלבשה הוא לא בדיוק התעורר".

:D

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: