סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 9:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2019 8:53 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה הקשר? מדובר לפחות על מגרשים שיש יציעים משני הצדדים ולא נראים כמו אולם בית ספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2019 10:45 am 
Junior

אני גם לא מבין איך אפשר לאחל לירידה של גלבוע/גליל.

זו אחת הקבוצות היותר סימפטיות שיש בליגה שלנו, וגם האולם לא רע בכלל (ואני מבין על מה אתה מדבר עם עניין המדרגות שם, הייתי שם, זה באמת דבילי. אפשר לפתור את זה אם יתנו לקהל להיכנס דרך המגרש עצמו ולא לעשות את כל הסיבוב. לרוב נותנים לצאת משם אחרי משחקים). כפי שאריה ציין זה לפחות לא אולם של תיכון (!!!).

הרצליה זו כנראה הקבוצה המיותרת בליגה, אבל בשביל אוהדי תל אביב זה עוד משחק בגוש דן, ככה שאפשר להבין מדוע הם מבסוטים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2019 11:49 am 
Sophomore

אדום88 כתב:
אני גם לא מבין איך אפשר לאחל לירידה של גלבוע/גליל.

זו אחת הקבוצות היותר סימפטיות שיש בליגה שלנו, וגם האולם לא רע בכלל (ואני מבין על מה אתה מדבר עם עניין המדרגות שם, הייתי שם, זה באמת דבילי. אפשר לפתור את זה אם יתנו לקהל להיכנס דרך המגרש עצמו ולא לעשות את כל הסיבוב. לרוב נותנים לצאת משם אחרי משחקים). כפי שאריה ציין זה לפחות לא אולם של תיכון (!!!).

הרצליה זו כנראה הקבוצה המיותרת בליגה, אבל בשביל אוהדי תל אביב זה עוד משחק בגוש דן, ככה שאפשר להבין מדוע הם מבסוטים :)

לא מאחל לגלבוע לרדת ליגה...רק אומר שזה אולם מזעזע מבחינתי ששני רק לאשדוד...(אגב אשדוד הכי קרוב אליי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2019 2:49 pm 
Sophomore

אורן, שאלה היסטורית - מתי הפועל ניצחו את מכבי בהארכה, אם בכלל?

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2019 3:24 pm 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
אורן, שאלה היסטורית - מתי הפועל ניצחו את מכבי בהארכה, אם בכלל?

עונת 1992-93. הדרבי ששאול מכר ב 200,000 דולר והעביר ליד אליהו. מכבי הןבילה כבר ב 13. חזרנו בגלל משחק הירואי של עמי נאווי ורדנקו דובראש שקלע 35 נקודות.

https://www.youtube.com/watch?v=zmx5BqjMicQ

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2019 11:07 pm 
Hall of Famer

"מכר והעביר ליד אליהו" - כאילו שזה היה משהו חריג....
מהרגע שהפועל חזרו לאוסישקין ב-80/81 ועד 92/93 כולל הפועל ארחה 23 דרבים, 16 מתוכם היו ביד אליהו...

הפועל ניצחה את מכבי בהארכה גם ב-87/88 עם הסל של זלוטיקמן.
ב-77/78 הייתה הארכה בגמר הגביע אחרי שהפועל כבר הובילה 4 דקה לסיום המועד החוקי. מכבי ניצחה.
ב-69/70 הייתה הארכה במשחק המפורסם עם הסל של הפועל שנפסל בתום המועד החוקי. מכבי ניצחה 66-63.

ב-91/92 במשחק הראשון מבין שניים ברבע גמר הגביע המשחק הסתיים בתיקו, ללא הארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2019 2:31 pm 
Junior

arie כתב:
אשמח אם הרצליה ירדו וניפטר מאולם היובל העלוב, שיחד עם לב המושבה, הוא המתקן העלוב ביותר של הליגה.

איזו סיבה גרועה. אתה רואה כדורסל או פורנו אולמות?
אם כבר לאחל להרצליה ירידה על בסיס משהו, אז על בסיס מיעוט הקהל במגרש, שהוא באמת שערורייתי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2019 2:34 pm 
Junior

"פורנו אולמות"? חלק מהמיתוג של הליגה זה המתקנים שלה, כשאתה משחק באולם בית ספר ככה גם הליגה נראית, לשמחתינו היום יש מספיק מתקנים בעלי נראות נורמאלית ולא יקרה כלום אם המנהלת תעלה את הרף ולא תאשר אולמות עם צד אחד של יציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2019 2:43 pm 
Junior

המינהלת יכולה לפסול את היובל גם בלי שהרצליה תרד ליגה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2019 2:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הרסי הוקינס כתב:
arie כתב:
אשמח אם הרצליה ירדו וניפטר מאולם היובל העלוב, שיחד עם לב המושבה, הוא המתקן העלוב ביותר של הליגה.

איזו סיבה גרועה. אתה רואה כדורסל או פורנו אולמות?
אם כבר לאחל להרצליה ירידה על בסיס משהו, אז על בסיס מיעוט הקהל במגרש, שהוא באמת שערורייתי.

האולם, מיעוט הקהל, רווייה בכמות הקבוצות על אזור קטן, אלדד אקוניס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2019 4:04 pm 
Junior

"האולם" - קרית גת שיחקה בליגת העל בלי אולם. והיא לא היחידה.
"רוויה בכמות הקבוצות על אזור קטן" - דווקא אין עוד באזור השרון. יש אזורים הרבה יותר צפופים.
"אלדד אקוניס" - לגמרי.
"מיעוט קהל" - לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2019 4:19 pm 
Hall of Famer

לקרית גת עוד אפשר לעשות הנחה בגלל שהיא קבוצה יחידה באזור מסויים. נדמה לי שלפחות בשנה אחת היא נדדה מהעיר שלה.
ואיזה אזורים צפופים יותר? אזורים אחרים במרכז הארץ? הרצליה היא חלק ממרכז הארץ. גם אם יש בתת-אזורים אחרים יותר קבוצות, יש מספיק קהל לכולן. בכלל, לא הייתי מחריג את הרצליה מאזור תל אביב רבתי שעמוס בקבוצות, אני בספק כמה המרחק מהיובל לשלמה גדול מהמרחק בין שלמה למנורה. קבוצה מיותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2019 4:58 pm 
Junior

נובמת. מניח שלא היית צריך לעשות את הדרך מחולון/ראשון/רחובות להרצליה בשעות השיא של הערב. זה לוקח בערך שעה. יותר מהר להגיע מחולון לקרית גת בשעות האלה.

צפיפות קבוצות זו בטוח לא סיבה להורדת ליגה. נס ציונה, ראשון וחולון (והתלאביביות) הן כולן קבוצות בפריסה גיאוגרפית קטנה בהרבה ויש להן מספיק אוהדים למידותיהן השונות.
להרצליה יש מסורת ארוכה בליגת העל, ומחלקת נוער מפותחת. חוסר היכולת של המועדון לייצר בסיס אוהדים נורמלי הוא כשלון ניהולי גמור שמגיע לו לרדת ליגה, אבל מבחינת תנאי סביבה של בסיס אוהדים פוטנציאלי אני חושב שזה פשוט קשקוש לחשוב שעיר עם 90,000 אוהדים (באזור גיאוגרפי פוטנציאלי של 500,000, שמה לעשות, זו הקבוצה היחידה בו) לא יכולה להיות בסיס סביר למילוי של אולם עם 1000 מושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 9:21 am 
Junior

היום ב-19:25 שידור ישיר ב- 5LIVE, משחק השלמה, תל אביב יוצאת למשחק חוץ באשדוד נגד המקומיים.

ג'וש קארטר לא נרשם בשורות הקבוצה של גרינברג, נזכיר שהוא עדיין לא התלבש מאז שהוחתם לפני כשלושה שבועות. כמו כן, רוזפלט גם בחוץ מה שמשאיר את אשדוד עם הבעיה הידועה תחת מגבלות החוק הרוסי.

ת"א מגיעה לאולם הקריה במומנטום טוב של שני ניצחונות רצופים בליגה.

הקבוצות נפגשו בחודש שעבר בשמינית גמר גביע המדינה והפועל ת"א לא התקשתה לנצח 73:101 במשחק חד-צדדי.

מישהו מהמר על תוצאה אחרת הערב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 9:30 am 
Junior

אשדוד מנצחים, הם השתפרו מאוד לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 11:11 am 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
נובמת. מניח שלא היית צריך לעשות את הדרך מחולון/ראשון/רחובות להרצליה בשעות השיא של הערב. זה לוקח בערך שעה. יותר מהר להגיע מחולון לקרית גת בשעות האלה.

צפיפות קבוצות זו בטוח לא סיבה להורדת ליגה. נס ציונה, ראשון וחולון (והתלאביביות) הן כולן קבוצות בפריסה גיאוגרפית קטנה בהרבה ויש להן מספיק אוהדים למידותיהן השונות.
להרצליה יש מסורת ארוכה בליגת העל, ומחלקת נוער מפותחת. חוסר היכולת של המועדון לייצר בסיס אוהדים נורמלי הוא כשלון ניהולי גמור שמגיע לו לרדת ליגה, אבל מבחינת תנאי סביבה של בסיס אוהדים פוטנציאלי אני חושב שזה פשוט קשקוש לחשוב שעיר עם 90,000 אוהדים (באזור גיאוגרפי פוטנציאלי של 500,000, שמה לעשות, זו הקבוצה היחידה בו) לא יכולה להיות בסיס סביר למילוי של אולם עם 1000 מושבים.

שום דבר הוא לא סיבה להורדת ליגה חוץ מסיום הליגה במקומות שמובילים לירידה. אנחנו מדברים פה על דיעה אישית, העדפה מי אתה רוצה שיסיים במקומות האלה, וכשאני חושב על מי אני מעדיף שיסיים במקומות האלה - צפיפות קבוצות באיזור גאוגרפי קטן מול פריסת הליגה על פני עוד אזורים הוא בהחלט שיקול. אני מעדיף שתרד קבוצה שנמצאת באיזור צפוף בקבוצות ממילא, זו מבין הקבוצות האלה שאין לה קהל למרות הרבה שנים בליגה ואפילו זכייה בתואר, ושאלדד אקוניס מנהל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 11:49 am 
Junior

בגוש דן חיים בערך 4 מיליון אנשים. בישראל חיים בערך 8 מיליון תושבים.
בליגת העל יש 6 קבוצות מגוש דן. מתוך 12 קבוצות. מתוך 7 הקבוצות הללו, 2 הן מתל אביב ו 3 מדרום גוש דן (שכאמור, מאוד לא נוח להגיע ממנו בשעות משחק לצפון גוש דן).

הייתי אומר שהפריסה של הקבוצות בארץ היא מדויקת עם תת ייצוג לאזור חיפה עד תל אביב, וזה כשאתה מבטל את הפקטור המשמעותי שקבוצה שנמצאת באמצע (כלומר בגוש דן) יותר נוחה לאוהדים שאינם מגוש דן בממוצע מקבוצה שנמצאת בצפון או בדרום (כי זה באמצע).

בהתחשב בזה שבצפון גוש דן, ולמעשה, מתל אביב צפונה עד גן נר-נהריה, אין שום קבוצה בליגה, הייתי אומר שיש תת ייצוג בליגת העל לאוכלוסיה באזור הזה.

בקיצור, פשוט תגיד שאתה מת שאקוניס ירד ליגה. אני אבין טיעון כזה, אבל לא טיעון גיאוגרפי-דמוגרפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 11:52 am 
Hall of Famer

לשייך את הרצליה כמייצגת את כל אזור גן נר עד תל אביב היא הדמגוגיה פה, והיא לא שלי.
הרצליה היא עיר-פרוור של תל אביב, חלק מהאזור הצפוף מאד בקבוצות של גוש דן. רק שהיא הקבוצה היחידה שם שאין לה קהל, וככזו בעיני היא המיותרת ביותר מכל הקבוצות בליגה. אם אני צריך להחליט מי אני מעדיף שתרד (בלי להיכנס לשיקולי אהדה הפועל-מכבי וכו'), ברור שהיא ראשונה בתור, עוד לפני שהגענו לאקוניס בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 12:00 pm 
Junior

ע"פ אור שקדי מוואלה ספורט, לימונד בספק גדול למשחק הערב באולם הקריה באשדוד. מה שאומר שים מדר צפוי לקבל הזדמנות נוספת להוביל את תל אביב...

בניצחון על מכבי רביב שיחק 31 דקות, קלע 12 נקודות, קטף 7 ריבאונדים ומסר 5 אסיסטים.
מנגד ים מדר שיחק 6 דקות שרובן המוחלט בהארכה, קלע 6 נקודות, ומסר אסיסט בודד.

מקור: https://mobile.twitter.com/Orshkedy/sta ... 0083631111
ציטוט:
קפטן הפועל תל אביב רביב לימונד בספק גדול למשחק ההשלמה הערב באשדוד. לימונד חולה עם חום גבוה, ובקבוצה מקווים להתאוששות מהירה, אך לא אופטימיים. באשדוד, ג'וש קארטר שנמצא בארץ כבר מספר שבועות וטרם התלבש, סובל מקרע בשריר הירך, וייעדר מספר שבועות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 12:06 pm 
Junior

סבבה תתעקש. לא אמרתי שהרצליה מייצגת את כל אזור גן נר ועד תל אביב, אבל כן אמרתי שהאזור הזה סובל מתת ייצוג ואי-צפיפות קבוצות. בהודעות הקודמות כתבתי כמה אנשים חיים בצפון גוש דן, שבהחלט יכולים נורמלית לקשור את אהדתם בהרצליה אם הייתה נעשית עבודה בנושא. כמו כן כתבתי שאני חושב שהרצליה עצמה גם יכולה למלא אולם בן 1000 מושבים והסיבה שזה לא קורה היא לא שהאוהדים האלה הולכים לקבוצות אחרות.

אפקטיבית, מכל קבוצות גוש דן, רק שתי התל אביביות באמת מתחרות עם הרצליה על בסיס האוהדים. האזור לא צפוף מאוד בקבוצות, ובטח שגם לא באופן יחסי לכמות האוכלוסייה כפי שהדגמתי. ההיפך. אני חושב שרק 6 קבוצות בגוש דן זה תת-צפיפות.

הייתי שמח לשמוע אם יש פה אוהד של קבוצה צפון גוש דנית (הרצליה, רעננה, נתניה) שגר בדרום גוש דן, והאם יש כאן תושב השרון או צפון גוש דן שאוהד קבוצה דרום גוש דנית (ראשון, חולון, נסצי).

בהרצליה יש כשל חמור של גיוס אוהדים. זה בטוח.
כמו כן יש יו"ר מעצבן מאוד בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 12:23 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
שום דבר הוא לא סיבה להורדת ליגה חוץ מסיום הליגה במקומות שמובילים לירידה.

כידוע בליגה שלנו - אפילו זה לא חד משמעי ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 12:48 pm 
Senior

נובמת הוקינס, כמה זמן לוקח להגיע מהרצליה לאולם של הפועל תל אביב (היכל שלמה?), מה הקשר בכלל לדרום גוש דן.
עובדתית, מי שגר במרחב הזה של כפ"ס רמה"ש הרצליה, יש לו בכיף איפה ללכת לראות כדורסל.

אבל זה אפילו לא העניין העיקרי. הסיכוי ליצור זיקה בין מי שגר בקריית גת לקבוצת כדורסל חולונית או אשדודית לא באמת קיים (למעט אירועים ספוראדיים9. גם אם המרחק מקריית גת לחולון הוא שעה, זה פשוט לא איזור המחייה שלהם, לא שם הם יוצאים לבלות או לאכול. מי שגר בהרצליה הוא מראש תושב גוש דן, "תל אביב רבתי" אם תרצה.
לא בדקתי אבל אני מוכן להמר שיש יותר הצליינים בין אוהדי הקבוצות התלאביביות מאשר קריית גתים ולא בגלל המרחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 2:01 pm 
Hall of Famer

רק נזכיר מהעונה הבאה יהיו 2 יורדות ו2 עולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 2:07 pm 
Junior

תומר כתב:
נובמת הוקינס, כמה זמן לוקח להגיע מהרצליה לאולם של הפועל תל אביב (היכל שלמה?), מה הקשר בכלל לדרום גוש דן.
עובדתית, מי שגר במרחב הזה של כפ"ס רמה"ש הרצליה, יש לו בכיף איפה ללכת לראות כדורסל.

אבל זה אפילו לא העניין העיקרי. הסיכוי ליצור זיקה בין מי שגר בקריית גת לקבוצת כדורסל חולונית או אשדודית לא באמת קיים (למעט אירועים ספוראדיים9. גם אם המרחק מקריית גת לחולון הוא שעה, זה פשוט לא איזור המחייה שלהם, לא שם הם יוצאים לבלות או לאכול. מי שגר בהרצליה הוא מראש תושב גוש דן, "תל אביב רבתי" אם תרצה.
לא בדקתי אבל אני מוכן להמר שיש יותר הצליינים בין אוהדי הקבוצות התלאביביות מאשר קריית גתים ולא בגלל המרחק.

יש גם יותר ראשלצים שהם אוהדי מכבי תל אביב ממכבי ראשון. גם חולונים. כנראה גם נס ציונים למרות שהם תופעה בפני עצמה. הטיעון הזה לא ישים. חוצמזה שאם היית קורא את כל ההודעות שלי היית רואה שכתבתי שהתל אביביות מכל האפשרויות כן מתחרות על אותו בסיס האוהדים.

הדוגמא של קרית גת הייתה סתם אילוסטרטיבית, אבל אפשר להשתעשע איתה. בדיוק כפי שיותר סביר שאוהד הפועל י-ם שגר בתל אביביגיע למשחקים בירושלים מאשר אוהד הפועל י-ם שגר בחיפה. הקבוצות הן לא בסדרי גודל דומים, ולא תהיינה, אבל הדוגמא היא אילוסטרטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2019 2:12 pm 
Senior

תודה על התשובה אבל זה לא באמת עונה למה שטענתי.
לא אמרתי שיש בקריית גת יותר או פחות אוהדים של מכבי תל אביב מאשר של קריית גת אלא שבקהל של מכבי תל אביב יש יותר הרצליינים מאשר קרייתגתים. בעיקר בגלל שהמשמעות של "לנסוע לתל אביב" בשביל מי שגר בהרצליה לא דומה בכלל למשמעות של זה עבור מי שגר בקריית גת גם אם ההבדל בזמנים הוא 30 דקות.

את השורה השניה שלך לא הבנתי.

נערך לאחרונה על ידי תומר בתאריך ה' ינואר 24, 2019 2:15 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, sheky, uriel17 ו 84 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: