סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 8:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 8:44 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
מה עם טרייד משולש של בוסטון-פילידלפיה-ניו אורלינס?
בוסטון מקבלת: דייויס, סימונס,וחוזים לאיזון.
פילדלפיה מקבלת את קיירי ובחירת דראפט.
ניו אורלינס מקבלת חבילה שכוללת את הורפורד, ג'יילן בראון, רוזיר, מרקל פולץ ובחירות.

בוסטון מצליחה גם להתחזק וגם לסדר טיימליין שבו כל הכוכבים המרכזיים נמצאים בשיא ביחד וימשיכו להיות בשיא גם אחרי ההתפרקות של גולדן סטייט והפרישה של לברון.

פילדלפיה מרוויחה את קיירי במקום סימונס ופולץ שכנראה יהיו שווים יותר בסיטואציה אחרת מאשר בפילדלפיה (אמביד באטלר וסימונס לא מתאימים לשחק יחד מבחינת סגנון) .

ניו אורלינס תקבל חבילה שכוללת שלושה צעירים שכל אחד יכול להתפתח לכוכב, בחירות דראפט וחוזה גדול שנגמר עוד שנתיים בדמות הורפורד (אולי תוכל להעביר אותו בהמשך נכסים אחרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 9:45 am 
Junior

sir charles כתב:
לניקס תמורת טיליקינה + רובינסון לא עובד?

מניח שצחקת, אבל הניקס יוכלו להציע את נוקס + הבחירה שלהם בלוטרי הקרוב (מניח שהפליקנס יעדיפו להמתין מעבר לטרייד דד ליין ועד לדראפט, בשביל לראות אם מדובר בבחירה 1/2 שתאפשר להם לבנות מחדש סביב זאיון/בארט). קורטני לי והחוזה הקצר שלו יכול לשמש אותם כ"משכורת הבסיס", אם יצליחו להיפטר גם מהחוזה של הארדוויי ג'וניור בטרייד נפרד (לקבוצה עם קאפ ספייס ובתוספת בחירת סיבוב ראשון), יהיה להם מספיק מקום בתקרת השכר לצרף את דוראנט ואז זה רק עניין של להשיג וטרנים לקו האחורי ולספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 9:52 am 
Junior

בינתיים יש כבר דיווחים על כך שקיירי לא בטוח יישאר עם הסלטיקס, חרף הצהרותיו בתחילת העונה. אז הנה טרייד שאיינג' עשוי לשקול:

בוסטון שולחת את קיירי, ג'יילן בראון, רוברט וויליאמס והבחירות של סקרמנטו, ממפיס* והקליפרס בדראפט הקרוב תמורת דייויס ובוורלי
הסלטיקס מהמרים על הישארותו של החדגבה לטווח הרחוק ועל כך שרוז'ייר יצליח למלא שוב את נעליו של קיירי, כשלצדו סמארט-טייטום-מוריס-דייויס בחמישייה, עם בוורלי-הייוורד-הורפורד מהספסל. חלון אליפות לעונה זו והבאה, עד קיץ 2020 יכול להיות שאופציות הנטישה של דייויס יצטמצמו עד לבלתי קיימות - הלייקרס יעבירו גם את האוף סיזן הקרוב והעונה הבאה עם סגל שדומה לנוכחי (לברון + הצעירים + החתמות לעונה אחת)?

הפליקנס שולחים את דייויס תמורת גורטאט (חוזה מסתיים), שאי גילג'ס-אלכסנדר, ג'יילן בראון, רוברט וויליאמס והבחירות של סקרמנטו, ממפיס* והקליפרס בדראפט הקרוב.
נבנים מחדש סביב שג"א-הולידיי-בראון מאחור, רוברט וויליאמס ושחקני 4-5 אחרים שישיגו עם מגוון הבחירות שלהם בדראפט הקרוב. או שיעבירו את הולידיי תמורת שחקן כנף צעיר ונכסים נוספים.

הקליפרס שולחים את גורטאט, שג"א ובוורלי תמורת קיירי
משיגים את הסופרסטאר הראשון שלהם בפאזל, לקראת צירוף אפשרי של קוואי/דוראנט/באטלר בקיץ, מרחיקים את דייויס מהלייקרס. אומנם מסתכנים בעזיבה של קיירי, אבל זה לא שהניקס או הנטס יהיו אופציה עדיפה מבחינתו, כך שאין פה באמת סיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 10:55 am 
מנהל פורום

מסתבר שדרישות פומביות של סוכן ו/או שחקן לטרייד הם נגד חוקי הליגה.
צפוי קנס פה.

https://www.one.co.il/Article/18-19/5,1 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 12:23 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
Att כתב:
כתבתי את זה בעבר, אי-שם ב-2014 (הלכתי אחורה ובדקתי), עוד בימים בהם הפליקנס האיצו את הבנייה מחדש סביב דייוויס כדי לנסות להיכנס לפלייאוף - הפליקנס יכולים להאשים רק את עצמם. עשו פחות או יותר את כל הטעויות האפשרויות מאז שדייוויס נחת אצלם.

כרגע הייתי אומר לדייוויס וללברון שיחכו לקיץ.
אין להם אינטרס לעשות טרייד כרגע. אם דייוויס לא רוצה לשחק, שיישב בצד.

בטח שיש להם אינטרס - להיות תחרותיים בפליאוף השנה אין סיבה סתם לזרוק את זה.

תגיד לי שאתה לא רציני בנוגע לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 1:40 pm 
מנהל פורום

למה לא? מהות הספורט היא לנסות לנצח בכל משחק מחדש
אליפות היא אינדיקטור להצלחה ולא המטרה עצמה
המטרה עצמה היא להנות בכל רגע אפשרי מהמשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 1:50 pm 
Junior

Shiver כתב:
מסתבר שדרישות פומביות של סוכן ו/או שחקן לטרייד הם נגד חוקי הליגה.
צפוי קנס פה.

https://www.one.co.il/Article/18-19/5,1 ... tml?ref=hp

הפלקינס בהצהרה לעיתונות ביקשו מהליגה לאכוף חוקי tampering
אם כל מה שייצא מזה יהיה קנס של 25 אלף דולר זה עלבון לחוקים
לברון יכסה את הקנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 2:19 pm 
Sophomore

אבל אוריאל - קבוצות, שחקנים, אוהדים, כולם נמצאים על הרכבת הזאת באיזשהו מקום כי יש לפחות איזו תקווה לקתרזיס בסיום. גם אם המטרה היא הנאה מהדרך, אם אין תקווה לכיבוש של יעד כלשהו במרחק, אז ניצחונות רגעיים הם משהו ספורדי ולא חלק מסיפור שניתן לספר. וזה דבר ריק מתוכן.
הם בלי שום ספק צריכים לשמור עליו עד לקיץ, אלא אם פילי מוכנה לתת את סימונס.

הם צריכים לעשות מהלכים, שניתן לפחות לדמיין תרחיש שבו, הם יוצאים מהם עם הבטחה לעתיד טוב יותר, מהדשדוש הזה של עידן דיויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 2:31 pm 
Hall of Famer

כתבה מעניינת
http://www.hoops.co.il/?p=147783

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 2:45 pm 
Freshman

גם לפי ווז' הפליקנס כנראה יחכו לקיץ : http://www.espn.com/nba/story/_/id/2587 ... verwhelmed

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 3:14 pm 
Junior

uriel17 כתב:
למה לא? מהות הספורט היא לנסות לנצח בכל משחק מחדש
אליפות היא אינדיקטור להצלחה ולא המטרה עצמה
המטרה עצמה היא להנות בכל רגע אפשרי מהמשחק

מה שנקרא "speak for yourself"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 4:20 pm 
Senior

נובמת, אז בכל הליגות שהן לא NBA, יש בערך 60% מהקבוצות שאין להם בדל בדלו של סיכוי להיות אלופות, אז מה? אז אין להן בשביל מה לשחק?
רק בעולמות הthe process אולי יש מטרה אחת וכל מה שקורה עד שמגיעים אליה לא נחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 5:40 pm 
Sophomore

דיווחים שהפליקנס דורשים את בול, קוזמה, זובאץ' ובחירת סיבוב ראשון. האמת, זו חבילה די נאה שאני לא בטוח שבוסטון תציע טובה ממנה בקיץ. קוזמה כבר מוכח ויש כאן הרבה פוטנציאל. היתרון היחיד הוא אם הפליקנס מעדיפים בחירות דראפט (או לחילופין אם בוסטון תציע חבילה משוגעת שכוללת את טייטום, בראון, ובחירות דראפט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 5:57 pm 
Sophomore

נדמה לי שהמשמעות של זה היא שדיויס יגיע ללייקרס. חבילה חביבה מצד אחד, ממש לא מוגזמת מצד שני. אפילו ממש ממש לא. בתור הלייקרס הייתי מעדיף לדחוף את אינגרם מן הסתם במקום קוזמה (לא כי בהכרח קוזמה עדיף, אלא כי הוא יותר טוב עם לברון), אבל קוזמה, בול וזובאץ' זה ממש לא הרבה לשלם. ואולי עצם המחשבה הגרידית נובעת מכך שנראה שניו אורלינס על הברכיים.
ועם כל הביקורת כאן בפורום על סימונס, תסכימו איתי שהוא עדיף על החבילה הזאת. אז אני יכול להבין מזה שלא בתכניות של פילי לעשות שינוי דרמטי בבסיס שלה. בצדק. ואם לא בשביל דיויס אז בשביל מי? קיצר, מעולה. שקט תעשייתי שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 6:04 pm 
Freshman

No way Ainge gives both Brown AND Tatum
Even if the salaries matched Celtics say no

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 6:24 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
אבל אוריאל - קבוצות, שחקנים, אוהדים, כולם נמצאים על הרכבת הזאת באיזשהו מקום כי יש לפחות איזו תקווה לקתרזיס בסיום. גם אם המטרה היא הנאה מהדרך, אם אין תקווה לכיבוש של יעד כלשהו במרחק, אז ניצחונות רגעיים הם משהו ספורדי ולא חלק מסיפור שניתן לספר. וזה דבר ריק מתוכן.

הם צריכים לעשות מהלכים, שניתן לפחות לדמיין תרחיש שבו, הם יוצאים מהם עם הבטחה לעתיד טוב יותר, מהדשדוש הזה של עידן דיויס.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 6:29 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
נובמת, אז בכל הליגות שהן לא NBA, יש בערך 60% מהקבוצות שאין להם בדל בדלו של סיכוי להיות אלופות, אז מה? אז אין להן בשביל מה לשחק?

הנ.ב.א. לא פועלת כמו ליגות אחרות.
זה חלק מהקסם והיופי שלה.

הניהול הוא משמעותי מאוד וההשלכות שלו על הנעשה בפרקט הן דרמטיות ולא פעם משפיעות שנים קדימה.

בחלק מהפעמים, מהלכים שאתה עושה כדי לנצח היום יגרעו מהיכולת שלך לנצח בעתיד.
ולכן אפשר יכול לחשוב על ״הנאה״ כמטרה ו״יאללה, בואו ננצח עכשיו״ אבל זה כמעט בהכרח על חשבון נצחונות עתידיים משמעותיים יותר.

אני כבר ב-2014 כתבתי שהפליקנס יגיעו למצב הזה.
הם עשו מהלכים כדי לנצח כבר באותה שנה ושילמו על כך מחירים כבדים.
כמה שנים לאחר מכן, אנחנו במצב שבו הם עתידים לאבד את דיוויס.
הם הגרילו בלוטרי את אחד השחקנים הטובים בליגה והגיעו פעמיים בסך הכל לפלייאוף ועברו סיבוב אחד. לא נראה לי שהיה מהנה במיוחד בניו אורלינס בתקופה הזו, לא לדייוויס ולא לקבוצה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' ינואר 29, 2019 6:31 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 6:30 pm 
Hall of Famer

מעניין אותי אם הלייקרס מציעים את קוזמה ולא את אינגרם, בגלל הלייקרס או בגלל שזה מה שפליקנס רוצים? כי אם זה הראשון, הם קצת מטומטמים לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 6:36 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
מעניין אותי אם הלייקרס מציעים את קוזמה ולא את אינגרם, בגלל הלייקרס או בגלל שזה מה שפליקנס רוצים? כי אם זה הראשון, הם קצת מטומטמים לדעתי.

לא לגמרי הבנתי מה אתה אומר. מי טוב יותר (או אולי חשוב יותר, מי יהיה טוב יותר) מבין קוזמה ואינגרם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 6:42 pm 
Hall of Famer

קוזמה לטעמי גם טוב יותר אבסולוטית וגם מתאים יותר לצד לברון.
לאינגרם עדיין יש פוטנציאל ויכול להיות שהוא יעשה עוד שנה או שנתיים כמעשה אולדיפו אשתקד. אבל גם בהחלט יכול להיות שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 7:00 pm 
מנהל פורום

Att כתב:
מאנו כתב:

בדיוק

אז אני מציע לך לנסות לשחזר את הפעם אחרונה שהקבוצה שלך זכתה בתואר ואולי תגלה שגם זה היה רגע ספורדי, או קיי אז הוא נמשך קצת יותר זמן
ואם אני האינדיבידואל שרוצה למקסם את רמת ההנאה בחיים שלי, אני מעדיף המון רגעים ספורדים מהנים מאשר רגע אחד שימשך קצת יותר וסביר הניח שבכלל לא יגיע ועל הדרך גם יסדר לי טונות של תיסכול ועצב בהמתנה לאותו רגע ספורדי שנמשך יותר מרגעים ספורדים אחרים
כמובן שאני לא פוסל לשחק עם סגל צעיר ומוכשר שיש לו עתיד כדי לבנות אותו אבל לא להפסיד בכוונה ולא לתת רקוגנישן למי שמפסיד בכוונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 7:01 pm 
Senior

Att כתב:
תומר כתב:

זה חלק מהקסם והיופי שלה.

הניהול הוא משמעותי מאוד וההשלכות שלו על הנעשה בפרקט הן דרמטיות ולא פעם משפיעות שנים קדימה.

ולכן אפשר יכול לחשוב על ״הנאה״ כמטרה ו״יאללה, בואו ננצח עכשיו״ אבל זה כמעט בהכרח על חשבון נצחונות עתידיים משמעותיים יותר.

הם הגרילו בלוטרי את אחד השחקנים הטובים בליגה והגיעו פעמיים בסך הכל לפלייאוף ועברו סיבוב אחד. לא נראה לי שהיה מהנה במיוחד בניו אורלינס בתקופה הזו, לא לדייוויס ולא לקבוצה.

תודה על ההתיחסות (המעט צפויה, אני חייב לציין) רק שהיא לא עונה על מה שכתבתי.
לקבוצה בליגה (כל ליגה) יכול להיות טעם לשחק ולהשתתף גם אם אין לה סיכוי לאליפות ולאיך שמתנהלת הליגה אין שום קשר לאמירה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 7:03 pm 
Freshman

נורטון כתב:
קוזמה לטעמי גם טוב יותר אבסולוטית וגם מתאים יותר לצד לברון.
לאינגרם עדיין יש פוטנציאל ויכול להיות שהוא יעשה עוד שנה או שנתיים כמעשה אולדיפו אשתקד. אבל גם בהחלט יכול להיות שלא.

פליקנס צריכים לבקש את שניהם. בול, קוזמה, זובאץ' ובחירה זה די מעט בשביל דייוויס לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 7:13 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
Att כתב:
תומר כתב:

זה חלק מהקסם והיופי שלה.

תודה על ההתיחסות (המעט צפויה, אני חייב לציין) רק שהיא לא עונה על מה שכתבתי.
לקבוצה בליגה (כל ליגה) יכול להיות טעם לשחק ולהשתתף גם אם אין לה סיכוי לאליפות ולאיך שמתנהלת הליגה אין שום קשר לאמירה הזו.

אני אקח את ההתייחסות הצפויה כמחמאה :) לפחות אני עקבי בדעות שלי.
לגבי טעם לשחק ולהשתתף - לא מבין את האמירה הזו. כן, יש טעם לשחק ולהשתתף אם מסתכלים על משחק נקודתי אבל אם המטרה שלך כקבוצה היא להתקיים וזהו, זה לא בדיוק מעורר השראה, לא לשחקנים ולא לאוהדים. שארלוט היא קבוצה כזו. כל שנה היא משחקת ומשתתפת ובזה זה מסתכם.
בסופו של דבר, מדובר בליגה תחרותית שבה הקבוצות שואפות תחילה להגיע לפלייאוף ולנצח את התחרות, כלומר לזכות באליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 7:19 pm 
Hall of Famer

האם אליקנטה בליגה הספרדית או סאות'המפטון באנגליה חושבות שהן יקחו אליפות? האם בכלל אליפות נמצאת אצלן בתוכניות עשרים השנה שלהן?
אני מניח שהתשובה היא לא מהדהד, וכך לדעתי גם צריך להיות - הן נותנות לאוהדים שלהן רגעי נחת (ושבר), מביאות קהל ועושות כסף. (אני מניח. לא בדקתי את שתי הקבוצות האלה ספיפית למען האמת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 71 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: