סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 8:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 7:26 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
kakon3 כתב:
Att כתב:
כתבתי את זה בעבר, אי-שם ב-2014 (הלכתי אחורה ובדקתי), עוד בימים בהם הפליקנס האיצו את הבנייה מחדש סביב דייוויס כדי לנסות להיכנס לפלייאוף - הפליקנס יכולים להאשים רק את עצמם. עשו פחות או יותר את כל הטעויות האפשרויות מאז שדייוויס נחת אצלם.

כרגע הייתי אומר לדייוויס וללברון שיחכו לקיץ.
אין להם אינטרס לעשות טרייד כרגע. אם דייוויס לא רוצה לשחק, שיישב בצד.

בטח שיש להם אינטרס - להיות תחרותיים בפליאוף השנה אין סיבה סתם לזרוק את זה.

תגיד לי שאתה לא רציני בנוגע לזה

ברור שרציני, לברון בן 34 למה לבזבז פליאוף? זה שעדיין הם לא יהיו קרובים לגולדן אז מה, אתה מקבל ריצה עם לברון ודייויס בפליאוף, ששם תמיד יכול להיות פציעה, ותמיד ללברון יכול להיות סיכוי.

דבר שני ממה שאני קורא לא מסכימים איתך לגבי זה שניואורלינס חלשים כאן במו"מ למעשה כולם כותבים ההפך שהלייקרס צריכים לזרוק את כל מה שהם יכולים ולהיות הכי אגרסיבים כדי שניואורלינס לא יחכו להצעות בקיץ, ומהצד השני יש להם זמן וכח לחכות להצעה הטובה ביותר שתגיע בקיץ, אלא אם כן יקבלו מהלייקרס את כל מה שאפשר שגם לא בטוח שזה עדיף להם מהקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 7:31 pm 
Senior

Att כתב:
אני אקח את ההתייחסות הצפויה כמחמאה :) לפחות אני עקבי בדעות שלי.
לגבי טעם לשחק ולהשתתף - לא מבין את האמירה הזו. כן, יש טעם לשחק ולהשתתף אם מסתכלים על משחק נקודתי אבל אם המטרה שלך כקבוצה היא להתקיים וזהו, זה לא בדיוק מעורר השראה, לא לשחקנים ולא לאוהדים. שארלוט היא קבוצה כזו. כל שנה היא משחקת ומשתתפת ובזה זה מסתכם.
בסופו של דבר, מדובר בליגה תחרותית שבה הקבוצות שואפות תחילה להגיע לפלייאוף ולנצח את התחרות, כלומר לזכות באליפות.

קח את זה איך שאתה רוצה, חוסר עקביות עוד לא ייחסו לך.
ה NBA היא לא הליגה התחרותית היחידה בעולם, גם לא בארצות הברית. רוב הקבוצות ברוב הליגות בעולם לא משחקות כדי לקחת אליפות, גם לא בטווח הבינוני. ברור לי שאתה לא מבין אותן וזה בסדר, אני למשל לא מבין את שירת הציפורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 7:38 pm 
Sophomore

הנבא זאת ליגה מאוד שיוויונית (דראפט, חוקי שכר) וסגורה (אין יורדות ואין עולות). כך שאין שום סיבה שתהיינה קבוצות שהן על תקן אליקנטה או סאות'המפטון נצחיות. שלהן יש גם את הסיפורים שלהן. גם קבוצה שהיא ארגון אוהדים זה סיפור וגם להישאר ליגה זו מטרה.
בנבא אם אתה מסיים אחרון אתה אמור לקבל בחירה גבוהה וזה כשלעצמו הופך את הליגה לדבר מאוד מאוד דינמי.
ואגב כשאתה צף ללא מטרות, פרט ללא להתרסק, אין לך לא רגעי שיא ולא רגעי שפל. ככה זה. comfortably numb.

להקריב את האפשרויות העתידיות להיות קבוצה תחרותית כדי להישאר קבוצת ביניים וזה הכל, זה פשוט עניין לא הגיוני. בוודאי אם מדברים על הקרבה של עונה אחת. לא צריך למשכן את הכל, אבל כן - לאפשר לקבוצות לסחוט אותם ככה בעבור דיויס כשבקיץ סביר שיהיה בידינג דו ראשי לפחות. זה ממש מפגר.
אגב, כל הזמן מדברים כאן על למלא אולמות ולמכור כרטיסים - עד כמה שאני יודע יש שונות גדולה במחיר בין משחק של קבוצה X למשחק של קבוצה Y. פלייאוף זה כסף, אבל גם להיות אשכרה קונטנדרית זה הרבה הרבה יותר כסף.

אגב, זה מזכיר לי ששמעתי מתישהו ברדיו התייחסות ממש צרה לכך ש-"כולם מתלהבים מדונצ'יץ' גם כשדאלאס מפסידים וזה לא הגיוני, זה פספוס של המטרה בספורט והיא לנצח". זו התייחסות צרה, כי גם ככה בנבא בודקים במהלך העונה הסדירה מאזן של נצחונות-הפסדים לפי משקל ואף אחד לא מתאבד על משחק ספציפי (כמעט, אלא אם יש עניינים פרסונליים). וכשרואים את דונצ'יץ' מסתכלים על הפוטנציאל שיכול להיות אבן פינה משמעותית לבנייה לטווח הארוך. בגלל זה מתלהבים ממנו. כי כרגע הוא לא מנצח מספיק, אבל זאת רק ההתחלה, ונראה שבעתיד יהיה אפשר לבנות סביבו משהו מנצח.

גם ככה במציאות של הליגה הנוכחית יש את גולדן סטייט וכל היתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 7:55 pm 
Senior

נובמת, זה לא כאילו מישהו פסל את הטענה שלקחת אליפות זה חשוב. אני גם לא מכיר קבוצות שמכריזות שאין להן עניין לקחת אליפות וכל מה שהן רוצות זה להיות קבוצות ביניים.
מצד שני גם אי אפשר לשלול קבוצות שרוצות מאוד לנצח אפילו אם אין להם סיכוי לקחת אליפות.

ומדונצ'יץ מתלהבים כי הוא טוב, לא בגלל שאיתו דאלאס יקחו אליפות ב 2021

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 8:01 pm 
Hall of Famer

יש גם סיבה בגללה קבוצה אחרת של גולדן סטייט, זו של RUN TMC היא אולי הקבוצה הכי זכורה מקו התפר של שנות השמונים והתשעים, פרט לאלופים מדטרויט ושיקגו, וזאת למרות מאזן שלילי בעונה הראשונה של הטריו, ומאזן חיובי בקושי בעונה השניה.
אוהדים רוצים הצלחות, אבל אם לא - הם רוצים לראות את הדונצ'יצ'ים של החיים, את ה RUN TMC, והם רוצים שואו או לכל הפחות מלחמה (אפרופו דטרויט לאורך השנים). אני באמת לא מבין מה הבעיה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 8:02 pm 
Sophomore

תומר כתב:
ומדונצ'יץ מתלהבים כי הוא טוב, לא בגלל שאיתו דאלאס יקחו אליפות ב 2021

גם וגם, חלק גדול מההתלהבות זה שהוא רוקי בן 19.

נערך לאחרונה על ידי kakon3 בתאריך ג' ינואר 29, 2019 8:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 8:03 pm 
Sophomore

אממ... על ההערה הנוגעת לדונצ'יץ' אין לי ממש מה להגיד פרט ללשאול - מה זה אומר "טוב"?
ואני אחדד - אם דאלאס תראה ככה גם ב2021 עדיין יתלהבו מדונצ'יץ' כל כך?

אני מזכיר שהדיון יצא מדבר מאוד נקודתי. ATT אמר שניו אורלינס לא צריכים להילחץ גם מהרעיון של לייבש את דיויס על הספסל כדי להגיע לנקודה טובה במשא ומתן עליו בסוף העונה. kakon אמר שאם הוא לא ירצה לשחק, כדאי לעשות עליו טרייד (גם אם הוא פחות טוב) בשביל הסיכוי להגיע לפלייאוף כרגע עם קבוצה מאוד בינונית וכשלא מפיקים את המקסימום מהסיטואציה. וזאת לא חשיבה הגיונית. בעיניי זה כל כך לא רציונאלי שאם הם יעשו את זה, בצורה הזאת (וכמובן שאנחנו מוגבלים לתסריטים שאנחנו מוגבלים אליהם. אולי מתבשלים שם דברים אחרים לגמרי מאחורי הקלעים), זה הרבה מכיוון שהם רוצים להיטיב עם דיויס שהיה איתם כל כך כל כך בסדר במהלך התקופה שלו אצלם.

נערך לאחרונה על ידי מאנו בתאריך ג' ינואר 29, 2019 8:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 8:05 pm 
Sophomore

שמעו, כל עונה כמעט מגיע לליגה שחקן מיוחד. נורא אוהבים אותם בהתחלה, אבל אם הם לא מצליחים לספק את הסחורה ברמת הלהיות שחקן מנצח, הציבור מאבד עניין.
זה כמעט קורה עם סימונס מול העיניים שלנו, בשנה השנייה שלו בליגה כשהוא שחקן של ממוצע טריפל-דאבל כמעט. סימונס גם מוכיח שככל שאתה יותר מוכשר וטוב, ככה הציפיות גדולות יותר, ולשחקן כמוהו גמר קונפרנס עדיין יכול להיתפס ככישלון ואולי כמשהו שמצריך שינוי בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 8:06 pm 
Sophomore

אה לא הבנתי בכלל את att, חשבתי שהוא אומר ללברון ולדיווס לחכות לקיץ, לניו אורלינס אין בעיה לחכות מסכים איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 8:06 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
האם אליקנטה בליגה הספרדית או סאות'המפטון באנגליה חושבות שהן יקחו אליפות? האם בכלל אליפות נמצאת אצלן בתוכניות עשרים השנה שלהן?
אני מניח שהתשובה היא לא מהדהד, וכך לדעתי גם צריך להיות - הן נותנות לאוהדים שלהן רגעי נחת (ושבר), מביאות קהל ועושות כסף. (אני מניח. לא בדקתי את שתי הקבוצות האלה ספיפית למען האמת).

לא רק זה, מה נגיד על קבוצות המשחקות שלא בליגה הבכירה ביותר באותה מדינה וענף?
הרי גם עליית ליגה זה לא ממש תואר, ובעונה העוקבת בכל מקרה סביר שהן לא ייאבקו שוב מחדש על הבכורה בליגה החדשה שלהן.

אני יכול להעיד על עצמי שאם הייתי אוהד עקבי רב שנים של קבוצה מסוימת ב-NBA (המקסימום עבורי היה ניו-ג'רזי בשנות ה-2000, החל מתקופת מרבורי ועד קיד, מרטין, קיטלס ושות'), אני הייתי ממש מסופק מקבוצה שנניח מגיעה באופן עקבי לסיבוב השני בפלייאוף, ולפעמים מגיעה לגמר האזור (ומנגד לפעמים עפה כבר בסיבוב הראשון), גם אם בכל שנה נתונה נניח הסיכוי לאליפות לא עולה על 5%.
אפרופו אותה הגדרה, האם למשל דאלאס היא לא פרנצ'ייז מוצלח בעשרים שנה האחרונות?
האם האוהדים שלה לא נהנים מעת לעת?
האם הייתה להם דמות להזדהות איתה לאורך שנים?
האם הקבוצה לא הפגינה כדורסל טוב לאורך מרבית השנים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 8:13 pm 
Sophomore

אתה מביא דוגמאות לקבוצות שהן בכמה רמות מעל ניו אורלינס. קבוצות שמגיעות לגמרים, דאלאס לקחו אליפות.
המון מהאוויר שהיה לדירק בשביל בכלל להישאר בארגון עד הפרישה הגיע מהאליפות הזאת. עד כדי כך אליפות בנבא היא לא רגע ספורדי.

עוד פעם - בנבא אין ליגה לעלות אליה. אז דוגמאות של ליגה שנייה באנגליה לא רלוונטיות. ואצלי הדגש הוא באמת על המילה סיפור. צריך משהו לשאוף אליו. לעוף בסיבוב ראשון (לקבוצה שזה מה שהיא עושה כבר כמה עונות) זה לא מספיק.
נדמה לי שלא רק בעבורי... תשאלו את דיויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 8:36 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
אה לא הבנתי בכלל את att, חשבתי שהוא אומר ללברון ולדיווס לחכות לקיץ, לניו אורלינס אין בעיה לחכות מסכים איתו.

אכן התכוונתי לניו אורלינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 8:36 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
הנבא זאת ליגה מאוד שיוויונית (דראפט, חוקי שכר) וסגורה (אין יורדות ואין עולות). כך שאין שום סיבה שתהיינה קבוצות שהן על תקן אליקנטה או סאות'המפטון נצחיות. שלהן יש גם את הסיפורים שלהן. גם קבוצה שהיא ארגון אוהדים זה סיפור וגם להישאר ליגה זו מטרה.
בנבא אם אתה מסיים אחרון אתה אמור לקבל בחירה גבוהה וזה כשלעצמו הופך את הליגה לדבר מאוד מאוד דינמי.
ואגב כשאתה צף ללא מטרות, פרט ללא להתרסק, אין לך לא רגעי שיא ולא רגעי שפל. ככה זה. comfortably numb.

להקריב את האפשרויות העתידיות להיות קבוצה תחרותית כדי להישאר קבוצת ביניים וזה הכל, זה פשוט עניין לא הגיוני. בוודאי אם מדברים על הקרבה של עונה אחת. לא צריך למשכן את הכל, אבל כן - לאפשר לקבוצות לסחוט אותם ככה בעבור דיויס כשבקיץ סביר שיהיה בידינג דו ראשי לפחות. זה ממש מפגר.
אגב, כל הזמן מדברים כאן על למלא אולמות ולמכור כרטיסים - עד כמה שאני יודע יש שונות גדולה במחיר בין משחק של קבוצה X למשחק של קבוצה Y. פלייאוף זה כסף, אבל גם להיות אשכרה קונטנדרית זה הרבה הרבה יותר כסף.

אגב, זה מזכיר לי ששמעתי מתישהו ברדיו התייחסות ממש צרה לכך ש-"כולם מתלהבים מדונצ'יץ' גם כשדאלאס מפסידים וזה לא הגיוני, זה פספוס של המטרה בספורט והיא לנצח". זו התייחסות צרה, כי גם ככה בנבא בודקים במהלך העונה הסדירה מאזן של נצחונות-הפסדים לפי משקל ואף אחד לא מתאבד על משחק ספציפי (כמעט, אלא אם יש עניינים פרסונליים). וכשרואים את דונצ'יץ' מסתכלים על הפוטנציאל שיכול להיות אבן פינה משמעותית לבנייה לטווח הארוך. בגלל זה מתלהבים ממנו. כי כרגע הוא לא מנצח מספיק, אבל זאת רק ההתחלה, ונראה שבעתיד יהיה אפשר לבנות סביבו משהו מנצח.

גם ככה במציאות של הליגה הנוכחית יש את גולדן סטייט וכל היתר.

לא חושב שיכולתי להסביר את זה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 8:39 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
אתה מביא דוגמאות לקבוצות שהן בכמה רמות מעל ניו אורלינס. קבוצות שמגיעות לגמרים, דאלאס לקחו אליפות.
המון מהאוויר שהיה לדירק בשביל בכלל להישאר בארגון עד הפרישה הגיע מהאליפות הזאת. עד כדי כך אליפות בנבא היא לא רגע ספורדי.

עוד פעם - בנבא אין ליגה לעלות אליה. אז דוגמאות של ליגה שנייה באנגליה לא רלוונטיות. ואצלי הדגש הוא באמת על המילה סיפור. צריך משהו לשאוף אליו. לעוף בסיבוב ראשון (לקבוצה שזה מה שהיא עושה כבר כמה עונות) זה לא מספיק.
נדמה לי שלא רק בעבורי... תשאלו את דיויס.

הדגש הוא על סיפור ואולי יותר מדויק מזה, על תקווה לעתיד טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 8:44 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
האם אליקנטה בליגה הספרדית או סאות'המפטון באנגליה חושבות שהן יקחו אליפות? האם בכלל אליפות נמצאת אצלן בתוכניות עשרים השנה שלהן?
אני מניח שהתשובה היא לא מהדהד, וכך לדעתי גם צריך להיות - הן נותנות לאוהדים שלהן רגעי נחת (ושבר), מביאות קהל ועושות כסף. (אני מניח. לא בדקתי את שתי הקבוצות האלה ספיפית למען האמת).

זו השוואה מאוד מוזרה, נורטון. אין שוויון הזדמנויות בליגה הספרדית והאנגלית אלא פערי תקציב גדולים מאוד שלא מאפשרים לקבוצות קטנות מהסוג הזה להתחרות ולקחת אליפויות, לכל הפחות לא לאורך זמן. בנ.ב.א. המצב הוא לא כזה. אולי ללוס אנג׳לס ומיאמי יש יתרון מסוים אבל בסופו של דבר, אנחנו רואים איפה הניקס נמצאים ואיפה אוקלוהומה סיטי בעשור האחרון. יותר חשוב האם אתה יודע להתנהל בצורה חכמה מאשר המיקום הגיאוגרפי שלך או כמה כסף הבעלים של הקבוצה מוכן/ים להשקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 9:29 pm 
Junior

זו אכן השוואה מאוד מוזרה, לא רק בגלל שבאנ.בי.איי לכל קבוצה יש סיכוי אמיתי לקחת אליפות (מה שגורם לכל קבוצה שלא מנסה להגיע לשם לקצת חסרת טעם בעיני), אלא גם בגלל שבכל ליגה אחרת מלבד האנ.בי.איי יש על מה לשחק.
בכל ליגה אחרת קבוצות יכולות להגיע לאירופה, לרדת ליגה, לזכות בגביע, לעלות ליגה וכו'. לקבוצות תמיד יש מטרות אמיתיות שהן לא "להיות קבוצה נחמדה". שלא לדבר על כך שפעם בעשרים שנה גם קבוצה קטנה זוכה באליפות וכל מי שחווה דבר כזה יודע שזה שווה את כל שנות הסבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 9:53 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:

אליפות פעם ב-20 שנה ("תקופת נוביצקי") זה לא הישג, הרי יש 30 קבוצות בליגה (ובעבר פחות)
הרי גם לא מדובר בקבוצה ש"מגיעה לגמרים" יותר מדי

כמה שנים מתוך 20 השנה הנ"ל דאלאס החלה את העונה כקונטנדרית?
מניח שלא הרבה, ולדעתי אוהד שלהם לאורך התקופה הזו "אמור להיות מרוצה"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 10:02 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מאנו כתב:

אליפות פעם ב-20 שנה ("תקופת נוביצקי") זה לא הישג, הרי יש 30 קבוצות בליגה (ובעבר פחות)
הרי גם לא מדובר בקבוצה ש"מגיעה לגמרים" יותר מדי

כמה שנים מתוך 20 השנה הנ"ל דאלאס החלה את העונה כקונטנדרית?
מניח שלא הרבה, ולדעתי אוהד שלהם לאורך התקופה הזו "אמור להיות מרוצה"

בהתחשב בכך ש-8 קבוצות בלבד זכו באליפות ב-20 השנה האחרונות, אליפות פעם ב-20 שנה היא בהחלט הישג משמעותי.
דאלאס היא קבוצה אקטיבית מאוד. הם מייצרים תקווה כמעט בכל קיץ מחדש.
פעם אחת זה הסתדר והתחבר באופן יוצא דופן.

עכשיו התקווה החדשה היא דונצ׳יץ׳. אוהדי דאלאס חולמים על שחזור ההישג האדיר של נוביצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 10:05 pm 
Hall of Famer

אוקי
איך הם מייצרים תקווה ? מה פירוש קבוצה אקטיבית ?
הרי הם מנסים תמיד להישאר תחרותיים ברמה כזו או אחרת - כך הם לאורך שנים , וגם אותו דונצ'יץ' הוא תוצר של החלטה ניהולית טובה מאוד ולא של טנקינג מכוון

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 10:22 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אוקי
איך הם מייצרים תקווה ? מה פירוש קבוצה אקטיבית ?
הרי הם מנסים תמיד להישאר תחרותיים ברמה כזו או אחרת - כך הם לאורך שנים , וגם אותו דונצ'יץ' הוא תוצר של החלטה ניהולית טובה מאוד ולא של טנקינג מכוון

דונצ׳יץ׳ הוא תוצר משולב. דאלאס דווקא כן עשתה טנקינג שנה שעברה או לפחות מעשית הייתה אחת הקבוצות הגרועות בליגה (נדמה לי שהייתה מקום 5 בדראפט) ובנוסף עשתה טרייד שהקפיץ אותה בעוד שניים-שלושה מקומות אאל״ט.

וגם מה שהם עושים עכשיו - בונים ״מהאמצע״, כמו עם נוביצקי, זו לא דרך אידיאלית.
יש שם הנהלה לא רעה ומאמן טוב מאוד ודונצי׳ץ׳ הוא פוטנציאל לסופרסטאר, כך שיש להם פוטנציאל שעשוי להתממש בשלב כלשהו.
כיוון שאין הרבה סופרסטארים בליגה, ברגע שיש לך אחד (כמו נוביצקי למשל), אתה יכול לשנות ולשנות ולשנות עד שמתישהו משהו יתחבר ויהיה לך סיכוי.
זו לא הדרך האידיאלית או הנכונה בעיניי שממקסמת את הסיכויים שלך להצליח (דאלאס עשתה דרך הירואית וחריגה במידה רבה) אבל זו אפשרות.

אני חשבתי שבקיץ הייתה להם הזדמנות פז להשיג את קאפלה (או לפחות להרוג את יוסטון במיסים:)) ואני חושב שהם היו צריכים ללכת על זה במקום שנה אחת של דיאנדרה ג׳ורדן. עד עכשיו לא הבנתי למה הם לא עשו צעד כזה, שמתאים מאוד לאסטרטגיה הכללית של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 10:32 pm 
Sophomore

אגב, רציתי בזמנו לפתוח על זה ת'רד, אבל לא ממש הייתי משוכנע בתזה הזאת. ואין לי סבלנות לבדוק בנתונים. בכל אופן, לתחושתי נוביצקי מקבל הרבה יותר מדי דקות לקבוצה שממש רוצה לנצח, כך שלא מפתיע אותי אם בדאלאס כן מנסים לכוון לתנקינג + פרידה יפה. מה רע.

ואני ממש מסכים עם זה שזה שונה כשיש לך סופרסטאר. שמעו, כשיש לך ביד אנתוני דיויס, שחקן שנחשב מההכי טובים בליגה באופן מובהק, הפנים של הליגה, להסתפק בקבוצה בינונית שמגיעה לפלייאוף ונותנת מדי פעם נחת לאוהדים זה ממש להסתפק במועט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 10:33 pm 
Hall of Famer

אז הם קיבלו את בחירה מספר 5 לפני שנה
אבל כל השנים שלפני ( או כמעט כולן - מי זוכר ) , הם היו קבוצת פלייאוף , ולרוב אף טובה
למרות שכמות השנים שבהן היה להם סיכוי ממשי להשגת אליפות - די קטן
אז מבחינתי זה בדיוק המודל המוצלח של קבוצה ממוצעת פלוס לאורך שנים ( בפרט הנהלה אקטיבית ושקולה , ושמירה על מאמן מצוין לאורך זמן ) , ולראייה במשך 20 שנה הם בקושי היו טופ 3 או בוטום 3 בליגה - גם אם זה לא הדרך ש"ממקסמת את הסיכויים להצליח" - אליפות ( כנראה שאסכים איתך פה )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 10:56 pm 
Sophomore

דאלאס היא קבוצת צמרת שנים בליגה. היה לה אחד מהשחקנים הטובים בליגה ותמיד דאגו להקיף אותו בחבורה מוכשרת. מעבר לאליפות, הם גם הגיעו לגמר מול ההיט. שנים שבהן דאלאס לא התקדמה רחוק בפלייאוף מוגדרות כשנים מאכזבות (כך כתוב בויקיפדיה האמריקאי), מה שמלמד אותנו שהיו שם ציפיות.
מאז האליפות הם חיים על אדי הדלק של זכרונות האליפות, ועיתונאים אמריקאים שמכירים את נוביצקי מקרוב וטוב אומרים שהוא לא היה מסיים את הקריירה שם אם לא היה לוקח אליפות בשיאו, אלא היה מחפש צ'אנס לאליפות במקום אחר.

והעניין הוא שדאלאס לא הגדירה את עצמה כקבוצה שמסתפקת בפלייאוף. דאלאס הייתה שנים קבוצת צמרת, גם אם הייתה תחושה בעונות פינלי, נאש וכו' שחסר שם הגרוש ללירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 11:35 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
אגב, רציתי בזמנו לפתוח על זה ת'רד, אבל לא ממש הייתי משוכנע בתזה הזאת. ואין לי סבלנות לבדוק בנתונים. בכל אופן, לתחושתי נוביצקי מקבל הרבה יותר מדי דקות לקבוצה שממש רוצה לנצח, כך שלא מפתיע אותי אם בדאלאס כן מנסים לכוון לתנקינג + פרידה יפה. מה רע.

ואני ממש מסכים עם זה שזה שונה כשיש לך סופרסטאר. שמעו, כשיש לך ביד אנתוני דיויס, שחקן שנחשב מההכי טובים בליגה באופן מובהק, הפנים של הליגה, להסתפק בקבוצה בינונית שמגיעה לפלייאוף ונותנת מדי פעם נחת לאוהדים זה ממש להסתפק במועט.

נוביצקי שיחק 18 משחקים השנה, 10 דקות בממוצע ומקסימום של 16 דקות במשחק אחד. בנוסף גם מאז שהוא חזר היו לו 5 dnp

זה לא הרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 11:47 pm 
Sophomore

כל המשחקים האלה היו לאחרונה. למה בכלל הוא מקבל דקות? מתנצל מראש על הסטריאנות, אבל הבנאדם עציץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: