סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 6:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הניקס לא הלכו להציע לו חוזה שמן. אז היו מאבדים אותו.
עשו בשכל. גם פינו שכר. גם מקבלים שתי בחירות סיבוב ראשון וכמובן את סמית' שבמקרה הרע יעביר שם עונה שתיים.. במקרה הטוב יתפתח למשהו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 7:36 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
מת'יוז צריך ללכת לקבוצת הפנטזיה שלי, שתאחד בינו לבין מלו, וינס וזק רנדולף ותעשה בכל זאת 30 נצחונות בעונה (אבל כנראה שלא יותר מזה...).

אתה מתכוון ל-10 נצחונות במקרה הטוב...
יש לך לפעמים פטישים משונים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 7:39 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
פרוזינגיס זה שחקן שיכול להיות מהטובים בליגה אם הוא בריא אז כדאי מאוד להנהלה של הניקס שהוא גמור. אם הוא לא גמור (ויש לי תחושה שהוא לא).

זה נכון, האפסייד מצד דאלאס הוא משמעותי. פורזינגיס לא קרוב למצות את הפוטנציאל הגבוה שלו שלכאורה עוד קיים.
מצד שני, המחיר הוא מאוד מאוד גבוה.
אם פורזינגיס לא חותם שם על חוזה המשך, זה טרייד מזעזע לדאלאס.
אני מקווה מאוד שווידאו איתו שהוא בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 8:10 pm 
Sophomore

מהאפשרות שלא יחתום על ההארכה, אני לא מודאג. הרבה שחקנים יהיו שמחים לשחק עם דונצ'יץ. יש גם הנהלה טובה ופחות מיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2019 9:43 pm 
Junior

uriel17 כתב:
פורזינגיס מדבר על "אמת שתצא לאור בקרוב"
אולי על זה שמנעו ממנו לשחק למרות שהחלים?
לא יכול לחשוב על משהו אחר כרגע
זה מסתדר עם זה שהוא ביקש טרייד.

להערכתי "האמת" היא שהניקס יזמו את כל הסאגה הקצרה הזאת ולא סתם הגיבו בזריזות. שימו לב להשתלשלות העניינים:
לפני כמה שבועות, כשהיחסים בין סמית ג'וניור ודאלאס עלו על שרטון, דווח שהניקס בין המתעניינות בו.
שלשום בערב (אצלנו), בזה אחר בזה התקבלו הדיווחים על חוסר הרצון של פורזינגיס מהכיוון שהניקס הולכים בו, על הטרייד עם דאלאס ועל כך שהוא מתכוון לקחת את הQO ולהפוך לפרי אייג'נט בלתי מוגבל בקיץ 2020, מה שמאפשר לו לקחת את גורלו בידיו (וכן להמר על עצמו, שיצליח לתת עונה בריאה ולהרוויח יותר ממה שקבוצות ככל הנראה יהיו מוכנות להציע לו בקיץ הזה כפרי אייג'נט מוגבל).

אני חושב שהניקס יצרו קשר עם המאבס לגבי סמית, אולי הציעו את ניליקינה ותוספת, ואז קיבלו קאונטר של "קחו אותו ובחירות סיבוב ראשון, זרקו עלינו את המשכורות המיותרות שלכם בתמורה לחוזים נגמרים, אבל צרפו אליהם את פורזינגיס" - וזה גרם למקבלי ההחלטות שם להתחיל לחשוב ברצינות על עתידו של פורזינגיס בפרנצ'ייז (אם לא חשבו על כך עוד לפני כן). אני בעד הסיכון שדאלאס לקחה איתו, אבל מבחינת הניקס בהחלט עדיף היה להמר על כל הקופה עם הטרייד הזה, כשבתרחיש הפסימי הם נותרים עם פרוספקט מעניין בפוינט, בחירות עתידיות וללא שחקן פרנצ'ייז פציע שטרם הראה איך הוא חוזר מהפציעה הקשה שעבר. מרגע שהחליטו ללכת על זה, מה שנותר היה לשלוט בנרטיב. אם פורזינגיס הוא מי שיזם - לכאורה - את המשבר, הרי שתגובתם המהירה של הניקס מובנת יותר. ואם מתגלה מיד לאחר הטרייד שפורזינגיס התכוון להעמיד את הניקס בסיכון גדול שיעזוב בקיץ 2020 - מבלי שהניקס יוכלו להשיג יותר מדי עבורו, שכן אם היה לוקח את הQO בקיץ הקרוב אז זכויות הבירד שלו אינן ניתנות להעברה, מה שגם שולל מהקבוצה שתצרף אותו בטרייד את היכולת להציע לו שנה חמישית בחוזה וגם מאפשר לו להטיל וטו על כל טרייד בעצם - הרי שפעולתם הזריזה של הניקס גם כן מובנת וניתן לסנגר עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 12:43 am 
Hall of Famer

אני לא אוהב את הטרייד הזה למאבס. לא מחזיק כל כך מפרוזינגיס, גם אם הוא בריא, בטח לא במצב הנוכחי, כשההיסטוריה מלמדת אותנו ששחקנים בגובה הזה נוטים מאד להיות פציעים. זה לא התמורה שדאלאס נתנה, שאני חושב שלא יותר מדי גבוהה מבחינת בחירות דראפט, אלא בעיקר העובדה שדאלאס הולכים לתת חוזה מקס' לפרוזינגיס ולמעשה להתחתן איתו קתולית לשנים הבאות ולסתום לעצמם את תקרת השכר. בפגרה הנוכחית להריסון ברנס יש אופציית שחקן, שאין סיבה שהוא לא יממש ואז דאלאס יעמדו בפני הברירה האם להחתים אותו על כסף גדול לטווח ארוך, או לתת לו ללכת, אבל אז להתחיל לחפש מחדש צלע שלישית לשני הכוכבים שלהם (ולא נראה לי שהם מתייחסים להארדוואי ג'וניור ככזה).

לניקס לעומת זאת זה טרייד לא כך כך רע. מחלץ אותם ממלכודת הדבש של הלטבי ונותן להם 2 כשרונות דראפט חביבים (לא רואה את נוקס או סמית' ג'וניור הופכים לכוכבים, אבל אולי כן שחקנים טובים מאד) והרבה הרבה מקום מתחת לתקרת השכר לקיץ הנוכחי (מחוייבים ל-30 מיליון. השחקן עם השכר הגבוה ביותר הוא לאנס תומאס על חוזה נגמר של 7.5 מיליון. ג'ואקים נואה עם 6 מיליון הוא בעל השכר השני בקבוצה). הבעיה הגדולה היא, אם אני אחבוש שניה את כובע Att שלי, היא ההנהלה הסופר דופר מחורבנת של הניקס, שתמיד מאיצה בניה, אף פעם לא רוצה להתחייב לתהליך של לפחות 3 שנים, תמיד מכורה לשמות הגדולים ולא אכפת לה לסתום את תקרת השכר בשביל כוכב מפוקפק זה או אחר. למעט המקרה שבו קווין דוראנט ירגיש שהוא חייב ללכת לתפוח הגדול, אני רואה את הניקס בקיץ הנוכחי זורקים המון כסף ולא על השחקנים הנכונים. לא יפתיע אותי למשל חוזי מקס' לקמבה ווקר וניק ווצ'ביץ', אחרי שהשחקנים הבאמת משפיעים מחליטים לוותר על האווירה המורעלת של הגארדן. קשה לי לראות איך הניקס עוברים את הפגרה בלי להביא לפחות איזה חוזה מקס' אחד או שניים, גם אם הוא לא ממש שחקני מקס' אמיתיים. ההנהלה של הניקס הם כמו העקרב ומהסיפור של העקרב והצפרדע. זה האופי שלהם, גם אם הם טובעים בגלל זה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 3:07 am 
Freshman

אכן הdna של הניקס הוא להאיץ דברים מאז 1999. אבל מאז שסקוט פרי החליף את פיל ג'קסון בתפקיד, העניינים התחילו קצת להראות אחרים.
ֿ
במקום לבנות קבוצת מם אחת גדולה עם שחקנים בינוניים העונה, היא בנתה את הסגל הכי צעיר בליגה במטרה לריבלד. בנוסף, היא קלעה בול בדראפט האחרון עם רובינסון ונוקס (וגם טרייר שהוא אנדרפטד). לקחה את דמיאן, קורנט, בורק, מודיאי ו-ונלה שלא נספרו על אף אחד ומפתחים אותם בצורה טובה. התכנון כבר מאז שהוא בא היה שבעוד כמה שנים הם יקחו את מה שיש להם עם קייפי ועוד מקס פלייר להתחרות בליגה (שאגב גם את זה הם לא ניסו להאיץ ואם אף אחד מהטופ פריי איגנסי לא היה רוצה לבוא הם היו מחכים לקיץ שאחרי זה). היה סוג של תוכנית ריבלד טובה עד שפורזינגס בא ודרש טרייד (שאני לא מוצא את ההגיון בה אלא אם הפרסום שלו בסטורי נכון והיו כמה דברים לא טובים מאחורי הקלעים)

עכשיו זה כבר עניין של אול אין לניקס כי אין להם אף אחד שיכול להוביל קבוצה חוץ מאולי נוקס. שום דבר לא מובטח בבחירת דראפט שהם יקבלו בגלל החוקים החדשים ואלא אם יהיה תכנון של שני שחקנים מראש לשחק ביחד, שחקני אליט לא ירצו לבזבז את הקריירה שלהם שם. הקיץ הזה וההוא שאחרי הוא בערך ההבדל שלהם בין עתיד מדהים לעתיד בינוני

דאלאס עשתה טרייד מצוין בשבילה, גם אם קייפי יפצע המון ולא יחזור כפורזינגס. חוץ ממתיוס שהוא שחקן שלשות נחמד ולא יותר ו2 הבחירות שיעמדו סביבות ה10-25 היא לא וויתרה על משהו ממש גדול בשביל שחקן כמו פורזינגס (היא כבר חיפשה דרכים להפטר מדיאנדרה וdsj). הארדוואי גם שחקן טוב וגם לי ובורק לא רעים אבל בורק בול האגר רציני ולי כבר רגל וחצי מלגמור את הסוס

זה יכול להגמר בסופו של דבר כמצב של win-win טרייד וזה תלוי בכמה מזל יהיה לפרנצייז הכי לא מזליסטית בהיסטוריה

נערך לאחרונה על ידי המית בתאריך א' פברואר 03, 2019 3:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 3:17 am 
Sophomore

דאלאס - טרייד גרוע מאוד. קודם כל, אני לא רואה את האפסייד הגדול בצמד דונצ'יץ'-פורזינגיס. פורזינגיס, בעיניי הוא פשוט גבוה מדי בשביל לשים כל כך הרבה ביצים בסל שלו. שתי בעיות עם הגובה: הראשונה היא כמובן פציעות. שחקן עם מבנה גוף כמו שלו שעוד מתאושש מקרע ב-ACL (אגב, פציעה ששחקנים חוזרים ממנה היום תוך שמונה-תשעה חודשים. הוא כבר שנה בחוץ ולא ישחק עד סוף העונה), סיכוי מאוד מאוד גבוה שאו שיגמור את הקריירה די מוקדם בגלל פציעות, או סתם ידשדש ולא יהיה קרוב למלא את הפוטנציאל שלו.
השנייה, הגנתית - בליגה שהולכת כל שנה יותר ויותר למקום של גאנרים מצד אחד בהתקפה, וחילופים אוטומטים בהגנה בתור האפשרות היחידה לנסות ולהתמודד עם זה, שחקן בגובה כזה הוא liability לא קטן בפוטנציה. יחד עם דונצ'יץ' אחלה שחקן, אבל בכל זאת, אני לא רואה אצלו פוטנציאל להיות סופר-סטאר ברמה של קרי, הארדן, ווסטברוק, פול ג'ורג', לילארד וכו', אני כאמור לא רואה אפסייד גדול בצמד הזה. אני מסתכל על קבוצות פלייאוף במערב עם צמדים וטריו של כוכבים שמקיזות דם כל עונה כדי בכלל להיכנס לפלייאוף - לילארד ומקולום, ווסטברוק וג'ורג', הארדן קאפלה ופול, קונלי וגאסול (בשיאם), דיוויס והולידיי, ולפני כן צוותים כמו ווסטברוק ודוראנט או הלוב-סיטי. ואין סיבה שהאקלים בעוד 5-6-7 שנים, כשהצמד המדובר אמור להיות בשיאו, יהיה שונה. אני לא חושב שהאפסייד של הצמד הזה (אפסייד, כן? יש לא מעט תרחישים שבהם פורזינגיס מדשדש בין פציעות כל הקריירה ודונצ'יץ' נשאר סתם אחלה שחקן) יותר גבוה משל כל אלה.
ואני חושב שהם גם ויתרו על די הרבה. החוזים שהם ספגו עוד מילא, כי הם לא מכוונים לשום מקום בעונה-שתיים הבאות. למרות שגם פה, לספוג את החוזים האלה (30 מיליון בעונה הבאה) זה משהו ששווה ערך לוויתור על בחירת סיבוב ראשון, כי זה נכס שהם יכלו להשיג על ידי ספיגת חוזים בסכום כזה בעונה הבאה, במקום מה שהם היו צריכים לספוג עכשיו. ובנוסף שתי בחירות סיבוב ראשון עם מעט מאוד הגנות, יחד עם הבחירה שהם חייבים לאטלנטה - הם בעצם ויתרו על שלוש בחירות הסיבוב הראשון שלהם ב-7 השנים הבאות כדי להשיג את דונצ'יץ' ופורזינגיס, מה שמשאיר אותם עם עוד פחות נכסים בשביל לבנות לידם. למעשה הם השתמשו ב-5 בחירות סיבוב ראשון בשביל להשיג את שניהם - את דונצ'יץ' הם השיגו תמורת בחירה 5 בדראפט האחרון (טריי יאנג) פלוס בחירת סיבוב ראשון עם הגנה מינימלית, ואת פורזינגיס הם השיגו תמורת דניס סמית' פלוס עוד שתי בחירות סיבוב ראשון עתידיות.

הניקס - טרייד שנע בין טוב לענק, כתלות בקיץ הקרוב שלהם. השיגו המון על פורזינגיס שכאמור בעיניי לא שווה מחיר כל כך גבוה. בין הכשירות שלו, למצב החוזי שלו (גם ככה הוא רוצה להיות עוד עונה וחצי הוא שחקן חופשי בלתי מוגבל, ואז צריך לשלם לו המון או לאבד אותו), הם השיגו עליו המון. עכשיו יש להם מקום בקיץ לשני חוזי מקס.
מצד שני, על פניו אין להם מה למכור כרגע לכוכבים הגדולים כדי שיבואו לשחק בגארדן. נגיד שהם מביאים סופרסטארים על חוזה מקס, הופס הם סתמו את תקרת השכר, וחוץ מאותם שני סופרסטארים הם נשארו עם חבורה של רוקיז וסופמורז חביבים, מקום ל-MLE אחד וחוזי מינימום. זה לא מספיק כדי להתחרות, וכל הסופרסטארים היום רוצים גם שישלמו להם חוזה מקס, וגם להיות בקבוצה שיכולה להתחרות על האליפות.
מה שהם כן יכולים לעשות, זה במהלך משולב, להחתים שני סופרסטארים שמסיימים חוזה ולהביא סופרסטאר שלישי בטרייד, בזכות כל הנכסים שיש להם עכשיו. הבחירה שלהם בדראפט הקרוב שתהיה גבוהה מאוד (כרגע מובילים במירוץ לזאיון וויליאמס), שתי הבחירות העתידיות שהם השיגו מדאלאס, השחקנים הצעירים שיש להם כרגע (נוקס וסמית') - יש פה מספיק נכסים בשביל להרכיב חבילה על סופרסטאר. דיוויס מן הסתם הוא השם שעולה לראש. ואז זה גם משהו שמקביל אפשר למכור בשוק החופשי לסופרסטארים. לפחות תיאורטית, הם מסוגלים להחתים שניים מבין קיירי/דוראנט/קוואי (ובעדיפות נמוכה יותר, באטלר או טוביאס האריס), ולספק את החבילה שתזכה אותם בדיוויס. זה כמובן מאוד ספקולטיבי, אבל זה משהו שהיום הוא אפשרי, ולפני שבוע היה רחוק מאוד.
כמובן שיכול להיות שכל זה לא יקרה והם יתנו שני חוזי מקס לווצ'ביץ' וקמבה ויחרבנו הכל. אבל לפחות נכון לנקודת הזמן הזו, זה טרייד טוב מאוד מבחינתם.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 11:01 am 
Junior

עמוס לב כתב:
אני לא אוהב את הטרייד הזה למאבס. לא מחזיק כל כך מפרוזינגיס, גם אם הוא בריא, בטח לא במצב הנוכחי, כשההיסטוריה מלמדת אותנו ששחקנים בגובה הזה נוטים מאד להיות פציעים. זה לא התמורה שדאלאס נתנה, שאני חושב שלא יותר מדי גבוהה מבחינת בחירות דראפט, אלא בעיקר העובדה שדאלאס הולכים לתת חוזה מקס' לפרוזינגיס ולמעשה להתחתן איתו קתולית לשנים הבאות ולסתום לעצמם את תקרת השכר. בפגרה הנוכחית להריסון ברנס יש אופציית שחקן, שאין סיבה שהוא לא יממש ואז דאלאס יעמדו בפני הברירה האם להחתים אותו על כסף גדול לטווח ארוך, או לתת לו ללכת, אבל אז להתחיל לחפש מחדש צלע שלישית לשני הכוכבים שלהם (ולא נראה לי שהם מתייחסים להארדוואי ג'וניור ככזה).

מסכים איתך שיש כאן סיכון גדול מבחינת דאלאס, אני כן בעד ההימור הזה וחולק עליך לגבי התמורה, לדעתי הם היו צריכים להתעקש לשמור לעצמם לפחות בחירת דראפט אחת - הם גם ספגו את המשכורות העודפות של הניקס, גם נתנו להם את סמית ג'וניור כפרוספקט מבטיח. לתת כ"כ הרבה בחירות סיבוב ראשון בשנים האחרונות גם ימנע מהם לחזק את הסגל שלהם בכישרונות צעירים על חוזים נוחים וגם מונע מהם נכס לטריידים עתידיים עבור שחקנים משלימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה