סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 10:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 1:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז אני לא מבין מה בדיוק הבעיה שלך עם הארכת החוזה של אריק גורדון. לפני הפציעה היה לו פוטנציאל מאד גבוה. שחקן צעיר שרק השתפר, שקלע מעל 22 נק' בעונה האחרונה הבריאה שלו, הראה יכולת קלאץ' וגם הראה יכולת מסירה טובה ואת זה לשלב עם הפוטנציאל האינסופי, יותר גבוה מזה של פורזינגיס ושל דונצ'יץ', של החדגבה.
בעיני, אם הפוטנציאל היה מתמלא למקס', הצמד גורדון את דיוויס עולה על הצמד פורזינגיס את דונצ'יץ'.

אתה זיהית נכון שדאלאס הולכים אול אין ולכן המהלכים בהמשך שלהם יצטרכו להיות אול אין. משום מה אתה בסדר עם הגישה הזאת, למרות שיש לך חשש (מוצדק). לעומת זאת כשניו אורלינס היו במצב, שבעיני, די דומה והם הלכו "אול אין" אתה מתייחס לזה כהתנהלות נוראית והאצת בניה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 2:50 pm 
Junior

בדיוק הסיבות שעמוס העלה הם אלו שהובילו אותי לשאלה.

לגבי דאלאס ברור שזה הימור, אני מנסה להבין האם לתפיסתך זה הימור טב או לא... אתה רושם שאין לדעת אבל בדיוק בגלל זה אני שואל ברמת ההחלטה על הטרייד ולא ברמת התוצאה.
אין להם דרך לדעת איך פורזינגס יחזור מהפציעה ואחרי סאגת דיאנדרה ג'ורדן אני לא בטוח כמה הם סומכים על הבטחות לחתום... בהנחה וההחלמה של פורזינגס מתקדמת סבבה (דבר שלא מעיד כלום על היכולת שלו כשיחזור) ופורזינגס אמר להם שהוא יחתום על הארכה (מה שלא מבטיח שהוא יחתום) - האם זה טרייד טוב מבחינתם או לא? לנתח אותו לפי התוצאה הסופית זה ניתוח בדיעבד, אני שואל מה דעתך בנקודת הזמן הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 3:47 pm 
Hall of Famer

אתם משווים ברצינות בין הפוטנציאל של אריד גורדון שממה שאני זוכר מעולם לא היה טופ5 בעמדה שלו ולא היה חשד לרגע שיהיה אחד השחקנים הטובים בליגה לבין הפוטנציאל של פורזינגניס?
דאלאס לקחה הימור רציני מאוד. אני לא אמרתי שאני בסדר איתו. אני לא יודע האם הייתי הולך עליו במקומם (סביר שלא).
רק אמרתי שאם כבר לוקחים הימור גדול כדאי שיהיה לו אפסייד גדול.
לאריק גורדון, כפרה עליו, לא היה מעולם אפסייד גדול (=סיכוי סביר להיות סופרסטאר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 4:00 pm 
Sophomore

מה היית עושה במקום דאלאס? איך בונה קבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 4:45 pm 
Hall of Famer

שאלה מורכבת כי אני אישית כנראה הייתי מקיף את לוקה בשחקני דיליג ומאחל לו בהצלחה, עד מציאת כוכב או שניים נוספים.
דאלאס בונה מהאמצע כמעט תמיד ולכן המלצתי שייתנו לקאפלה חוזה גדול בקיץ. לדעתי פספסו אותו.
ההימור שלהם על פורזינגיס מעניין מאוד ויכול להתפוצץ לכאן או לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 5:48 pm 
Hall of Famer

דבר ראשון, כנראה שלא ממש עקבת אחרי גורדון בעונת הרוקי של גריפין בקליפרס. 22.3, אחוזים סבירים, הראה יכולת חדירה לצד יכולת הקליעה משלוש הידועה. בהחלט נראה שחקן בעליה. לא יודע אם הוא היה שחקן טופ 5 (הפכת את המונח הזה לשנוא עלי), אבל הוא היה מקום 5 מבין הקלעים בעמדת השוטינג גארד. בוודאות קובי ו-ווייד היו עדיפים עליו, גם ג'ו ג'ונסון ולאור המיוחדות שלו, גם מאנו ג'ינובילי. מפה זאת כבר בחירה בין מונטה אליס, קוו-מארט, ריי אלן המזדקן בן ה-35, ג'יי ריץ'. לא הבדל גדול מכולם ומבין כל החבר'ה הללו אריק גורדון היה היחידי עם פוטנציאל לגדול, לפחות עד שנפצע.

אני לא משווה בין הפוטנציאל שלו לבין זה של פורזינגיס. אני כן משווה בין שילוב הפוטנציאלים של פורזינגיס ודונצ'יץ' וזה של דיוויס ושל גורדון. אני חושב שהשילוב של ניו אורלינס עולה על הצמד של דאלאס. אולי אני מוכר בחוסר את הלאטבי והסלובני, אבל זאת ההערכה שלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 6:49 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
שאלה מורכבת כי אני אישית כנראה הייתי מקיף את לוקה בשחקני דיליג ומאחל לו בהצלחה, עד מציאת כוכב או שניים נוספים.
דאלאס בונה מהאמצע כמעט תמיד ולכן המלצתי שייתנו לקאפלה חוזה גדול בקיץ. לדעתי פספסו אותו.
ההימור שלהם על פורזינגיס מעניין מאוד ויכול להתפוצץ לכאן או לכאן.

אתה בטח מאילו שהיו בדיעבד טוענים שדאלאס מפגרים כי לא בנו קבוצה ליד דונציץ שנאלץ לעזוב כי נמאס לו להיות מוקף בסקראבס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 7:12 pm 
Hall of Famer

פורזינגיס כבר 4 עונות בליגה (עם או בלי פציעה, זה לא משנה לי). איכשהו לא נראה לי שמה שלא ראינו 4 עונות, פתאום ישתנה. (למרות שכן, בתחילת העונה הקודמת, למשך איזה 15-20 משחקים הוא נראה כמו סופרסטאר, ועם זאת - אחרי זה הוא כבה מאד עוד לפני הפציעה).
מה שיקרה זה שהוא יחזור, ישחק בחצי רמה, ייפצע, יחזור, ייפצע ויפרוש. אני לא רואה סיכוי גבוה לשום תרחיש אחר.
ואגב, גם בשיאו, כשהוא קלע 30 נקודות למשחק במשך איזה רבע עונה (בקושי), הוא עדיין לא לקח ריבאונד (הלוואי עליו להיות נוביצקי, שמעולם לא לקח 10 בממוצע למשחק , אבל היה מאד קונסיסטנטי עם 9), וגם בהגנה - הוא נתן בעיקר יכולת חסימה נאה והרבה פחות חילופים או גוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 8:44 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
פורזינגיס כבר 4 עונות בליגה (עם או בלי פציעה, זה לא משנה לי). איכשהו לא נראה לי שמה שלא ראינו 4 עונות, פתאום ישתנה. (למרות שכן, בתחילת העונה הקודמת, למשך איזה 15-20 משחקים הוא נראה כמו סופרסטאר, ועם זאת - אחרי זה הוא כבה מאד עוד לפני הפציעה).
מה שיקרה זה שהוא יחזור, ישחק בחצי רמה, ייפצע, יחזור, ייפצע ויפרוש. אני לא רואה סיכוי גבוה לשום תרחיש אחר.
ואגב, גם בשיאו, כשהוא קלע 30 נקודות למשחק במשך איזה רבע עונה (בקושי), הוא עדיין לא לקח ריבאונד (הלוואי עליו להיות נוביצקי, שמעולם לא לקח 10 בממוצע למשחק , אבל היה מאד קונסיסטנטי עם 9), וגם בהגנה - הוא נתן בעיקר יכולת חסימה נאה והרבה פחות חילופים או גוף.

בגלל זה אני ספקטי ולא הייתי הולך על זה אילו הייתי דאלאס.
מצד שני, כמהלך שהולך אול אין על פוטנציאל סופרסטאר, אני יכול לכל הפחות להבין אותו.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' פברואר 04, 2019 9:25 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 9:24 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
דבר ראשון, כנראה שלא ממש עקבת אחרי גורדון בעונת הרוקי של גריפין בקליפרס. 22.3, אחוזים סבירים, הראה יכולת חדירה לצד יכולת הקליעה משלוש הידועה. בהחלט נראה שחקן בעליה. לא יודע אם הוא היה שחקן טופ 5 (הפכת את המונח הזה לשנוא עלי), אבל הוא היה מקום 5 מבין הקלעים בעמדת השוטינג גארד. בוודאות קובי ו-ווייד היו עדיפים עליו, גם ג'ו ג'ונסון ולאור המיוחדות שלו, גם מאנו ג'ינובילי. מפה זאת כבר בחירה בין מונטה אליס, קוו-מארט, ריי אלן המזדקן בן ה-35, ג'יי ריץ'. לא הבדל גדול מכולם ומבין כל החבר'ה הללו אריק גורדון היה היחידי עם פוטנציאל לגדול, לפחות עד שנפצע.

אני לא משווה בין הפוטנציאל שלו לבין זה של פורזינגיס. אני כן משווה בין שילוב הפוטנציאלים של פורזינגיס ודונצ'יץ' וזה של דיוויס ושל גורדון. אני חושב שהשילוב של ניו אורלינס עולה על הצמד של דאלאס. אולי אני מוכר בחוסר את הלאטבי והסלובני, אבל זאת ההערכה שלי.

אז אתה משווה את הדבר הלא נכון.
לעשות מהלך עבור סופרסטאר פוטנציאלי ולעשות מהלך עבור שחקן שעשוי להיות טופ25 בליגה זה סיפור שונה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 10:50 pm 
Hall of Famer

אני לא ממש מתעסק במספרים, אתה יודע, לא מעניין אותי אם הוא השחקן ה-25 בדירוג שקר כלשהו, או 28. במקרה הנוכחי אני מסתכל מה דאלאס יכולה לקבל מהצמד שלה, אם הם ימלאו את הפוטנציאל שלהם במלואו ומה הפליקנס הייתה יכולה לקבל מהצמד שלה אם הם היו ממלאים את הפוטנציאל במלואו. לטעמי השילוב של נולא היה נותן יותר וזה לא משנה אם אנתוני דיוויס במקרה הזה היה באמת טופ 1 ואריק גורדון היה טופ 23, לעומת דונצ'יץ' שיהיה טופ 7 ופורזינגיס טופ 14.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 11:43 pm 
Sophomore

אומרים שדייוס נתן רשימה של הניקס,לייקרס,מילווקי,וקליפרס כמקומות שהוא מוכן לחתום. בוסטון לא שם וזה שהוא לא יהיה מוכן לחתום שם מעבר לשנה, אומר שההצעה שלהם בקיץ תהיה הרבה פחות אטרקטיבית, ואולי כדאי להם ללכת עם הלייקרס שמוכנים להציע לפי מה שאומרים הכל, אישית לא מאמין בכלל בצעירי הלייקרס אז לא יודע אם זה רעיון טוב. עוד אפשרות זה לחכות לדראפט ואולי הניקס יקבלו את ציון ויוכלו לתת אותו אבל יש לזה רק 14% סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 12:11 am 
Hall of Famer

לא יודע אם.צוין, אבל מסתובבת שמועה שהסלטיקס לא בתמונה, בגלל מה שהם עשו לאייזיאה
די מובן למען האמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 12:30 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני לא ממש מתעסק במספרים, אתה יודע, לא מעניין אותי אם הוא השחקן ה-25 בדירוג שקר כלשהו, או 28. במקרה הנוכחי אני מסתכל מה דאלאס יכולה לקבל מהצמד שלה, אם הם ימלאו את הפוטנציאל שלהם במלואו ומה הפליקנס הייתה יכולה לקבל מהצמד שלה אם הם היו ממלאים את הפוטנציאל במלואו. לטעמי השילוב של נולא היה נותן יותר וזה לא משנה אם אנתוני דיוויס במקרה הזה היה באמת טופ 1 ואריק גורדון היה טופ 23, לעומת דונצ'יץ' שיהיה טופ 7 ופורזינגיס טופ 14.

זה לא עניין של מספרים. זה עניין של הסתכלות על העסקה נטו ולא על רעש מסביב.
עסקה אחת מערבת שחקן עם פוטנציאל להיות סופרסטאר.
האחרת מערבת שחקן עם פוטנציאל להיות כוכב.

זה שאתה מחבר, ברוב נוחיות, את מה שכבר היה לקבוצות באותו זמן זה סתם תרגיל מחשבתי שלך, זה לא קשור לעסקה עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 12:33 am 
Hall of Famer

הלייקרס משפרים את ההצעה והולכים אול אין - בול, קוזמה, אינגרם, רונדו, סטיבנסון ושתי בחירות סיבוב ראשון תמורת אנתוני דיוויס וסולומון היל
הפליקאנס צריכים להיות באמת מפגרים כדי לוותר על זה. הם אשכרה מקבלים את הלייקרס של לפני שנה + רונדו + סטיבנסון + שתי בחירות סיבוב ראשון. ממש אבל ממש ממש לא רע. רחוק מלהיות נזיד עדשים בשביל שחקן שכבר הודיע שלא רוצה להיות אצלך + החוזה הדבילי של סולומון היל (12-13 מיליון דולר לעונה)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 12:40 am 
Freshman

נורטון כתב:
לא יודע אם.צוין, אבל מסתובבת שמועה שהסלטיקס לא בתמונה, בגלל מה שהם עשו לאייזיאה
די מובן למען האמת

זה מה שאבא של דיוויס אמר, שבגלל זה הוא לא רוצה שהבן שלו ישחק בסלטיקס. אבל זה דיון עם הרבה צביעות. כמו שאיינג' עשה את מה שחשב שהכי אוב למועדון שלו וניצל הזדמנות לשפר משמעותית את הסלטיקס, ככה השחקנים לרוב עושים מה שהכי טוב לקריירה שלהם ומקבלים business decisions. אותו תומאס שדיבר על משאיות של כסף שהוא ירצה בקרוב (היה אמור להיות שחקן חופשי בעוד שנה), לא היה מהסס לעבור לקבוצה אחרת שהייתה מציעה לו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

מעניין שדווקא ג'וש הארט מחוץ לתמונה..
בכל מקרה, אני גם חושב שאם הפליקנס יילכו על זה, הם יתחזקו. כשאסור לשכוח שיש להם גם את רנדל (או במילים אחרות, את כל קו הפנים של הלייקרס אשתקד) ואת מירוטיץ' בפנים, וכמובן את הולידיי בחוץ יחד עם אטוואן מור. זאת קבוצה עמוקה וטובה.
בלייקרס... לברון+דייויס+הארט+KCP+כמה סנטרים חביבים, שביחד יוצרים סנטר לא רע בכלל+כלום ושום דבר.... לא יודע, זה גם אומר שאנתוני דייויס יצטרך לשחק בעמדה 4 (כי משום מה הלייקרס לא מוותרים על אף אחד משלושת הסנטרים) ויחד עם לברון זו חמישייה כבדה. אני אמנם מאמין ששני כוכבי על כן אמורים להצעיד לפלייאוף, אבל זו קבוצה מאד בעייתית.
מה גם, שאני לא פוסל תרחיש, שדייויס ממשיך להיפצע חדשות לבקרים גם בעונות הבאות, לברון באיזשהו שלב באמת ייעלם, ודווקא קוזמה (אחד השחקנים הטובים בעולם ללא כדור) הופך להיות שחקן קונסיסטנטי של 20 נקודות למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

בכל מקרה, אני גם חושב שאם הפליקנס יילכו על זה, הם יתחזקו. כשאסור לשכוח שיש להם גם את רנדל (או במילים אחרות, את כל קו הפנים של הלייקרס אשתקד) ואת מירוטיץ' בפנים, וכמובן את הולידיי בחוץ יחד עם אטוואן מור. זאת קבוצה עמוקה וטובה.
בלייקרס... לברון+דייויס+הארט+KCP+כמה סנטרים חביבים, שביחד יוצרים סנטר לא רע בכלל+כלום ושום דבר.... לא יודע, זה גם אומר שאנתוני דייויס יצטרך לשחק בעמדה 4 (כי משום מה הלייקרס לא מוותרים על אף אחד משלושת הסנטרים) ויחד עם לברון זו חמישייה כבדה. אני אמנם מאמין ששני כוכבי על כן אמורים להצעיד לפלייאוף, אבל זו קבוצה מאד בעייתית.
מה גם, שאני לא פוסל תרחיש, שדייויס ממשיך להיפצע חדשות לבקרים גם בעונות הבאות, לברון באיזשהו שלב באמת ייעלם, ודווקא קוזמה (אחד השחקנים הטובים בעולם ללא כדור) הופך להיות שחקן קונסיסטנטי של 20 נקודות למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 12:45 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
עוד אפשרות זה לחכות לדראפט ואולי הניקס יקבלו את ציון ויוכלו לתת אותו אבל יש לזה רק 14% סיכוי.

למה לתת את ציון תמורת אנתוני דיוויס ( או למעשה כל שחקן בליגה פחות או יותר ) ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 12:50 am 
Hall of Famer

טוב, לברון כבר רגיל למכור חצי קבוצה בטרייד דדליין, זה לא שהוא לא עשה את זה שנה שעברה בקליבלנד. ראינו מה יצא מזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 12:57 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:

זו קבוצה עמוקה, לא יודע אם זו קבוצה טובה. הלייקרס של השנה שעברה היו חלשים למדי.
בסוף השאלה היא מה ייצא מבול, אינגרם וקוזמה. האם מישהו מהם עתיד להיות כוכב?
האם זובק הולך להיות יותר משחקן חביב? האם הבחירות מוגנות?

* לא ברור לי למה רונדו וסטיבנסון זה משהו שטוב לפליקנס.

לגבי הלייקרס - לברון + דייוויס זו הכנה טובה לקבוצה של השנה הבאה.
אם קיירי מגיע בקיץ, למשל, זו כבר קונטדרית אמיתית.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' פברואר 05, 2019 1:05 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 1:05 am 
Hall of Famer

איזו חבילה מדהימה
ניו אורלינס למעשה יוכלו להרכיב בעונה הבאה קבוצה בסגנון הזה :
בול , הולידיי , קוזמה , רנדל , סנטר חדש (מתפנה כסף מחוזים שנגמרים הקיץ , למשל בין היתר סך של 25 מיליון מהחוזים של מירוטיץ' , רונדו וסטיבנסון)
מהספסל - מור , אינגרם ( אחד משחקני הספסל הטובים בליגה , בטח בעונה הבאה ) , אוקאפור
בחירת דראפט גבוהה שלהם עצמם , בחירה בינונית של הלייקרס

לא רע עבור קבוצה שממש לא היה ברור לאן הם הולכים בשנים הקרובות ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 1:07 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
איזו חבילה מדהימה
ניו אורלינס למעשה יוכלו להרכיב בעונה הבאה קבוצה בסגנון הזה :
בול , הולידיי , קוזמה , רנדל , סנטר חדש (מתפנה כסף מחוזים שנגמרים הקיץ , למשל בין היתר סך של 25 מיליון מהחוזים של מירוטיץ' , רונדו וסטיבנסון)
מהספסל - מור , אינגרם ( אחד משחקני הספסל הטובים בליגה , בטח בעונה הבאה ) , אוקפור
בחירת דראפט גבוהה שלהם עצמם , בחירה בינונית של הלייקרס

לא רע עבור קבוצה שממש לא היה ברור לאן הם הולכים בשנים הקרובות ...

לאיפה הם ילכו להערכתך עם הקבוצה הזו?

* אינגרם יפתח בעמדה 3. קוזמה ורנדל משחקים שניהם בעמדה 4...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 1:14 am 
Hall of Famer

לא לאליפות בשלב זה ( אבל זה לא שללא טרייד זה הם כן הולכים לאנשהו ... )
קוזמה , רנדל , אינגרם , בול , אוקפור - כולם בני 24 ומטה
כרגע לצורך העניין צפויות להם עוד בחירות 10 , 15 בדראפט הקרוב - אז אפשר להביא נניח עוד שני שחקני רוטציה תורמים לטווח המיידי ( כלומר יש כאן פוטנציאל לספסל מהטובים בליגה ) , עם תקווה נניח שאחד מהם יהיה אולסטאר תוך כמה שנים

לדעתי זה נניח פוטנציאל טוב לקבוצת סיבוב שני / גמר אזורי תוך כמה שנים - שזה אחלה בחלה
לדעתך זה רע כידוע
כנראה שכאן ההבדל בהשקפות בא לידי ביטוי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 1:32 am 
Sophomore

זה הכל שאלה של אלטרנטיבות, אם הוא היה מסכים לבוסטון הייתי אומר לחכות, כי רק טייטום שווה יותר מכל זה, בלי הצעה טובה מבוסטון אולי זה באמת כל מה שהם יוכלו לקבל.
סטיבנסון ורונדו זה כלום, השאלה היא באמת מה ייצא מבול אינגרם וקוזמה (זובאץ לא ברשימה) לדעתי רק לאינגרם יש פונטנציאל לכוכבות וגם זה לא הולך לקרות, קוזמה סבבה אבל לא יהיה איזה אולסטאר לבנות ממנו, ובול גם אם הצפי זה שהוא יהיה שחקן לא רע בגלל שהוא רכז שמוביל את הקבוצה רק לא רע זה חסרון. סך הכל הם ימשיכו בעיני עם הבינוניות. הבחירות הולכות להיות נגיד 16 ו20, לא משהו שיהיה אפשר לבנות ממנו.

נערך לאחרונה על ידי kakon3 בתאריך ג' פברואר 05, 2019 1:37 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: