סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 9:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 1:34 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הלייקרס בחכמה הולכים על הכל, אין להם ברירה עם לברון, זה לא משנה שלא יהיה כלום סביבם השנה, גם ככה בלי דיוויס השנה זה לא הולך לשום מקום, ושנה הבאה יוכלו להחתים בקלות שחקנים בינונים סבירים סביבם שתמיד רוצים להיות בקונטנדרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 1:41 am 
Hall of Famer

הארט אוברייטד. בן 24 עם 34 אחוז מהשלוש ו40 מהשדה.
מעניין אותי הבחירות. סיכוי טוב שהלייקרס מקבלים בחירה 15-20 העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 1:44 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
זה הכל שאלה של אלטרנטיבות, אם הוא היה מסכים לבוסטון הייתי אומר לחכות, כי רק טייטום שווה יותר מכל זה, בלי הצעה טובה מבוסטון אולי זה באמת כל מה שהם יוכלו לקבל.
סטיבנסון ורונדו זה כלום, השאלה היא באמת מה ייצא מבול אינגרם וקוזמה (זובאץ לא ברשימה) לדעתי רק לאינגרם יש פונטנציאל לכוכבות וגם זה לא הולך לקרות, קוזמה סבבה אבל לא יהיה איזה אולסטאר לבנות ממנו, ובול גם אם הצפי זה שהוא יהיה שחקן לא רע בגלל שהוא רכז שמוביל את הקבוצה רק לא רע זה חסרון. סך הכל הם ימשיכו בעיני עם הבינוניות. הבחירות הולכות להיות נגיד 16 ו20, לא משהו שיהיה אפשר לבנות ממנו.

בהחלט רק טייטום שווה יותר מזה.
אני גם חושב שאינגרם הוא הפוטנציאל הגדול ביותר שם מבין השחקנים שהלייקרס הציעו (למרות חיבתי לקוזמה).
זו הצעה שנשמעת טוב אבל צריך לפרק אותה לגורמים, להשתמש בסטט׳ מתקדמות, לנתח את גרף ההתקדמות של כל אחד מהשחקנים האלו ולנסות לאמוד את האפסייד שלהם. אני נוטה יותר לדעה של קאקון מאשר לזו של שמוליקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 1:48 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לדעתי זה נניח פוטנציאל טוב לקבוצת סיבוב שני / גמר אזורי תוך כמה שנים - שזה אחלה בחלה
לדעתך זה רע כידוע
כנראה שכאן ההבדל בהשקפות בא לידי ביטוי

אם הפליקנס שואפים לשם ולא לאליפות - זה אחלה.
השאלה היא האם השחקנים האלו יביאו אותם לשם. אני בספק...

כדאי לשאול את זה נקודתית לגבי כל שחקן. האם הוא הולך להיות אחד מ-5 השחקנים הטובים ביותר בעמדה שלו?
אם יש לך שניים כאלו - יש לך סיכוי טוב להגיע לפלייאוף.
שלושה כאלו (בהערכה גסה מאוד) - סיכוי טוב להגיע לגמר אזורי.
מבין בול, קוזמה ואינגרם, אני חושב שרק לאינגרם יש סיכוי כזה (וגם הוא מפוקפק) ולכן זה לא האפסייד של העסקה בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 1:51 am 
Hall of Famer

ובעיניי קוזמה הוא במערכים לא מעטים, שחקן חשוב יותר מאשר טייטום.
לטייטום יש עבודת רגליים מדהימה, וטווח. והוא בהחלט שחקן יוצר טוב מאשר קוזמה וגם שחקן הגנה טוב ממנו. אבל אני חושב שעדיין הקליי תומפסונים של העולם הם שחקנים נדירים יותר - אלו שמשחקים יותר טוב בלי הכדור מאשר איתו, והם גם נכס חשוב יותר בליגה בה אנשים פשוט אוהבים את הכדור בידיים.
קוזמה הוא קליי תומפסוני. טייטום ממש לא. טייטום במערכים מסוימים יכול להוביל קבוצה (למרות שאני מאמין שהמקסימום של המקסימום שיכול לצאת ממנו, זה פול פירס. שזה נחמד אבל לא באמת סופרסטאר. ובאופן כללי, כנראה שייצא ממנו אפילו פחות.) אבל קוזמה יכול להיות השחקן המושלם בהרבה קבוצות שרצות לאליפות.

וכן, אני יודע, אני די מחזיק מהבחור.

ובנושא אחר,אני לא מבין למה אנשים מתפלאים ושואלים מה רונדו יעשה בפליקנס. להזכיר לכם מה הוא עשה שם רק בפלייאוף האחרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 1:57 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לטייטום יש עבודת רגליים מדהימה, וטווח. והוא בהחלט שחקן יוצר טוב מאשר קוזמה וגם שחקן הגנה טוב ממנו. אבל אני חושב שעדיין הקליי תומפסונים של העולם הם שחקנים נדירים יותר - אלו שמשחקים יותר טוב בלי הכדור מאשר איתו, והם גם נכס חשוב יותר בליגה בה אנשים פשוט אוהבים את הכדור בידיים.
קוזמה הוא קליי תומפסוני. טייטום ממש לא. טייטום במערכים מסוימים יכול להוביל קבוצה (למרות שאני מאמין שהמקסימום של המקסימום שיכול לצאת ממנו, זה פול פירס. שזה נחמד אבל לא באמת סופרסטאר. ובאופן כללי, כנראה שייצא ממנו אפילו פחות.) אבל קוזמה יכול להיות השחקן המושלם בהרבה קבוצות שרצות לאליפות.

וכן, אני יודע, אני די מחזיק מהבחור.

ובנושא אחר,אני לא מבין למה אנשים מתפלאים ושואלים מה רונדו יעשה בפליקנס. להזכיר לכם מה הוא עשה שם רק בפלייאוף האחרון?

אם הפליקנס סוג-של-בונים-מחדש, עם שחקנים צעירים, אז מה לעזאזל הם צריכים עונת השאלה של רונדו?
הם לא הולכים להגיע לפלייאוף בכל מקרה...
במקרה הטוב שהוא בעצם רע, הבחירה שלהם השנה תעשה נמוכה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 2:00 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:

מחבב את קוזמה אבל לא ברורה לי ההשוואה -
קליי תומפסון הוא שחקן הגנה נהדר. קוזמה לא.
קליי תומפסון קולע 41.8% מהשלוש בקריירה (השנה 38.3%). קוזמה 34.2% (השנה 30.6%).

לוקח את טייטום במקומו לכל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 2:02 am 
Sophomore

כן אני לא מבין למה רונדו בעסקה, זה שחקן שאמורים לשחרר כי לא יתן להם כלום השנה, ולעומת זאת הלייקרס כן יכולים להעזר בו השנה ואותו דבר סטיבנסון (אבל אולי הם גורמים לחיכוחים ורוצים להפטר מהם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 2:22 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
כן אני לא מבין למה רונדו בעסקה, זה שחקן שאמורים לשחרר כי לא יתן להם כלום השנה, ולעומת זאת הלייקרס כן יכולים להעזר בו השנה ואותו דבר סטיבנסון (אבל אולי הם גורמים לחיכוחים ורוצים להפטר מהם)

סביר להניח :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 2:38 am 
Hall of Famer

Att כתב:
כדאי לשאול את זה נקודתית לגבי כל שחקן. האם הוא הולך להיות אחד מ-5 השחקנים הטובים ביותר בעמדה שלו?
מבין בול, קוזמה ואינגרם, אני חושב שרק לאינגרם יש סיכוי כזה (וגם הוא מפוקפק) ולכן זה לא האפסייד של העסקה בעיניי.

יכול להיות
אבל לא מופרך שבעוד שנתיים-שלוש יהיו להם נניח 4-5 שחקני טופ 10 בעמדות שלהם : אינגרם, קוזמה, רנדל, אולי הולידיי המתבגר מעט אז, אולי בול, אולי אחד הרוקים, אולי החתמה נוספת לאור העובדה שמרבית הקבוצה על חוזים נמוכים
גם זה יכול להיות "מודל" ( ותמיד כמובן אפשר להעביר 2-3 מהם תמורת סופרסטאר , כמו עכשיו בערך ... )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 3:19 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:

יכול להיות
אבל לא מופרך שבעוד שנתיים-שלוש יהיו להם נניח 4-5 שחקני טופ 10 בעמדות שלהם : אינגרם, קוזמה, רנדל, אולי הולידיי המתבגר מעט אז, אולי בול, אולי אחד הרוקים, אולי החתמה נוספת לאור העובדה שמרבית הקבוצה על חוזים נמוכים
גם זה יכול להיות "מודל" ( ותמיד כמובן אפשר להעביר 2-3 מהם תמורת סופרסטאר , כמו עכשיו בערך ... )

אני לא יודע כמה המודל הזה שווה (צריך לחשוב על זה) והאם הוא מסתדר עם תקרת השכר (זה אומר שכל אחד צריך להכיר בכך שהוא לא כוכב) אבל לא הייתי בונה עליו ובטח לא מכוון אליו. הסיכוי שהוא יתממש ויביא אותך לגמר אזורי כמו שרצית הוא קלוש ביותר.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' פברואר 05, 2019 3:30 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 3:29 am 
Hall of Famer

הכל מאוד סביר
אבל שאלה מה החלופות שעומדים בפניהם
( אולי ) ימים יגידו ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 8:13 am 
Hall of Famer

רק אני חושב שאם הלייקרס מעבירים 8 שחקנים הם עלולים לשחק עם חבורה של שחקני דיליג שעם כל הכבוד ללברון ולגבה, זה לא יספיק לפלייאוף?
סגל של
לברון
גבה
שלושת סנטרים טופ 15
פופ
שלמה היל
קליי תומפסון האוקראיני

Wtf אני מקבל שם 5-10 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 8:23 am 
מנהל פורום

אני חושב שקוזמה סופר דופר אוברייטד. שחקן הגנה מחריד, מוסר לא טוב, וקלע לא משהו בכלל. הוא כן מעולה ללא הכדור, שחקן התקפה חכם ומסיים נהדר ליד הטבעת ועושה רושם שהוא עובד קשה על המשחק שלו, ככה שמתישהו הוא יהיה שחקן באמת טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 10:44 am 
מנהל פורום

הלייקרס נתנו הצעה משופרת, מחכים לתשובה...

הטרייד דד ליין כבר קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 11:41 am 
Junior

ATT אני חייב לציין שאני מוצא לא מעט בעיתיות בדרך שבה אתה שופט דברים:

1) אתה מדבר על הצורך בסופרסטאר וכאשר אתה מונה את הסופרסטארים בליגה אתה מדבר על לברון, דוראנט, סטפ, הארדן, קאווי ויאניס ... לברון דוראנט קאווי והארדן אלו סופרסטארים שהושגו בשוק החופשי בעוד סטפ ויאניס אלו בחירות 7 ו15. כלומר אף אחד מהסופרסטארים בליגה כרגע לא הגיע לאיפה שהוא נמצא בגלל שלקבוצה הייתה בחירה ראשונה/שניה ועדיין הם השיגו את הכוכבים האלו.

2) אתה מדבר על פוטנציאל האולסטאר של קוזמה באמצע העונה השני שלו? באטלר בעונה השניה שלו בליגה היה שחקן של 8.6 נקודות, קליי בעונה השניה שלו היה שחקן של 16.6 נקודות למשחק, קאווי היה שחקן של 11.9 נקודות למשחק, יאניס היה שחקן של 12.7 נקודות למשחק ואפשר להמשיך ככה עם עוד המון אולסטארים... כמובן שגם הכיוון ההפוך הוא תקף ואפשר למצוא שחקנים שבעונה השניה היו טובים ודעכו עם הזמן. כרגע קוזמה הוא שחקן עם עונה וחצי בליגה שקולע 18.8 למשחק עם 46% מהשדה , מה זה ייתן בסוף? אין לי מושג, יכול להיות אולסטאר ויכול להיות שחקן סבבה אבל איך אתה יכול להעריך דבר כזה אחרי עונה וחצי בליגה?

3) וכמובן הטיעון שאני חוזר עליו הרבה לאחרונה - כמה קבוצות אתה מכיר ב20 השנה האחרונות שבחרו סופרסטארים, נשארו גרועים כמה עונות ובסוף עלו למצב של קונטנדורית? יש את OKC שבערך עשתה את זה, יש לך את קליבלנד שהנכסים שלה אפשרו לה להביא את לאב (שחקן שלישי בחשיבותו בקבוצה) ומי עוד? איזה עוד קבוצה בחרה כוכב והורידה את עצמה למטה בכוונה והתרוממה משם?

4) בוא נסתכל רגע על סגל האולסטאר (סתם כי זה נוח וזה כולל 25 שחקנים) ונראה איך הם הגיעו לקבוצה שבה הם עכשיו - 11 שחקנים משחקים בקבוצה שבחרה אותם ( קמבה, אמביד, יאניס, ביל, סימונס, סטפ, ווסטברוק, לילארד, תומפסון, יוקיץ' וטאונס) וכל השאר הגיעו לקבוצה בעזרת טריידים שכללו בחירות דראפט ושחקנים מעל הממוצע בליגה (לא סקראבס) או שוק חופשי ( מעט הגיעו ככה). אגב, גם מ11 השחקנים שמשחקים בקבוצה שבחרה אותם יש רק 5 (אמביד, ביל, סימונס , ווסטברוק וטאונס) שנבחרו בטופ 5 בדראפט. מה שאני רוצה להגיד זה שלהיות גרוע ולאסוף בחירות זה רחוק מלהיות הדרך היחידה או העיקרית לאסוף אולסטארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 1:47 pm 
Hall of Famer

1) אתה מדבר על הצורך בסופרסטאר וכאשר אתה מונה את הסופרסטארים בליגה אתה מדבר על לברון, דוראנט, סטפ, הארדן, קאווי ויאניס ... לברון דוראנט קאווי והארדן אלו סופרסטארים שהושגו בשוק החופשי בעוד סטפ ויאניס אלו בחירות 7 ו15. כלומר אף אחד מהסופרסטארים בליגה כרגע לא הגיע לאיפה שהוא נמצא בגלל שלקבוצה הייתה בחירה ראשונה/שניה ועדיין הם השיגו את הכוכבים האלו ----- >
יאניס מאוד קרוב לרשימה אבל הוא עוד לא סופרסטאר בעיניי.
לברון - בחירה ראשונה
דוראנט - בחירה שנייה בדראפט
סטף - בחירה שביעית בדראפט
הארדן - בחירה שלישית בדראפט
קוואי - בחירה 15 בדראפט
במלים אחרות, 3 מתוך 5 סופרסטארים נבחרו בטופ3 של הדראפט.
מספיק טוב בעיניי כדי לחשוב שזה חשוב להגיע לשם כדי למקסם סיכויים.
כמובן שאם אתה מספיק טוב בהערכת כשרון, יש לך בחירה טופ3 בדראפט ואתה לא מחזיק בדיוויד קאהן כ-gm שלך יש לך סיכוי לבחור את קארי גם כן.

2) אתה מדבר על פוטנציאל האולסטאר של קוזמה באמצע העונה השני שלו? באטלר בעונה השניה שלו בליגה היה שחקן של 8.6 נקודות, קליי בעונה השניה שלו היה שחקן של 16.6 נקודות למשחק, קאווי היה שחקן של 11.9 נקודות למשחק, יאניס היה שחקן של 12.7 נקודות למשחק ואפשר להמשיך ככה עם עוד המון אולסטארים... כמובן שגם הכיוון ההפוך הוא תקף ואפשר למצוא שחקנים שבעונה השניה היו טובים ודעכו עם הזמן. כרגע קוזמה הוא שחקן עם עונה וחצי בליגה שקולע 18.8 למשחק עם 46% מהשדה , מה זה ייתן בסוף? אין לי מושג, יכול להיות אולסטאר ויכול להיות שחקן סבבה אבל איך אתה יכול להעריך דבר כזה אחרי עונה וחצי בליגה? ------ >
לא דיברתי על פוטנציאל האולסטאר של קוזמה, הגדרה שלא אומרת לי שום דבר.
דיברתי על הפוטנציאל שלו להיות טופ5 בעמדה שלו ועל הפוטנציאל של בול ושל אינגרם להיות מובילים בעמדה שלהם.
קשה מאוד להעריך את החבר׳ה של הלייקרס. יש אפסייד לכל אחד מהם וקוזמה נראה כמו מישהו עם אופי מספיק חזק כדי לממש אותו... אבל חייבים להעריך את הפוטנציאל הזה עכשיו כי הלייקרס רוצים להעביר אותם תמורת דיוויס ואם מסתכלים מנק׳ המבט של הפליקנס, הם צריכים לדעת לצפות עכשיו האם ייהפכו לכוכבים או לא.
אני לא מומחה בעניין הזה וגם לא מתיימר להיות. לא צפיתי מספיק בקוזמה ואני לא מכיר את הסטט׳ המתקדמות שמנתחות את המשחק שלו וההתקדמות שלו... אני מנחש שאינגרם יגיע רחוק יותר ואילו קוזמה יישאר טופ10 בעמדה שלו, בעיקר בגלל שקוזמה כבר בן 24 ואינגרם בן 21. יכול מאוד להיות שאני טועה (ולמען האמת זו לא טענה שמעניינת אותי במיוחד כי היא מדברת על תוכן ולא על מבנה).
בכל מקרה, אני בספק אם יש שם יותר מכוכב אחד בחבילה של הלייקרס. זה יכול להיות קוז וזה יכול להיות אינגרם או בול. התרחיש שבו שניים או שלושה מהם ייהפכו לכוכבים הוא נמוך בעיניי. זו הייתה הטענה העיקרית שלי ביחס לחבילה של הלייקרס.

3) וכמובן הטיעון שאני חוזר עליו הרבה לאחרונה - כמה קבוצות אתה מכיר ב20 השנה האחרונות שבחרו סופרסטארים, נשארו גרועים כמה עונות ובסוף עלו למצב של קונטנדורית? יש את OKC שבערך עשתה את זה, יש לך את קליבלנד שהנכסים שלה אפשרו לה להביא את לאב (שחקן שלישי בחשיבותו בקבוצה) ומי עוד? איזה עוד קבוצה בחרה כוכב והורידה את עצמה למטה בכוונה והתרוממה משם?

זה טיעון משונה. זה שקבוצות לא עושות את זה, לא אומר שזה לא הדבר הנכון לעשות או כזה שממקסם את הסיכויים שלהן להצליח.
קבוצות גם לא זרקו הרבה משלוש עד לא מזמן...

4) בוא נסתכל רגע על סגל האולסטאר (סתם כי זה נוח וזה כולל 25 שחקנים) ונראה איך הם הגיעו לקבוצה שבה הם עכשיו - 11 שחקנים משחקים בקבוצה שבחרה אותם ( קמבה, אמביד, יאניס, ביל, סימונס, סטפ, ווסטברוק, לילארד, תומפסון, יוקיץ' וטאונס) וכל השאר הגיעו לקבוצה בעזרת טריידים שכללו בחירות דראפט ושחקנים מעל הממוצע בליגה (לא סקראבס) או שוק חופשי ( מעט הגיעו ככה). אגב, גם מ11 השחקנים שמשחקים בקבוצה שבחרה אותם יש רק 5 (אמביד, ביל, סימונס , ווסטברוק וטאונס) שנבחרו בטופ 5 בדראפט. מה שאני רוצה להגיד זה שלהיות גרוע ולאסוף בחירות זה רחוק מלהיות הדרך היחידה או העיקרית לאסוף אולסטארים.

זו הדרך הכי יעילה ביי פאר, לא כתבתי מעולם שהיא היחידה.
מה שמעניין זה שמדובר בטיעון מעגלי.
השחקנים שעזבו את הקבוצות שבחרו אותן בד״כ עשו זאת כיוון שהן לא בנו סביבן כמו שצריך (כמו דיוויס שהשמטת).
כמעט כולם שיחקו היטב - וברמה גבוהה מאוד לאורך שנים - בקבוצות שבחרו אותן בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 2:42 pm 
Hall of Famer

אתה חושב שהפליקנס יכולים לקבל על אנתוני דיוויס תמורה של 2 כוכבים? הפליקנס במצב לא קל. נכון שיש ביקוש גדול, אבל לא מספיק גדול עם הדרישה הפומבית של דיוויס לטרייד וצמצום הרשימה שלו לקבוצות מעטות בהן הוא יאריך חוזה. אני באמת לא זוכר מקרה שבו קבוצה העבירה כוכב בשיא הקריירה שלו ולא בעייתי וקיבלה תמורת שוות ערך לכוכב. בדר"כ זה כוכב עבור ערימה של בינוניות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 2:46 pm 
Hall of Famer

הפלינקס במצב קל.
בקיץ בוסטון נכנסת לתמונה והלייקרס יודעים זאת.
לברון לא צעיר ויש לחץ בלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 3:03 pm 
Junior

דמפס מתנהל יפה.
פשוט לא עונה ללייקרס, רמז מראש שהבקשה לטרייד זה בגללם
כל יום הם מעלים את ההצעה
בטח גם ההדלפה שאיינג התקשר שיחכו לקיץ הגיע מכיוון הפלקינס

פלקינס לא רצו את פורזניגיס אז עכשו הניקס הוסיפו 2 בחירות ודניס סמית למאגר הנכסים
ואולי יצליחו לסחוט עוד משהו על דאנדרה או מתיוז

מהמר שהפליקנס יחכו לקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 5:58 pm 
Junior

Att כתב:

יאניס מאוד קרוב לרשימה אבל הוא עוד לא סופרסטאר בעיניי.
לברון - בחירה ראשונה
דוראנט - בחירה שנייה בדראפט
סטף - בחירה שביעית בדראפט
הארדן - בחירה שלישית בדראפט
קוואי - בחירה 15 בדראפט
במלים אחרות, 3 מתוך 5 סופרסטארים נבחרו בטופ3 של הדראפט.
מספיק טוב בעיניי כדי לחשוב שזה חשוב להגיע לשם כדי למקסם סיכויים.
כמובן שאם אתה מספיק טוב בהערכת כשרון, יש לך בחירה טופ3 בדראפט ואתה לא מחזיק בדיוויד קאהן כ-gm שלך יש לך סיכוי לבחור את קארי גם כן.

לא יודע למה יאניס בחוץ וקאווי בפנים אבל נגיד, לא באמת עקרוני.
אם זה מספיק בעיניך אז סבבה אבל עובדתית אין היום בליגה אף סופרסטאר שנבחר בטופ 5 ומשחק בקבוצה שלו. זו עובדה.
מה זה אומר? לא יודע בדיוק אבל ממש לא בטוח שהדרך הכי טובה להביא סופרסטאר היא דרך בחירת דראפט גבוה.

Att כתב:

לא דיברתי על פוטנציאל האולסטאר של קוזמה, הגדרה שלא אומרת לי שום דבר.
דיברתי על הפוטנציאל שלו להיות טופ5 בעמדה שלו ועל הפוטנציאל של בול ושל אינגרם להיות מובילים בעמדה שלהם.

מצחיק שהגדרה של אולסטאר שהיא הגדרה מדידה לא אומרת לך כלום אבל הגדרה סוביקטיבית של טופ 5 אומרת לך הרבה...
אני אשמח לדוגמא שלך לאיזה שחקן שווה לתת עבור דיוויס (כמובן שגם הקבוצה תסכים לתת וגם הפליקנס יסכימו לקבל)

Att כתב:

זה טיעון משונה. זה שקבוצות לא עושות את זה, לא אומר שזה לא הדבר הנכון לעשות או כזה שממקסם את הסיכויים שלהן להצליח.

הטיעון שלי הוא משונה?! אתה נותן הגדרה קשיחה שאחוז אפסי של הקבוצות הצליחו להתרומם איתה ואחוז עוד יותר אפסי (נראה לי אפסי באמת) לקחו איתה אליפות... על סמך מה אתה אומר שזה ממקסם? אתה החלטת שמשהו הוא אופטימלי בלי שום ביסוס סטטיסטי ואז אתה חוזר ומספר למה זה הדרך הכי טובה לבנות אלופה (למרות שכאומר לא נבנתה ככה אלופה). גם רשימת האל-תעשה שלך סותרת חלק ניכר מהאלופות האחרונות (ובראשונה גולדן סטייט שגם החתימה כוכב פצוע וגם האיצה בניה).

Att כתב:

זו הדרך הכי יעילה ביי פאר, לא כתבתי מעולם שהיא היחידה.
מה שמעניין זה שמדובר בטיעון מעגלי.
השחקנים שעזבו את הקבוצות שבחרו אותן בד״כ עשו זאת כיוון שהן לא בנו סביבן כמו שצריך (כמו דיוויס שהשמטת).
כמעט כולם שיחקו היטב - וברמה גבוהה מאוד לאורך שנים - בקבוצות שבחרו אותן בדראפט.

למה זו הדרך היעילה ביי פאר? רוב האולסטארים עברו בטריידים. זו עובדה...
אתה יכול להגיד אולי שזו דרך נוספת שגם היא יעילה (יותר או פחות), אבל כדי להגיד על משהו שזו הדרך היעילה ביי פאר אתה צריך לגבות את זה במשהו.
ואת דיוויס השמטתי כי דיוויס כבר לא משחק בניו אורלינס... אם אתה רוצה להוסיף אותו לחודש הקרוב אתה מוזמן. לפי הבנתי הוא לא אמור לשחק שם יותר.
ומה זה שיחקו היטב? לברון של קליבלנד לפני העזיבה הראשונה שיחק במועמדת לאליפות? הארדן בתור השחקן השישי היה סופרסטאר? הספרס עם קאווי ככוכב היו קבוצה שיכלה לאיים על האליפות?

בחירות דראפט גבוהות זה כלי מצוין, כמובן שמבחינת בחירות דראפט הוא סטטיסטית הכי מוצלח. אבל, וזה האבל הגדול, זו רחוקה מלהיות הדרך העיקרית להשיג כוכבים. מספיק לראות איך הינקי גרר את פילי בביבים כדי לבחור לזרוק לפח בחירה אחרי בחירה עד שהוא בחר כוכב כמו אמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 11:59 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
איזו חבילה מדהימה
ניו אורלינס למעשה יוכלו להרכיב בעונה הבאה קבוצה בסגנון הזה :
בול , הולידיי , קוזמה , רנדל , סנטר חדש (מתפנה כסף מחוזים שנגמרים הקיץ , למשל בין היתר סך של 25 מיליון מהחוזים של מירוטיץ' , רונדו וסטיבנסון)
מהספסל - מור , אינגרם ( אחד משחקני הספסל הטובים בליגה , בטח בעונה הבאה ) , אוקאפור
בחירת דראפט גבוהה שלהם עצמם , בחירה בינונית של הלייקרס

לא רע עבור קבוצה שממש לא היה ברור לאן הם הולכים בשנים הקרובות ...

שמעתי שגם זובאץ' הוא כעת חלק בלתי נפרד מהחבילה המוצעת. כעת להבנתי המיקוח על שתי בחירות נוספות (לא יודע בדיוק אילו) בתוספת לשתי בחירות הסיבוב הראשון שהובטחו.
איני בקיא בענייני השכר, אבל לשביעיית השחקנים שציינתי כבסיס תיאורטי בשנה הבאה (מירוטיץ' וזובאץ' למשל מסיימים חוזה הקיץ) יהיה שכר כולל בסך כ-64 מיליון, לצד שני הרוקים הנוכחיים (והדי שוליים) שלהם. כלומר כמדומני (ותקנו אותי אם אני טועה) הם יוכלו להחתים עוד שחקן (רצוי איזה סנטר כאמור) על חוזה גדול - למשל ווצ'ביץ', דיאנדרה ג'ורדן, קאנטר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:49 am 
Junior

http://www.espn.com/espnradio/play?id=25924058
פודקאסט מעניין של זאק לואו וקווין ארנוביץ' על סאגת דייויס (בין היתר).
לואו אמר שדיברו איתו מקבוצות שיודעות שאין להן סיכוי להחתים את דייויס לטווח ארוך והשתעשעו ברעיון שאולי כדאי להן לקנות עכשיו את דייויס בשביל להיות אלו שמוכרים אותו ביולי, בתקווה שאז בוסטון יהיו בתמונה (צפויים להיות במידה וקיירי לא יברח), מה שהעלה לי מחשבה אחרת, ומעניין אותי מאוד מה חושבים כאן, בעיקר באסכולת הינקי, שמדברת על מיקסום הסיכויים לאליפות.

נניח אתה מנהל כרגע את השיקאגו בולס וצריך להחליט, איפה הסיכוי הגדול שלך יותר לאליפות אחת בעשר השנים הקרובות?
לשמור על כל הצעירים והבחירות שלך, לקוות שמהן ייצאו 2-3 סופרסטארים (מהצעירים, אולי, יש מרקנאן, אז זה בעיקר הימור על בחירות עתידיות) ולמשוך עוד 3-5 שנים עד "שאני יודע מה יש לי ביד",
או לתת עכשיו את מרקנן, דאן, וונדל-קרטר, לוין (ואם הם לא רוצים את החוזה, אפשר להעביר לדעתי לקבוצה אחרת די בקלות), 2-4 בחירות עתידיות עם הגנות כלשהן, כמה שצריך בשביל לסגור עסקה בלי לתת את הבחירה של השנה הקרובה או להגן עליה טופ 3 (ואם ממש מתעקשים בפליקנס, אז שייקחו גם את הבחירה הזו), להעיף את שאר 3-4 הצעירים שמחזיקים חוזה לעונה הבאה, וללכת לקיץ הקרוב עם אנטוני דייויס ושבעים מיליון דולר קאפ ספייס? (על הנייר זה 80, אבל יש "קאפ-הולד" של חוזה מינימום להשלמת 12 שחקנים ברוסטר)

אני מאמין שבחבורה הנוכחית של הבולס אין אפסייד לאליפות, והניחוש מה הם יצליחו להגריל בדראפטים הבאים - ואיזה אפסייד יהיה בשחקנים שייבחרו - ואיך אותו אפסייד יתבטא בפועל - הוא חסר תועלת ובוודאי כרגע ניתן להגדירו כבעל סיכויים נמוכים מאוד לבניית קונטנדרית אמיתית בשנים הקרובות.
אני גם מאמין שיש סיכוי סביר בהחלט שבקיץ הקרוב יהיה כוכב אחד או אפילו שניים שיחליטו להצטרף לדייויס בבולס, אפילו אם זה בחוזה סטייל לברון (עונה אחת פלוס שנה/שנתיים אופציית שחקן) כדי לבחון את המצב יחד עם דייויס לעונה אחת ולהיות חופשי בקיץ שאחרי, כשגם דייויס יהיה שחקן חופשי ויוכל לעזוב.
אז נכון, כרגע הבולס לא ברשימה של דייויס, אבל מי יודע מה יהיה בעוד חצי שנה או שנה וחצי כשהחוזה שלו באמת מסתיים? גם התאנד'ר לא היו ברשימה של פול ג'ורג' והוא בסוף חתם שם לארבע שנים. צריך גם לזכור ששיקאגו זה הבית של דייויס, הוא גר שם כל החיים עד שעזב לקולג'. אני די בטוח שמילווקי נמצאת ברשימה שלו לא רק בגלל יאניס, אלא גם בגלל שהיא במרחק שעתיים נסיעה מהמשפחה שלו.

בקיץ משתחררים מהחוזה שלהם קווין דוראנט, קאווי, קיירי, קליי, באטלר, קמבה, מידלטון, טוביאס. אם הם עוזבים את הקבוצות שלהם, אני לא יודע אם יש יעדים כל כך יותר אטרקטיביים מהבולס של דייויס.
על דוראנט, השם המרכזי של השוק הזה, מדברים המון בהקשר של הניקס. מעבר להילה של המדיסון סקוור גארדן (שקיימת גם במדים של הבולס), אני לא רואה מה מפתה יותר במה שהניקס יוכלו להציע לו. ברדיו הניו יורקי מריירים בשבוע האחרון על זה שהם יציעו לו "לבחור את הקבוצה שלו", אבל זה בערך מה שיוכלו להציע לו הבולס, רק שהיא גם תתחיל עם דייויס.
בכלל, כל הרחשים מכיוון השחקנים עצמם והכתבים הרציניים (השאמס והווז') מצביעים שדוראנט וקיירי חושבים ברצינות לעזוב, וקאווי הוא אניגמה גדולה כרגע, אבל ידוע שלפחות בקיץ הוא לא ראה את טורונטו כמקום שירצה להיות בו. אם הבולס הולכים על מהלך כזה, הם שחקנים מרכזיים על שלושת הכוכבים הנ"ל במידה ויחפשו קבוצה חדשה. מי האופציות האחרות? לייקרס של לברון (דוראנט וקיירי לא יילכו לשם. קאווי כאמור אניגמה)? ניקס בלי שום דבר אמיתי חוץ מאופציות ודולאן כבעלים (נכון שגם אצל הבולס התדמית גרועה, אבל דולאן לוקח את כולם)? מילווקי עם יאניס אבל בלי שום דבר משמעותי אחר? קליפרס, גם כן בלי הרבה חוץ מהמיקום הגיאוגרפי, אחרי שמוותרים על שחקנים בשביל לפנות מקום בתקרה לרכש?
אם קווין דוראנט באמת רוצה לעזוב את הווריורס בקיץ כדי להיות "The guy", זה לא מצב אופטימלי בשבילו ללכת לקבוצה שמחזיקה אולי את הסייד-קיק המושלם בליגה (ולדעתי זה בגדר אולי, רק כי זה עדיין לא נוסה, ודייויס שבאופיו לא מוביל נאלץ להוביל עד עכשיו), עם האפשרות לבחור את שאר השותפים? לצורך העניין, אם לא מצטרף אליהם קיירי או קאווי, יהיה להם כנראה מספיק כסף כדי לבחור גבוה וגארד מבין הפרי אייג'נטס מארק גאסול/הורפורד/מירוטיץ'/דאנדרה/קאנטר/מילסאפ/ברוק/מרקיף, ובלאדסו/רונדו/דראגיץ'/רוביו/טיג, עם אופציה לקחת כל מיני פילרים כמו אריזה ורדיק ולחכות לקיץ הבא.

בקיצור, חפרתי המון, אז באימלוק - אני חושב שהסיכוי לקונטנדרית אמיתית בבולס, מתישהו על ציר הזמן של העשור הקרוב, זה במהלך משוגע שכזה שמביא עכשיו את הגבה, נותן לו לבחור מאמן ביוני, ומקווה שבקיץ הוא מביא לי סופרסטאר אחד או שניים לשחק איתו. וזה סיכוי גבוה בהרבה מהדרך שהם באמת יילכו בה לצערי...

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 4:31 am 
Hall of Famer

הבולס אחד המועדונים הכי גרועים בעשורים האחרונים.
אין להם כוכב ויש להם שבע מעלות פרנהייט השבוע. בקיצור לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 5:28 am 
Sophomore

לשיקגו יש בערך מה שיש לליקרס להציע, חוץ מהבחירה הגבוהה הקרובה, ואם יתנו אותה אז הפליקנס כנראה יסכימו.
אבל לתת את הבחירה הגבוהה ממש לא משתלם בשביל שנת השכרה של דייויס נכון יש סיכוי שישאר אבל קטן מ50% אולי בקצת אולי בהרבה. זה די קלוש לקחת את דייויס ולקוות לעוד כוכב ולקוות שהם יישארו, הלייקרס נותנים הכל כי הוא בטוח יחתום, לשיקגו לא משתלם ללכת עוד איזה 3-4 שנים אחורה אחרי שדייויס יעזוב בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 62 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: