סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
The Los Angeles Clippers have agreed to trade Tobias Harris, Boban Marjanovic, and Mike Scott to the Philadelphia 76ers.

The Sixers are sending back Landry Shamet, Wilson Chandler, Mike Muscala, a 2020 1st-round pick, an unprotected 1st-round pick in 2021 via Miami, and 2nd-round picks in 2021 and 2023.

The Sixers are also planning to re-sign both Harris and Jimmy Butler this summer to create a long-term Big 4 with Ben Simmons and Joel Embiid.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:21 pm 
Junior

האריס, אגב, עם 34 נקודות וסל ניצחון מול שארלוט הלילה
הנתון החשוב מבחינת פילי: 6 שלשות

אול אין של פילי.
מאוד מסוכן כי באטלר והאריס חופשיים ויקבלו הצעות מתחרות

סימונס, רדיק, באטלר, טוביאס ואמביד חמישייה מצוינת
לא מצליח להיזכר בשחקן ספסל אחד חוץ ממקונול (ועכשו בובאן וסקוט)

מניח שהקליפרס ימשיכו במחיקת חיסול עם בוורלי ובראדלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:22 pm 
Hall of Famer

באטלר, האריס וגם רדיק חופשיים בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:29 pm 
Sophomore

טרייד ענק לפילי. פילי חייבים לחיות את הכאן ועכשיו, כאן ועכשיו וכרגע. מעבר לזה גם אם זה בסוף לא יתרומם ויתפרק, לא נורא... יהיה להם עדיין את אמביד וסימונס.
בליגה של היום קבוצות לא רוצות להיות בינוניות והקליפרס מחליטים לפרק את העסק (אותי אישית זה מבאס כי דווקא חיבבתי אותם ואני חושב שהם היו בינוניים עם חן) ופילי זיהו וקפצו על זה, ובצדק. יש להם עכשיו חמישייה פשוט מעולה. הכי מוכשרים במזרח ביי פאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:31 pm 
Junior

כנראה הכי מוכשרים במזרח כרגע
מניח שעד מחר יוג׳ירי יעשה עוד משהו

מעניין אם יש הימור בוגאס האם האלופה תגיע מהמזרח או המערב ואיך היחס השתנה במהלך העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:35 pm 
Sophomore

לפילי כרגע בעיקר אין מחליפים בעמדות 2-3, רק קורקמאז ושאקה מילטון (שפצוע כרגע).

אני לא מבין מספיק בחוקי השכר ובהתכנות של דבר כזה, אבל האם - תיאורטית - פילי יכולה בקיץ להחתים פרי-אייג'נט יקר, ואח''כ לתת חוזים לבאטלר והאריס מעבר לתקרה? סתם סתם מחשבה פרועה, אבל אם הם יכולים לעשות את זה ולהוסיף לרביעייה הזו את תומפסון או מידלטון נניח, זו כנראה תהיה החמישייה הכי חזקה בליגה.

בנוסף, זה פוגע קצת בנכסים הספקולטיבים של בוסטון, בהנחה שבעקבות המהלך (ואולי נוספים שיגיעו) הקליפרס יסיימו מחוץ ללוטרי, הם שומרים על הבחירה שלהם ולא מעבירים אותה לסלטיקס. הבחירה מוגנת לוטרי גם בשנה הבאה, ואם גם אז הקליפרס לא יעשו פלייאוף הופכת לבחירת סיבוב שני ב-2022 - כלומר נכס עם סיכוי גבוה לירידת ערך משמעותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:45 pm 
Hall of Famer

הבעייה של פילי, גם אחרי הטרייד, הייתה ונשארה העומק המינימלי שלה, כשהשחקנים הכי משמעותיים שלך מהספסל הם בובאן, טי.ג'יי מקונל, קורקמז, אמיר ג'ונסון וג'ונה בולדן, אתה בבעייה מול שאר הגדולות של המזרח לטעמי. בוסטון מביאה מהספסל את גורדון הייוורד, ג'יילן בראון, טרי רוזייר, ארון ביינס ות'ייס, טורונטו יכולה להעלות את ולנצ'יונאס, אנונובי, מונרו, ואן-פליט ופאוול, אפילו למילווקי יש ספסל יותר מוצלח לטעמי עם איליאסובה, היל וסנל. אם ניקח בחשבון את העובדה שגם לאמביד, גם לסימונס וגם לבאטלר יש עבר ארוך של פציעות, זה חתיכת מוקש. לגבי הטרייד עצמו, אין ספק שהוא משפר אותה, אבל אני לא חושב שהוא שם אותה לפני בוסטון וטורונטו, אולי אולי לפני מילווקי וגם זה לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:54 pm 
Hall of Famer

רק נזכיר שמחר יום חמישי ב22.00 שעון ישראל הדדליין לחילופי שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:57 pm 
Junior

Ido - הם לא יכולים לעשות את זה, לבאטלר והאריס יהיה בקיץ מה שנקרא ״קאפ הולד״ בגובה החוזה הקודם שלהם, עד שיחתמו על חוזה חדש או שהסיקסרס יוותרו על הזכויות. בקיצור, מלבד החתמת באטלר והאריס (ואולי גם רדיק) הם יוכלו להחתים בשוק החופשי שחקנים רק על חריגת המיד-לבל.

אני אוהב ולא אוהב את הטרייד הזה.
בכובע של האוהב - לסיקסרס יש עכשיו סיכוי לאליפות. הם נראים הכי חזקים במזרח, ולך תדע מה יהיה בווריורס עד יוני. סטפ ודוראנט הם לא השחקנים העמידים בליגה. אם אחד מהם נפצע בגמר מערב, להרכב הנוכחי של הסיקסרס יש סיכוי אמיתי על הנייר. הריאליות של תרחיש כזה כנראה שווה בחירה.
מצד שני, זה הימור לא קטן. סיכוי טוב שביולי הבחירה הזו של מיאמי, אולי עם תוספת קטנה, יכולה הייתה להביא מישהו באיזור החיוג של טוביאס אבל עם חוזה. מן הסתם, אם הסיקסרס מודחים לפני גמר הליגה והאריס עוזב בקיץ, יוצא שהם שלחו בחירה באיזור הלוטרי תמורת שלושה חודשים של ניסוי.
הצד האוהב גובר אצלי, הסיכוי לאליפות שווה את הסיכון, מה גם שזה יכול להעלות את סיכויי ההישארות של באטלר, ועליו הקריבו הרבה יותר מהבחירה של מיאמי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 1:05 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
Ido - הם לא יכולים לעשות את זה, לבאטלר והאריס יהיה בקיץ מה שנקרא ״קאפ הולד״ בגובה החוזה הקודם שלהם, עד שיחתמו על חוזה חדש או שהסיקסרס יוותרו על הזכויות. בקיצור, מלבד החתמת באטלר והאריס (ואולי גם רדיק) הם יוכלו להחתים בשוק החופשי שחקנים רק על חריגת המיד-לבל.

אני אוהב ולא אוהב את הטרייד הזה.
בכובע של האוהב - לסיקסרס יש עכשיו סיכוי לאליפות. הם נראים הכי חזקים במזרח, ולך תדע מה יהיה בווריורס עד יוני. סטפ ודוראנט הם לא השחקנים העמידים בליגה. אם אחד מהם נפצע בגמר מערב, להרכב הנוכחי של הסיקסרס יש סיכוי אמיתי על הנייר. הריאליות של תרחיש כזה כנראה שווה בחירה.
מצד שני, זה הימור לא קטן. סיכוי טוב שביולי הבחירה הזו של מיאמי, אולי עם תוספת קטנה, יכולה הייתה להביא מישהו באיזור החיוג של טוביאס אבל עם חוזה. מן הסתם, אם הסיקסרס מודחים לפני גמר הליגה והאריס עוזב בקיץ, יוצא שהם שלחו בחירה באיזור הלוטרי תמורת שלושה חודשים של ניסוי.
הצד האוהב גובר אצלי, הסיכוי לאליפות שווה את הסיכון, מה גם שזה יכול להעלות את סיכויי ההישארות של באטלר, ועליו הקריבו הרבה יותר מהבחירה של מיאמי.

לא יודע עדיין מה אני חושב על הטרייד הזה אבל גם עם טוביאס, לפילי אין סיכוי לאליפות השנה. זה לא שיקול סביר בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 1:09 pm 
Junior

דווקא הבחור עם המנטרה של "מיקסום סיכויים לאליפות" כותב "אין סיכוי לאליפות"? מה זה אין סיכוי, למועמדת בכירה לנצח את המזרח יש אפס סיכויי אליפות? לא, נכון? יופי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 1:17 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
דווקא הבחור עם המנטרה של "מיקסום סיכויים לאליפות" כותב "אין סיכוי לאליפות"? מה זה אין סיכוי, למועמדת בכירה לנצח את המזרח יש אפס סיכויי אליפות? לא, נכון? יופי.

אני בעד למקסם סיכויים לאליפות, לא למקסם תרחישים בלתי סבירים לאליפות העונה על חשבון העתיד :)
לגבי סיכויים לאליפות המזרח העונה - שאלה טובה. עוד לא ראיתי את פילי החדשה כך שקשה לי להעריך ולצערי לא ראיתי מספיק את בוסטון ומילווקי העונה (את טורונטו דווקא קצת יותר אבל יכול להיות שתשתנה בקרוב) אבל - פילי תצטרך לעשות מהלכים נוספים כדי לחזק את הסגל על מנת להתקדם בפלייאוף. אני סקפטי לגבי היכולת שלה לצאת מהמזרח.
אנחנו מדברים כרגע על שני כוכבים (אמביד והאריס) + 2 שחקני טופ10 (סימונס ובאטלר) + מאמן ממוצע פחות או יותר + אחד הספסלים החלשים בליגה.
אני מסכים עם רוני ולא חושב שהטרייד הזה בהכרח שם את פילי מעל בוסטון או טורונטו.
לקחת אליפות - מופרך לגמרי בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 1:22 pm 
Hall of Famer

הבעייה במזרח היא שלמרות שהוא נחשב לחלש יותר מהמערב, לפחות 4 הגדולות הן סופר-חזקות, זה אומר שמי שיוצאת מהמזרח תצטרך לעבור כנראה שתי סדרות מאוד מאתגרות. במערב לעומת זאת אני לא בטוח שיש מי שיאתגר את ג"ס, דנבר ופורטלנד נראות כמו קבוצות עונה סדירה מצוינות שלא באמת ידגדגו אותה בפלייאוף, יוסטון בלי קאפלה ועם פול וגורדון שמשחקים יום כן-יום לא כנראה גם תתקשה, אפילו אם הארדן ייתן סדרה מטורפת, זה משאיר את אוקלהומה, אחלה קבוצה, קשוחה, מוכשרת, שני סופרסטארים, אבל קצת לוקה באינטיליגנציית המשחק, שזה משהו שג"ס אני חושב שתדע לנצל טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 1:27 pm 
Junior

אני לא מצליח להבין מה קשורה הספירה הזאת של כוכבים>טופ>אולסטאר>ירקות למצב הנוכחי. ההגדרות האלה אולי מתאימות לדיונים שלך בפוסטים אחרים, על תבנית מומלצת לבניית קונטנדרית בואקום, בעונה נורמלית ממוצעת. מה זה רלוונטי שלפילי יש עכשיו "רק" שני כוכבים ורק "שני טופ עשר" ולא כוכב שלישי/סופרדופר טופ 5 בעמדה, אם לשאר היריבות על המקום בגמר אין את התבנית הזו? לטורונטו יש יותר מ-"כוכב" ו-"טופ 10 בעמדה" עם קאווי ולאורי? לבוסטון/מילווקי יש שני כוכבים?
בנוגע למאמן, אף מאמן אחר במזרח לא הראה שהוא יותר מ-"מאמן ממוצע פחות או יותר" בפלייאוף עד עכשיו, כולל סטיבנס. ובנוגע לספסל, נכון, אבל מאמין שהם יוסיפו שחקן או שניים ראויים לספסל בטרייד/ווייברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 1:38 pm 
Hall of Famer

אנסח את זה אחרת.
לבוסטון (קיירי), טורונטו (קוואי) ומילווקי (יאניס) יש את השחקן הטוב בסדרה. לכולן הגנות חזקות (אאל"ט חזקות יותר משל פילי) והן שוות ערך מבחינת סט כוכבים - בוסטון בוודאי אבל אם היתרון של פילי בסדרה מול הכוכבים של טורונטו (קוואי, לאורי וסיאקם) הוא באטלר לעומת דני גרין, אני לא אופטימי.

לגבי מאמנים, סטיבנס הוא הסיבה העיקרית לכך שבוסטון עברו בשנה שעברה את פילי. הרג את בראון במאצ' אפ ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 1:59 pm 
Hall of Famer

אני חשבתי לתומי שהיתרון של פילי בסדרה מול הכוכבים (איזה טופ הכוכבים הללו?) של טורונטו זה אחד ג'ואל אמביד מול מי שהרפטורס לא ישימו מולו. כנראה שהוא לא יהיה משמעותי.
אני אישית לא אוהב את טובי האריס. הוא אנדרסייזד, הוא לא ריב' מספיק טוב. אבל דווקא לצד אמביד החסרונות שלו פחות משמעותיים בעיני. היכולת שלו לקלוע מהשלוש מתאימה מצויין, כשלצד סימונס, אמביד יש 2 קלעי שלוש נהדרים בדמותם של רדיק והאריס וגם באטלר הוא איום מהשלוש. החמישיה של פילי מאד מאוזנת ויש לי הרגשה שבחמישיה כזאת אפשר גם לשפר את ההגנה של הקבוצה. נק' החולשה היא כמובן הספסל הלא ממש קיים.

אני יותר אוהב את ההימור הזה של פילי מאשר את ההימור של המאבס.

Att, אם יקרה הבלתי יאמן, פילי תצא מהמזרח, סטפ יגמור את העונה לפני סדרת הגמר ופילי איכשהו תיקח את האליפות. כמה קרדיט מגיע להינקי, כמה לאחרים?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:06 pm 
מנהל פורום

מישהו יכול להסביר את ההיגיון הקליפרסי מאחורי הטרייד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:07 pm 
Hall of Famer

החלטתי שאני מפסיק לענות לשאלות הבייטינג האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:28 pm 
Hall of Famer

למה בייטינג. אתה כל הזמן דיברת על איך מחרבים את מה שהינקי בנה. אני חושב שהתסריט של אליפות לפילי הוא לא גדול. נניח 25% לצאת מהמזרח ועוד נניח 3% שסטפ או דוראנט לא ישחקו בגמר ופילי יזכו. אבל זה עדיין סיכוי כלשהו. איך תסתכל על הדברים במקרה כזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:40 pm 
Junior

שוק הבייאאוט יכול להיות מאוד משמעותי העונה
שים את מתיוז בפילי ופתאום הכל שם מסתדר

ההיגיון הקליפרסי אומר שטוביאס, עם חוזה נגמר, הוא פלאן בי שלהם. הם מכוונים ל-2 חוזי מקס שטובים ממנו
עדיף לקבל עליו נכסים כדי שיוכלו בקיץ לעשות טרייד על כוכב שלישי, לצד השניים שיחתימו
זה נראה בעל סיכוי גבוה יותר מאשר להילחם מול לברון על המקום השמיני בפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:50 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
למה בייטינג. אתה כל הזמן דיברת על איך מחרבים את מה שהינקי בנה. אני חושב שהתסריט של אליפות לפילי הוא לא גדול. נניח 25% לצאת מהמזרח ועוד נניח 3% שסטפ או דוראנט לא ישחקו בגמר ופילי יזכו. אבל זה עדיין סיכוי כלשהו. איך תסתכל על הדברים במקרה כזה.

כלומר אתה מעריך את סיכויי האליפות של פילדלפיה בפחות מאחוז.
אם ככה למה בדיוק אתה אוהב את הטרייד הזה (מלבד אופטימיות אנושית ולא רציונאלית)?
בעיני אתה רק מחזק את הנקודה של Att והיא שהסתברותית הטרייד הזה לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:57 pm 
Sophomore

idansha כתב:

ההיגיון הקליפרסי אומר שטוביאס, עם חוזה נגמר, הוא פלאן בי שלהם. הם מכוונים ל-2 חוזי מקס שטובים ממנו
עדיף לקבל עליו נכסים כדי שיוכלו בקיץ לעשות טרייד על כוכב שלישי, לצד השניים שיחתימו

לא פלאן בי מן הסתם אחרי שהעבירו אותו, אבל כן - הם מכוונים ל-2 שחקני מקס בקיץ. כאוהד קליפרס - הלוואי.

אישית אם אני קוואי ודוראנט אני בא לקליפרס ומנסה לקחת איתם אליפות - מה ששווה בערך 4-5 אליפויות במועדון נורמאלי (במיוחד דוראנט אחרי שלדעתי ממש הרס את ה"legacy" שלו עם המעבר לג"ס)

ואחרי שצחקתם קצת, נגיד שזה באמת קורה, הקליפרס קונטנדרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:02 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
עמוס לב כתב:

כלומר אתה מעריך את סיכויי האליפות של פילדלפיה בפחות מאחוז.
אם ככה למה בדיוק אתה אוהב את הטרייד הזה (מלבד אופטימיות אנושית ולא רציונאלית)?
בעיני אתה רק מחזק את הנקודה של Att והיא שהסתברותית הטרייד הזה לא טוב.

אני לא יכול לענות בשם עמוס, אבל הטרייד הזה טוב לפילי בעיניי כי בהנחה שהבחירות שפילי שולחת לא יהיו בלוטרי, הם הרוויחו כאן סקורר מצוין של 20 נק' למשחק שקולע שלשות (משהו שקבוצה עם סימונס תמיד תצטרך הרבה ממנו) והם לא נתנו כמעט שום ערך בעבורו בטווח הקרוב, וזה כרגע מה שמעניין אותם. אני מעריך את הסיכויים של פילי לאליפות בקצת יותר מ-1% ואין לי ספק שהם השתפרו עם הטרייד הזה, ומכאן שזה טרייד טוב עבורם. במקרה הכי גרוע, זה מראה לאמביד, סימונס ובאטלר שהם מוכנים לעשות מהלכים רציניים כדי לשפר את הקבוצה.

מבחינת הקליפרס, שתי בחירות לא מוגנות זו אחלה תמורה, הבחירה של פילי, אלא אם כן הברכיים של סימונס ואמביד יתפרקו פתאום בעונה הבאה, כנראה שלא תהיה טובה מדי, אבל הבחירה הלא מוגנת של מיאמי שנה לאחר מכן בהחלט יכולה להתגלות כגניבה גדולה בתמורה לשחקן שגם ככה מסיים חוזה. מיאמי די בינונית ומדשדשת ואין לה אף סופרסטאר צעיר פוטנציאלי שיכול להקפיץ אותה בעתיד הקרוב, אז דווקא כאן לדעתי הערך המשמעותי מבחינת הקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:09 pm 
Sophomore

כוכב או לא. פילי צריכה גארד מהיר לצד סימונס.
זאת חמישייה כבדה, וסימונס-באטלר-האריס ידרכו על האצבעות אחד על השני.
טרייד איום לפילי. מקווה שאתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:24 pm 
Sophomore

chaiel49 כתב:
idansha כתב:

לא פלאן בי מן הסתם אחרי שהעבירו אותו, אבל כן - הם מכוונים ל-2 שחקני מקס בקיץ. כאוהד קליפרס - הלוואי.

אישית אם אני קוואי ודוראנט אני בא לקליפרס ומנסה לקחת איתם אליפות - מה ששווה בערך 4-5 אליפויות במועדון נורמאלי (במיוחד דוראנט אחרי שלדעתי ממש הרס את ה"legacy" שלו עם המעבר לג"ס)

ואחרי שצחקתם קצת, נגיד שזה באמת קורה, הקליפרס קונטנדרים?

מה קורה? קוואי ודוראנט לקליפרס? הופך אותם לפייבוריטים לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen ו 70 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה