סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:41 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ARENA כתב:
לאומית 2 כתב:
ARENA כתב:
לאומית 2 כתב:
עופר האדום כתב:

מתוקון.

https://www.makorrishon.co.il/nrg/onlin ... 6/012.html

שאפו לאומית, תקשיב...ההיסטוריון יוספוס פלאביוס פראייר לידך. טוב שלא החזרת אותנו לימים של עדי בן ארי וקינדל פינדר.

ככה זה מרגיש שאין משהו ענייני להגיד.

אני אגב יכול לצרף לינקים מעודכנים יותר על הטינופות שמסתובבים בקהל שלכם, לנוחיותך.

ולגופו של העניין, החזרתי אותך לתקופה בה דן שמיר אימן אצלכם וממש כמו היום, התנהג כמו ערס עלוב נפש. נראה לי מאוד רלוונטי.

ערס עלוב נפש ? אתה אמיתי ?

כן. אדם שמקלל אוהד מבוגר ואחרי זה שאומרים לו שחטף התקף לב הוא ממשיך ואומר שאותו אוהד כנראה עשה משהו לא בסדר הוא אכן ערס עלוב נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:20 am 
Freshman

לאומית 2 כתב:
ARENA כתב:
אדום88 כתב:
לאומית, אתה באמת מאמין למה שאתה כותב, שמיר כבר 3 שנים שם את חולון בקדמת הכדורסל הישראלי אבל הוא לא מתאים לרמות האלה...

לאומית מעדיף קאמבק של המאמן האהוב עליו אלעד חסין

לא דן שמיר הוא הסיבה להצלחה של חולון אלא אנשים כמו שלמה אייזיק ואיתן לנציאנו.

לגבי שלמה אייזיק מסכים איתך, אדם שקול שבהחלט קידם את המועדון. לגבי לאנצ'יאנו, זה לא בדיוק דמות של מנהל אלא אחד מאחרוני האוהדים ביציע ... לראות אותו היום רץ במחצית על הקווים עם איזה מגאפון ומנסה בצרחות של אחרון האוהדים להעיר את הקהל, או לקרוא קצת את הפוסטים המתגרים והמסיתים שלו בפייסבוק (לאורך הרבה שנים), האיש דיי מביך. מזכיר יותר שכונה מאשר אישיות עם יכולות ניהול שיכולה להוביל מועדון קדימה. אם זה המנהל האידיאלי בעיניך, אשריך. ואם דן שמיר הוא "ערס עלוב נפש" כפי שאתה טוען, באמת שנגמרו לי המילים.
אתה יכול בעצמך לראות את הסרטון כאן ולהחליט מי בדיוק הערס
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 08230.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:59 am 
Freshman

ARENA כתב:
לאומית 2 כתב:
ARENA כתב:
אדום88 כתב:
לאומית, אתה באמת מאמין למה שאתה כותב, שמיר כבר 3 שנים שם את חולון בקדמת הכדורסל הישראלי אבל הוא לא מתאים לרמות האלה...

לגבי שלמה אייזיק מסכים איתך, אדם שקול שבהחלט קידם את המועדון. לגבי לאנצ'יאנו, זה לא בדיוק דמות של מנהל אלא אחד מאחרוני האוהדים ביציע ... לראות אותו היום רץ במחצית על הקווים עם איזה מגאפון ומנסה בצרחות של אחרון האוהדים להעיר את הקהל, או לקרוא קצת את הפוסטים המתגרים והמסיתים שלו בפייסבוק (לאורך הרבה שנים), האיש דיי מביך. מזכיר יותר שכונה מאשר אישיות עם יכולות ניהול שיכולה להוביל מועדון קדימה. אם זה המנהל האידיאלי בעיניך, אשריך. ואם דן שמיר הוא "ערס עלוב נפש" כפי שאתה טוען, באמת שנגמרו לי המילים.

לנציאנו מתגאה בכך שהוא מאחרוני האוהדים ביציע. והוא אכן כזה. כן, הוא לוקח מגה פון, מה רע בזה ? עדיף על אורי בלון שעושה תנועה מזרחית מגונה במרכז הפרקט לעבר קהל אוהדים או לחומסקי שברגע שאנחנו מצמצים ל-15 הפרש 2 דקות לסוף בארנה צורח " יא חתיכת מאמן מטומטם תקח פסק זמן" או זורק כסא לעבר הפרקט בגמר גביע לפני שנתיים.
עובדתית לנציאנו מצליח באופן עקבי להביא משקיעים (גם את אייזיק) ורמת הניהול, הרבה בזכותו, עלתה פלאים בשנים האחרונות. תמיד יש לאן לשאוף ונעשים טעויות (למשל החופשה שארגנו לוולדן) אבל בסך הכל איתן אחלה.

וכן. דן שמיר אדם בזוי. אם אתה לא מבין את ההבדל בין אוהד שמקלל מאמן (מה שקורא כמעט בכל מגרש בכל ענף) לבין מאמן שמקלל או מתגרה באוהד, אז אין לנו בסיס לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 7:11 am 
מנהל פורום

דן שמיר לא קילל את האוהד אז, הוא הסתובב וענה לו, וצעק בחזרה, זה כן, אבל הוא לא תקף אוהד.
(שלא לדבר על זה שהוא גם צדק, אבל שטויות)
מה שכן, היה במשחק הזה גג אדיר של יעקוסי על באוורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 7:47 am 
Freshman

ARENA כתב:
לאומית 2 כתב:
ARENA כתב:
אדום88 כתב:

חושב שיש הבדל עצום בין לרוץ עם מגפון שזה לגיטימי בעיניי ויש אינספור דוגמאות של יושבי ראש ובעלי בית לא שגרתיים וזה בסדר גמור זה לא פוגע באף אחד.
בקשר לרשתות החברתיות ולפוסטים שלו, בוא נגיד שיהיה חכם מצידו לחזור לנוקיה 3510.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 9:30 am 
Junior

בלי להיכנס לדעה שלי לגבי דן שמיר (כל המאמנים אותו דבר, בגדול, חוץ מכמה יוצאי דופן מובהקים), אני חושב ששווה רגע לעצור ולהגיד שהטענה לפיה מדובר בכלל בערס, היא ציון דרך חשוב בדיון המוכר ״מיהו ערס״, בשיח המזרחי ובפוליטיקת הזהויות באופן כללי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 10:02 am 
Junior

ושוב מפתיע כמה אנשים מאכילים פה את הטרול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 11:01 am 
Junior

ראובן, קראו לסמל אשכנזי כמו דן שמיר ערס.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 11:30 am 
Hall of Famer

לאומית 2 כתב:
עוד כמה חודשים שמיר יועף מחולון ואני אתגעגע אליו ממש כמו שאני מתגעגע לחסין. כן, גם אם יקח גביע.

התואר ביורוליג הושג בזכות ההנהלה וכמובן אי אפשר לשכוח את התרומה הגדולה של ניקולה ווייצ'יץ'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 11:33 am 
Freshman

עמוס לב כתב:
לאומית 2 כתב:
עוד כמה חודשים שמיר יועף מחולון ואני אתגעגע אליו ממש כמו שאני מתגעגע לחסין. כן, גם אם יקח גביע.

התואר ביורוליג הושג בזכות ההנהלה וכמובן אי אפשר לשכוח את התרומה הגדולה של ניקולה ווייצ'יץ'.

התואר האחרון שלהם ביורוליג הושג הרבה בזכות ההנהלה כי המאמן רצה לזרוק את טייריס רייס. אבל זה לא קשור לעניין.

הפועל חולון לקחה תארים עם דני פרנקו ואפילו עם מיקי דורסמן. כל זמן שההתנהלות נכונה ויש מקורות מימון יהיה בסדר. נשרוד גם בלי האורקל דן שמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 11:42 am 
Junior

סבבה, גזרנו ושמרנו לשנה הבאה לכשתקבלו מאמן אחר. בוא נראה.

הכסף שיו"ר המועדון איתן לנציאנו ואיש העסקים שלמה אייזיק מצליחים לגייס לקבוצה לא שווה שום דבר אם אין מושל בעיירה שיודע מה לעשות עם הכסף.

ראה ערך הפועל ירושלים בשנים האחרונות שבוא נגיד, היו יכולים להוציא יותר מתקציב של 8-9 מיליון דולר בממוצע לעונה, וראה ערך מכבי תל אביב בצורה הרבה יותר דרמטית.

דן שמיר הצליח לעשות קסמים בשנים שלו בחולון וחבל שאתה מתעלם מזה בברוטליות. אבל יאללה, תביאו מאמן אחר. אני ממש סקרן לראות מה הוא יוציא בשונה מדנשה.

נ.ב
שום דבר נגד קטש אבל אם דן שמיר אכן לא ימשיך לקדנציה נוספת בהיכל הטוטו, אם אני גיא הראל, אני עכשיו מחתים אותו ל-3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 11:50 am 
Freshman

אדום88 כתב:

הכסף שיו"ר המועדון איתן לנציאנו ואיש העסקים שלמה אייזיק מצליחים לגייס לקבוצה לא שווה שום דבר אם אין מושל בעיירה שיודע מה לעשות עם הכסף.

ראה ערך הפועל ירושלים בשנים האחרונות שבוא נגיד, היו יכולים להוציא יותר מתקציב של 8-9 מיליון דולר בממוצע לעונה, וראה ערך מכבי תל אביב בצורה הרבה יותר דרמטית.

דן שמיר הצליח לעשות קסמים בשנים שלו בחולון וחבל שאתה מתעלם מזה בברוטליות. אבל יאללה, תביאו מאמן אחר. אני ממש סקרן לראות מה הוא יוציא בשונה מדנשה.

נ.ב
שום דבר נגד קטש אבל אם דן שמיר אכן לא ימשיך לקדנציה נוספת בהיכל הטוטו, אם אני גיא הראל, אני עכשיו מחתים אותו ל-3 שנים.

קניתי. ואני משלם על המונית.

לא בטוח שרוב האוהדים שלכם יסכימו לדיל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 11:53 am 
Junior

אני מייצג את דעתי ולא את דעת רוב האוהדים. דן שמיר המאמן הישראלי הטוב בליגה לפי דעתי.

דרך אגב, אם הוא מתמודד על תפקיד המאמן בארנה מול מאמן זר עם קבלות (נניח פיאניג'אני), אני אעדיף את המאמן הזר. לא עד כדי כך עיוור.

אבל במידה ומראש ממשיכים בקו של "אישיות כחול לבן על הקווים", דן שמיר מספר 1 אצלי, מאוד תופס מהברנש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:52 pm 
Hall of Famer

כמו שירושלים יכולה ללכת עד הסוף במפעל האלופות של פיבא' לדעתי חולון יכולה לעשות את זה במפעל המשני.
ירושלים טסה לצרפת בלי בלאט שיש לו מתיחה קלה במפשעה וכריס ג'ונסון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 1:29 pm 
Junior

לאומית צודק, דן שמיר מאמן בינוני מאוד, רק לראות את בלאט ותמאס בהפועל ולראות מה הוא הוציא מהם שנה שעברה... מכר את הקבוצה לדפוק בשכל תמורת רווח קצר מועד. מאמן טוב נמדד באירופה בלבד וכמו שפרנקו מאמן בינוני ומטה, אז שמיר טוב לפרקים בשלולית ואיום ונורא באירופה. מקווה שלא ידרוך בארנה, אלא בתור מאמן יריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:08 pm 
Hall of Famer

תוצאות נטו :
בליגה המעמד והמיקום של חולון (ולא רק השנה) קרוב יותר לזה של מכבי ת"א והפועל ירושלים מאשר "הדרג השני" בדמות אילת, ראשון, גליל-גלבוע וכו'. הצלחה עצומה למערכת , ובפרט לעומד בראשה.
באירופה - לא חושב שהקמפיין השנה הוא רע מדי, בשנה שעברה (מאזן 10-4 או משהו?!) בהחלט היה צריך להשיג יותר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:12 pm 
Junior

התווכחנו על זה? רק חושב שמאמן נורמאלי נמדד בהישגים באירופה, בארץ כמעט כל המאמנים הישראלים עשו משהו בשלב זה או אחר. דרך אגב, גם קטש בסטטוס דומה, אי הצלחה נוספת באירופה תקבע אותו כמאמן שלולית ולא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:13 pm 
Freshman

arie כתב:
התווכחנו על זה? רק חושב שמאמן נורמאלי נמדד בהישגים באירופה, בארץ כמעט כל המאמנים הישראלים עשו משהו שבשלב זה או אחר. דרך אגב, גם קטש בסטטוס דומה, אי הצלחה נוספת באירופה תקבע אותו כמאמן שלולית ולא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:18 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
תוצאות נטו :
בליגה המעמד והמיקום של חולון (ולא רק השנה) קרוב יותר לזה של מכבי ת"א והפועל ירושלים מאשר "הדרג השני" בדמות אילת, ראשון, גליל-גלבוע וכו'. הצלחה עצומה למערכת , ובפרט לעומד בראשה.
באירופה - לא חושב שהקמפיין השנה הוא רע מדי, בשנה שעברה (מאזן 10-4 או משהו?!) בהחלט היה צריך להשיג יותר.

7 ניצחונות. 2 על אופבה שזה פלוס מינוס קבוצת צמרת בלאומית ועוד 2 על פריבורג שזו קבוצת מרכז טבלה-תחתית אצלנו עם תקציב של קבוצה בלאומית. אכן הצלחה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 5:12 pm 
Sophomore

לאומית 2 כתב:
אדום88 כתב:

נ.ב

קניתי. ואני משלם על המונית.

לא בטוח שרוב האוהדים שלכם יסכימו לדיל...

אני חולם על הדיל הזה בווריאציות שונות כבר 10 שנים (מאז שעזב אותנו). אסור היה לתת לו לעזוב מלכתחילה...

אני באמת מאמין שהוא רמה מעל שאר המאמנים הישראלים וגם חושב שאת מה שאין לו (ניהול חדר הלבשה, טיפול באגו של שחקנים) יותר קל למערכת טובה ומשומנת היטב להשלים בשבילו (למשל אחד כמו פנאן היה סוגר לו את זה מצוין) מאשר את החסרונות של שאר המאמנים הישראליים סטייל פרנקו, דרוקר, גודס ואפילו קטש שהכדורסל שלהם הרבה יותר מקובע ושבלוני והיכולת שלהם להגיב ולשנות תוך כדי תנועה כמעט לא קיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 5:30 pm 
Junior

איום ונורא שאוהד הפועל מאחל לקבוצה שלו מאמן כמו שמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 7:42 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הרסי הוקינס כתב:
ראובן, קראו לסמל אשכנזי כמו דן שמיר ערס.

התנהג *כמו* ערס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 8:58 pm 
Hall of Famer

לאומית 2 כתב:
shmueliki כתב:
תוצאות נטו :

7 ניצחונות. 2 על אופבה שזה פלוס מינוס קבוצת צמרת בלאומית ועוד 2 על פריבורג שזו קבוצת מרכז טבלה-תחתית אצלנו עם תקציב של קבוצה בלאומית. אכן הצלחה גדולה.

לא הבנתי
הרי לאחר אינספור ויכוחים במהלך העונה, נטען כאן (ואני נותן לך בהחלט קרדיט חיובי על כך) שנאנטר ופאוק הן קבוצות די טובות. אז חולון סיימה כמעט באותו מאזן כמוהן, כלומר גם הם לא ניצחו הרבה פרט לאותן קבוצות חלשות (לטענתך).

מאמן מכבי ת"א נמדד כמעט אך ורק לאור ביצועיו באירופה, אצל ירושלים זה הולך ומתעצם בשנים האחרונות, אבל אני לא חושב שזה צריך להיות המצב של חולון.
בניגוד למשל לשתי הקבוצות הנ"ל, לחולון אין פריבילגיה של "זרים עודפים" שיכולים לחפר על היעדרות כזו או אחרת, ואם קאליף וואייט משחק רק חצי מהמשחקים, וולדן מחמיץ שלושה, וריינולדס לא השתלב כהלכה (וממילא שיחק רק בחמישה משחקים) - אז לפחות ברמת הקו האחורי, אין כאן איכות ועומק בכדי להגיע למצב שבו סיכוייך הם טובים לאורך עונת משחקים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 10:11 pm 
מנהל פורום

יאללה אני באולם. הכנו שלט יפה לטרנס קינזי להגיד לו תודה אבל הוא נפצע וחזר לארצות הברית. השלט יחזור איתנו לארץ
אחרי שני יקבים ושני בקבוקי יין בארוחה בין היקבים לא בטוח שאדע מה התוצאה. הצרפתים חמודים בנתיים באים לספר לי איזה קבוצה טובה אנחנו. אשלח אותם לדבר עם אבימאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 10:14 pm 
Junior

עזוב, הבן אדם מקרה אבוד, רואה רק שחורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה