סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 4:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:26 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בתור אוהד של האריס, מעבר לזה שהוא קולע טוב הוא מביא יתרון גדול בזה שהוא שחקן לא אנוכי שרגיל לזרוק לא יותר מ 15 זריקות למשחק ולא צריך את הכדור ביד כל הזמן
הוא משחק בדרך כלל 4 כך שהוא לא דורך על האצבעות של סימונס ובאטלר. האמת שזו התאמה טובה מאד.
אגב, מייק סקוט מחליף לא רע בכלל ובובאן כמחליף של אמביד זה גם טוב
בעיניי עסקה טובה מאד לפילדלפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:32 pm 
Sophomore

מאנו כתב:
chaiel49 כתב:
idansha כתב:
שוק הבייאאוט יכול להיות מאוד משמעותי העונה
שים את מתיוז בפילי ופתאום הכל שם מסתדר

ההיגיון הקליפרסי אומר שטוביאס, עם חוזה נגמר, הוא פלאן בי שלהם. הם מכוונים ל-2 חוזי מקס שטובים ממנו
עדיף לקבל עליו נכסים כדי שיוכלו בקיץ לעשות טרייד על כוכב שלישי, לצד השניים שיחתימו
זה נראה בעל סיכוי גבוה יותר מאשר להילחם מול לברון על המקום השמיני בפלייאוף

לא פלאן בי מן הסתם אחרי שהעבירו אותו, אבל כן - הם מכוונים ל-2 שחקני מקס בקיץ. כאוהד קליפרס - הלוואי.

אישית אם אני קוואי ודוראנט אני בא לקליפרס ומנסה לקחת איתם אליפות - מה ששווה בערך 4-5 אליפויות במועדון נורמאלי (במיוחד דוראנט אחרי שלדעתי ממש הרס את ה"legacy" שלו עם המעבר לג"ס)

ואחרי שצחקתם קצת, נגיד שזה באמת קורה, הקליפרס קונטנדרים?

מה קורה? קוואי ודוראנט לקליפרס? הופך אותם לפייבוריטים לאליפות.

כן (ואני מודע לעובדה שהסיכוי לזה יותר קלוש מהסיכוי שעמוס טוען לאליפות של פילי עכשיו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:45 pm 
Junior

Att כתב:
אנסח את זה אחרת.
לבוסטון (קיירי), טורונטו (קוואי) ומילווקי (יאניס) יש את השחקן הטוב בסדרה. לכולן הגנות חזקות (אאל"ט חזקות יותר משל פילי) והן שוות ערך מבחינת סט כוכבים - בוסטון בוודאי אבל אם היתרון של פילי בסדרה מול הכוכבים של טורונטו (קוואי, לאורי וסיאקם) הוא באטלר לעומת דני גרין, אני לא אופטימי.

לגבי מאמנים, סטיבנס הוא הסיבה העיקרית לכך שבוסטון עברו בשנה שעברה את פילי. הרג את בראון במאצ' אפ ביניהם.

שוות ערך מבחינת סט כוכבים? בוסטון בוודאי? מי הכוכב השני שם לקיירי, לפי ההגדרות שלך? מי חוץ ממנו "טופ 3.75 בעמדה שלו"? הורפורד הוא "כוכב" או "טופ בעמדה" יותר מאשר סימונס/באטלר/האריס? בטורונטו אתה סופר את סיאקם בכוכבים? זה לא אתה שהגדיר אותו בפוסט אחר כשחקן משלים? או האם אתה מודע לזה שאתה כרגע כנראה היית הראשון בעולם שהגדיר את סיאקם ככוכב?

אני-ווי, גם אתה וגם אני בעיקר מנסים להעריך כרגע איך ישתלב טוביאס בפילדלפיה. אני חושב שאפשר לכל הפחות להסכים שהטרייד הזה שם את פילדלפיה עם סיכוי ריאלי מאוד, שלא נגיד גבוה מאוד, לקחת את המזרח.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 4:20 pm 
Hall of Famer

טרייד טוב ללייקרס. הקליפרס סיימו את הסיפור שלהם עם הפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 4:47 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:

כמו שהלייקרס נראו הלילה, גם הם סיימו את הסיפור שלהם עם הפלייאוף, בהצלחה לסקרמנטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 5:46 pm 
Sophomore

הדיבור על טרייד השפיע על הלייקרס, כשזה יגמר יחזרו לרגיל ועם לברון מאמין שיבטיחו את המקום שלהם.
..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 6:45 pm 
Hall of Famer

א. דיברו על כך שלקבוצות אחרות יש כוכבים טובים יותר. לא יודע, נדמה לי שאני לוקח את אמביד לפני קיירי וקוואי בוודאי, ואולי גם לפני יאניס (כלומר, אני כן כי אני יותר אוהב אותו, אבל אני לא בטוח שהוא טוב יותר).
ב. דיברו על חמישייה כבדה. אמביד כבד אבל אחלה יתרון. סימונס כבד בפוינט אבל כנ"ל. רדיק איטי ולא שומר יותר מדי, ובאטלר אכן הוא 2-3 שישחק ב-3. אבל לפחות האריס לא הופך את זה לכבד יותר, כי הוא סמול\פאוור שישחק בפאוור. מה גם, שכוח האש של הקבוצה הזאת מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 7:40 pm 
Hall of Famer

והנה כתבה על הגיבור האמיתי של הטרייד:

http://www.espn.com/espn/feature/story/ ... marjanovic

האמת היא שיחסית לכמות המלל של הכתבה, אין בה חידוש של ממש והיא באמת לא משהו. אבל
א. אני מניח שיש סיבה שבגללה בובאן כל כך אהוב (כבר הזכרתי שראיתי אותו זורק לסל עם חבורת סרבים, אני מניח, חצי שעה אחרי שמשחק כלשהו של הקליפרס נגמר).
ב. שאלת השאלות - האם בעידן אחר - הוא באמת היה יכול להיות דומיננטי כמו שאקיל? והאם שאקיל היום היה אכן סוג של בובאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 8:01 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
Att כתב:
אנסח את זה אחרת.
לבוסטון (קיירי), טורונטו (קוואי) ומילווקי (יאניס) יש את השחקן הטוב בסדרה. לכולן הגנות חזקות (אאל"ט חזקות יותר משל פילי) והן שוות ערך מבחינת סט כוכבים - בוסטון בוודאי אבל אם היתרון של פילי בסדרה מול הכוכבים של טורונטו (קוואי, לאורי וסיאקם) הוא באטלר לעומת דני גרין, אני לא אופטימי.

לגבי מאמנים, סטיבנס הוא הסיבה העיקרית לכך שבוסטון עברו בשנה שעברה את פילי. הרג את בראון במאצ' אפ ביניהם.

שוות ערך מבחינת סט כוכבים? בוסטון בוודאי? מי הכוכב השני שם לקיירי, לפי ההגדרות שלך? מי חוץ ממנו "טופ 3.75 בעמדה שלו"? הורפורד הוא "כוכב" או "טופ בעמדה" יותר מאשר סימונס/באטלר/האריס? בטורונטו אתה סופר את סיאקם בכוכבים? זה לא אתה שהגדיר אותו בפוסט אחר כשחקן משלים? או האם אתה מודע לזה שאתה כרגע כנראה היית הראשון בעולם שהגדיר את סיאקם ככוכב?

אני-ווי, גם אתה וגם אני בעיקר מנסים להעריך כרגע איך ישתלב טוביאס בפילדלפיה. אני חושב שאפשר לכל הפחות להסכים שהטרייד הזה שם את פילדלפיה עם סיכוי ריאלי מאוד, שלא נגיד גבוה מאוד, לקחת את המזרח.

דווקא לא. טוביאס ישתלב נהדר.
השאלה היא יותר האם יישאר בקיץ..
האם באטלר יישאר בקיץ והאם האחרון זה בכלל רעיון טוב...
וכמה שווה הבחירה של מיאמי (אם באים להעריך את הטרייד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 8:23 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
והנה כתבה על הגיבור האמיתי של הטרייד:

http://www.espn.com/espn/feature/story/ ... marjanovic

האמת היא שיחסית לכמות המלל של הכתבה, אין בה חידוש של ממש והיא באמת לא משהו. אבל
א. אני מניח שיש סיבה שבגללה בובאן כל כך אהוב (כבר הזכרתי שראיתי אותו זורק לסל עם חבורת סרבים, אני מניח, חצי שעה אחרי שמשחק כלשהו של הקליפרס נגמר).
ב. שאלת השאלות - האם בעידן אחר - הוא באמת היה יכול להיות דומיננטי כמו שאקיל? והאם שאקיל היום היה אכן סוג של בובאן?

ב. למה, אין אמבידים בעולם הזה? שאקיל היה מפלצת אם היה בליגה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 8:48 pm 
Hall of Famer

אמביד בוודאי נייד יותר הן משאקיל והן מבובאן, וגם קולע מהשלוש (אם כי ראיתי את בובאן קולע לא מעט באימונים ממרחקים כאלה).
אתה רואה את שאקיל רודף אחרי גארדים? כי אני למשל, לא. אז באמת, במה מותר שאקיל מבובאן? שניהם בלתי עצירים לחלוטין (כפי שמוכיח ה PER של בובאן) מתחת לסל, ושניהם לא יכולים לזוז משם - במיוחד בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 9:05 pm 
Sophomore

שאקיל בתחילת הקריירה היה מאוד נייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 9:05 pm 
Senior

אני חושב ששאקיל היה חוגג בליגה של היום במידה דומה לאיך שחגג אז.
הוא כן יהיה קצת יותר חור בהגנה, אבל it goes both ways ואני חושב שעם הסמול בול של היום יש עוד פחות מי שיעצור אותו ממה שהיה אז.
מה שכן, ביחס לתקופת השלטון שלו בתחילת המילניום, עכשיו יש הרבה יותר סנטרים שהם אשכרה שחקני כדורסל טובים בליגה היום.

בהשוואה לבובאן, עם כל הכבוד, שאקיל הוא אתלט ענק, יותר נייד ממנו בלי צל של ספק, ובאופן כללי פשוט טוב ממנו בכדורסל.
וזה באמת בלי לזלזל בבובאן - אני חושב שהוא יכול היה להיות משמעותי יותר בתקופות אחרות. אני גם חושב שהוא בליגה של היום יכול להיות שחקן משמעותי יותר, אז אולי אני גם סתם מעריך אותו הערכת יתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 9:57 pm 
Hall of Famer

לא שווה ת'רד נפרד - רג'י בולוק ללייקרס. אוהדי הלייקרס פנטזו על אנתוני דיוויס וגמרו עם בולוק.

לא'דע אם אני עף על הטרייד הזה של פילי. הביאו עוד סקורר ומוציא לפועל, אבל ויתרו על שתי בחירות סיבוב ראשון.
לא סגור איך האריס ובאטלר אמורים לתפקד יחד על המגרש. האריס כפאוור פורוורד נראה לי אנדרסייזד רציני.
זה כן איתות מובהק שהם הולכים בכל הכוח על אליפות המזרח. בדרך אני לא בטוח שיהיה להם מספיק ספסל כדי לעבור את בוסטון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 10:00 pm 
Hall of Famer

האריס שיחק בעיקר בפאוור בשנים האחרונות לדעתי. לא אנדרסייזד בכלל (ותאמין לי, ראיתי אותו כמה וכמה פעמים בסטייפלס. האיש הוא שור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2019 1:49 am 
Hall of Famer

בשביל אליפות פילי יצטרכו כפי הנראה לעבור 3 סדרות ארוכות כנגד הביתיות .
לאור זאת , והבריאות והעמידות של אמביד , אעלה שאלה נישתית בהקשר לטרייד זה :
האם יהיה נכון להגיד שבובאן הוא פיתרון מצוין לדקות ה-second unit בפלייאוף , שכן לא משנה כמה תהיה נחות בכישרון או בבעיה הגנתית מסוימת - הוא תמיד יתן לך סקור מסוים בקצב לא רע בכלל , אז יש סוג של חסם תחתון לנזק באותן הדקות .
להמחשה , אולי בזכותו לא תחזור כאן התופעה של קליבלנד - שכל דקה ללא לברון הייתה התפרקות מוחלטת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2019 2:16 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
בשביל אליפות פילי יצטרכו כפי הנראה לעבור 3 סדרות ארוכות כנגד הביתיות .
לאור זאת , והבריאות והעמידות של אמביד , אעלה שאלה נישתית בהקשר לטרייד זה :
האם יהיה נכון להגיד שבובאן הוא פיתרון מצוין לדקות ה-second unit בפלייאוף , שכן לא משנה כמה תהיה נחות בכישרון או בבעיה הגנתית מסוימת - הוא תמיד יתן לך סקור מסוים בקצב לא רע בכלל , אז יש סוג של חסם תחתון לנזק באותן הדקות .
להמחשה , אולי בזכותו לא תחזור כאן התופעה של קליבלנד - שכל דקה ללא לברון הייתה התפרקות מוחלטת .

לא בדיוק, היו פעמים שבו שיחקו עליו פיק אנד רול והגיעו לסלים קלים כל התקפה, והוא יצר מינוס גדול בזמן קצר, ובהתקפה איתו לפעמים סתם גארדים לקחו זריקות ולא שיחקו עליו יותר מדי זה יכול ללכת לשני הכיוונים. סה"כ אם מנצלים אותו טוב אני חושב שיכול להיות מחליף מצוין, צריך לדעת לשחק רק עליו בכל התקפה בלי סתם זריקות מרחוק (אלא אם חופשי ומישהו עם אחוזים גבוהיים), ומנגד למצוא כמה שיותר חיפוי ופתרונות בהגנה, אבל זה גם מאוד תלוי במאצפים שיש מולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2019 2:39 am 
Hall of Famer

בוסטון תשמח לדקות של בובאן :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2019 2:47 am 
Hall of Famer

ג'רי ווסט הזה עוד ייתן שיעורים לאיינג' על איך בונים קבוצה מנצחת. המהלכים שלו סופר מעניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2019 3:15 am 
Hall of Famer

רק מלמד כמה קשה ולא עוזר במשהו לשפוט החלטה על פי ה״תוצאה״ שלה.
הטרייד על מק״ו היה טוב?
עדיין לא יודעים.
מילא לא ברור כי לא ידענו מה תהיה הבחירה של הלייקרס (לא מקבל את זה אבל זה עוד טיעון סביר)
אבל לא ידענו מה תהיה הבחירה של מיאמי ב-2021 ואיך יהיה זאיר סמית׳
מי ייבחר בבחירה של מיאמי ואיך הקריירה שלו תיראה
ועכשיו לא ברור האם טוביאס האריס יישאר בקיץ...
כלומר, החלטה שהתקבלה לפני מספר שנים עדיין תלויה לכאורה בהרבה מאוד החלטות שהתקבלו לאחר מכן כדי להעריך אותה, למרות שהתחלפו מאז שני gm...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2019 3:25 am 
Hall of Famer

satriani כתב:

אני לא חושב שזה טרייד טוב ללייקרס ב-כ-ל-ל.
ג׳רי ווסט מכוון לקוואי ולדוראנט בקיץ.

+ אולי דיוויס בטרייד?

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' פברואר 07, 2019 3:35 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2019 3:27 am 
Hall of Famer

בהקשר בובאן , מן הסתם לאור ייחודותו אפשר למצוא את הפרקים במשחק שבו הוא יכול להשתלב טוב יותר ( מול סנטר מסוים של היריבה, אולי כשיש רצון להוציא עבירה ממישהו, רכז יריב שלא דוחף את הכדור מהר קדימה וכו' ). אני מן הסתם לא חותר לזה שבגללו צריך לקצץ בדקות שאמביד כן יכול לתת מבחינת כשירותו, אבל אני חושב שזה מצוין שיש לך אופציה להביא מהספסל שחקן שולי כביכול, אך כזה שיש לו את הפוטנציאל לשנות לגמרי את אופי המשחק (למשל מקגי ותרומתו העצומה לגולדן סטייט במספר דקות מצומצם).
איך בובאן מבחינת פלוס/מינוס באמת בקבוצות הקודמות שלו ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2019 1:01 pm 
Sophomore

תודה על ההסבר צ'ונסי.

אני חושב ששני התפקידים העיקריים של באטלר בהרכב הזה הם לתת הגנה על הכוכב היריב בקו החוץ (וזה, אלא אם השתנה משהו בחודשים האחרונים, הוא יודע לעשות טוב מאוד), ולהיות האיש שיוצר משהו מכלום במהלכים מכריעים. הוא למעשה טוב בזה למדי, כבר הוכיח יכולת לקלוע את הזריקות הגדולות האלה, מה שלסימונס כרגע יותר קשה (גם כי אין לו בכלל קליעה משלוש והעונשין לא טוב). שני הדברים האלה קצת פחות חשובים בעונה הסדירה באופן כללי, ונהיים מהותיים מאוד בפלייאוף. שם באטלר ייבחן, ולדעתי הסיכויים של פילי להצליח להתקדם תלויים במידה רבה ביכולת שלו לבצע את המשימות האלה בהצלחה.

אגב, באטלר קלעי סביר מאוד מהשלוש. השנה 37%, כמו הארדן, ליליארד, דוראנט. יותר מביל. הוא כמובן זורק הרבה פחות מהם, אבל בכל זאת - לא מישהו שאפשר פשוט לעזוב על הקשת ולתת לו לזרוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2019 2:27 am 
Hall of Famer

ido כתב:
תודה על ההסבר צ'ונסי.

אני חושב ששני התפקידים העיקריים של באטלר בהרכב הזה הם לתת הגנה על הכוכב היריב בקו החוץ (וזה, אלא אם השתנה משהו בחודשים האחרונים, הוא יודע לעשות טוב מאוד), ולהיות האיש שיוצר משהו מכלום במהלכים מכריעים. הוא למעשה טוב בזה למדי, כבר הוכיח יכולת לקלוע את הזריקות הגדולות האלה, מה שלסימונס כרגע יותר קשה (גם כי אין לו בכלל קליעה משלוש והעונשין לא טוב). שני הדברים האלה קצת פחות חשובים בעונה הסדירה באופן כללי, ונהיים מהותיים מאוד בפלייאוף. שם באטלר ייבחן, ולדעתי הסיכויים של פילי להצליח להתקדם תלויים במידה רבה ביכולת שלו לבצע את המשימות האלה בהצלחה.

אגב, באטלר קלעי סביר מאוד מהשלוש. השנה 37%, כמו הארדן, ליליארד, דוראנט. יותר מביל. הוא כמובן זורק הרבה פחות מהם, אבל בכל זאת - לא מישהו שאפשר פשוט לעזוב על הקשת ולתת לו לזרוק.

זה באמת סימן שאלה, קשה לדעת איך יתפקד בפלייאוף.
אני לא מאוד אופטימי, לפחות לגבי היציבות שלו (גם בפלייאוף).
ההגנה של פילי הדרדרה מאז הטרייד (סביר להסיק שקובינגטון הוא מגן קבוצתי טוב ממנו) והאחד על אחד שלו בהגנה לא מרשים כמו שזכרתי (לדעתי פשוט איבד צעד גם בהגנה). אני חושב שהוא שומר טוב על סמולים ועל מספרי 2 כבדים יחסית אבל אני לא בונה עליו מול הקמבה-אים של העולם (קבוצה שכוללת את קיירי איווינג) שעשויים לחרוך אותו לגמרי (ואין לפילי מישהו אחר שיעשה את העבודה הזו).
גם בנוגע ליצירת מצבים, זכרתי את ג׳ימי אפקטיבי יותר. מצד שני, יש שוני מאוד גדול בין משחק למשחק. לעתים הוא מאוד פאסיבי וטורח להתעורר רק ברבע האחרון וזה מרמז שאולי יש לו עוד הילוך. יכול להיות שהוא יהיה דומיננטי יותר בפלייאוף, סטייל רונדו.

אני לא מרגיש נוח איתו בחוזה מקס ל-4 פלוס שנים הקרובות אבל אני גם לא מרגיש בנוח לאבד אותו תמורת כלום.
כנראה שהייתי מעדיף חתימה וטרייד יחסית מוקדם (סטייל בלייק ג׳ריפין) תמורת חבילה טובה אבל שווה לבחון את זה מחדש אחרי הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2019 2:34 am 
Hall of Famer

אגב, למה לעזאזל פילי לא עשתה את הטרייד הזה?
The Clippers are trading Mike Muscala to the Lakers for Michael Beasley and Ivica Zubac, league sources tell ESPN.
פי 100 יותר מתאים מבובאן-כפרה-עליו. צעיר, מוכשר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה