sheky כתב:
Att כתב:
אני התכוונתי שהת'רד הזה יתפתח לדיון. אם כל מה שאתה יכול לעשות עם מה שכתבתי זה לנסות לרדת עליי, אני לא מעוניין.
כשמנסים לדון איתך על הדברים שאתה נחרץ לגביהם אתה מתחמק (האצת הבניה של גולדן סטייט, הישארות בבינוניות של דאלאס וספרס שהובילה לאליפות, החתמת סטפ הפצוע וכו').
כשמנסים להבין איך התפיסה שלך מתיישבת עם טריידים בעלי סיכון אתה לא שופט את הטרייד (עוד מוקדם לדעת זה עניין של תוצאה, לא של קבלת החלטה).
אז בסופו של דבר אתה מציג את המשנה שלך, לא מוכן לקבל טיעוני נגד, לא מוכן לקבל את לבסס אותה עם נתונים ובאופן כללי נמנע מלנתח כל דבר מורכב (או אלופה או רי-בילד).
בכל הכנות, אין לי שום רצון לרדת עליך או להעליב אותך, אני מנסה להבין מה תפיסת העולם הGMית של בנאדם שקורא למנהלים אחרים טיפשים ושממקום מושבו מול המחשב יודע לספר ש"קבלת ההחלטות בליגה השתפרה".
אתה מוזמן להמשיך להתעלם מהשאלות שלי בנושאים האלו (כמו שייחסת שאלה של עמוס לבייטינג) אבל כל עוד תציג דעות כעובדות אני אנסה להבין מה מקור הבטחון שלך.
שקי, אתה הופך אותי למרכז העניינים כאשר יש נושא שלם ושלל טריידים מעניינים שלא הבעת לגביהם דעה.
השאלה של עמוס הייתה בייטינג וגם חלק גדול מההתייחסויות האחרונות שלך.
אני לא התחמקתי משום דבר. השקעתי ככל הנראה עשרות שעות של מענה מפורט לכל מה שהעליתם, עד שבסופו של דבר (ובייחוד כאשר מדובר בך) הבנתי שזה חסר טעם. אם אתה זוכר, בפעם האחרונה ששאלת שאלות בסיסיות על התהליך, הפניתי אותך לתיבה הפרטית שלי והצעתי שנדבר טלפונית כי אין לי כוונה לחזור בפעם ה-1,000 על דברים שכבר כתבתי כאן בפורום.
לגבי הדברים שהזכרת, ישנם דברים שנראים לי לא רלוונטיים (האליפות של דאלאס היא חריגה מאוד) או דברים שהתייחסתי אליהם אבל התשובה שלי לא סיפקה אותך (ההאצה של ג״ס הייתה - בין אם באופן מושכל או במקרה - אחרי שהגרעין של הקבוצה, של סטף קליי וגרין, כבר הונח במקומו) או דברים שמעולם לא אמרתי שמשום מה סותרים לדעתכם את התפיסה שלי (הפציעה של סטף - מתי בדיוק הבעתי דעה לגבי זה או אמרתי משהו שעומד בסתירה לכך?).
בסופו של דבר, אני מרגיש שהדיונים הם לא ענייניים אלא עוסקים בי ובניסיון להוכיח שאני טועה.
אולי אמרתי את זה אבל אני ממש בספק ואשמח לציטוט - מתי בדיוק קראתי ל-gmים טיפשים?
ולמה אני לא יכול לומר שקבלת ההחלטות בליגה השתפרה?
אני רוצה להאמין שהעלייה של הקאפ שהביאה להמוןןן חוזים גרועים לימדה משהו את ה-gmים שמחתימים יותר ויותר שחקנים בינוניים לשנה ושומרים על גמישות ועל קאפ ספייס ומתמקדים יותר ויותר בכוכבים ובסופרסטארים.