סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 27, 2025 1:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 556 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 3:12 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אגב, אם מדברים על באיזה עיר (או באיזה אזור) יותר סביר שיוקם אולם של 5,000+, הסיכוי שזה יקרה בהרצליה לעומת נס ציונה גדול בהרבה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 3:36 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
"חוסר קהל" = הראתי נתוני מנהלת על שיוויון בכמות הצופים כולל שנה עם דיווחים לא ברורים של נס ציונה.

קשקוש. כל פעם שאנחנו (הפועל) מגיעים להרצליה, לדוגמה ביום שבת האחרון, יש לנו רוב בקהל. בנס ציונה אנחנו מקבלים 10% מהכרטיסים כשהאוהדים הביתיים ממלאים את שאר האולם.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 5:08 pm 
Hall of Famer

גם אשדוד מבחינת אולם מסורת וקהל אוהדים לא מתאימה לליגה הראשונה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 5:18 pm 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
הרסי הוקינס כתב:
"חוסר קהל" = הראתי נתוני מנהלת על שיוויון בכמות הצופים כולל שנה עם דיווחים לא ברורים של נס ציונה.

קשקוש. כל פעם שאנחנו (הפועל) מגיעים להרצליה, לדוגמה ביום שבת האחרון, יש לנו רוב בקהל. בנס ציונה אנחנו מקבלים 10% מהכרטיסים כשהאוהדים הביתיים ממלאים את שאר האולם.

בנס ציונה יש פחות מושבים ביציעי הכבוד ומאחורי הסלים. חוצמזה שמן הסתם סופרים גם את אוהדי הקבוצה היריבה. בכל מקרה, ברור ואין ויכוח שבשלוש השנים האחרונות לכל הפחות המצב מבחינת קהל באולם של נס ציונה טוב בהרבה מזה שבהרצליה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 5:19 pm 
Junior

דעתך שגויה, האולם באשדוד אמנם לא מפואר, אבל יש יציעים מכל הצדדים ויש גרעין לא רע של אוהדים, חלקם אפילו היו די רעשנים במוצאי שבת בארנה, כאשר הרצליה, למשל, לא מביאה אפילו אוהד אחד למשחקים בארנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 5:54 pm 
Junior

דיברתי על אשדוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 6:06 pm 
Junior

עניתי לקודמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 6:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הרסי הוקינס כתב:
אגב, אם מדברים על באיזה עיר (או באיזה אזור) יותר סביר שיוקם אולם של 5,000+, הסיכוי שזה יקרה בהרצליה לעומת נס ציונה גדול בהרבה.

מקום שני במצחיקות ההודעה אחרי "מישהו הכריח אותם לעודד ולעשות רעש?"

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 6:21 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
חוצפן חיובי כתב:
הרסי הוקינס כתב:

בנס ציונה יש פחות מושבים ביציעי הכבוד ומאחורי הסלים. חוצמזה שמן הסתם סופרים גם את אוהדי הקבוצה היריבה. בכל מקרה, ברור ואין ויכוח שבשלוש השנים האחרונות לכל הפחות המצב מבחינת קהל באולם של נס ציונה טוב בהרבה מזה שבהרצליה.

כן, אני בטוח שאוהדי היריבות נוהרים בהמוניהם להרצליה, עד כדי כך שהם רוב באולם, בגלל האטרקטיביות של הקבוצה הביתית.
וההערה הזו על כמות האוהדים היריבים מעמידה את הטענה שלך ש"יש לנו אותו קהל רק שהם מעודדים יותר" באור מגוחך ודמגוגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 10:51 am 
Junior

הכי מעולה זה כשאתה ממשיך להסתער על הנקודות שכבר הסכמתי עליהם כאילו יש פה עוד איזה ויכוח. אמרתי שלנס ציונה יש יותר קהל במגרשים, אני פשוט אומר שזה נובע בעיקר מכשל שיווקי חמור בהרצליה. אתה אומר שזה נובע מזה שהרצליה היא אזור צפוף קבוצות ואולם מעפן ובגלל זה היא צריכה לרדת. אני אומר שנס ציונה היא שוות אולם מעפן ונמצאת במקום יותר צפוף בקבוצות. לטיעון האולם שלך אני מוסיף את הדיבורים הקיימים על אולם רציני יותר בסביבה בין רעננה להרצליה (מצחיק כי זה בטוח לא יקרה? טוב) לעומת אי הדיבורים על זה בהקשר של נס ציונה.

בנוסף, אני מנסה להוציא אותך מהארון ולהגיד שאתה רוצה שהרצליה תרד בגלל סלידה מאקוניס, שזה בסדר, אבל אתה מתכחש לזה משום מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 10:56 am 
Hall of Famer

בתור אחד שלא התבייש להשתמש בטיעון דמגוגי ומיתמם כמו "יש לנו את אותו קהל רק שהם מעודדים יותר", כשידע שבאולם שלו רוב הקהל הוא של היריבה - אתה לא בפוזיציה להטיף לי, ובטח לא להגיד לי מה אני חושב. גם דמגוגיה וגם חוצפה והתנשאות.
את כמות האנשים שיחושו בחסרונכם אפשר לספור על יד אחת של קצין בהנדסה קרבית. רדו כבר, עם הקהל והאולם והצפיפות ואקוניס והאולם של 5000 מקומות שיקום בשנת 2525. דיבורים על אולמות של 5000 מקומות שצפויים לקום מחר בבוקר שמעתי בערך ב... נו, 5000 מקומות שונים בארץ (כולל, אגב, בנס ציונה...). רק מגחיך עוד יותר את הטיעונים בדבר החשיבות היחסית שלכם בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:26 pm 
Junior

מישהו כועס. נראה לי שהרגזתי אותך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:31 pm 
Hall of Famer

אז עכשיו אתה אומר לי לא רק מה אני חושב אלא גם מה אני מרגיש. מעבר לחוצפה ולהתנשאות אתה גם מייחס לעצמך הרבה יותר מדי חשיבות והשפעה.
מקווה לראות אותך בשנה הבאה בת'רד על הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:50 pm 
Junior

אני חושב שאתה כותב מספיק ברור ונהיר בכדי שאוכל להבחין בכעס שלך גם דרך הטקסטים ולא רק באמצעות טלפטיה ויכולת בחינת לב וכליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:18 pm 
Hall of Famer

גם אתה כותב מספיק ברור ונהיר כדי לגלות את כל התכונות שציינתי.
מקווה שלא תנטוש את קבוצתך המיותרת במידה שתרד ללאומית. בקבוצה הזו כל אוהד חשוב.
או שמינימום לפחות שיהיה מישהו שיבחין שהיא ירדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 2:35 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

arie כתב:
דעתך שגויה, האולם באשדוד אמנם לא מפואר, אבל יש יציעים מכל הצדדים ויש גרעין לא רע של אוהדים, חלקם אפילו היו די רעשנים במוצאי שבת בארנה, כאשר הרצליה, למשל, לא מביאה אפילו אוהד אחד למשחקים בארנה.

לאשדוד יש ארגון שעובד יפה מאוד, גוש מעודד של עד 200 איש לפעמים
הבעיה שמהקהל הרחב לא מגיעים אנשים... ברוב המשחקים שלהם יש כמות תלת ספרתית של צופים בלבד
עוד קבוצה עם מעט קהל זו אילת... באמצע העונה אנשים מקבלים הזמנות ובכל זאת ההיכל שם די ריק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:47 pm 
Junior

מה עובד שם כל כך יפה ? היו"ר מתחלפים שם כל שנתיים והקריטריון הוא מידת החברות עם ראש העיר. הם מתארגנים תמיד בשנייה האחרונה של העונה ותלויים האם מועצת באר טוביה שופכת שם כסף או לא (הבנתי שכבר לא) ומביאים רכזים מחליפים במחיר של אגוז מקדמיה וברמה של בוטן דפוק כדי לחסוך לירה דפוקה עוד יותר.

מי שיותר גרועה זאת אילת. אל תיתנו להצלחה המדימה המקצועית של דרוקר שם להטעות. מדובר בכמה אנשי עסקים שהשתלטו שם עם חוסר ידע בסיסי בניהול. פישלו עם בריסקר..גילו מאוחר שאין להם תקציב להן שימול ושולדי אחרי שהחתימו אותם..עשו תרגיל לעוזר מאמן כדי לחסוך עליו כמה לירות..סגרו לתומאס את החשמל בבית כדי לייאש אותו ושוב לחסוך כמה לירות..

אבל נראה שאתכם יותר מעניין נתוני הקהל משום מה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:57 pm 
Junior

מה הקשר? אם אילת מתנהלים ככה שילכו לעזה, דיברנו על תחושה ואווירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 3:59 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

arie כתב:
מה הקשר? אם אילת מתנהלים ככה שילכו לעזה, דיברנו על תחושה ואווירה.

יש שם אווירה בעיקר בפלייאוף . בליגה הרגילה זה סתם כמה משועממים שנכנסים בחינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 5:16 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
גם אתה כותב מספיק ברור ונהיר כדי לגלות את כל התכונות שציינתי.
מקווה שלא תנטוש את קבוצתך המיותרת במידה שתרד ללאומית. בקבוצה הזו כל אוהד חשוב.
או שמינימום לפחות שיהיה מישהו שיבחין שהיא ירדה.

תודה על האיחולים הלבביים. מדהים בכמה ערוצים צריכים להתגונן מהמתקפות שלך במקביל. הקשב שלי מפוצל מדי כבר ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 9:12 am 
Junior

ע"פ וואן, בני הרצליה שחררה את הגארד מייקל דיקסון ורוצה את ג'רום דייסון כמחליפו:

https://www.one.co.il/Article/18-19/2,6 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 9:30 am 
Hall of Famer

מעניין מה הקייס של רובינסון מול אקוניס ושות'
לא מובן בעליל

דייסון כידוע הוא שחקן שאני לא סובל
אבל קשה להיות בררנים מדי כעת ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 10:44 am 
Junior

דייסון ודיאור פישר חתמו בהרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 10:53 am 
Hall of Famer

פשששש..... מעניין. פישר עדיין חי ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2019 10:56 am 
Junior

בני הרצליה - הכרזה רשמית
חיזוק משמעותי לאריק שיבק בקרבות ההישרדות

סם סינגר ומייקל דיקסון שוחררו, ג'רום דייסון (31, 1.91 מ') ודיאור פישר (37, 2.11 מ') חתמו.
מקור - אתר המנהלת: http://basket.co.il/news.asp?id=20839
ציטוט:
בני "רב-בריח" הרצליה הודיעה הבוקר (ראשון) על שתי החתמות: הגארד האמריקאי ג'רום דייסון (31, 1.91 מ'), שנבחר ל-MVP של פיינל פור 2017, וסנטר נבחרת ישראל לשעבר, דיאור פישר (37, 2.11 מ').

דייסון יחזור לשתף פעולה עם חברו מאוניברסיטת קונטיקט, ג'ף אדריאן. הגארד, ששיחק בעבר בניו אורלינס פליקנס, הגיע ארצה לראשונה בעונת 12/13 והיה מלך סלי ליגת ווינר סל במדי הפועל חולון. לאחר מספר שנים יפות באיטליה, שכללו בין היתר זכייה בדאבל המקומי עם דינמו ססארי, הוא חזר להפועל ירושלים בקיץ 2016 ושיחק בה שתי עונות מוצלחות.

בעונת 16/17 הוא זכה עם הקבוצה באליפות המדינה ובגביע ווינר סל, הגיע עימה לחצי גמר היורוקאפ ולגמר גביע המדינה. הוא הגיע לשיאו בפיינל פור, כאשר קלע 30 נקודות במשחק הגמר ונבחר ל-MVP של האירוע. לפני שנה נבחר דייסון לחמישיית העונה בליגה, עם ממוצעים של 16.8 נקודות, 4.2 ריבאונדים ו-3.0 אסיסטים בעונה הרגילה ו-17.4 נקודות, 4.4 ריבאונדים ו-3.6 אסיסטים בפלייאוף. את העונה הנוכחית הוא פתח בז'יאנגסו הסינית ובשישה משחקים קלע 22.8 נקודות למשחק.

גם עבור פישר מדובר בקדנציה שלישית בישראל. הוא הגיע לראשונה לליגה ב-2008 ובשתי עונות עם מכבי ת"א זכה באליפות אחת וגביע אחד, כאשר בגמר הפיינל פור של עונת 08/09 הוא מצטיין עם 19 נקודות, 11 ריבאונדים ומדד 32 נגד מכבי חיפה. מישראל הוא המשיך לשתי עונות בספרד: בראשונה הוא הגיע לפיינל פור היורוליג עם ריאל מדריד ובשנייה שיחק במפעל עם בילבאו.

בהמשך שיחק גם בדונייצק האוקראינית, באמברג במדיה נבחר לחמישיית העונה בגרמניה וקאזאן הרוסית, בשורותיה קלע 13.1 נקודות למשחק ביורוליג. בעונת 15/16 הוא הצטרף להפועל ירושלים ורשם 8.7 נקודות, 5.0 ריבאונדים ו-1.5 חסימות למשחק. בשנים האחרונות הוא שיחק בפורטו ריקו, לטביה ויפן, שם רשם העונה 14.2 נקודות ו-11.6 ריבאונדים בממוצע עבור שיגה לייקסטארס. בנוסף, הוא היה חבר בנבחרת ישראל והופיע במדיה ביורובאסקט 2015.

בתוך כך, סם סינגר ומייקל דיקסון ג'וניור שוחררו מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 556 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: