אז האירוע השנתי, ה-ספק מיותר, ספק חביב נפתח הלילה עם משחק הצעירים. אני לא כל-כך מבין את הקונספט, האמת. במקור היה משהו חביב עם הרוקיז נגד הסופומורס, זה יצר מין גאוות שנתונים שנתנה מעט תחרותיות בחלק מהשנים והיה קצת משפיל להפסיד במשחק הזה בתור סופמור, ואז זה נהפך לתחרות הטבעות אחת ארוכה. במקום לבטל את זה, עשו פעם אחת כוחות של בארקלי מו לשאקיל, עוד איזה משחק שבו לברון והווארד, נדמה לי, היו המאמנים; כל מיני שעטנזים מוזרים. עכשיו זה ארה"ב נגד שאר העולם, שזה קונספט נחמד לכשעצמו, אבל למה לעשות את זה במשחק של שנה ראשונה ושנייה? מרגיש לי סתם בזבוז זמן וחוסר נכונות לוותר על האירוע. אז האמריקאים ניצחו 161-144, שהאמת שלמרותת שזו תוצאה מוגזמת, היא כבר פחות רחוקה מסתם משחק בעונה הסדירה. קוזמה MVP עם 35 נקודות, טייטום עם 30 ושתי הקבוצות זרקו מעל 50 שלשות - שזה כבר די רגיל למשחקים האלו,, אבל שוב - הולך ונעשה פחות רחוק ממשחק רגיל בעונה הסדירה.
היה גם משחק סלבריטי שהכיל, כרגיל, בעיקר אנשים שלא שמעתי עליהם בחיי ויש להם שם שנשמע כמו כינוי, אז אני מניח שהם ראפרים. ריי אלן שיחק שם ונראה עדיין ממש לא רע, אבל הפסיד לג'יי וויליאמס.
בלילה הקרוב הטבעות עם דניס סמית, המידו דיאלו, ג'ון קולינס ומיילס ברידג'ס, שלשות עם האחים קרי, דווין בוקר, דני גרין, באדי הילד, ג'ו האריס, לילארד, מידלטון, נוביצקי וקמבה ווקר - האמת שמעניין לראות שעד 2008, המון שחקנים זכו בתחרות הזאת ברצף (ב8 מתוך 22 שנים זכה זוכה העונה הקודמת), ומאז ג'ייסון קפונו ב2008 אף שחקן לא זכה פעמיים ברצף. ותחרות הסקילז עם מייק קונלי, דונצ'יץ', דיאארון פוקס, ג'וקיץ', קוזמה, טייטום, ווצ'ביץ' וטריי יאנג.
מחר המשחק בין הקבוצה של יאניס ללברון. לברון לדעתי פייבוריט ברור, נראה ששנים של עבודה כGM בפועל נתנו לו יתרון על יאניס בכוחות. שנה שעברה האמת, הייתה הפעם הראשונה שראיתי את המשחק הזה מזה לפחות 5 שנים והיה די מוצלח, לפחות הרבע האחרון (לא זוכר אם ראיתי את השאר) ויש מצב שהוקנספט הזה של קפטנים דווקא עשה טוב לפורמט. נראה מה יהיה, אני עדיין חושב שמה שיציל את המשחק הזה יהיה אם הוא יהווה התערבות על חצי משכורת חודשית בין השחקנים, אבל קשה לי לראות את זה קורה..
|