סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 11:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2019 3:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מצד שני אני יכול לומר על פי הנסיון שהטובים ביותר בליגת X, המכללות, יהיו ברוב המקרים במינימום שחקנים מן המניין, אם לא כוכבים, גם בליגות Y ואפילו Z.
הטובים ביותר במסגרות שאבדיה שיחק בהן, כלומר הוא עצמו למשל - ממש לא בטוח. בינתיים, בליגת ה-Y שבה כן שיחק, לא הראה שיש לו את זה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2019 4:23 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
נכון. לכן כתבתי:
הצלחה משמעותית בליגות Y, X בדרך כלל יכולה להיות אינדיקטור טוב להצלחה בליגת Z.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2019 5:15 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
uriel17 כתב:
אני חושב שהפריצות הגדולות וגם הבינוניות לא עברו דרך הרבה דקות בקבוצות ירוליג או אפילו יורוקאפ
איפה בדיוק שיחק פורזינגיס, או סמול פורוורד (לא משווה לפורזינגיס, כן?) הלאטבי החמוד של ברוקלין?
שלא לדבר על בנדר שלא קיבל כמעט דקות ועדיין נבחר שלישי
נראה לי שהסקאוטרים של הדראפט עסוקים יותר בבדיקת הנתונים הפיזיים וסקילס באימונים יעודיים לבדיקת דברים ספציפיים

בנדר נבחר רביעי וגם אי אפשר להגיד ממש שהוא פרץ בשום מקום, מקסימום אפשר לקוות שזה עוד יקרה יום אחד, אם אתה במצברוח אופטימי במיוחד.

אתה צודק, עשיתי סלט בין בחירה גבוה לפריצה
אבל המסר הוא אותה המסר
אתה לא חייב להצליח ביורוליג או בליגת בוגרים תחרותית אחרת בשביל לעשות כסף בNBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2019 5:29 pm 
Hall of Famer

כן, רבות דובר על ה"אפסייד"...
לא מעט פעמים הוא מסתיים באופסייד.
אבדיה ייבחר סיבוב ראשון בדראפט, צריך לקרות משהו יוצא דופן בשביל שלא, והוא יקבל את שלוש שנות ליטרת הבשר שהולכות עם זה. האם הוא ישרוד שם מעבר לזה ו/או יהיה שחקן ששווה לדבר עליו שם? אני בספק גדול מאד מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2019 7:27 pm 
Junior

זה די ברור שאבדיה יקבל חוזה רוקי, ונדמה לי שזה מבטיח לו כסף לשנתיים בלבד והשנים הבאות הן אופציה של הקבוצה, אבל עכברי הנבא מוזמנים לתקן אותי. השאלה העיקרית היא האם האפסייד שעליו מדברים אכן יתממש. כאן אני כמו ראי, יותר סקפטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2019 7:30 pm 
Hall of Famer

בסופו של דבר, אחד הדברים הכי חשובים זה האופי שלו.
זה מה שמחזיק את עומרי כספי 10 שנים בליגה, למרות שמבחינת יכולת הוא גבולי מינוס.
האופי הפך את דונצ'יץ' לכוכב שהוא (והוא כבר כוכב) באן.בי.איי, למרות נתונים פיזיים ואתלטיים לא אופטימליים באנדרסטייטמנט
ואופי הפך את בנדר מאפסייד מעניין לכישלון לא מעניין.
אני לא מכיר את אבדיה מספיק בשביל לדעת איך הוא יכול להתמודד עם כישלונות, עם ישיבה על הספסל, למרות שהוא מרגיש בוודאות שמגיע לו לשחק לפני אחרים, איך הוא יתמודד עם אתלטיות ופיזיות שאותה הוא לא פגש עדיין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2019 9:50 am 
מנהל פורום

"אני מיוחד"... איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2019 11:30 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

כמה רעש על זה שיש תחזיות על זה שיבחר בדראפט שייערך בעוד שנה וחצי...נובמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2019 12:02 pm 
מנהל פורום

juror13 כתב:

מה הבעיה?
כישרון ישראלי צעיר שאנשי מקצוע בכירים ברחבי העולם מהללים אותו ומסמנים אותו כדבר הבא - ניראה לי מצדיק כמה כתבות. מה גם שעובדה שזה מעניין אנשים ומייצר עניין גם אצל אנשים שלא כותבים בסלניוז.
גם על לברון (ועוד הרבה אחרים שלא יצא מהם כלום בסוף) כתבו מאז שהיה בן 15.
ה"רעש" הוא טבעי ובמקרה הזה גם מוצדק מאוד. וזה בלי קשר להאם אבדיה יממש את התחזיות או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2019 12:04 pm 
Sophomore

הוא באמת לא מעניין.

כישראלי, אני אשמח אם הוא יגיע לנבא ויצליח להישאר שם. אבל מפרספקטיבה של אוהד נבא הוא ממש ממש לא מעניין. כל רעיון ה-"אפסייד" בעיניי לא מחובר למציאות. אין שם ממש אפסייד, יש שם מימדים שמאפשרים השתלבות אם אתה שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2019 12:16 pm 
מנהל פורום

מנחם כתב:
אפשר להבין את ההתלהבות מאבדיה, אבל בינתיים כל מה שהוא הוכיח זה שכאשר הוא משחק מול שחקנים בקבוצת הגיל שלו פחות או יותר, הוא מצוין. בדיוק מה שהוא הראה השבוע. עם זאת, בינתיים עוד לא ראינו שהוא יכול להראות את אותן יכולות גם בליגה של הגדולים. מבחינתי לפחות, כל עוד הוא לא ישחק דקות משמעותיות מול שחקנים יותר אתלטיים ופיזיים ממה שהוא רגיל אליו ויראה שהוא מסוגל להתמודד מולם, ישאר מעליו סימן שאלה מאוד גדול.

סקאוט, במובן של מגלה כשרונות כמובן, אמור לדעת לזהות תכונות מסויימות של שחקנים, ולא סתם לקבוע אם השחקן משחק "טוב" או "לא טוב".
אם היה מדובר באיזה סוג של עמית עבו כזה שבא ונותן כמה משחקים של 20 נק' בטורניר הנוער, אז אף סקאוט בינלאומי לא היה מהלל אותו. לדעת אותם סקאוטים, לאבדיה יש תכונות ויכולות שיבואו לידי ביטוי גם ברמות הגבוהות, ולא רק בטורנירי נוער.

גם לא חסר שחקנים אחרים שהגיעו ל-NBA ובהמשך הפכו לשחקנים לגיטימיים, אחרי שכיכבו רק ברמות אליפויות הגילאים באירופה, או בעבר רק בליגת התיכונים האמירקאית.

עמוס לב כתב:
ואתה משווה את ליגת המכללות, שבה שחקנים מגילאים 19-22, שכל שנה מוציאה משהו כמו 40 שחקנים שמשתלבים באן.בי.איי לליגת הנוער הישראלית, או אפילו למחנה ללא גבולות שמרכז צעירים שלא משחקים בארה"ב?

אני מסכים שזה לא בדיוק אותה רמה, אבל כן יש בזה משהו. ליגת המכללות הרבה יותר קרובה לטורניר נוער של היורוליג מאשר ל-NBA או בכלל ליגה מקצוענית בכירה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2019 12:18 pm 
Hall of Famer

שלא יגמור כמו דוד לוין בהוקי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2019 1:01 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
הוא באמת לא מעניין.

כישראלי, אני אשמח אם הוא יגיע לנבא ויצליח להישאר שם. אבל מפרספקטיבה של אוהד נבא הוא ממש ממש לא מעניין. כל רעיון ה-"אפסייד" בעיניי לא מחובר למציאות. אין שם ממש אפסייד, יש שם מימדים שמאפשרים השתלבות אם אתה שחקן טוב.

בפרספקטיבה של אוהד NBA ממוצע, יש מעט מאוד שחקנים שמעניינים כשהם נמצאים יותר משנה לפני שהם אמורים להבחר בדראפט, לברון היה כזה, גרג אודן היה כזה, אנדרו וויגינס היה כזה, ציון וויליאמסון היה כזה לפני שנה-שנתיים, יש לי גם זכרון על ביל ווקר ואו.ג'יי מאיו שהיו כאלו, אבל אני פחות בטוח. בקיצור, כדי שיתעניינו בך יותר משנה לפני הדראפט אתה צריך להיות או מועמד מובהק וחזק מאוד לבחירה ראשונה (לא כל שנה יש כאלו, ומי שכזה שנה-שנתיים לפני הדראפט לא בהכרח שומר על המעמד שלו עד שמגיעים לדראפט עצמו) או שיהיה לך איזשהו סיפור שמעניין צופה ספציפי. סתם לדוגמה, לאמלו בול מדורג 14 כרגע במוק של דראפט נט לשנת 2020, אני בטוח שהוא מקבל הרבה יותר הייפ תקשורתי מאשר ג'וש גרין שמדורג מקום אחד לפניו או פיליפ פטרוסי שמדורג מקום אחד אחריו. אין לי מושג מי שני החבר'ה האלו, אבל על לאמלו בול כבר שמעתי ואפילו ראיתי כמה קטעי וידאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2019 3:38 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:

עמוס לב כתב:
ואתה משווה את ליגת המכללות, שבה שחקנים מגילאים 19-22, שכל שנה מוציאה משהו כמו 40 שחקנים שמשתלבים באן.בי.איי לליגת הנוער הישראלית, או אפילו למחנה ללא גבולות שמרכז צעירים שלא משחקים בארה"ב?

אני מסכים שזה לא בדיוק אותה רמה, אבל כן יש בזה משהו. ליגת המכללות הרבה יותר קרובה לטורניר נוער של היורוליג מאשר ל-NBA או בכלל ליגה מקצוענית בכירה באירופה.

אתה באמת חושב שליגת המכללות קרובה במשהו לטורניר הנוער של היורוליג? ואני לא מדבר על פלורידה קואסטל גולף או אפילו ג'ורג' מייסון של היום. אני מדבר על המכללות בהם משחקים השחקנים שבעוד שנה ישתלבו באן.בי.איי, דיוק, קנטאקי, קנזס והגדולות הנוספות. אתה באמת חושב שוויליאמסון, היה נותן מספרים דומים למה שהוא נותן בדיוק אם הוא היה משחק בקבוצה בטורניר היורוליג?
אני לא יודע באיזה מקום ליגת המכללות בסקלה שבין האן.בי.איי לטורניר הנוער של יורוליג (סקלה מאד מאד ארוכה), אני כן יודע שאין שום קשר בין הרמה של הטורניר הזה לרמה הגבוהה של ליגת המכללות. וגם לגבי טורנירי הנוער של השונים בפיב"א.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2019 5:40 pm 
Sophomore

מסכים עם ודים. אם הסקאוטים מתלהבים, למה שלא נדבר על זה? ולכל חוזי השחורות, ברור שיש סיכוי שנתאכזב. זה נכון לכל פרוספקט דראפט שהוא לא איזה לברון או זאיון.

נקודה אחת שראוייה לציון למי שמדבר על זה שהוא לא מראה כלום בבוגרים. לפחות מול בני גילו, אבדיה שחקן שמצטיין ביצירתיות וראיית משחק ונראה הכי טוב כשהכדור בידיים שלו. לכן העמדה שבה הוא משחק הכי טוב כרגע היא עמדת הרכז. בבוגרים של מכבי הוא רואה אפס דקות בעמדה הזו והיתרונות היחסיים שלו די הולכים לאיבוד. אז יכול להיות שבגיל 18 הוא עוד לא מוכן להוביל קבוצת בוגרים בעמדה הזו, למרות שנראה לי שלא יזיק לנסות אותו כבר כרכז מחליף בליגה. הנה שמיץ מדבר ב-אספן בדיוק על העניין הזה:

As a wing, Avdija is a high-floor prospect, but as a real jumbo PG, he has a chance to be much more. He measured better than expected, with a 6-foot-10 wingspan and 8-foot-10 standing reach while having added 8 pounds to his frame since last summer. His best skill is his passing. He ignites the break with hit-aheads in transition, he fires cross-court darts to shooters out of the post, and he can see virtually every pick-and-roll pass. Avdija is at his best with the ball in his hands, so why not empower him with on-ball reps like more NBA teams are doing with big playmakers?

Avdija still isn't short on areas to improve. Real Madrid frustrated him with relentless ball pressure and physicality, forcing him to settle for deep jumpers. The Spanish powerhouse put Avdija on his left hand, and he had nowhere to go, as he's severely right-hand-dominant. He struggled with ball pressure, had turnover issues and looked limited as a shot-creator against NBA-caliber athletes. His ballhandling package isn't all that diverse at this stage. Avdija can also improve his feel around the rim as a finisher, as he isn't overly explosive vertically and would benefit from adding more deception in the paint. His defensive intensity also waivers quite heavily. Although he was battling an illness, he stood around far too often in the ANGT final and needs to find more consistency on that end of the floor, especially off the ball.

But a lot of those offensive questions are mitigated by simply putting the ball in his hands as a facilitator. Allowing him to push off the break in transition, pick defenses apart in ball screens and operate out of the post against smaller defenders is the best way to utilize his size and skill. He'll surely have questions to answer about how he can attack switches, but point-Deni is a real scenario that Maccabi Tel Aviv needs to explore next season. It's not only Avdija's best position right now but also the scenario that will allow him to unlock all of the unique attributes that have him at No. 7 on our 2020 mock draft. -- Mike Schmitz

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2019 5:59 pm 
Hall of Famer

בדקות שראיתי אותו היה נראה לי שהכדרור שלו כשקצת לוחצים אותו חלש למדי. הוא איבד כמה וכמה כדורים בכדרור בלי הלחץ הכבד הרבה יותר שהוא יראה בעמדת הרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2019 1:07 am 
Hall of Famer

juror13 כתב:

אתה רציני ?
בוא נשווה את זה לכדורגל שכל העברה של שחקן שהבקיע שני גולים וחצי ועובר להתייבש בספסל/יציעים של איזו בית"ר/חיפה ושות' - לא יורדת פה מהכותרות ימים שלמים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2019 2:47 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
בדקות שראיתי אותו היה נראה לי שהכדרור שלו כשקצת לוחצים אותו חלש למדי. הוא איבד כמה וכמה כדורים בכדרור בלי הלחץ הכבד הרבה יותר שהוא יראה בעמדת הרכז.

כן, הוא צריך לשפר את הכדרור, בעיקר בשמאל. אבל מאמן שיהיה סבלני ויסכים להשלים עם כמה איבודים מדי פעם יכול להרוויח רכז גבוה מאוד שרואה ליריבים מעל הראש ויכול להוריד רכזים יריבים לאותיות. אפשר גם לנסות אותו עם עוד מוביל כדור שיהיה אחראי על להעביר את החצי ואז לתת את הכדור לאבדיה כדי לקבל החלטות. צריך להיות יצירתיים ועם קצת אומץ כדי לקבל את מה שהוא יכול לתת ולא להיבהל מרגעים או משחקים פחות טובים. לכן לא סביר שנראה את זה קורה במכבי, לפחות לא העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2019 8:50 am 
Sophomore

הפתיל הזה מזכיר דיון ארוך וסוער שהתקיים פה על עמרי כספי לפני הדראפט, בין BMSA לבין פטרוביץ וריגר וואנאבי ואחרים (גם האנאלוגיה לחבר של בר רפאלי :evil: ). לדעתי היום, BMSA יותר צדק מאשר טעה. כספי הראה ניצוצות, אבל כדורסל זה ספורט תחרותי ולא אירוע של wwf, וכשהכסף היה על השולחן, כמעט בכל הפעמים הוא נכשל. הכישלון הצורם בעונה שעברה עם גולדן סטייט, סגרה מבחינתי את הערכתי כלפיו.

ואם נשליך לאבדיה, מבחינתי זה באמת לא מעניין איפה כספי יחשק, כל עוד תהיה קריירה משמעותית. אני אעריך אותו יותר כשחקן מוביל בתחתית הליגה האיטלקית מאשר שחקן סוף רוטציה בקבוצת לוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2019 9:03 am 
Hall of Famer

itay2 כתב:
הפתיל הזה מזכיר דיון ארוך וסוער שהתקיים פה על עמרי כספי לפני הדראפט, בין BMSA לבין פטרוביץ וריגר וואנאבי ואחרים (גם האנאלוגיה לחבר של בר רפאלי :evil: ). לדעתי היום, BMSA יותר צדק מאשר טעה. כספי הראה ניצוצות, אבל כדורסל זה ספורט תחרותי ולא אירוע של wwf, וכשהכסף היה על השולחן, כמעט בכל הפעמים הוא נכשל. הכישלון הצורם בעונה שעברה עם גולדן סטייט, סגרה מבחינתי את הערכתי כלפיו.

ואם נשליך לאבדיה, מבחינתי זה באמת לא מעניין איפה כספי יחשק, כל עוד תהיה קריירה משמעותית. אני אעריך אותו יותר כשחקן מוביל בתחתית הליגה האיטלקית מאשר שחקן סוף רוטציה בקבוצת לוטרי.

איך BMSA צדק בויכוח הזה לעזאזל? הוא טען שמדובר בשחקן שלא מתאים לליגה, שהוא לא יקבל דקות ושהוא יעוף בחזרה לאירופה 5 דקות אחרי שיסתיים חוזה הרוקי שלו, בפועל קיבל רול פלייר ושחקן רוטציה (לא בכיר רוב הזמן, אבל בהחלט לא שחקן אחרון על הספסל) שאם יסיים את הקריירה שלו היום, יסיים אותה עם כמעט 600 משחקים לאורך 10 עונות עם 8 נק' למשחק. אף אחד לא טען שכספי הולך להיות סופרסטאר בליגה הזו, אני לא חושב שמישהו אפילו טען שהוא יהיה שחקן חמישיה קבוע בקבוצת פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2019 10:52 am 
Senior

למה קריירה כשחקן מוביל בתחתית הליגה האיטלקית היא משמעותית מזו של כספי?
האיש נגשים חלום של מיליוני ילדים ואומה שלמה, והראה למלא שחקנים ישראלים צעירים שאפשר לא רק להגיע לnba אלא גם להישאר שם ושלא צריך להישבר ולוותר שהדברים לא הולכים.
הוא שיחק עם השחקנים הכי טובים בעולם, נתן הופעה אדירה אחת שבערך כל אוהד nba ראה ונהנה ממנה. אם לאבדיה תהיה קריירה כמו שלו זה יהיה פחות משמעותי משל אדריאן בנקס?

וזה קצת דיון פילוסופי, אבל זה לא רק כספי - אני גם מאוד אשמח אם תאודוסיץ' יחליט להישאר מעבר לים וילחם על למצוא את מקומו שם בניסיון להפוך לרכז משמעותי ברוטציה של איזושהי קבוצה, במקום לחזור לאירופה עם הזנב בין הרגליים, לחתום באיזו צסקא או פנרבחצ'ה, לקרוע את כולם בעונה הסדירה ולהגיע לפיינל פור שממנו הוא יכול לצאת רק כלוזר, או לא כזה לוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2019 1:40 am 
Sophomore

rony כתב:
מאנו כתב:
הוא באמת לא מעניין.

בפרספקטיבה של אוהד NBA ממוצע, יש מעט מאוד שחקנים שמעניינים כשהם נמצאים יותר משנה לפני שהם אמורים להבחר בדראפט, לברון היה כזה, גרג אודן היה כזה, אנדרו וויגינס היה כזה, ציון וויליאמסון היה כזה לפני שנה-שנתיים, יש לי גם זכרון על ביל ווקר ואו.ג'יי מאיו שהיו כאלו, אבל אני פחות בטוח. בקיצור, כדי שיתעניינו בך יותר משנה לפני הדראפט אתה צריך להיות או מועמד מובהק וחזק מאוד לבחירה ראשונה (לא כל שנה יש כאלו, ומי שכזה שנה-שנתיים לפני הדראפט לא בהכרח שומר על המעמד שלו עד שמגיעים לדראפט עצמו) או שיהיה לך איזשהו סיפור שמעניין צופה ספציפי. סתם לדוגמה, לאמלו בול מדורג 14 כרגע במוק של דראפט נט לשנת 2020, אני בטוח שהוא מקבל הרבה יותר הייפ תקשורתי מאשר ג'וש גרין שמדורג מקום אחד לפניו או פיליפ פטרוסי שמדורג מקום אחד אחריו. אין לי מושג מי שני החבר'ה האלו, אבל על לאמלו בול כבר שמעתי ואפילו ראיתי כמה קטעי וידאו.

אז לפחות ביססנו את זה שהוא לא יהיה לברון או אפילו וויגינס.
עזוב, הוא חותם על קריירה של שבד? הצלחה כבירה. לא מעניין בשום צורה אוהד נבא שאיננו פרובינציאלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2019 3:11 am 
Sophomore

גישה מוזרה מאנו. כותב סקאוט שיש לו קצת יותר ניסיון בדברים הללו ממני וממך (והוא לא היחיד שכותב את זה אגב) שיש כאן פוטנציאל מעניין להיות שחקן משפיע ב-נבא. ברור שיכול להיות שהוא טועה. ברור גם שמכל קבוצה של שחקנים פוטנציאליים בגיל הזה בסופו של דבר רק אחוז מסויים מממש את הפוטנציאל שרואים בו הסקאוטים ממגוון סיבות (פחות מ-50% מבחירות הלוטרי). כך גם אבדיה. יכול להיות שלא יצליח למצוא מקום ב-נבא. יכול להיות שיגמור כמו שבד (השוואה קצת לא ברורה. הם שחקנים די שונים). ואולי יגמור כלוקה דונצ'יץ' לעניים -- שחקן חמישייה בקבוצת נבא עם חסרונות מובנים, אבל גם יתרונות ייחודיים. אף אחד מאיתנו לא באמת יודע.

ועדיין, לא מבין מאיפה הקביעה שהוא "לא מעניין בשום צורה אוהד נבא שאיננו פרובינציאלי". אלא אם כן מה שאתה אומר זה שאף כישרון שהוא לא ברמה של זאיון ווילאמסון לא מעניין חובבי נבא עד היום שבו הוא מגיע לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2019 8:35 am 
Junior

אגב כספי, חסר לו רק לשחק בפלייאוף והוא יכול לפרוש בשקט. טבעת יש לו, 15 דק' תהילה אמריקאית יש לו, כסף ופנסיה יהיו לו עוד שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2019 11:53 am 
Sophomore

זיון וויליאמסון יהיה שחקן משמעותי כנראה, אם לא יפצע. לא ברור עד כמה הוא יהיה משמעותי. האם יהיה אחד מהשחקנים הכי טובים בנבא? האם יהיה שחקן מספר 2 לגיטימי בקונטנדרית? שחקן דבק שעושה הכל? וואלה, לא יודע. והוא פוטנציאל פסיכי באמת.

אני אומר ששחקן בגילו של אבדיה שבינתיים מוכיח שאין לו מה לתת ברמה של בוגרים בליגת העל בישראל, הוא לא פוטנציאל נבא מעניין. הוא כבר מספיק בוגר, מנוסה וכו'... לא יודע מה זה לוקה דונצ'יץ' לעניים כי הם שחקנים די שונים (על אותו משקל של שבד). אני רואה שחקן יחסית גבוה לעמדה שהוא מתיימר כאילו לשחק, שלא מכדרר מספיק טוב יחסית לעמדה שהוא מתיימר לשחק, שאין לו איזה מוב התקפי שאפשר לסמוך עליו מלבד לעליונות פיזית על בני גילו, לא רואה גם איזה אופי מיוחד. אם כבר, הוא די נבלע בכל סיטואציה על המגרש שכוללת שחקנים בוגרים ומנוסים. אם הוא מצפה שמישהו פשוט יעשה לו את הכבוד ויתן לו את הכדור בנבא עד שירגיש מספיק בטוח כדי לתפקד - הוא טועה ממש. הוא לא בסקאלה של שחקנים שעושים כאלה דברים למענם.

הרבה שחקנים מעניינים אותי דווקא שהם לא ציון וויליאמסון, חבל שאתה עוד פעם חוזר לאמירות כאלה. זה לא שאין שחקנים מעניינים. זה שאבדיה בינתיים פשוט לא מוכיח שיש במה להתעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום, רלפי ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה