Att כתב:
עוד קצת על פילי-מיאמי (ראיתי את המשחק):
* באטלר עם 18-6-6 אבל עם 5 מ-14 מהשדה, כאשר כמעט מחצית מהנק׳ שלו מושגות מהקו וכמעט כל הסלים שלו מהשדה הם ליי-אפים או דאנקים בעקבות חיתוכים). הוא לא קולע כמעט משלוש (מה שהופך את ההרכב של פילי לבעייתי מאוד בהקשר הזה), הוא מחטיא לא מעט ממצבים נוחים, ההגנה שלו בינונית במקרה הטוב ואני לא רואה איך התפוקה שלו מתרגמת לפלייאוף. רוב החיתוכים ללא כדור לסל ייעצרו ומעבר לכך, הוא בעיקר אפקטיבי בסחיטת עבירות וזה לא יקרה באותה תדירות בפלייאוף.
* מקונול עם משחק גדול בדקות ששיחק. 6-2-5-3 זו הסטט׳ האופיינית שלו, ב-11 דקות בלבד, כולל דקות חשובות ברבע הרביעי, בהן פילי רצה.
* מייק סקוט (שחיבבתי בוושינגטון) וג׳ונתן סימונס הן רכישות אומללות. מייק סקוט נמצא בכושר קליעה רע וסימונס גם כן. לא ממש הפתעה שזה ממשיך גם במדי פילי.
* בובאן (שאני מאוד מחבב אבל לא חושב שהוא רכישה חכמה בכלל) היה מאוד אפקטיבי ברבע הראשון (מול ווייטסייד כמובן) ופחות בהמשך. זה די טבעי בהתחשב בכך שהוא לא רגיל לדקות רבות. מיאמי לא הענישה מספיק בצד השני.
* מיאמי לא משתמשים מספיק בבאם אדביו בעיניי (הרג את בולדן בדקות המשותפות שלהם). לא ברור לי למה הם נותנים בכלל דקות לווייטסייד.
* מיאמי הצליחו לעצור את רדיק אבל התקשו עם הפוסט אפ של סימונס.
* בסופו של דבר, אלא אם סימונס יפתח קליעה, אמביד הוא הקלף המנצח של פילי. בבית, בלעדיו, הם פחות או יותר שווים למיאמי וזה לא סימן טוב בעיניי. טוביאס אחלה אבל באטלר וסימונס לא מספיק טובים. סימונס הוא שחקן שאפשר לעצור במשחק עומד עם השומרים הנכונים ואני לא בטוח שבאטלר הוא אפילו טופ10 בעמדה שלו, בשלב הזה. אני די מופתע ומאוכזב בכל פעם מחדש ממה שאני רואה ממנו. זה שחקן שבמדי הבולס נהניתי מאוד לראות.
ממה שיצא לי לראות את בטלר אתה צודק. עושה נק' מהקו(מקבל כמובן לא מעט כבוד מהשופטים והולך לקו גם שלא ממש מגיע לו) לייאפים ועוד נק' שמסדרים לו.
כתבתי זאת שנראה שהוא החל את הירידה בקריירה.