סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 11:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

גפ"מ?
מוגזם 53%  53%  [ 20 ]
סביר למגרשים 47%  47%  [ 18 ]
סך הכל הצבעות : 38
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2019 4:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כמובן, שזה לא זמן הגיוני שלי להביע דעה כשזה פוגע ב"צד שלנו", אבל האם יש עוד מישהו שיכול לאשר את התחושה שהפי סי מתחיל ללכת רחוק מדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2019 4:28 pm 
Hall of Famer

לשיר שיר זהה לשחקנים אחרים - אני מבין שמותר ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2019 4:43 pm 
Junior

שחקני ואנשי מכבי - מעל החוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2019 4:56 pm 
מנהל פורום

אבימאל, זה לא קשור לפי.סי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2019 6:03 pm 
מנהל פורום

קרב צמוד בסקר :-)
אני כמובן בעד להתיר את השיר וגם שימון תתאבד והנמר שזיין אריה לא הפריע לי
אבל אני לא הצופה הממוצע ובטח לא הצופה שהליגה רוצה להתרחב לכיוון שלו
אם הליגה תאסור את השיר אני בעד להפסיק לשיר אותו מיד ולציית לפסיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2019 6:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אדום88 כתב:
שחקני ואנשי מכבי - מעל החוק

זה עוד כלום - אפילו אחרי שעזבו את מכבי לקבוצות אחרות!

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2019 10:45 pm 
Junior

אני לא אוהב את השיר הזה כי הוא גורם לי כל פעם לקוות שהוא נכון.

וברצינות - לא. אני נגד השיר הזה. הרי זה כל מה שמגעיל בפניני, השתקבל סרטן בראש וכל זה. אז מה הקטע להיות כמוהו?

אשכרה כתבתי השתקבל וזו לא שגיאת הקלדה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:43 am 
Freshman

מבחינתי שיר שלא אמור להיות אסור, כמו גם השיר לשמעון מזרחי. באותה נימה אוסיף שמבחינתי אמוציות וקללות זה חלק מהספורט בגבולות הסביר וזה אכן סביר.
כמו גם לא ייתכן שקבוצה תענש בגלל קללות לשופטים, אם השופט היה ממש ממש בן זונה גדול במשחק מסוים? לגיטימי שיגידו לו את זה וייקח לתשומת ליבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:46 am 
Sophomore

נגד! עד איפה נגיע באסור. בקצב הזה "בוז" יהיה אסור בעוד כמה שנים. נכנסים למקומות שלא יוכלו לצאת מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 2:01 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני בעד שלטי "סליחה שרצחנו אותך". זה בטוח ישקיט את האווירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 2:38 am 
Junior

Mano כתב:
מבחינתי שיר שלא אמור להיות אסור, כמו גם השיר לשמעון מזרחי. באותה נימה אוסיף שמבחינתי אמוציות וקללות זה חלק מהספורט בגבולות הסביר וזה אכן סביר.
כמו גם לא ייתכן שקבוצה תענש בגלל קללות לשופטים, אם השופט היה ממש ממש בן זונה גדול במשחק מסוים? לגיטימי שיגידו לו את זה וייקח לתשומת ליבו.

כי זה מוביל לזה?
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... 50&lang=HE
"לאחר מכן, אוהדי ארגון ה"בריגדה" תקפו את רוני הירשנזון, אביהם של אלעד ואמיר ז"ל, שעל שמם קרויים יציעים בארנה ושנחשב לאחד האוהדים הוותיקים של הקבוצה. לטענת הירשנזון, הוא ניסה להעיר לאוהדים על הקריאות כנגד שמעון מזרחי וספג אגרוף בפניו.

חומסקי עצמו התייחס לאירועים במהדורת "חדשות הספורט" ואמר: "יש לנו את האוהדים הכי טובים בארץ וקומץ קטן שאני לא מבין למה הוא גורם נזק לקבוצה. אם אתה לא עוצר אלימות קטנה, אתה לא יודע לאיזה גודל היא עלולה להתפתח. יש שירים שאסור להשמיע וזה עושה לנו נזק כלכלי, אנחנו כבעלים נותנים כסף רב ואנחנו לא רוצים שיהיה נזק לקבוצה בגלל קומץ אוהדים".

"אני חושב שכמו שאני נוהג, כל ראשי הקבוצות בארץ חייבים לעמוד נגד אלימות פיזיות/מילולית ברגע שיש", הבוס של הפועל ירושלים הוסיף. "יש לנו קבוצה מדהימה, חייבים לנצח את הליטאים כי זה חלום להיות ברבע גמר הצ'מפיונס ואז להביא את הפיינל פור לירושלים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 9:08 am 
Hall of Famer

הקטע שהירשנזון חטף אגרוף מדהים בעיניי . עצוב ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 9:36 am 
מנהל פורום

אחת מנקודות השפל בהיסטוריה של הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 9:56 am 
Hall of Famer

לא סובל את הקריאות האלו, בטח ובטח כשהן מופנות כלפי אדם ספציפי ואני חושב שהמקרה של הירשנזון הוא לא סתם אנקדוטה, יש כאן קשר בין אלימות מילולית לאלימות פיזית. בשנים האחרונות אני חייב להגיד שהדעות שלי לגבי טיפול באלימות כזו נהיו רדיקליות יותר, בעיניי כשמתחילות להשמע קריאות כאלו קבוצות צריכות פשוט להפסיק את המשחק ולרדת מהמגרש ולקבל אחר כך גיבוי מלא מהמנהלת לפעולות שלהן (כלומר-לא הפסד טכני אלא במקום-משחק חוזר/המשך של המשחק מהנקודה שהופסק עם כניסת קהל רק לנשים וילדים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 11:47 am 
Junior

רק שמכבי תעמוד לדין על דירי אוהדיה ועל האלימות שלהם, אאמין שיש נסויון כן לשנוי. עד אז בית הדין רק הוא בובת סמרטוטים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 12:48 pm 
Junior

מגוחך שזה הוצא מחוץ לחוק.
אף פעם לא הבנתי את טענות ה"אלימות מילולית מובילה לאלימות פיזית". איך זה עובד בדיוק? כי לי לצורך העניין יצא לא מעט פעמים במגרשים לקלל שחקנים יריבים או שופטים, אבל מעולם לא חשבתי לתקוף אף בן אדם. קצת מזכיר לי את המורים בחטיבה שמספרים לך שאם תעשן סיגריה זה יוביל להתמכרות להרואין.
במקום פשוט לאכוף בצורה תקיפה את מה שמחוץ לחוק (אלימות פיזית, שירים גזעניים/שירי שואה וכו'), מתחילים להוציא מחוץ לחוק דברים נוספים בתקווה שזה מה שיגרום לדברים הראשונים להפסיק לקרות? לוגיקה מוזרה מאוד בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הוקיץ', אתה לגמרי מפספס את העניין. בעיני מכבי אלימות מילולית גרועה יותר מאלימות פיזית. שמעון מזרחי חוזר על זה שנים על גבי שנים. הקללות נגדו בעיניו גרועות יותר מהמכות של סופו, נגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:03 pm 
Junior

לזה אני מאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:13 pm 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
אף פעם לא הבנתי את טענות ה"אלימות מילולית מובילה לאלימות פיזית". איך זה עובד בדיוק? כי לי לצורך העניין יצא לא מעט פעמים במגרשים לקלל שחקנים יריבים או שופטים, אבל מעולם לא חשבתי לתקוף אף בן אדם. קצת מזכיר לי את המורים בחטיבה שמספרים לך שאם תעשן סיגריה זה יוביל להתמכרות להרואין.
במקום פשוט לאכוף בצורה תקיפה את מה שמחוץ לחוק (אלימות פיזית, שירים גזעניים/שירי שואה וכו'), מתחילים להוציא מחוץ לחוק דברים נוספים בתקווה שזה מה שיגרום לדברים הראשונים להפסיק לקרות? לוגיקה מוזרה מאוד בעיני.

אני חושב שאתה ממש מתמם, או סתם מעדיף לקבור את הראש בחול.
אז אתה אולי לא תשמע קללות ואז תלך להרביץ, אבל ילדים, בני נוער או סתם מבוגרים עם שיקול דעת בעייתי הנחשפים למציאות בה קללות פראיות הן לגיטימיות, אז יגדלו לחשוב שגם אלימות פיזית היא לגיטמית ומשם המרחק לאיזה דביל שהיחליט שזה גם לגיטימי לזרוק נפץ עטוף בנייר למגרש הוא קטן.
אתה אולי יותר לצייר לעצמך גבול ברור של מה באמת פוגע באדם אחר ומה לא, אבל לא לכל אחד יודע לעשות את זה, בעיקר כאמור צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:23 pm 
Sophomore

הבעיה המרכזית היא חוסר אחידות.
אין נוהל ברור לגבי הנושא אלא הפעלת סעיף התנהגות בלתי ספורטיבית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני בעד לתת לאנשים להתבטא איך שהם רוצים כל עוד זה לא גולש לאלימות פיזית של ממש. מי שרוצה להיות בהמה ומרגיש עם זה נוח, אני איתו. למעשה הייתי פותח אתר שמאפשר להעלות וידאו של אנשים בזמן שהם בהמות במגרש, שתהייה להם מזכרת ויוכלו להתגאות אחר כך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:32 pm 
Hall of Famer

אגב, אני אישית גם לא חושב שצריך לקנוס קבוצות על שמעון תתאבד כבר.
הרבה הרבה יותר מפריע לי אם שרים על טרגדיות אישיות של אנשים/גזענות/נאציזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:44 pm 
Junior

ודים כתב:
הוקיץ' כתב:

אז אתה אולי לא תשמע קללות ואז תלך להרביץ, אבל ילדים, בני נוער או סתם מבוגרים עם שיקול דעת בעייתי הנחשפים למציאות בה קללות פראיות הן לגיטימיות, אז יגדלו לחשוב שגם אלימות פיזית היא לגיטמית ומשם המרחק לאיזה דביל שהיחליט שזה גם לגיטימי לזרוק נפץ עטוף בנייר למגרש הוא קטן.
אתה אולי יותר לצייר לעצמך גבול ברור של מה באמת פוגע באדם אחר ומה לא, אבל לא לכל אחד יודע לעשות את זה, בעיקר כאמור צעירים.

אתה יכול לחשוב שאני מיתמם, אבל אני באמת חושב שאין שום ילד שישמע "גיא פניני מת" (איזו קללה פראית, מי שישמע) ויחליט על סמך זה לתקוף מישהו פיזית. מי שזה גורם לו לתקוף זה בן אדם שהאלימות כבר טבועה בו וזו הבעיה, לא הקללות.
החוק כבר מגדיר לך מהן קללות שיוצאות מהתחום הסביר. תאכוף אותן, תאכוף אלימות פיזית. אל תתחיל לחוקק עוד ועוד חוקים כי אין לזה סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:48 pm 
Sophomore

המגרשים יכולים להיות בהצהרה - נקיים לגמרי מקללות ואלימות מילולית. המגרש לא חייב להיות "פייט קלאב". תראו תראו, איך נראים אולמות בארה"ב, והכל שם בסדר. משחקים כדורסל די בסדר, הם די בסדר מבחינה כלכלית, מגיע גם קהל למגרשים ברמה די בסדר... (אני יודע, המצב שם לא מדהים כמו בליגה הישראלית. ועדיין) בארה"ב זה מופע מתורבת מאוד לרוב, אבל כשעולים באמת יצרים הם עולים באופן ספונטני ולא באופן מעוגן ותמידי כמו בשירי האוהדים בארץ. יש מקום לאמוציות ספונטניות בעולם הספורט. אם השופט טעה - מותר לשרוק בוז ומותר גם לקלל (גוועלד). ספונטניות ואמוציות זה חלק משמעותי בכיף. זה נובע מהמשחק וזה הכרחי אפילו. ברמה מסויימת. כשיושבים וכותבים שיר בבית על שחקן מת, זה לא ספונטני ולא נובע ממשהו ספורטיבי בהכרח. זה להביא זעם על הבוס, על האישה ועל הילדים למגרשים באופן מובנה וזאת פשוט תרבות ספורט חולה.

מציע למי שכותב שירים על שחקנים מתים והולך להתבאס כרגע, שיתחיל אולי לעשות ספורט, לנהל יומן אישי, לכתוב סיפורים קצרים למגירה, שילך ללמוד אומנות לחימה כלשהי, שיצא להפגין נגד נתניהו או בעדו, ילך לטיפול, רכיבה על סוסים, שיקח חיית מחמד, ישתתף בויכוח סוער על חיסונים... וכו'

אפשר ואפילו כדאי לא לנקוט באלימות מילולית במגרשים, אם רוצים שם גם ילדים ונשים ומשפחות.
אני גם לא מבין את הניתוק המלאכותי הזה בין אטמוספירה של אלימות לאלימות פיזית. מאות שנים, צבאות היו יוצאים למלחמות עם שירי מלחמה. אל תתפלאו שכשמתכוננים למשחק כדורסל עם שירי קרב גם בסוף יש מכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:53 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
ודים כתב:
הוקיץ' כתב:

אתה יכול לחשוב שאני מיתמם, אבל אני באמת חושב שאין שום ילד שישמע "גיא פניני מת" (איזו קללה פראית, מי שישמע) ויחליט על סמך זה לתקוף מישהו פיזית. מי שזה גורם לו לתקוף זה בן אדם שהאלימות כבר טבועה בו וזו הבעיה, לא הקללות.
החוק כבר מגדיר לך מהן קללות שיוצאות מהתחום הסביר. תאכוף אותן, תאכוף אלימות פיזית. אל תתחיל לחוקק עוד ועוד חוקים כי אין לזה סוף.

אתמול נתקלנו בדוגמה לכך שהנסיון להשתיק את ה"אלימות המילולית" הוביל לאלימות פיזית (שהתיאור שלה כנראה הופרז מעט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל, קובי ו 153 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה